![]() |
Re: Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA
Ce se va intampla in cazul in care se termina votarea cu mai multe variante la egalitate ?
|
nu am decis inca asta...asteptam sa vedem ce iese si mai atunci cu 1-2 zile inainte..decidem. :)
|
ce tare: aparent nimeni nu vrea sa dea cu spatele la o proba de indemanare..varianta 9 ..0 voturi :))
|
Quote:
|
lol...
|
poate ma bag eu :).... eram pe punctul de a o face si la piatra :)
|
in revista ZILE SI NOPTI a aparut posterul de la CUPAMAK extraordiar lucru bravo baietii am ramas placut impresionat felicitarile mele PS FRUMOASA RECLAMA
|
un ajutor primit din partea Promenada MALL ;)
|
Se poate baga si vreuna dintre probele prezentate in clipul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=J1CvZ...1&feature=fvwp |
Da, eu as vrea sa-l vad pe CRC cum face 2 wheel drive printre niste jaloane si isi si schimba o roata in acelasi timp... =)
|
Quote:
Quote:
gata cu off topic: astept intrebari legate de cursa...nu doreste nimeni mai multe detalii ?? |
Maine la prima ora ma duc sa iau revista zile si nopti :lol:
|
Quote:
|
eu zic ca variantele 10, 9 si 4 sunt cele cu dificultate medie si ar trebui abordate.
variantele 8 si 3 sunt solicitante atat pentru masina cat si pentru sofer si nici show nu iese. s-a mai incercat aducerea de probe stil "calorifer" dar rupi masina in doua si este pacat de locul liber disponibil. |
varianta 8 chiar tine de sofer....cat despre masina..nu cred sa fie asa probleme mari pentru o masina ..e un slalom....ai nevoie de presiune corespunszatoare in pneuri ( sa nu le descalti)..si atat...in rest ..tine de "INDEMANARE"...EEEEEEEEE
:). |
Quote:
La aeroport te-ai dat.....? Poate tin minte si vin baietii de la TL cum te-ai dus si tu la ei... (cu maxi taxi si o rulota de bere dupa ei )...:lol::lol::lol: |
lol :)
ps ..cand am zis NOI..m-am referit la club...am avut 3 masini ..daca nu ma insel..eu intradevar am fost mai mult cu ...sa spunem... suport tehnico-tactic..:)) |
pai eu nu am iteles bine traseul 9. daca stiam ca se merge si cu spatele il votam ! mie imi plac traseele astea mai complexe.
oricum am sa incerc sa ajung si eu acolo! |
bai da liniute nu faceti ma anu' asta ceva ?
|
Quote:
Quote:
|
...mai greu cu organizat liniute..f f f f f multe lucruri pot merge rau..[/QUOTE]
intradevar, dar la lini sar strange mult mai multe masini s cu siguranta mai multi spectatori.De spectacol nu mai zic! sa ne multumim s cu putin decat deloc! succes la organizarea!! |
N-as zice ca o cursa de indemanare e putin, daca ar fi sa aleg dintre indemanare si accelerare, as alege-o pe prima. Chiar daca, pentru multi, o cursa de indemanare nu prezinta interes, nu cred ca e neaparat rau ca nu se inscriu foarte multe masini si ca nu vin foarte multi spectatori.
|
@ zero cool ...corect;)
E un alt fel de spectacol decat la liniute...si zic eu necesita ceva mai multa pricepere din partea soferului...si de asemenea necesita si o masina modificata NU doar la motor ( cum se intampla la liniute) are mai multe sanse sa te "bage in gard" asta f f f puternica decat una mai putin puternica dar modificata echilibrat ( motor + franare + suspensie ) ca de fiecare data la Braila nu ducem lipsa de concurenti..doar ca mi-ar fi placut sa ajunga masini de la mai multe cluburi din tara...sa iasa un fel de chalange asa intre cluburi. Poate la urmatorul !! :) sper PS eu personal particip si la indamanari dar si la linii in aceeasi masura ..nu ratez nici o sansa sa rup masina ;)..a nu se intelege gresit iubesc liniile doar ca nu suport traficul de zi... |
Sper ca pana sambata sa se indrepte vremea. Daca nu, sa vedem si partea plina a paharului: carosabilul umed o sa dea un plus de spectacol probei :D
|
Cu cat e mai putina aderenta, cu atat se vede mai bine cine stie... Oricum, asta e unul dintre avantajele indemanarii, se tine indiferent de vreme.
|
Pt mn unul tot ce inseamna eveniment auto prezinta interes indiferent de tipul probelor.S voi fii prezent oricum.Momentan ca spectator s p viitor sper ca si participant.
bft s succes in continuare |
FANATIK MOTORSPORT CONSTANTA vor fi si ei prezenti pe data de 12 la eveniment cu cel ptin 3 masini la linia de start
|
Eu sper sa ploua vineri seara :) Abia astept evenimentul!
https://www.youtube.com/watch?v=ycw8kKnGNEc |
Chiar asa, o sa fie si announcer?
|
absolut...:)
|
Quote:
|
Announcerul nostru are papagal frateee... :)
|
Quote:
|
va asteptam..
am rugat un moderator sa ne ajute cu poll-ul, initial a fost facut din greseala sa se inchida vineri la 12:00 dar era prea tarziu pt noi asa ca el se va inchide joi seara pe 10 septembrie ora 12:00, deci care mai aveti chef sa votati..bagati acum..pana maine seara. |
tocmai am vb cu unul din sponsori si ne-a promis ca v-om avea un profesionist care va filma tot evenimentul profi style..deci vom putea beneficia de magia DVD-ului...pentru amintiri :))
PS Merci Meganis ;) |
Excelent !
|
Puteti face,va rog,un rezumat la desfasurarea concursului de sambata.Adica ce trebuie pt inscriere,daca trebuie casca sau ce echipament trebuie pe masina.ce acte tre pt inscriere,taxa,la ce ora tre sa fim prezenti pt inscriere(limita), ordine de start.Cate ture sau manse sunt pe fiecare traseu.Tre sa vin pregatit daca vin(tocmai din cluj). Si eu reprezint clubul CLUJ STREET TEAM dar din pacate vin singur ca e criza si e distanta f lunga.Astept informatii!Salut si spor la organizare.
P.S. cu vremea nu-i bai.dak ploua sigur va fi spectacol.daca nu,e si mai bine. |
vremea o sa fie OK..am vorbit noi acolo :)
ai absolut toate detaliile cerute in primul post al meu de pe acest thread. Pe scurt..masina trebuie sa fie street legal.. in acte si tu sa ai permis de cel putin un an. Pentru detalii suplimentare ..sunt aici |
super taraseul de la iasi.....te-ai descurcat bine cu coltul
sper sa ne gasim and3yu la indemanare. si eu am un colt 1.1.... sa vedem diferenta de timpi sal |
Abia astept.Poate mai conving un mitsu colt 1.3 si unul 1.5 diesel sa vina la braila.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2026 4Tuning