Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

ESPinoza 02-03-06 13:28

:) gata ma ca mi`a trecut :) numai am treaba cum am spus e misto viata de burlac :) numai ca tre sa profitzi din plin de ea.. si asa tzin minte cand eram cu ea rar mai prindeam cate o noapte sa`mi fac de cap si trebuia sa ma feresc mereu.. si atunci ziceam ce n`ash da sa n`am acu nici o treaba si sa fiu singur:) da ca acuma a venit ocazia si tre sa profit din plin nu? :) oricum totu e bine .. pustoaice sunt cu gramada care asteapta :))

ciprian_the_1 02-03-06 19:43

frate daca intr-o zi, femeia care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci din balcon, adu-ti aminte ca doar ai coarne boule nu aripi!!!! No offence omule dar nu cred ca itzi trece asa ceva prin cap?!?!?! deci da-le draq de mefei ca se gasesc :drunk:

d3vilish_lips 02-03-06 20:28

....azi un tip cls a 12-a la liceul calinescu din cta sa spanzurat k sa despartit de iubita lui...vai doamne kata inkonstienta si prostie .... :roll: :roll:

Eugen_TL 02-03-06 20:38

d-zeu sa aiba grija de el sus :( doamne fereste---- oare cum s-o simti fata acum....daca era ceva serios intre ei cu siguranta se crede vinovata... speram sa nu faca si ea vreo prostie la nebuneala! :(

Eugen_TL 02-03-06 20:38

d-zeu sa aiba grija de el sus :( doamne fereste---- oare cum s-o simti fata acum....daca era ceva serios intre ei cu siguranta se crede vinovata... speram sa nu faca si ea vreo prostie la nebuneala! :(

d3vilish_lips 02-03-06 20:45

.....nu kred in legatura cu tipa....insa parintii lui sunt pachet rau de tot....

d3vilish_lips 02-03-06 20:45

.....nu kred in legatura cu tipa....insa parintii lui sunt pachet rau de tot....

Eugen_TL 02-03-06 20:55

oricum e clar ca cine ajunge la astfel de gesturi duce lipsa de ceva la capusor :( fata ca fata , dar trebuia la parinti sa se gandeasca... cine stie ce probleme o mai fi avand el, d-zeu stie !

Eugen_TL 02-03-06 20:55

oricum e clar ca cine ajunge la astfel de gesturi duce lipsa de ceva la capusor :( fata ca fata , dar trebuia la parinti sa se gandeasca... cine stie ce probleme o mai fi avand el, d-zeu stie !

Mustang 03-03-06 11:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
....azi un tip cls a 12-a la liceul calinescu din cta sa spanzurat k sa despartit de iubita lui...vai doamne kata inkonstienta si prostie .... :roll: :roll:

MAI BINE:
am scapat de un prost de pe lumea asta...
nu merita nici o pisda \"efortu'\" asta !

zana`rea}{ 05-03-06 19:57

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

baiatul din calinescu nu s`a spanzurat din cauza prietenei.. se intelegeau f bine.. ce au zis la tv.. sunt minciuni..

EvLSant0S 05-03-06 20:39

Quote:

Originally Posted by ciprian_the_1
frate daca intr-o zi, femeia care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci din balcon, adu-ti aminte ca doar ai coarne boule nu aripi!!!!

genial ... :) nush de unde ai luat-o , da e tare rau de tot

d3vilish_lips 06-03-06 14:14

Quote:

Originally Posted by zana`rea}{
baiatul din calinescu nu s`a spanzurat din cauza prietenei.. se intelegeau f bine.. ce au zis la tv.. sunt minciuni..

....nu am vb din ce am auzit de la tv ...asa mi`au spus neshte colegi de`ai lui...mia asa mi sa spus ...dak nu e asa sunt curioasa sa aflu ptr ce paote fi u baiat atat de stupid(imi pare rau k il fac asa) ptr k sunt altii care nu au ce mank si din ce trai si manank bataie zilnik si nu isi iau viatza..mi se pare cea mai mare prostie :(

fanete 06-03-06 14:35

Quote:

Originally Posted by zana`rea}{

pei si dece s-a spinzurat?

Chelooo 07-03-06 06:48

nam stat sa citesc tot topicu .. scuze dak ma bag si eu ca musca in *** ... da ... ca sa uitzi o iubire anterioara eu zik si kred k e nevoie de o alta iubire mai mare decat cealalata.. si de nitzik vointza ... adik sa privesti mereu partea insorita a lucrurilor ...

GolfuletzS 07-03-06 13:35

Quote:

Originally Posted by fanete
pei si dece s-a spinzurat?

stam da dezlegam mistere.... dc s`a sinucis sau nu ?

schimba subiectu....

ps: dumnezeu ti`a dat viata ca sa o traiesti nu sa i`o dai inapoi ;) asta e pt aia care mai au ganduri din alea sinucigase

valib 07-03-06 16:35

Quote:

Originally Posted by Chelooo
nam stat sa citesc tot topicu .. scuze dak ma bag si eu ca musca in *** ... da ... ca sa uitzi o iubire anterioara eu zik si kred k e nevoie de o alta iubire mai mare decat cealalata.. si de nitzik vointza ... adik sa privesti mereu partea insorita a lucrurilor ...

adevarat ai grait!

GolfuletzS 07-03-06 16:44

da e mai simplu cu altcineva nu ?

d3vilish_lips 07-03-06 16:59

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
da e mai simplu cu altcineva nu ?

aa???:rolleyes2

GolfuletzS 07-03-06 17:01

e mai usor sa uiti o persoana cand ai alta persoana langa tine ? ma intelegi ?

d3vilish_lips 07-03-06 17:03

...aaa got it...uneori poa sa iti fak mai rau asa auzeam eu....

EvLSant0S 07-03-06 18:18

cum ?
sa-ti faca tie rau ? ca ce ? ca f.. alta ? doamne fereste..

d3vilish_lips 07-03-06 18:20

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
cum ?
sa-ti faca tie rau ? ca ce ? ca f.. alta ? doamne fereste..

....buhahahahhahah draq`ule :twisted: :twisted: :lol: :lol: ... nu la asta ma refeream .....

ERY 07-03-06 18:22

" Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?" ...... va zic eu valabil 100% ....nu o uiti niciodata dc ai iubit-o..... NICIODATA.

EvLSant0S 07-03-06 18:27

true, dar poti sa te minti , sa zici c-ai uitat-o , that will make u fell better, for a while .. :)
e cea mai buna varianta :)

Eugen_TL 07-03-06 18:28

aoleu ! e grav daca e cum zici u ery! inseamna ca fostu lu baby ... nici nu vreau sa-mi inchipui... ! :) pai sunt fete care iubesc de multe ori! asta inseaman ca nu uita niciunul intr-o anumita masura: adica cu fiecare are o amintire placuta sau neplacuta :)

EvLSant0S 07-03-06 18:30

prima iubire ramane prima, n-ai cum s-o inlocuiesti si e cea mai greu de uitat, adica e de neuitat, totodata... din fiecare relatie ramai cu ceva... amintiri

d3vilish_lips 07-03-06 18:33

...si totusi e vorba de iubire nu kum zik unii k iubesc dupa 2 saptamanii ...let`s get real....a iubi inseamna a fi instare sa iti dai si propria viata ptr cealalta persoana si multe altele ...nu sa ii spui k o iubesti

ERY 07-03-06 18:42

Bai nu confundati iubirea cu prietenia futaiu', mersul la un film impreuna, sau alte chestii de genu... Iubirea este atunci cand nu poti sta 2 minute fara sa simti acea persoana langa tine, cabd adormi gandindu-te la ea, te trezesti intrebnadu-te ce face, cand te bucuri de bucuria ei si cand esti trist din cauza ca si ea este suparata..... si....mai sunt foaaaarte multe de spus dar nu vreau sa devin acum melancolic.

Oricum...eu de 9 ani iubesc aceeasi fata si impotriva tuturor "predictiilor" celorlalti inca suntem impreuna si chiar mult mai mult de atat. Asta este iubire si nu faptul ca ai fost odata cu ea la mare sau la munte si ati dormit in acelasi pat. :)

Am vb ca un adevarat doctor nu :D....Dr.LOVE :) :D

EvLSant0S 07-03-06 18:48

felicitari ,departe de mine sentimentele astea :) si totusi .. nu regret ! ca trec prin ce treci tu :)

Eugen_TL 07-03-06 18:50

pai daca voi spuneti ca prima iubire e prima inseamna ca daca o fata se desparete de un baiat dupa 3 ani... eu sa ma cuplez cu ea nu are rost nu? adica ea oricum o sa-l iubeasca pe el... ce-s eu papitzoi? :) :) eu sunt de parere ca prima iubire merge uitata daca dai peste alta .... Multi la prima relatie mai seriosa numesc IUBIRE, apoi dupa un timp au o alta relatie serioasa care li se pare de fapt iubire... dupa un timp iar si tot asa pana cand isi fac familie ! acum vor considera prima iubire cel cu care este acum sau cu care a fost prima data? deci iubirea pt mine e pe moment pana dai de altcineva mai bun(acel BUN va ramane langa tine mult timp si familie si copii etc etc :) :) ) parerea mea

d3vilish_lips 07-03-06 18:54

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Bai nu confundati iubirea cu prietenia futaiu', mersul la un film impreuna, sau alte chestii de genu... Iubirea este atunci cand nu poti sta 2 minute fara sa simti acea persoana langa tine, cabd adormi gandindu-te la ea, te trezesti intrebnadu-te ce face, cand te bucuri de bucuria ei si cand esti trist din cauza ca si ea este suparata..... si....mai sunt foaaaarte multe de spus dar nu vreau sa devin acum melancolic.

Oricum...eu de 9 ani iubesc aceeasi fata si impotriva tuturor "predictiilor" celorlalti inca suntem impreuna si chiar mult mai mult de atat. Asta este iubire si nu faptul ca ai fost odata cu ea la mare sau la munte si ati dormit in acelasi pat. :)

Am vb ca un adevarat doctor nu :D....Dr.LOVE :) :D

....vai doamne cineva tre sa vada postu asta neaparat ery ;) ....so sweet and so damn true....:) :)

mI^cHeLLe 07-03-06 21:42

CT-81-ERY mi-a placut ..frumos ....

ANDY_62SLC 07-03-06 23:36

Bai ERY ,,bebe 9595" imi place gandesti same....si sa adaug ceva la ce ai spus sper ca am citit bine ce ai zis si referitor la subiectu despre care vb nu stiu daca poti uita pers iubita (pe care ai iubito cum ai spus mai sus) prea curand decat ai crede in mintea ta!parerea mea pe pielea mea nu merge niciodata asta daca iubesti cu adv!

steffy 08-03-06 08:19

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
....vai doamne cineva tre sa vada postu asta neaparat ery ;) ....so sweet and so damn true....:) :)

da...kiar a fost sweet..:giggle:;-)

ERY 08-03-06 08:33

Va multumesc..... iubesc de mic aceeasi persoana si intotdeauna am pus suflet intr-o relatie...... asa sunt eu mai "iubaret" :)

ERY 08-03-06 08:37

Quote:

Originally Posted by ANDY_62SLC
Bai ERY ,,bebe 9595" imi place gandesti same....si sa adaug ceva la ce ai spus sper ca am citit bine ce ai zis si referitor la subiectu despre care vb nu stiu daca poti uita pers iubita (pe care ai iubito cum ai spus mai sus) prea curand decat ai crede in mintea ta!parerea mea pe pielea mea nu merge niciodata asta daca iubesti cu adv!

SLC-ica stii bine ca stiu ce zic......nu?

steffy 08-03-06 11:02

eu nush dak"a uita" e cuvantul cel mai potrvit..poate sa te obisnuiesti cu ideea..dupa un timp..orikm..ceva,ceva,tot ramane..nu poti uita asa usor..clipele petrecute cu cel/cea pe kre ai iubit o..bune sau rele..nu conteaza..

ERY 08-03-06 11:04

Cum te obisnuiesti asa te si dezobinuiesti.... dar de uitat never ever.

steffy 08-03-06 11:13

ma sustii,da?:)

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning