![]() |
Re: La limita penibilitatii....
Quote:
Pe vremea mea, asa se numeau curvele. Are īn ziua de azi alta semnificatie? |
Tot pe acolo... sunt persoanele care se cred dive... care se machiaza strident.. .care sufera de ele. :)
|
pitipoanca a devenit deja un curent, nu mai e de mult un stil de vestimentatie sau machiaj.
|
Quote:
Daca terminologia de PITZIPOANCA sa aplica de ex. unui specimen gen PARIS HILTON, asa ceva se numeste CURVA RASFATATA si nimic mai mult = JAF = TRASH = JEG. O DIVA nu e pitipoanca iar o BABA SILICONATA sau chiar daca nu e baba, e o persoana bolnava psihic obsedata de vesnica frumusete iar nevestele de milionari īn aceasta situatie, n-au ce face cu banii :D :D :D @ Mustang Da. Tot pe aici, SILICONATELE care se cred DIVE, daca l-e vezi LIVE pe strada ori te apuca VOMA ori te apuca FRICA deoarece arata ca niste ZOMBIE :D :D :D BOTOX PARTYS sīnt aici la ordinea zilei iar daca l-e vezi a doua zi, cu botu umflat, arata de zici ca si-au transplantat buzele de la pi**a la bot si te apuca scīrba :D :D :D Asta n-are nimic cu moda ci este ceva tragic la nivel psihic. Acuma nu-mi povesti de hīrghiile MODEL (doua betze-n fipte-n cur) ca astea-s bolnave de BOLEMIE si se usuca de vii iar marii designeri ca Joop, Karl Lagerfeld si multi altii sīnt HOMISTI BOLNAVI PSIHICI indiferent cīti bani au. Cine "divinizeaza" scena asta habar-nare care-i realitatea. |
Vă rog să nu deveniti voi subiectul topicului.
Discuţia voastră a depăşit ideea initială şi nu tocmai īn cel mai fericit mod, am fost nevoit să şterg posturile. |
de tipu de femeie-barbat nu zice nimic :D ?
|
Asta e la capitolul "feminism".
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning