![]() |
Re: BMW M + Nascar = 800 CP
Faina, dar asta e buna numai pentru pista. Pe strada ai face prapad si te-ai face praf pe tine...
|
800 de cai de nebunie curata!
ma intreb ce cauciucuri a avut omul asta de au rezistat 5 minute in burnout :-? eu unul ma asteptam dupa 2 minute sa faca poc si totusi nu .. |
un showcar extrem... nu prea ai ce face cu ea pe strada, pe pista se simte in largul ei!!!:)
|
sal am si eu o intrebare...pe ce combustibil merg masinile de nascar???sau mptprul asta pe ce combustibil merge:-ss :D....criminala masina...parerea mea ..era indeajuns sa ramana M5:D...asta inseamana sa ai bani si sa nu ai ce sa faci cu ei:D:P...
|
Combustibil de curse , ceva de calitate , iti dai seama. Majoritatea echipelor din NASCAR stiu ca folosesc Sunoco fara plumb , cifra octanica 98.
Interesanta masina , are doar strictul necesar + girofarele :lol: . Stiu suedezii astia cu ce se mananca motorsport-ul :-) . |
Cata putere :shock: 800CP ,vai mama mea ...Misto tare ..asa ceva mi-ar placea si mie ,dar nu pentru drift :)) pentru strada ...belea
|
nebunie curata
|
pai cu asta cand pleci de la semafor
1 pleci de a latu 2 restu nu mai pleak k nu mai vad de fum |
Quote:
lasa ca nici tu nu teai supara sa o ai pe mana si sa iti dea cadou vreo 4 seturi de gume pt rupt :D cat despre girofaruri...presupun ca sunt pentru a stii unde e masina cand e mult fum :D |
bai frate io nici nu stiu sa inumar pana la 800
|
///M5 iti da fiori si in versiunea de serie !asta parca a innebunit de tot !:twisted::twisted::twisted:
|
deosebit de frumos:X
|
eu numai am cuvunte :)
|
Pffff 800 de ponei ce fain suna :D E avion frate !!
|
opt sute....iti dai seama...o..p..t.. sute!!! nu se poate...
|
cum o fi sa aibe politia asa masini ?
|
Quote:
~e bine ca n-are tuning la exterior ... si daca poti sa mergi cu ea pe strada sau la liniute ar parea ca un M5 oarecare ... dar cand ai plecat nu te mai opresti :lol: |
de oprit te opresti tu undeva:))
|
Quote:
|
:shock: doamne ce frumusete 800cp... sooper primul si ultimul filmulet da e bun si al 2-lea cu demarajul
|
Quote:
|
masina e o trompeta totala, in configuratia asta,parerea mea si e un non-sens pentru ca bmwu' M5 poate suporta un tuning adevarat european, care sa bata la coor "legendarul" v8 american de mare litraj si din care ei scot foarte greu cai putere...eu sunt fan BMW declarat si as vrea sa stiu cati "puristi" BMW cu ursuleti sau cu altceva, ar baga un motor(jeg) american pe masina lor in loc sa tuneze otelul german ??? anyone?? heil hitler :))))))) deaia e in faliment industria americana auto ca e v8u' o mare smekerie...yeaaah riiiight!
p.s nu cred ca exista sunet de motor mai frumos ca ala de bmw...just my 2cents |
criminal bmw-ul!!! o adevarata torpila masinuta asta...cheleste imediat gumele
|
incredibil
|
super..... si cand te gandesti ca 400cp is destui la 800cp ce sa mai zici? :D
|
Nu prea am cuvinte sa descriu masina... prea criminala! :D
Abia astept sa o vad live:twisted: |