![]() |
Re: M3 E46, drogat de HPF
fratica....nu e facuta de BMW...si stai linistit ca am avut si eu 2 (e30 2.0 12v)(e34 540 v8)si ultimul din lista l-am dezmembrat cu mana mea si stiu de ce e instrare bmw si de ce nu....ideea sta in felul urmator.....ajunge masina aia la 400 km/h ca sa vezi cu adevarat cei 902 cai....ia un exemplu veyronu care ajunge la 400 la ora....mai sunt vreo 2 sau 3 masini in toata lumea asta una din ele mi se pare ca e un opel manta parca sau ceva de genu asta care are 2000 cai....deci cam e de 2 ori mai puternica decat veyronu dar nu depaseste 300 si ceva la ora dincate am citit si eu.....deci rog iar cine se pricepe dar doar cine se pricepe nu vreau comenturi destepte de la copii de 15 ani....explicati-mi si mie sau cel care a postat....hai cu transmisia aia ca sunt tare curios.....
|
Quote:
LE: Vezi ca ai pe pagina 2 niste filmulete in caz ca nu ai vazut...uite-te la al 2-lea si ai sa te convingi de ce poate masina. |
Ideea e că la cāte sunt puse pe masina "just for show", sigur nu performanţa extremă a fost scopul ei. Īn cazul ăsta multe din accesorii (īncepānd cu multivolanul si terminānd cu muzica din portbagaj) ar fi trebuit să nu fie deloc.
|
Quote:
|
daca ii puneau transmiseie logan ..tinea 4 secunde....sau faceai asa o metafora?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
super modificari..... jucaria perfecta pt pasionatii de tuning! :X
|
intradevar, o bestie! :D
|
e simpaticut,oricum modelul asta parca e mai misto decit cel actual
|
pfff...ce bine arata masina...
numa 100.000 o costat numa modificarile si masina vreo 40-50 de mii deci 150.000 in total :P |
Arata extraordinar si nu cred ca e drogat,doar f fioros ;)
|
un singur cuvant : "vis" !!!
|
cel mai frumos M3 faci senzatie cu el prin romania si nu numai
|
Quote:
|
nu conteaza cati bani se investesc intr-o masina dak nu se investesc cu cap...mie imi place plm sunt fan bmw am avut si voi mai avea in continuare dar totusi mi se pare tras de coada...mai era un urs de 950 cai si sincer...as prefera ursu:D.....si totusi e trist ca din cate am citit mai mult va intereseaza banii bagati decat ce poate masina...asta va intereseaza cati bani se baga...ce poate mai putin nu? sau cel putin asa reiese din ce ati postat mai sus
|
Quote:
|
Quote:
|
Denota prea mult lux pentru gustul meu - ca aspect exterior. Si ma intreb cum ar fi aratat daca ar fi fost negru mat... In rest, nu am ce comenta. Norocos proprietarul..... :)
|
Unde imi pot "droga" si eu masina. ce herghelie are sub capota
|
Quote:
|
da nam ce sa zic in legatura cu tuningul la motor da la caroserie se vad chiar si la firme de tuning de top cateva nereglaje la partea caroserie faci tuning de 100-e de mii de euro si ai distante mici si mari la faruri si stopuri:D imbinari nu prea reusite da acum sa nu fiu rautacios nimik nui perfect nicaieri ......... tot respectul pt propietar pt ce ia facut la masina ...... OARE DE CE NU A MODIFICAT UN ENZO?
|
Quote:
|
Quote:
LUX<sup>2</sup>, (rar) luxuri, s.n.(..) ♦ Fast, eleganță, somptuozitate,(..) |
doamne sfinte! cel mai reusit tuning pe un bmw!
|
are o putere colosala dar din cate vad "deduc" eu ca are o mare parte din putere la turatii mari si rupe aderenta, nu e mai liniara. asta cred ca dauneaza grav pentru sanatatea viitorilor posesori...sa umblat si la suspensie si altele necesare sa sustina aceasta putere si sa se "lipeasca" bine cu asfaltul sau e doar un dragster american?degeaba ai 900+ cp daca iti e frica sa apesi pedala si in linie dreapta... ca`ti fuge masina de fundulet
|
No comment !Superb ! :X
|
Imi place chestia cu traction control la atatia cai e imposibil de condus pe ploaie... prea multa putere dintr-o data pe tractiune spate e nasol rau.
|
Putin in comparatie cu M3 E30 de 950cp:D;)
|
imi plac foarte mult jantele ...
|
O uitat prostu ca`i masina europeana cand vorbim de exterior
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning