![]() |
Re: Ford Mondeo MK3 2.0 TDCi Ghia 2002
frumos, frumoooooos... iar jantele alea... dementiale 8)
uite si ochii mei :oops: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1259679404 |
Fac si eu un anunt de schimb daca mi se permite... dau o janta originala pe 16 cum au fost inainte pe masina cu cauciuc conti pc2 absolut noua..a fost rezerva...o dau pe 2 de tabla tot pe 16 dar sa nu fie strambe lovite sau mai stiu eu ce...
Multumesc pt intelegere :rolleyes2 |
referitor la faruri...se pot face foarte foarte simplu negre...asta pt cine doreste si are curaj: sticla se poate dezlipi foarte usor cu un feon de uscat parul, insa trebuie foarte multa rabdare ca sa evitati craparea geamului...iar restul, respectiv demontarea farului se face foarte usor:
1: pt demontarea ochelarului ce trebuie vopsit: in spatele geamului de la pozitie (care se poate da jos, acesta fiind prins in 3 picioruse tip clips) este un surubel (cred ca in steluta); cel de-al doilea surubel se afla intre ochelar si carcasa farului in partea de jos a acestuia. 2: pt vopsirea ochelarului, acesta nu trebuie matuit, vopsirea fiind indicata sa se faca cu un spary de culoare negru matt. ATENTIE ! nu atingeti oglinda ochelarului (SAU ORICE OGLINDA A FARULUI) cu mana inainte de vopsire!!! vopseaua nu va mai prinde ! ! ! dati 2-3 maini cu uscare intre ele si asta e... o sa pun cateva poze cu un far desfacut ca sa intelegeti despre ce e vorba... Pt lipirea geamului inapoi folositi acelasi procedeu ca si la dezlipire: incalziti bine masticul apoi presati cu putere geamul p carcasa farului! Sper ca v-am fost de folos. eu mi le-am facut singur fara indicatii si a fost foarte simplu si sunt reusite (zic eu...:D) va pun o poza mai jos sa vedeti cum au iesit... P.S.: Daca aveti nelamuriri ma puteti intreba aici sau pe topicul meu: https://forum.4tuning.ro/121-masina-m...ml#post2994609 Quote:
oricum...bafta in continuare si mult succes! |
Salut, am vazut ca, cauti grila, ceva planuri? cea pe care o ai tu nu o vinzi?, as fi interesat eu de fagure:),
-apropo nu pot sa nu zic, super tare targul cu jantele:) |
Facu buba..rezultat...spoiler spart...faruri rupte prinderile...ps : caut spoiler :sad:
|
arata dragut foc mondy asta al tau :) sa ai noroc de el imi pare rau de buba:( ...sper sa gasesti alt spoiler. bafta
|
Ms frumos...problema e ca nu e numai spoilar...am rupt si prinderile de la faruri de sus (cele spre aripa) si am deplasat si capota... deh...zapada + cauciucuri d vara nu da bine ... surprinzator masina celui in cam am dat a scapat nevatamata... da chiar deloc nu s`a vazut urma de impact.. :rolleyes2
oricum ...acum daca tot s`a intamplat ..ma bate gandul sa iau faruri cu lupa...daca stiti pe careva ... poate ne intelegem :lol: |
pai cat dai pe 2 faruri cu lupa pt xenon shi facute gata negre? adica cele care le am eu pe masina acu. si iti pot face rost si de acelea normale.
|
deci ma jur..exact la tine ma gandeam acum :lol: le vreau ...fa`mi o oferta :lol:
un id de mess ceva? |
Capota si a mea s-a deplasat dar o poti regla din suruburile de prindere.
|
Maine ma duc la Ford sa imi faca baietii de acolo treaba ca lumea 8)
sper sa iasa cum era inainte.. |
Quote:
|
Incerc...daca nu merge ....NEXT===>> :lol:
app..stie cineva cat cantareste o janta MAK pe 18 echipata...? ca vreau sa fac o comparatie cu una originala ford pe 16 care cantareste 18 kg ... :cry: sau un site ceva ...Multumesc anticipat |
Iti recomand cu incredere un cantar ;)
|
Quote:
|
inca 2 mici mari probleme ...
1 am observat de la un timp ca intre 1800-2200 turatii de obicei in treapta 3 sau mai rar in 4 cam da in nas... parca ii taie alimentarea f rapid... sau mai pe intelesul tuturor merge in suturi ... ceva pareri ? 2 nu mi se mai inchide o usa nici cu alarma nici la inchidere....din cate am mai citit ar fi o problema ff des intalnita la ford mondeo ... si tot zic de un anume microprocesor/actuator care ramane blocat pe inchis... iar astept pareri si aici .... Multumesc anticipat :lol: |
la chestia cu usa e posibil sa iti fi iesit o mufa de pe broasca sau pur si simplu tija de incuiat/descuiat. am patit-o si eu la focus.
|
Quote:
|
atunci baga si tu niste veselina din mai muuulta...:D:D:D:lol:
|
s-ar putea ca vrajeala de la turatii sa apara din cauza pompei de joasa sau din cauza vreunui injector...
|
Sau EGR afumat!
|
Quote:
masina face figuri cand o turez asa incet...lin ..si pare are un mic lag la un moment dat... daca merg putin mai sport nu se simte nimic... ps : masina ruleaza specific diesel ,nu subturat sau altfel. |
Nu neaparat dus, se poate curata, operatiunea nu e scumpa, deci daca nu el e vinovatul oricum ii faci un lucru bun motorului ca ii cureti aceea valva.
|
Am avut aceleasi simptome ca si tine.. numai ca mi se aprindea un martor in dreapta sus.. nu mai stiu care si din acel moment ramanea fara putere. M-a costat 4000 de Ron la un service care se ocupa numai cu partea de injectie sa imi schimbe interiorul la cele 4 injectoare.
Ai mare girja cu filtrele de motorina, cauta numai Delphi. Eu m-am zgarcit la 100 de ron si m-a costat 4000. :) |
vinzi jantele originale de pe ea?
|
Quote:
|
mi-ar fi trebuit 2....
cat ceri pe ea? |
Quote:
|
si cadou de Paste ...cred... i`am dat o Statie Radio Harry 3 ASC Cu Antena ML145 ....
fratilor....e nebunie ...e mai rau ca la balamuc ...ziua nu te intelegi om cu persoana....pt mine e f distractiv sa ii aud cum incearca sa se descurce care cu care....mai pe seara e super ok...oameni de treaba care te anunta de tot ce misca si sincer...am strans greu de bani dar merita un lucru bun decat sa arunc 3 mil si sa imi para rau... Sfat ...atentie mare la ce cumparati ....sunt f multe facaturi ...atat la statii cat mai ales la antene....mai bine cautati un magazin consacrat sau la cineva in care aveti incredere si se pricepe ... in rest... Asfalt uscat si Banda libera :D |
Momentan sunt incurcat cu rate ....dar daca ai putea pune o poze ti`asi ramane dator :D
|
Jantele sunt de vanzare daca le vrea cineva...
cauciucurile sunt f bune ...2 le`am schimbat acum 1 luna... prefer schimb cu unele pe 16 model mai frumos daca se poate si in stare buna + diferenta in functie de model ..... ps : Le dau pentru ca in Craiova NU sunt drumuri de jante pe 18 si m`am saturat sa merg cu 20 prin oras sa fac slalom .... |
Quote:
|
2 pagini in spate, sau pagina 3 ...... cum vrei sa le consideri
|
Sa revenim la problema cu turatia...vinerea trecuta am schimbat filtru de motorina cu unul after`market si surpriza ...facea si mai rau ..mult mai rau ..atat de rau de pana si acele de la bord dansau pe ritm de salsa....buuun...ieri(marti) am dat o fuga la plus auto ...curatat admisie/evacuare/rezervor/egr.... rezultat ....un butoi de mizerie.... :oops: era prima data ...si na :lol: ...eu bucuros ca poate scap de problema ....dar na..ce e mult strica si bucuria mea a fost de scurta durata...tot la fel facea..... apoi un domn de acolo mi`a schimbat filtru de motorina cu unul original si surpriza... masina isi revenea incet incet... problema era in mare pare din filtru care nu lasa motorina sa treaca cum trebuie...
per total cam 98% rezolvat problema ..inca mai sunt sceptic dar cred ca sunt vocile din capul meu :twisted: ps : ce ulei romandati ....masina are 88 de mii de km motor duratorq tdci ? |
...in nici intr-un caz original de ford ! eu la a mea bag castrol edge. cred ca tot 5W30 merge si la a ta
|
De ce nu ulei original Motorcraft (Ford) ..... 5w30 formula F asa putea adauga ???
|
Ulei Ford Formula F 5W30
|
Quote:
|
Quote:
PS: atentie la Castrol, este unul dintre cele mai CONTRAFACUTE uleiuri pe piata! PPS: fiecare isi baga ce vrea in masina, insa e de subliniat ca trebuie sa respecte standardul producatorului WSS-M2C913-A (B si cel mai nou C). |
1 Attachment(s)
Multumesc pentru raspunsuri la toti si imi pare rau ca a iesit motiv de cearta... :cry:
ps : fac apel la cunoscatori de photoshop sau ceva de genu daca vor sa ma ajute si pe mine cu o poza....vreau sa pun o evacuare dubla pe masina si asi vrea sa vad cam cum ar arata de preferat tipsuri pe oval ... ceva de genu : |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning