Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   Inscriere Cluburi la 4TUNING DAY (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13773-inscriere-cluburi-4tuning-day.html)

Lucian 09-03-06 08:27

Re: Inscriere Cluburi la 4TUNING DAY

10x RoSonic ... o varianta viabila si ingenioasa . Hondarul probabil nu stie ca ORGANIZATORUL s-a exprimat "masini reprezentative pentru club". Pana la urma la vorbele cui sa ascult ? Gratian ? Husky ? Bogdan RUS ? Hondaru ? Se pare ca ideea este aceeasi diferenta o face nuanta . Am 8 masini reprezentative pentru club. Din ele fiecare va fi inscrisa la cate cel putin o categorie a tuning show-ului . Daca e vorba doar de 4 / club vom avea 4 reprezentative si inca 4 inscrise individual rugamintea fiind ca cineva sa anunte faptul ca se limiteaza la 4 nr masinilor ce reprezinta un club. Hondare .. nu fac reclama clubului prin prezenta celor 8 masini ... eventual e benefic atat pt show cat si pt noi . Nu ne prezentam pt un premiu ci pentru ca avem ce prezenta .

Hondarul 09-03-06 10:25

Veniti cu cate masini vreti, ce masini vreti. Si am terminat discutiile. In caz ca nu vor avea loc masinile in sectiunea pt cluburi, cele care nu au loc vor fi inscrise individual in spatiul masinilor de expus. Toate bune si frumoase.

Gratzian 10-03-06 05:41

iertare ca fiind prins cu ... stiti voi ce, nu am urmarit
nici o organizare nu trebuie sa subordoneze logica, ci invers, orice organizare trebuie sa urmareasca o linie logica.
poate nu s-a specificat explicit, dar incercam acum.
Absolut orice masina merita sa fie prezentata, o sa fie.
Intr-adevar, cele aproape 100 de locuri in interior sunt in acest moment cam la "mustata"
in fata pavilionului o sa fie rezervat un spatiu exclusiv pentru prezentare, exclusiv pentru masini tunate
ideea este ca pentru fiecare club am prevazut initial o organizare de genul 2-3 masini reprezentative
daca sunt mai multe, pot participa individual
dar pentru ca noi facem organizarea, putem, ca nu ne opreste nimeni, sa consideram locurile individuale adiacente celor ale cluburilor
si astfel, prin deductie logica, ajungem firesc ca un club care are de exemplu 7 masini care merita expuse sa le aiba impreuna, si in acest fel poate considera ca participa cu 7 masini
simplu, nu?
ajungem la punctul in care toata lumea are dreptate, si sigur toata lumea o sa fie multumita.
chiar nu pot aparea probleme.
criterile vor fi aceleasi pentru toata lumea.
masini modificate.
cat mai bine, cat mai mult
nu se plateste taxa de expunere, nici pentru cluburi, nici pentru masini individuale, nici pentru masinile de firma. Vor veni masini din toata tara, si din strainatate. Vom incerca nu sa luam bani, ci chiar sa ajutam, pe cat posibil cu cazare, masa, pe "vecinii" nostri.
tot ce facem, facem pentru a asigura un cat mai mare spectacol, pentru a reusi sa aducem la un loc tot ce este reprezentativ pentru tuning.
In cazul participarii la concursuri, vom percepe o taxa modica, de cateva sute de mii, care va fi justificata din plin de calitatea jurizarii, cat si de premiile cel putin consistente. taxa va fi ceva mai mare pentru masinile care reprezinta firme.
multumim tuturor pentru sprijin. acest eveniment va deveni o carte de vizita pentru Romania. Sunt multe firme si organizatii de profil din strinatate care urmaresc deja cu atentie ceea ce facem.
o reusita asa cum ne dorim, ii va aduce cu siguranta langa noi la editiile viitoare.

peter 10-03-06 10:53

cine vine din strainatate ?

hasky 10-03-06 13:32

o sa anuntam prezenta unor masini f noi si extrem de tari care vor intra sub numele de vantage_style in nr de 6 , asta ca sa fac oarecum cunoscuta prezenta , la stand insa vor fii multe alte surprize moto, rally,kart, hotroads etc

este un garaj de design si painting auto care promoveaza anumite persoane sau cluburi.............. vantage este numele unui mare club din state cu care noi vb de vreo 6 ani si ca atare sa zicem ca suntem divizia din romania ... dar daca te intereseaza in mod particular suntem persoana juridica care detine un garaj de car styling si parteneriate cu dif firme de tuning si cluburi.

iar noi vom promova si imaginea unui club prin masini facute de catre ei cu aportul nostru

noi nu suntem magazin ci suntem garage de styling deci facem numai unicate dupa cum doreste clientul tot ce tine de estetica masini .....

peter 10-03-06 13:39

vantage_style...e club sau un mag de tuning ?

hasky 11-03-06 16:11

este un garaj ce deserveste si interesele unor cluburi sau persoane care fac parte din cluburi, dar la aces event vom afisa masini ale unui club care sau realizat si cu ajutoru nostru

NC 12-03-06 23:08

Insane Racers Bucuresti va fi prezenta cu 3-4 masini. Masinile sunt: Fiat punto, Cielo ERD, Golf 2 si daca va fi gata la timp o bora. Am sa trimit pozele...Am pus adresa de mail a clubului, sa se stie de unde sunt masinile...Bafta!

Hondarul 12-03-06 23:21

Review:

4SS - 3 (poate 4) masini & o motocicleta
xtreme club - 2 masini
crazy drivers - 4 masini
evolution crew - 4 masini
wsr - 4 masini
insane racers - 3-4 masini
Speedline - 6-8 masini
MR - 8-9 masini si motocicleta

asteptam:

Insomnia (nu masinile de la firme)
NSL, etc.

polifem 13-03-06 08:53

urmeaza sa va spunem si masinile cu care vom veni!

zetemte 13-03-06 12:57

Cel tarziu pana maine vom anunta ceva, macar un numar aproximativ.

Multe masini de la noi vor fii la stadunrile firmelor ...

Hondarul 13-03-06 13:04

Va asteptam !!! Insomnia mereu a fost prezenta poate cu cele mai atragatoare masini. Asteptam surprizele de acest an !!!

daflyer_oradea 13-03-06 18:51

din ce am inteles eu pana acum, daca vor mai exista locuri se va mari numarul de masini...intreb fiindca probabil de la Oradea vo0r veni cel putin 12 masini, din care multe ar merita expuse in cele 4 locuri. sper ca vom fi tinuti la curent in legatura cu locurile disponibile pentru fiecare club, si ca va fi aproximativ egalitate (adica fiecare sa arate ce poate in mod egal, nu un club 10 locurisi altul 3-4 )
in plus, cred ca WSR va veni ca si club sportiv cu acte in regula...si nu stiu cati se pot mandri deocamdata in Ro cu chestia asta.
Sa ne vedem cu bine la bucuresti, si ... bagati mare sa terminati masinile :)

;);) :D

NC 13-03-06 20:45

cand vom sti sigur, daca vom putea sa ne expunem masinile si cate locuri sunt! Si sper ca toti sa beneficem de aceste locuri...Bafta!

P.S: poate aducem si noi 2 motoare! ;)

Hondarul 13-03-06 20:47

Ai dreptate cand spui ca este egalitate. Si de aceea te rog s-o respecti. Faptul ca WSR este legal inseamna = cu 0 la un Tuning Show, nu crezi ? Deci nu este un atuu, asa cum ai vrut tu sa expui problema.

Intr-un club sunte multe masini... de la cateva la cateva sute. Dar aici vorbim de un Tuning Show. Normal, nu toate masinile din acel club sunt modificate astfel incat sa poata fi expuse intr-un tuning-show (vezi expozitiile de afara). Pentru ca deja au aparut discutii, ca numarul masinilor egale din cluburi sa fie egal, trebuie sa lamurim o chestie. Si va dau exemplul clubului meu (ilegal:lol: ) Chiar daca suntem sa zicem 30 de masini, numai 4 am considerat noi ca merita expuse la show. Deci nu numarul conteaza, ci calitatea. Daca voi va luati dupa cantitate, aveti numai de pierdut. Sper ca m-am facut inteles.

Mie unul imi convine sa prezint 4 masini modificate radical, foarte impresionante, cu multa priza la public, decat 10 masini dintre care numai 2-3 au ceva de aratat. Este TUNING-SHOW, nu uitati ! Eu nu va spun ca este vreo restrictie, ci va indrum sa va ganditi cum faceti departajarea masinilor participante.

Hondarul 13-03-06 20:52

Quote:

Originally Posted by NC
cand vom sti sigur, daca vom putea sa ne expunem masinile si cate locuri sunt! Si sper ca toti sa beneficem de aceste locuri...Bafta!

P.S: poate aducem si noi 2 motoare! ;)

Deocamdata NU este limita de locuri. Asadar veniti cu draga inima, nu va costa nimic, inscriere gratuita, dar trebuie doar sa stiu cate masini aveti si, eventual motoare. Numai bine !

NC 13-03-06 20:54

pei noi asta vrem, aducem cele mai modificate masini din club...cele care au atras cel mai mult atentia. Chiar ne straduim sa facem o bora unica in ro. Dar nu stim daca o sa reusim din cauza timpului restrans. Dar problema e alta, can vom sti sigur daca vom putea sa ne expunem macar 1-2 masini. Ca sa ne apucam serios de treaba. :)

Hondarul 13-03-06 20:58

Quote:

Originally Posted by NC
pei noi asta vrem, aducem cele mai modificate masini din club...cele care au atras cel mai mult atentia. Chiar ne straduim sa facem o bora unica in ro. Dar nu stim daca o sa reusim din cauza timpului restrans. Dar problema e alta, can vom sti sigur daca vom putea sa ne expunem macar 1-2 masini. Ca sa ne apucam serios de treaba. :)

Nu am mai spus-o, dar o repet... :lol: ORICINE (din orice mediu social, religie, sex, orientare sexuala, etc) este binevenit, ORICE club este binevenit, inscrierea este GRATUITA !!!! Mai exact... mingea este la tine. Imi spui cate masini vor veni +/- una si clubul tau este ca si inscris. DA, va puteti expune gratuit masinile voastre la 4TUNING DAY.

ps: te rog frumos citeste de la inceput topicul acesta.

daflyer_oradea 13-03-06 21:19

acuma, hondare, depinde ce consideri tu tuning extrem.
poate o instalatie de 1500 RMS e extrem din anumite puncte de vedere, sau un paint job (nu trebuie uitat ca in Oradea s-a facut rimul paint job ca luma din RO- calibra rosie si cabrio a lui Ervin)
cat despre cei care vor fi acolo...noi venim de la 650 de km pe drumurile din Romania, probabil o parte cu spoilere in portbagaj...si macar pentru asta ar merita expuse masinile. Ale noastre nu vin pe trailer sau de la 10 km...Atat am mai avut de spus, nu vreau sa o dau in polemica sau in abureli.
dar nici nu vreau sa fim priviti de sus, in nici un fel.
Asa ca ar trebui sa se stie din timp loc pentru cate masini vor fi din parte cluburilor,si cate locuri la "liber", macar sa nu isi rupa masinile in 2 decat cei cativa care si le vor expune, restul sa venim imbarcati in unele fara modificari majore...plus un van sa le caram astora bagajele, ca portbagaje nu prea mai au nici unii...decat cu boxe. :)
sa ne vedem cu bine.

Hondarul 13-03-06 21:34

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
acuma, hondare, depinde ce consideri tu tuning extrem.
poate o instalatie de 1500 RMS e extrem din anumite puncte de vedere, sau un paint job (nu trebuie uitat ca in Oradea s-a facut rimul paint job ca luma din RO- calibra rosie si cabrio a lui Ervin)
cat despre cei care vor fi acolo...noi venim de la 650 de km pe drumurile din Romania, probabil o parte cu spoilere in portbagaj...si macar pentru asta ar merita expuse masinile. Ale noastre nu vin pe trailer sau de la 10 km...Atat am mai avut de spus, nu vreau sa o dau in polemica sau in abureli.
dar nici nu vreau sa fim priviti de sus, in nici un fel.
Asa ca ar trebui sa se stie din timp loc pentru cate masini vor fi din parte cluburilor,si cate locuri la "liber", macar sa nu isi rupa masinile in 2 decat cei cativa care si le vor expune, restul sa venim imbarcati in unele fara modificari majore...plus un van sa le caram astora bagajele, ca portbagaje nu prea mai au nici unii...decat cu boxe. :)
sa ne vedem cu bine.

citeste ce a scris Gratzian mai devreme, pe o pagina anterioara. Repet - nu stiu unde am pomenit cuvantul "extrem", dar poate am fost gresit inteles. Nu se va face nici o discriminare. S-au anuntat deja si Dacii prezente la eveniment, asta ca sa clarific o data pentru todeauna "cat de sus privim", asa cum ai zis Dayflyer... Cluburile si-au anuntat prezenta - unele cu 2 masini altele cu 16 masini. Poti refuza pe vreunul ? Nu. Atunci ce facem ? Daca nu au loc toate masinile din acelasi club una langa alta, cele care nu au loc, vor fi imprastiate in complex, acolo unde este loc, cu siglele clubului, pentru a fi omniprezenti, dar si pentru a participa. Cum va impartiti voi, in cazul in care nu este loc pentru toate masinile laolalta, este treaba voastra. Cred ca aici se pune problema strict pentru cei care vin cu 10+ masini (nu de alta, dar spatiul nu este destul de larg sa pui atatea masini grupate, mai sunt firme, scena, etc.) Deci nu cred ca este cazul ca cineva sa-si faca probleme. Dayflyer, tu prepara masinile si inscrie-le frumos, ca aveti locul asigurat. Ca vi cu 2 ca vi cu 15 tot veti avea loc. Singura voastra grija este drumul, sa nu luati amenzi si sa aveti grija de masini. De la intrarea in Prisma, preluam noi grijile. Baga mare la tunat !!!

Hondarul 13-03-06 21:37

Quote:

Originally Posted by Hondarul
Review:

4SS - 3 (poate 4) masini & o motocicleta
xtreme club - 2 masini
crazy drivers - 4 masini
evolution crew - 4 masini
wsr - 4 masini
insane racers - 3-4 masini
Speedline - 6-8 masini
MR - 8-9 masini si motocicleta

asteptam:

Insomnia (nu masinile de la firme)
NSL, etc.

ca sa fie si mai clar d-le Dayflyer, am ajuns sa ma autocitez. Se pare ca sunteti inscrisi, la fel si Insane. De unde au aparut aceste carcoteli ? De unde ati dedus cum ca ar fi ceva in neregula ? Scrie clar acolo din spusele voastre - wsr 4 masini si Insane Racers 3 sau 4 masini. Gandeste-te ca in momentul asta sunt 4 locuri marcate cu creta la Prisma 2 pe care scrie wsr si 4 locuri marcate Insane Racers. Nimeni nu vi le poate lua ! Deci aveti grija sa ajungeti cat mai pregatiti si sanatosi !

NC 13-03-06 21:51

scuze Hondare, dar sunt cam nou si al 2 lea mesaj il scriam si nu am vazut ca tu ai postat! Deci scuze, ok gata ne apucam de masini si asteptam ultimele detalii! Numai bine! ;) o sa scriu sigur la sfarsitu saptamanii cati suntem, sa nu tinem locurile degeaba.

Hondarul 13-03-06 21:58

Quote:

Originally Posted by NC
scuze Hondare, dar sunt cam nou si al 2 lea mesaj il scriam si nu am vazut ca tu ai postat! Deci scuze, ok gata ne apucam de masini si asteptam ultimele detalii! Numai bine! ;) o sa scriu sigur la sfarsitu saptamanii cati suntem, sa nu tinem locurile degeaba.

Perfect ! Poti sa fii sigur ca va asteptam cu bratele deschise.

Si ca sa va dau niste "tips"-uri... Clase la care vor fi concursuri (o masina expusa nu este obligatoriu sa se inscrie in vreuna)

styling exterior
interior
egine dressing
de muzica se ocupa db drag, unde va fi SPL, SQ si Multimedia.

Asta in cazul in care cineva doreste sa-si modifice masina in vreun anumit fel, poate il ajuta la ceva. Daca vrea de exemplu la syling, sa bage mare la body-kit si jante. Daca vrea SPL, sa dea iama in magazin dupa basi cat mai mari:lol: :lol:

NC 14-03-06 21:29

gata e sigur, venim cu 4masini:
1.vw Bora o surpriza pentru voi, dar si pentru noi...:D
2.Fiat Punto 180CP
3.Cielo raduERD cel portocaliu+modificari
4.Golf 2
O sa ne inscriem si la concursuri! Bafta, ne vedem acolo!

Gratzian 15-03-06 00:42

va rog inca o data, chiar si pe cei din cluburi sa faca inscrierile on-line pentru a putea trage acea cruce pe schema in dreptul ei.
Locurile sunt destule, dar nu sunt nelimitate
puteti face inscrierea chiar cu masina in lucru, este ok
iar pentru cei care nu participa la expozitie, avem in vedere spatiu organizt chiar in fata pavilionului, pentru a fi grupati, asa ca stati linistiti, veti veni aici intr-un mediu organizat cu o buna coordonare, veti fi preluati si directionati la fix.
Vom avea grija deosebita de toti care fac drum de la departare, in asa fel ca aceste 2-3 zile sa fie cat mai comode si cat mai putin costisitoare. Va fi o pesoana delgata exclusiv ca sa rezolve orice problema intampina.
in plus, din prima pana in ultima ecunda, telefonul meu va sta deschis non-stop si voi fi disponibil sa infrunt orice situatie la orice ora.
Vom prelua noi grijile voastre, veniti linistiti.

Mustang 17-03-06 16:35

Cele doua masini ale clubului Xtreme Club Emotion vor fi :
- Seat Ibiza
- Citroen C4

cristian c. 18-03-06 10:43

BMWFORUM - Romania

Comunitatea "BMWFORUM - Romania" va participa cu 2 M3-uri modificate si reprezentative.

Gratian, nu stiu daca am voie sa postez aici link-uri de pe site-ul nostru cu descrierea masinilor ce vor participa. deci spune-mi.... ?

Deasemenea spune-mi unde va fi acest spatiu atribuit, in spatiul interior ce-l vad in reclama 4tuning? da sau nu?

in formularul de inscriere... nu vad optiunea "engine"... ci doar despre aspect interior si exterior... deci unde selectez "engine" ?

daca vrei vorbim mai multe detalii la telefon.

daflyer_oradea 18-03-06 10:50

ok, ok. am inteles. ;)
ne vedem acolo, sper in numar cat mai mare.

Gabi 18-03-06 10:54

Cristian: in functie de spatiul care este liber (este spatiu pentru expunerea a aproximativ 100 de masini) in momentul asta, masinile voastre vor fi in hala de la Prisma. Daca unul dintre cele 2 M-uri este al tau... :shock: eu il vreau in hala.

Daca nu exista spatiu pentru "best engine", inseamna ca, probabil, aceasta categorie nu va fi reprezentata in concurs.

Hondarul 18-03-06 11:22

TOATE MASINILE CARE VOR PARTICIPA LA 4TD DIN PARTEA CLUBURILOR SUNT RUGATE SA SE INSCRIE AICI https://www.4tuning.ro/4TuningDAY/inscriere.asp

Toate masinile, indiferent din ce club, sunt rugate sa completeze formularul, scopul urmat fiind centralizarea numarului de masini din cadrul salonului. Fie ca ati vorbit cu Gratzian sau nu, orice club este rugat sa completeze aceste formulare cu datele masinilor participante. NUMAI in baza de date se va stie numarul exact al masinilor. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

Gratzian 18-03-06 16:31

partea cu "engine" exista intr-o forma mai speciala, de aceea nu e reprezentata in formular.
puteti sa va inscrieti si sa specificati la observatii ce si cum.
si puteti de asemenea sa postati toate detaliile si fotografiile ce vizeaza aceste masini pe 4 tuning, slava domnului avem si banda larga, si spatiu nelimitat.
nu uitati sa le inscrieti, si vorbim la telefon sa hotaram locatia pentru voi...
era bine daca pe langa invitatia de a vorbi la telefon, era si numarul... ;)

Hondarul 20-03-06 09:10

https://www.4tuning.ro/4TuningDAY/inscriere.asp

Toate cluburile sunt rugate, din nou, sa se inscrie aici cat mai repede cu putinta. Ca fapt divers, deja sunt inscrise ~70 de masini. Locuri sunt, dar limitate. Asadar alegeti-va masinile si inscrieti-le cat mai repede !

orlando 20-03-06 10:03

eu am inscris masinile dar am uitat la una din ele sa mentionez din ce club face parte...dar in descrierea celei de a doua am spus ca ambele fac parte din clubul pe care o sa il reprezinte la salon

zetemte 20-03-06 21:00

Noi vom fii cel putin 3-4 masini ... dar probabil mai multi ... maine vom afla exact si le vom inscrie!

cristian c. 21-03-06 01:45

Quote:

Originally Posted by Gabi
Cristian: in functie de spatiul care este liber (este spatiu pentru expunerea a aproximativ 100 de masini) in momentul asta, masinile voastre vor fi in hala de la Prisma. Daca unul dintre cele 2 M-uri este al tau... :shock: eu il vreau in hala.

Daca nu exista spatiu pentru "best engine", inseamna ca, probabil, aceasta categorie nu va fi reprezentata in concurs.

Sunt subscris la topicu asta dar nu stiu de ce n-am primit nimica ca s-a postat deja... in fine...

Da, unul dintre M3-uri va fi al meu, incantati daca avem loc in sala cu 410hp... ha ha... si dorim si o fata dragutza care sa tina steagu' BMW :) si sa imparta zambind pliantele BMWforum :)

am intrebat daca pot posta link-uri... mi-ai raspuns Gratian ca e spatiu suficient pentru detalii... tot n-am inteles daca pot posta link-uri... pentru ca nu pot scrie aici cateva tone de text despre masina mea :)

astept un mesaj ca va exista si sectiunea Best Engine... dupa atatia ani de tuning in Romania... tot nimeni decat eu si cateva subaru avem motoru facut? ha? La altceva nu ma atrage sa ma inscriu... muzica n-am... design prea extravagant n-am... sectiune de clasici in viata n-aveti... ha ha... asa ca n-am sanse :)

Gratian, iti trimit pm cu telefonu meu.

NC 21-03-06 22:01

detalii, cand trebuie sa aducem masinile??? ca numai e mult si sa stim cum facem...am auzit niste zvonuri ca masina sa fie adusa vineri 31, dupaia numai poate fi adusa?! :) sunt prea nerabdator...

P.S: sar putea ca bora sa nu aiba tuningu complet... :(

Gabi 22-03-06 01:11

Pai... din moment ce sambata este deschiderea, toate masinile trebuie sa fie in hala de la Prisma la momentul deschiderii, nu ? Bagati carbuni, ca e pacat sa nu terminati masinile!

NC 22-03-06 20:54

din pacate bora numai poate fi prezenta acolo...masina nu va fi gata.In locul borei intra o solenza...
1. Solenza
2. Fiat Punto
3. Golf 2
4. Cielo ERD

Hondarul 23-03-06 11:36

Inca de ieri persoanele inscrise au inceput sa fie contactate pentru a stabili toate detaliile. Nimeni nu va fi uitat. Sunt mai multi factori dupa care trebuie sa ne organizam, si s-o facem bine - masini persoane fizice, cluburi, masini in standuri firme, etc. Voi faceti masinile sa fie gata pana la show si noi facem partea grea ;)

CT-07-APV 26-03-06 19:19

Am si eu o intrebare, Colegii mei din club inca nu s-au hotarat daca vin sau nu dar eu vreau neaparat sa vin, cum fac sa mai prind si eu un loc?

All times are GMT +2. The time now is 12:10.

- Copyright 2026 4Tuning