![]() |
Re: 4tuning DAY, Bucuresti, Prisma 2 - cine spune prezent?
io asa zic , ca nici nenea Ocsi , Opel Astra YVT .. nu se lasa pe dinafara... si poate nici nebunu de Durex ..
|
o sa vedem la sfirsit citi o sa si vina!!!!
vorba multa saracia omului!! de fiecare data a fost asa,venim,venim si cinbd a foist de plecare ba am mers separat,ba unii nu au mai venti, etc.. ar fi frumos. |
De data asta speram sa fie altfel cu toate ca am auzit ca unii se gindesc la alte variante de transport cum ar fi trailerul sau pe CFR dar eu zic ca e mai scump si nu mai e acelasi farmec .:peace:
|
bine zis cu 'remorcile',da ce facem doua zile in Bucuresti?nu ca nu as avea unde sa stau da daca tot mergem pina acolo tragem un 'bairam' adevarat sper pe undeva!!!!!
|
rog baietzi care nu i-am pomenit mai sus sa ma scuze nu intentionat ci doar asa rapid cine mi-a venit in minte!!!oricum ar fi misto sa fim in seara de 31 acolo sa ne mai si distram oleaca!!!!!! cine poate financiar sa nu scape ocazia de a veni ca io zic ca bucurestiul pregateste ceva puternic rau!!!!!!
|
Nu se supara SANDU caci te cunosc cu totii si stiu ca si daca mai gresesti nu o faci intentionat .Si vorba aia de aia e forumul asta ca sa ne mai distram si noi si sa mai glumim din cind in cind !!!!!!!!!!!!!!!!
|
Am vazut ca pe forum se pot face inscrieri ca persoane fizice pentru BUCURESTI .....
https://www.4tuning.ro/4TuningDAY/inscriere.asp Pentru cluburi inscrieri aici https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13773-inscriere-cluburi-4tuning-day.html Am vazut ca deja GAJU (CRISTI) a inscris clubul nostru si e bine ca sintem inscrisi deja si intradevar ar fi bine ca masinile de bihor sa fie cam in acelasi loc ca si locatie .Ce zici GAJULE te ocupi de problema ? |
sa aveti bafta baetzashilor,cu totii care mergeti la bucale!!!!!
io nu pot ca voi lucra,:( era prea frumos sa fi putut merge!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
Quote:
|
ar fi foarte bine!BAG PICIORU' in munca asta!!!!!
|
Vezi ca cine munceste nu are timp sa cistige !!!!!!!!!!!!!!!!!!!asa ca .......
|
cam ai dreptate,sincer!
|
Pacat ca nu e gata masina caci ar fi fost o surpriza placuta pentru toti !;)
|
sper sa fie!DAR UNA PLACUTA!
|
cum stati cu masini?!?!? se apropie 1 aprilie..... va pregatiti ?!? :D
|
Baietii lucreaza la ele ca sa le termine pe BUCURESTI , dar lucreaza in " surdina "...............
|
lucrati baieti lucrati ca si eu lucrez si abia astept sa rupem pe acolo!!!!!!
|
bagati la grupa mare, baetzashi!
chiar de nu voi fi acolo, va voi tine pumnii!!!!!!!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ma bucur dar ma gindesc ca ramii in schimb tot la AUDISON nu ? Sau schimbi si amplifu ?
|
Daflyer , ai reusit sa vorbesti cu cei de la BUCURESTI cite locuri vor fi pentru club caci am vazut pe forum ca sint trecute 4 locuri pt. WSR .?
|
anu trecut nu am fost prea multi a fost asa:polo meu gaju bmw alex uad ervin calibra czy bmw-ul acela pictat cu sah aaaaaa mdv parca zozo si cam atat si atunci am tinut frontul si am adus 3 cupe acasa io sandu ervin si cristi gaju si io zic de tragem tare nici amu nu ne facem de ras........va fi beton stiu io ca ne-am distrat de numa si anu trecut femei de numa garla de iele,si alte alte alte,,,,sa nu va puna drak careva sa vie cu pretena sau sotia ca esti ca si in parnaie atunci
:) |
Da se poate venii cu copii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
precis ca o sa fie beton shi anul acesta!
|
mai sunt 2 saptamini!!! cum stati?!?! :D
|
https://img45.imageshack.us/img45/9674/prisma018jm.jpg
plus mai este Zozo - Caddilac ElDorado si se pare ca si Nissan Patrol auriu din atelier de la el si tot din Oradea echpa MNC care se anunta cu un camion mare demo si plus 6 masini. |
Quote:
|
oooffff ce bine ar fi sa ma puteti trece shi pe mine pe lista ai!:(:(
|
Ovi nu te-a uitat nimeni sa stii dar asta era o lista cu cei care au masinile pregatite pt. tuning nu cei care vin la BUCURESTI . ASA ca este cu cei care vor fi in show la tuning .
De aceea e si Laurentiu cu semn de intrebare caci daca nu e vopsita nu poate participa la tuning . Asa ca nu a uitat nimeni de tine din contra ,chiar ne bazam pe tine la o cupa la dbdrag la cat. street C !!!!!!!!!!!!! |
eu oricum nu particip la tuning si daca mi-o vopsesc eu merg doar pt Dbdrag ....pt ca niste spoilere nu inseamna tuning cand masina va avea interiorul facut alte jante si motorul lucrat ma bag la tuning pana atunci doar la Dbdrag......
|
auzi tu balaurutzule la noi in romania este asa numitu tuning optic se uita doar la design si mai prezinti si soundu esti ok
nu se baga la motoare doar ai avea un punct in plus deci oricand te poti baza si pe optica!!:) |
cam are sanducu dreptate,maestre!:)
|
am facut lista in urma intalniri de vineri care stiam sigur ca vin... nu e vb ca cei din lista sunt sau nu participanti la tuning ... FLAVIA CU USRU LUI ZOZO !!
sunt la atelier si mi-e lene sa schimb useru |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ovi nu fi rau ca nu e cazul ...............iar in legatura cu prezentarile uite ma ofer eu sa le fac .
Nu stiu daca esti inscris in club dar nu cred ,oricum noi te asteptam si vineri cind vom stabili ora si anumite aspecte legate si daca doresti incepem si demararea inscrierii tale in club .Iar eu personal am sa incerc sa te prezint cit mai multor membri . |
bun...ca sa nu existe discutii...
lista era cu masinile care ar avea potential de a intra in hala pentru tuning show. cei care merg pentru dbdrag au alt "program" de intrare si iesire. masinile pt hala si expo trebuie sa fie vineri seara cel tarziu la ora 19 la prisma 2, sa le asezam inauntru. apoi, nu exista decat optiunea de a opta intre SPL si SQ, nu se poate participa la ambele categorii...deci ganditi-va la ce setati masinile. apoi, pe lista apar masinile care sunt in WSR, sau care vor fi inscrise (proprietarii si-au exprimat interesul sa se inscrie). deci, sa nu se simta nimeni ofensat ca nu e acolo. iar, la final, trebuie spus ca sandu, gaju, ervin au adus anul trecut 4 cupe din 6 la Oradea.deci, ar fi frumos ca anul asta sa aducem cu noi macar jumate din cele puse la bataie... asa ca, sa nu ne certam sau sa spunem chestii care nu isi au locul, bagati mare la masini sa fie gata frumusetile pentru show, si...ne vedem vineri seara sa vedem cum plecam si cine vrea sa poarte tricou cu WSR. eu as vrea sa purtam toti! numa bine...! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning