![]() |
Re: CALIBRA CATANO
1 Attachment(s)
nu stiu prea bine de ce dar nu gasasc cum sa bag poze. Ceva sa schimbat. Ma puate ajuta cineva,eu nu prea le am cu calculatorul.
|
Ii dai jos acolo unde scrie Manage Attachments si o sa ti se deschida o fereastra cu 5 uploaduri si bagi acolo ce vrei.Astept pozele cu astra f.Multumesc
|
cred ca ma descurc
|
foarte misto ...
|
1 Attachment(s)
astra f din spate
|
Dar de ce nu i-ai facut pragurile mai rotunde si colturile si evazarea de pe spate,k parca e prea dreapt,parca e perete.Sau urmeaza sa o mai rotunjesti?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si ce nu mai inteleg eu ... de ce lipitzi barile de aripi ? la un impact cat de mic nu exista riscul de a crapa in locul ala ? In rest , masinutza e bomba ... dar trebuia sa faci ceva mai " rotund " in partea inferioara ... ca si masina e " rotunda" ... Si eu mi-am " dopat " Astra ... dar nu le-am lipit ... ca sa le pot da jos cand vreau ... Si ca sa intelegi despre ce vb , iti atasez 2 poze ... |
2 Attachment(s)
astra f lateral fata
|
2 Attachment(s)
inca mai am de lucru la ea. Nu am sa o las ca un perete, mai am de rotunjit la ea si poate pun pe usi ceva... Barile le lipim de aripi pentru ca in concursuri se da note mari si ie mai usor de cistigat. Dar sa-ti spun un secret: cu cit se fac mai multe ,asa mai mult am de lucru ...ma intelegi? pentru mine nu fac asa ceva. in Romania nu se fac asa? va trimit o poza de acum o saptamina cind o nins aici. Atelierul...
|
X-Ray-Eyes,imi place masina ta.
|
Cam cat crezi k o sa dureze pana o termini???In Romania nu se lipesc barile de aripi
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
MC Mate, nu stiu cind se termina astra pt.ca baiatul nu prea sta bine cu banii, asa ca mai ai de asteptat... CT-81-ERY , masina mea nu iasa in nici un catalog pt. ca ca sa iese trebuie sa iti propuna daca vrei sau nu. Intr-o revista ie mai usor pt. ca nimeni nu te intreaba. Totusi spunemi in ce revista sau mai bine te rog fa-i o poza si mi-o trimiti. MERSI. Daca vreti sa trimiteti vreo poza si nu vreti sa fie vazuta puteti trimite pe adresa: [email protected] sau adri_customcar @wanadoo.es . In putin timp veti putea vedea totul despre mine in :www.customcar.es
|
da si tu o adresa de mess..sau pune si tu poze cu opel astra g...eu am un bertone l-am vazut pe ala de la tine de pe elvator....dar am mai vazut si una neagra astra g....pune poze te rog...sa-mi clatesc ochiii.....
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
arata bine...sincer nu sunt pe gustul meu...ele sunt lucrate ca lumea....eu nu prea ma omor dupa sopilere ca in romania nu prea poti sa te bucuri de ele....stai sa-ti arata cum arata masina mea...
ps: si mai pune poze.... |
4 Attachment(s)
pozele...ca uitasem
|
aici va trimit o adresa unde puteti vedea citeva poze pina mai pun ceva , ca nu am mai bagat poze din anul trecut: http://spaces.msn.com/CUSTOMCARADRI/
|
adevarata !!!
|
vad ca muncesti mult nu ai timp de formuri...oricum cand ai timp mai pune si tu poze...
|
1 Attachment(s)
voi nu trimiteti poze cu masini din romania? puneti ceva tare sa vad si eu ce nivel are romania acum. aici va trimit o adresa unde puteti vedea citeva poze pina mai pun ceva , ca nu am mai bagat poze din anul trecut: http://spaces.msn.com/CUSTOMCARADRI/
|
am vazut ca ai intrebat de ateliere de tuning de la noi ..
uite la noi in Oradea are atelier de tuning de la A la Z adica de la fibraiala, la paint, la tapiterie.lambo etc. daca vrei mai multe detalii si poze da-mi un ID de Y!M adica yahoo messenger ca imbatranesc pana pun poze aici .. si asa si schimbam mai multe vorbe si informatii .. ID meu de Y!M e : flaviutza_tun e-mail: [email protected] |
bv adrian esti tare chiar imi place ce faci u faci cu bun gust si estetica e buna si se vede o diferenta destul de mare in lcuru fata de romania!succes in continuare!
|
1 Attachment(s)
mesrsi Andi. Aici daca nu faci ceva deosebit si calitate pierzi clientii. Azi ma duc la MADRID TUNING SHOW & FESTIVAL , si o sa va trimit ceva poze. SALUTARI.
|
ok deabea astept sa vedem pozele si succes daca ai masini la show!dupa ce va fii show tuning la noi iti voi trimite si eu poze ca sa vezi!norok si numai bine!
|
2 Attachment(s)
pe luni va trimit poze din MADRID TUNING SHOW pina atunci numai bine...
|
ma intereseaza si pe mine cum reusesti sa faci capotele alea asa ...ptr ca nu sunt facute cu aerografu(parerea mea) sunt prea perfecte....eu am service in buc si ma intereseaza...daca e secret profesional...asta e...ms oricum...
|
Pai se vede clar in pozele pe care le-a pus k a pus o plasa peste capota dupa care a vopsit capota si a ramas argintiul sub rosu.Efect garantat :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
DANY_LET : V-AM TRIMIS POZE CUM SE FACE UN EFECT DE PATRATE SAU ROMBURI PE O CAPOTA , DAR MAI CLAR NU POT SA-TI EXPLIC. IE VORBA DE O VOPSEA CE ARE NEVOIE DE ALTA CULOARE DEDESUPT PT. CA NU ACOPERA BINE , DUPA CE I-AI DAT ARGINTIUL(in cazul asta) PUI O PLASA SAU O FRUNZA SAU CE VREI TU SI DAI CU CULOAREA DEFINITIVA SI DUPA:LACUL. CIND IE USCAT BINE DAI CU JMIRGAL DE 1.500-2.000 CU APA SA -I INDREPTI ORICE DEFECT SI IL DAI CU MASINA DE LUSTRUIT. SUCCES. CT02RAZ IN CAZUL CIND UN CLIENT IMI DA O POZA FACUTA PE CALCULATOR ,DE CUM VREA MASINA, ATUNCI NU VAC NIMIC DUDA MATRITE. TOTUL IE ARTEZANAL.
|
2 Attachment(s)
am terminat ford focus
|
aici va trimit ceva poze
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Prea tari pozele si ce ati mai terminat voi sau la ce lucrat si cele de la show poate cand mai ai timp mai poti pune,chit ca ma repet bafta in tot ce faceti si spor la treaba;)
|
Quote:
|
Daca ai timp... crezi ca imi poti explica si mie despre cum sa procedez corect ca sa fac o masina de orice culoare, jumatatea superioara neagra si intre parti o dunga alba pentru delimitare?
|
1 Attachment(s)
ct 02raz , daca vreodata vrei ceva de aici , eu te pot ajuta dar nu garantez preturi mici. zet evo, pentru cea ce intrebi tu nu am un raspuns clar pt. ca nu te inteleg prea bine,depinde mult de combinatia culorilor,dimensiunea masinii,stilul masinii tunate...e.t.c.
|
Exact. Aceea este idea. Deci cum se procedeaza ca culoarea care se aplica nou sa se vada bine?
|
mes pt adi gavrila : man , sal , poti sami arati si mie niste poze cu ford sierra (90-92) tunning
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning