![]() |
yo zic sa ne facem legitimatii...ca la scoala
Punem fatau nostru acolo sigla 4tuning si nick nostru.....tragem la imprimanta lipim pe un cartonas si gata :wink: |
Vai, da multe griji va mai faceti! :lol: Fiti mai relaxati, ca cine vine acolo n-are cum sa nu se gaseasca cu restul lumii!
|
Re:
Quote:
|
lasa-i ma in pace.... :lol:
noi ne intalnim oricum......cine nu se descurca asta e :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Nici cu legitimatii de alea nu cred ca ar merge din cauza ca sunt prea mici....cred ca foile A4 lipite pe tricou/bluza/geaca ar fi cea mai buna idee.... Cred ca ar fi mai usor sa se vada numele user-ului pe el....asa toti vor sti cine e acela... Va ganditi cum ar fi sa te prezinti din 2 in 2 sec.... :lol: In orice caz.....sper ca o sa pot veni si eu... :) |
Re:
Quote:
Another ideea facem toti pancarde mari si scriem useru si le fluturam pe sus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oricum o sa ne gasim noi pe acolo nu asta e problema |
Terminaţi-o cu caterinca! Atāta timp cāt avem la dispoziţie 12.000 de metrii pătraţi, e imposibil să nu ne īntālnim :lol:
Serios acum, nu cred că va fi cineva care să vină singur, sau cineva care să nu ştie pe nimeni şi, atāta timp cāt nu e nimeni \"singur pe lume\", o să-i cunoască şi pe ceilalţi. Fără tricouri, foi A4, pancarte şi alte chiţibuşuri de genul ăsta. |
si mie mi-ar placea sa va cunosc desi sunt un membru nou :oops: ,dar sper ca asta nu conteaza !
mai bine ne descriem fiecare cum aratam :lol: :lol: ,cum au zis si altii ne descurcam noi ca doar suntem baieti mari :wink: |
si mie mi-ar placea sa va cunosc desi sunt un membru nou :oops: ,dar sper ca asta nu conteaza !
mai bine ne descriem fiecare cum aratam :lol: :lol: ,cum au zis si altii ne descurcam noi ca doar suntem baieti mari :wink: |
SA FITI SIGUR CA VOI FI PREZENT :D
P.S:Mai bine purtam tricourile peste geci,bluze etc. :lol: :lol: |
Chiar daca nu sunt prea cunosc,desi am o vechime pe site... totusi voi fi acolo!
|
Re:
Quote:
Sunt sigur ca e imposibil sa nu ii recunosti pe cei de pe 4tuning! :wink: |
cate griji va faceti voi ...... :lol:
oricum vom stabilii un loc unde ne vom intalni cu totii ...si vom face cunostinta.ce e asa de greu sa iti rostesti nick`u de cateva ori :? unii ne mai cunoastem intre noi .... mergem din aproape in aproape :wink: |
stiu ca sunt prea mici. dar mai intai facem niste teste.
|
pe baza la ce vorbiti voi, am dat un tel la un amic, si e posibil sa aducem acolo o presa ca sa facem pe loc tricouri cum vreti voi: cu sigla, cu nick, cu poze pe care sa le faceti pe loc, orice si oricum
|
Gratzian se pare k ne salveaza...Respect lui...si intre timp bagatzi mare cu nicku si eventual o poza p o discheta...si am rezolvat problema... :D
|
p mine o sa ma recunoashtetzi .. o sa am 2 tricouri reprezentative :)) .. mai mai gandesk la al 2`lea :))
|
inclusiv poze se pot face instant, acolo
puteti sa va pozati si cu masina care va place sa va faceti tricou |
Re:
Quote:
poate te mai gandesti si la chestia cu vt`u pe care am vbit-o , e un \"proiect\" sa-i zicem realizabil zic eu ... \"vtuneri\" se gasesti , materialele necesare sa fie :) p.s: ca sa scapati de tricouri si legitimatii - https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...er=asc&start=0 aveti topicul asta aici , prezentati-va , si va gasiti pe acolo ... ;) bafta |
o sa aduc si ecusoane in alb...
daca va incsrieti, le aduc tiparite pt cei care vin acolo luati direct la intrare |
unde ne inscriem ?
|
1 Attachment(s)
Asa credeti ca ma recunoasteti ??? :lol: :lol: :lol:
ps: din cauza tricoului, nu altceva... am tricoul asta de acum 2 ani, de cand e si poza |
eu zic sa vi cu pusca ca te recunoastem shi noi shi politia :lol: :lol: :lol: :lol:
|
e misto asha cum e tricoul. sa vedem. cum zice gratian e perfect. asteptam mai multe detalii.
|
auzi hondare...vii si cu jucaria respectiva?
asa...just for fun :lol: :lol: :lol: 8) :P :wink: |
Re:
Quote:
|
Gratian...data trecuta cand a fost ventage ...sau pus niste preturi de hotel?mai sunt valabile?
|
1 Attachment(s)
o idee :wink:
|
hmm ce pot sa spun i-mi place ideea dar dk poti te rog sa pui shi u layerul sau scrisul cu 4 tuning day shi sigla k sa le putem lua shi noi ar fii ideal :wink:
|
1 Attachment(s)
sigla o pun eu...da aia cu 4Tuning Day sa o puna cine o are :roll:
|
perfecta treaba zerofast si RedAlert2(cred ca asta vrei sa zici 8) ) o sa ne interesam de pretz. cam cat costa sa faci asha ceva.
|
incerc si eu sa ajung :cry: dar nu cred ca este cineva care sa aiba drum din Timisoara spre Bucuresti :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: of..
|
VOI FI PREZENT
|
poate sa puna cineva o harta cu bucerstiu si unde prisma2?
|
VOI FI PREZENT
|
Re:
Quote:
|
nu am nici o harta....oricum lasi si tu un numar de telefon...si acum depinde pe unde vii in buc...nush de unde se vine din bacau...dak vii pe dn1...e exact in drum..pe partea dreapta inainte sa ajungi in bucuresti....dak vii pe autostrada bucuresti pitesti..ar fi o solutie sa o iei pe centura..sau sa intri in buc si de la intrare sa te intalnesti cu icneva si sa vii.nu e greu.....te rezolvam....nu te lasam singur :D
|
Re:
Quote:
|
voi fi si eu prezent..... chiar dak nu cunosc pe nimeni pe forum.....ne cunoastem acolo :peace:
|
intra pe www.prisma.ro si poate te mai lamuresti cumva
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning