Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   BAC - S(tr)esiunea iunie 2004 si iunie 2005(topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1368-bac-tr-esiunea-iunie-2004-iunie-2005-topic-inchis.html)

aicad 25-06-04 11:25

Bafta GABI in continuare! Multi au trecut prin asta ! si multi au trecut cu bine! Avem incredere in tine!!!!

Bafta si la retsu' :)

Gabi 25-06-04 16:20

Dan (aicad): 7 la Romana - Oral si 9 la Franceza - Oral. Acum... vin \"scrisurile\"... da' pot sa iau 5 pe linie si tot imi iese 6 media :wink:

Pe 10 iulie ne facem scrum :wink:

COIOTU` JR. 25-06-04 18:29

Gabi te intreb shi io ceva:ai fost ieri(joi) la L.A.?

strengaritza 25-06-04 20:17

bene mah...de prin ianuraie...hehehee...POVESTI!!!
am un prieten care da si el bacu..si faze dupa faze...pai..ianuarie..e luna de chef...sarbatori..blea bla...
apoi februarie..numai bine ca incepe luni...da-da....alte povesti..nici asa...carti carti pana joi dupa miercurea ciuc.....dupa ce si-a luat oralul... a zis ca totusi...se apuca de invatat..hehehee....

lasa mey..nu-i stres....
p.s. coiotule..avem acelasi nr de posturi..momentan....presupun ca o sa se schimbe lool :P

Al3xius 25-06-04 22:12

strengaritzo gata l-ai depasit ! :) coyotu shame on u ! sa te bata o fata n-ash putea ! :P :P :P :P :P :P :P :P acu stiti ca glumeam nu ? :lol:

COIOTU` JR. 25-06-04 22:17

Mah stii de ce ma depasi strengaritza?
Deoarece ..ieriam fost plecat si nu am mai intrat pe forum...... :?
Si oricum......nu ma intereseaza......ce...pierdui ceva? :roll:
Nu itzi face griji ca daca vreau o intrec cu mult....dar...ce rezolv.....?
.................................................. .................. :)

Al3xius 25-06-04 22:30

GLUMEAM MAAAAAAAAAAAAAAAA!!! NU VAZUSI CE SCRISAI ULTIMA OARA ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Al3xius 25-06-04 22:32

p.s. ce aiurea suna accentu asta al nostru de olteni :lol: :lol:

COIOTU` JR. 25-06-04 23:09

Da mah! Vazui ce scrisashi :P

strengaritza 26-06-04 01:51

apropo...vb in continuare..mie imi place la nebunie accentul vostru mai....
iooi..nu-mi vine sa cred..peste o saptamana sunt in oltenia.credeti-ma .abia astept!!!!...akolo e a doua casa a mea....si eu ma invatai sa vorbesc olteneste..daca nu observarati deja....
va tzuc dulce de tot pe toti!!!!!

la faza cu posturile.sa nu uitam ca eu am pierdut 120 de posturi..eram cu \"-\"..cand s-a sters forumul cluj....nefericita intamplare....nu-i stres..mai...numai sa ajung de-a casei....coiote..la mai mareeeee
peste o sapt ma car din cluj...deci ciuciu net..asa ca..o sa raman in urma.. :(

Gabi 26-06-04 11:05

Coiotule: L.A. = Laguna Albastra, nu? Da, am fost si joi si vineri. M-ai vazut p'acolo?

strengaritza 27-06-04 19:54

Gabi...Avatar
mare bafte maine!!!

va sustinem....inca sapt asta si v-ati scos oameni :D

sa fie ! 10x
bafta gabi ! eu nu apucai sa citesc decat o data si ma simt cam aiurea.

COIOTU` JR. 28-06-04 13:44

Srengaritzo` sorry for u` :(
Las` ca trece........... :P
PS: Gabi ........te-am vazut pe laguna shi mi-a fost nashpa ca poate te confund.....shi nu am facut cunostintza ... :( :( :(
Oricum .........ne intalnim totzi dupa ce datzi back-u` :P :P :P Multa BAFTAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi 28-06-04 13:55

:peace: :peace:

Sunt un destept, sa-mi moara 3 dusmani :D
Frati si surori: SE APROPIE CHEFUUUUUUUUUUUUUUU' !!!

PS: AvataR - eu n-am citit nimic, deloc si tot am scris aproape 8 pagini :D
PPS: ce-as da din cur pe \"Cucaracha\". Vreau la cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef! Vreau sa beaaaaaaaaaaaaaaaaaaau! Vreau sa fac shoooooooooooooooooooooooow! :twisted:

strengaritza 28-06-04 17:04

Gabi puiu..ce sa fac,...fukin' bullshit...nu vrea sa ma lase la mare... :( :( :( cica nu mai merg fete....si bla bla..o sa se traga pe kur si face ce face si nu ma lasa :( ....
ok...sa beti si pt mine...

bafte in continuare pt toti..deja sunteti 3 cu bacul..am intelesbine nu?

COIOTU` JR. 29-06-04 16:18

BrAvO BaH GaBi BaH!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
HaI Ca Ne VeDeM DuPa Ce TeRmInAtZi ToTzI Cu NaShPeTu` AsTa De BaC............................ :P :P :P
StReNgArItZo`........... :( :( :( :( :( :( :(

strengaritza 29-06-04 21:21

hmm..am auzit ceva zvonuri ..poate vine theba..ar fi suuuper...siiii...atunci..poate s-ar mai indura..oricum..fratiorul meu ma sustine.....asa caa...sa vedem...2-2

poate ne chefuim pana la urma..oricum..mai ganditi-va daca veniti in draga sa ma vedeti...

strengaritza 29-06-04 21:24

i just looove..all of you....

lots of kisses..and hugs...

special 4 Gabi

xxXXxx strengaritza... xxXXxx

Gabi 30-06-04 13:31

Alexandra: zi \"Doamne ajuta\" sa vii si sa iau eu bacu'. Azi am cam dat-o in bara cu matematica. Au fost subiecte super urate... Sper sa iau macar 5.

COIOTU` JR. 30-06-04 16:09

Gabi don't worry ,be happy!! :P :P :P :P :P :P
Nu itzi face mah probleme ca iei peste 5 la mate! :)
Bafta in continuare la tozti.........
PS: Pentru Strengaritza :bunch: :)

mI^cHeLLe 30-06-04 18:54

suntzeti aproape de final cu bacul ...si o sa scapati si de stresul asta ...apoi o sa ziceti ca a fost o nimica toata ...multa bata in continuare
Ps: Gabi abea astept sa ne intalnm in buc. te-am pupat

mah care iati dat un vot negativ lui Gabi? :evil:
lasa gabi ca mai avem 2 zile si gata.si apoi tre sa planuim intalnirea cu cei de pe forum din craiova.

Gabi 01-07-04 11:56

Azi a fost inc-o zi buna pentru mine :lol: Am avut proba scrisa la profil (SMT = solicitari si masurari tehnice). Din ce stiu ca am facut bine, imi iese 6.60 + ce nu sunt sigur :D Maine mai e sportu' si scaaaaaaaaaaaaaaaaap, bagami-as **** in el de bac :twisted:

Luv ya all si thanks ca mi-ati fost alaturi (mie si tuturor celor care-au trecut prin acest examen care, credeti-ma, este de ***).

:peace:

strengaritza 01-07-04 14:11

ma gabi..puiu'
ce sa zic..toti prietenii mei care is acuma la fac, si au dat anul trecut bacu...(cum zicea si michelle)...toti zic ca numai stresul e de bac..nu e chiar asa de greu..si la faculta inveti intr-o noapte de doua ori cat ai inv pt bac...asa ca......bucata de tort!!!
deeci....trece si \"stresu\" asta...sii..la anu urmam noi :(( :((...asa-i alexius?...el e la mare...n-are treaba......

...si gabi..am zis Doamne ajuta...fii sigur ca m-am rugat pt voi..toti care dati bacul..si de pe forum si pt prietenii mei...din cj..las' ca o sa fie bine..aveti incredere.si va ajuta Doamne -Doamne!!! :wink: :wink: :wink:

lots of kisses&hugs from strengaritza...hope 2 see ya soon...verry soon..

IS 18 BOG 01-07-04 14:25

cei cu bacul ... daca luati trimiteti o bere rece prin posta la IASI. :)

BogdanSHA 01-07-04 15:23

Si la Buc (pentru fiecare)! Bafta in continuare!

gabi frate io iar ii sparsei la info :))
mai e sportu si scapam.nush daca bem vineri ca tre sami iau fatza la tel ca am pierdut un plastic ce acoperea portu ir si acu tre sami iau fatza da cred ca tot bem ceva si vineri sa vedem.poate dai u un suc si mergem cu masina :P

Gabi 01-07-04 18:56

stregaritza: sper sa ne vedem. Ti-am zis si azi: nu promit ca vin, da' promit ca incerc!

BogdanSHA: berea vine din mana mea pe 10 iulie :wink: Mai e putin :P

COIOTU` JR. 02-07-04 00:26

BAFTA IN CONTINUARE BAIETZI!!!!! :peace:
:P :P :P :P :P

strengaritza 02-07-04 00:59

gabi...crede-ma ca as fi super incantata sa ma intalnesc cu tine..si cu altii din cr daca ati mai veni...pt ca..pana la urma stiu ca nu o sa ma lase..cica nu-s masinile pt domnisoare...siii..ii ajunge unu la casa..adik fratemio..asa ca...nu vrea sa ma lase \"cu nebunii aia care conduc tare\"...so..incep sa ma obisnuiesc cu gandul :(:(:(..ma resemnez incet incet:(:(:(..lasa ca cresc eu mai mare..si o sa am masina mea..sii...o sa fiu pecont propriu....
tre'sa-mi iau bacu cu nota mare..asta peste un an fix...si am masina...si dupaia mai vad.....
bene ca v-ati scapat omeni buni....mie mi-e groaza pt la anu'....
p.s. deci gabi..mi-esti dator cu un suc(even more)..si mai sunteti din craiova datorii..asa ca....sa veniti sa va onorati datoria:D:D D:

EvLSant0S 02-07-04 01:25

gabi :) sry acum am vazut si eu despre ce mama dreaq e de fapt topicu` asta :) succes frate cu toate ca acum dormi ... :P maine din cate am inteles ai proba la sport... :) daca da... treea` sa fii cu mine ford v6 ozn_cristi si mate... pe d 70 sau cum se chema drumu` ala inspre voi :P te invatat acolo... am inteles ca va pune sa stati in maini ... da e asa.. e belea la bac fac mijto de ei.. dau sarituri intr-o mana :) in loc sa stau :P de abia astept :P la sport ca la restu`... HUOO

gaaaataaaaaa cu bacuuuuuuuuuuu!!!!

Al3xius 02-07-04 14:35

felicitari de pe litoral ! :P hai ca vb cand vin in craiova ...si stabilim si intalnirea si dati si voi cate un suc(ca stiti ca nu beau :P ) :lol: :lol:

COIOTU` JR. 02-07-04 15:24

Bravo baietzi !
PS: Gabi ce dreaq facushi la sport? :roll:

Gabi 02-07-04 16:50

Hahahahahahaha ! Futem-as in mortii lui de BAAAAAAAAAAC! S-a dus! Azi am luat 10 la sport (:shock:)!!!

Astept sa vad daca iau 5-u' la matematica. In seara asta aflu, ca am o pila mica si buna!

:peace:

Hashish 02-07-04 17:43

Bafta la toti cei cu Bac'ul...

EvlSantoS 02-07-04 17:57

hehe gabi congratulations :) ceva cinste cand dai prin buc ?:P

strengaritza 02-07-04 18:00

gata......sa-mi dati sms uri sa-mi ziceti ce ati facut..pt ca eu sambata seara ma car....vin la voi :P
ce sa zic..inchideti topicul si la anu' il deschideti iar sa ne sustineti,,,la anu o sa fim multi...4 de pe cj....si de aici..s-au mai afirmat.alexius..sii...nu mai stiu :P
na...sa nu uitati de mine..o sa mai vb cu gabi la tel cred...sa veniti la mine..ok? eu mai intru maine poate pe forum si dupaia....dindragasani..nush,....
na....sper ca vi-s draga,,,si sper sa va fie un pic macar dor de mine..la mare nu vin..m-am hotarat..(littles troubles cu \" forumu superor al parintilor\"....ca..fetele nu-s pt curse..bla bla.....mdea...toate la timpu' lor)
va cam salut...siii..mie o sa mi fie dor de voi
je vous tzuque...sii...pa!

BoSsuL3TZ 02-07-04 18:09

sal all! :D :D online again!.. mi-am platit ***u de net... :) acu o sa fiu si eu mai prezent..

Gabi CONGRATZ pentru notele care le-ai luat.. abia astept sa auz de rezultatul final.. in fine ceea ce am auzit si eu este faptul ca la matematica a fost cam greu.. dar cu sigurantza te-ai descurcat .. ;) si eu mi-am dorit nota minima la romana scris.. in rest am avut note destul de maricele.. o fost ceva de genu 7 romana oral, 10 engleza (am reusit sa-i fraieresc :D :D ) 5.10 romana scris, geografie 6,75, literatura universala 9, si sport 9.50 :P dar a fost show la rezistenta.. sa vezi cum picau.. ;) e bine ca la voi s-a scos.. itzi tzin pumnii pana o sa apara rezultatu'...

FElicitari si la ceilaltzi care nu-i prea cunosc.. dar cu sigurantza trec si ei prin aceleasi emotzii! ;) BAFTA ... la beut! :D :D :D :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning