![]() |
Re: TUNING SHOW 12-13 SEPTEMBRIE IN PITESTI
ANUNT IMPORTANT:
Sambata seara dupa terminarea primei zile de show petrecere in club ZION. |
Bine ca ai reusit sa stabilesti cu ei:)
|
Va fi si DRIFT?
|
din pacate drift nu va avea loc,decat expo si sound
|
3 Attachment(s)
Quote:
am sa incerc si eu sa ajung la acest eveniment daca ma primiti si cat este taxa de inscriere nr de tel 0722928296 si 0761599700 |
fain fain.. yli ce motor ai?
|
bafta la eveniment.... app facetzi cat mai multa reclama cu evenimentul ca nu stie nimeni de el.. doar catziva ....
|
Quote:
|
o sa fie multe masini frumoase si o sa iasa bine showul :D:D:D- asa ca intre pasionati :D
|
Eu deja l-am urcat pe site se poate gasii la sectiunea evenimente!!!
In plus bmwowners are deja 2 masini sper sa o aducem si pe a treia sa incercam ceva inedit!! |
Baieti in primul rand tin sa va felicit pentru ceea ce vreti sa faceti iar in al doilea rand as vrea sa stiu daca sunt 2 sectiuni, adica una pentru show si una pentru muzica, sau sunt combinate.......mersi mult
|
Este exact ca toate show-urile,expo,concursul de sound insa fara drift,din pacate.
|
Quote:
cel putin asta am inteles eu,rog pe ady sa spuna daca asa e... |
asa este. totul se va tine intr-un singur loc.
|
Am vorbit cu Marius TXA si BMWowners va avea ceva inedit la stand ceva ce nu a mai fost facut pana acum o idee interesanta zic eu!!
Tot ce va pot spune e ca vor fi 4 masini nu 3 cum am spus initial! Va asteptam acolo sa vedeti direct pe viu despre ce e vorba!!! |
Un program oficial al evenimentului?
|
de luni in colo cred ca o sa apara.
|
programul oficial este pe acea poza atasata in pagina 2
Program de desfasurare: 12 septembrie -ora 07:00 sosirea participantilor si asezarea masinilor -ora 10:00 inceperea expozitiei -ora 11:30 inscrieri SPL Contest -ora 12:00 masuratori libere -ora 13:00 prima sesiune de masuratori frecventa -ora 15:00 a doua sesiune de masuratori muzica -ora 20:00 inchiderea primei zile de concurs 13 septembrie -ora 09:00 deschiderea celei de a doua zi de concurs -ora 16:00 decernarea premiilor |
o sa mai postez eu thread-ul de la pitesti si mai zic eu vad si eu ce pot face .Bafra debea astept
|
pacat ca e in zilele cu vtm'u de la rinca..noi cei din slatina o sa facem tot posibilul sa ajungem sambata 12... bafta organizatorilor ;)
app..e cu intrare ? |
Quote:
|
Speram sa fie frumos! Mult succes!
|
Sambata, Septembrie 12
Temperatura minima: 11 °C Temperatura maxima: 24 °C Duminica, Septembrie 13 Temperatura minima: 11 °C Temperatura maxima: 24 °C |
Quote:
|
Quote:
acolo nu scrie nimic numai nistete imagini care reprezinta niste nori albastri deschisi si un soare galben.... eu inteleg ca va fi niste zile normale de toamna fara ploi, vijeli sau canicula. o zi normala...:rolleyes2 |
Felicitari organizatorilor pt initiativa de a organiza acest eveniment.
Speram sa tineti cont de expozitiile trecute si din alti ani si sa selectati masinile,vrem sa vedem masini cu adevarat modificate nu tiganisme sau kitch |
Cu ce masini vi Domnu Claudiu? :lol:
|
Quote:
|
Spee4u prezenti........sper sa prindem vreme frumoasa :)
|
8 Attachment(s)
@ ADY : pun si eu pozele cu masinile despre care ti-am zis ca as vrea sa le iau la standul INFERNO Motorsport
in afara de astea mai am un Seat Toledo (cel albastru) |
1 Attachment(s)
o poza pentru golful inferno. Pentru foto va fi intrare speciala la standuri legitimatie sau free pentru toata lumea ?
|
Quote:
|
@ taz : merci frumos. unde e facuta poza? la Romexpo cumva???
@ TwentyOne : vezi tu... m-am gandit ca ar fi o sansa si pentru Logan, fiind vorba de un show la Pitesti, intr-un spatiu in care... practic toata lumea ar avea loc. deci... d c nu? eu zic ca e un inceput mai ales pt soferul acelei masini. e inca la inceput si ... e bine sa i se acorde o sanse. parerea mea e ca e pe calea cea buna. cat despre Golful 3... e inca in lucru. de-abia l-a achizitionat omul. el fiind un pasionat de "ursi", si-a achizitionat un motor super tare pe care inca nu l-a montat dar... urmeaza. tinand cont de faptul ca in 2 sapt nu poti face prea multe, el si-a revopsit masina integral, a coborot-o cu o suspensie sport, i-a pus niste jante pe 17" si-a modificat un pic barile, a schimbat evacuarea cap-coada... deci... si el pare a fi pe calea cea buna si... data viitoare o sa fie mult mai bine. deocamdata raman la ideea ca aici trebuie sa fie loc pt toata lumea care simte si traieste tuningul (adica cei care il fac la propriu;) ) |
Quote:
Bafta!:twisted: |
free pentru toata lumea...inclusiv pentru expozanti
din cate stiu va fi insa o taxa la car audio...insa foarte mica... asteptam mai multe detalii din partea lui ady |
16 Attachment(s)
Speed4U prezenti !
Attachment 1078368Attachment 1078381 Attachment 1078369Attachment 1078370 Attachment 1078371Attachment 1078372 Attachment 1078373Attachment 1078374 Attachment 1078375Attachment 1078376 Attachment 1078377Attachment 1078378 Attachment 1078379Attachment 1078380 Attachment 1078383Attachment 1078382 |
Cateva ore si incepe:lol:
|
o sa iasa ceva super.
|
Acum o ora am venit de acolo dupa ce i-am trezit pe baietii care erau acolo cu toba Daciei, si peste 30 min ma duc din nou, am vazut pe intuneric destul de multe masinute frumoase, asa ca o sa fie frumos. Ne vedem la pitesti:lol:
|
Asteptam primele poze pentru cei care nu au reusit sa ajunga!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:50. |
- Copyright 2026 4Tuning