![]() |
Re: Citroën C3 mic si negru :)
5 Attachment(s)
Ar fi bine sa fie cum zici tu, uite am facut aseara niste poze, nu cele mai bune ca nu am un aparat profi, dar se vede ca bat bine si se disting culorile.Prima e doar marsalier, urmatoarea marsalier avarie si pozitie, urmatoarea pozitie, urmatoarea frana, urmatoarea pozitie si semnalizare. sper sa reusesc sa fac niste poze mai bune zilele ce urmeaza si poate si pe zi.
|
HRISTOS A INVIAT!
foarte tare masinutza am vazut-o cu ochii mei la cj te mai asteptam pe la hala:lol: bafta in continuare ;) |
ce sa zic... frumos :D asteptam alte modificari, mai indraznete (stiu, si eu am rate, facultate, etc). imi place ce-ai facut pana acum. daca te gandesti sa schimbi jantele, ia pe argintiu, pe negru par mai mici, adica cand le vezi nu prea-ti vine sa zici ca-s pe 16". vrem sa o vedem low... daca consideri ca iesi mai ieftin, taie o spira din arcurile stock si aia e.
cat mai multi km fara incidente! |
Quote:
|
Da ai dreptate suspensie e aceptabila raportata la drumurile noastre, ai putea sa ii schimbi dimensiunea la anvelope (talon mai mic si mai late), dar totusi pt drumurile noastre nu rezolvi mare lucru! Parerea mea... Daca spoilare de VTR, S-H nu gasesti, pot sa iti comand eu noi... dar......
|
nu are rost sa anulezi bandourile sa faci o revopsire a usilor degeaba + ca trebuie facute bine ,gaura din usa este destul de mare ar merge sudata o tabla in locul gaurilor si dupa dat fibra/kit.
|
Nu stiu ce spun legat de anularea bandourilor... Eu am mai facut lucrari de genu, la alte masini... Si bandourile sunt bune in parcare atunci cand cine se da jos din masina de langa deschide usa la maxim sau chesti de genu. Mda, ca sa le anulezi, trebuie depusa putina munca... Ca aspect, fara bandouri, ar arata bine! Nu stiu... acuma vezi tu ce faci...! Pareream mea ar fi, ca daca anulezi bandourile si faci si anularea linilor de pe spolare!
|
Momentan modificarile sunt in pauza majora, din motive variate printre care ambreajul meu care a crapat... Urmeaza saptamana ce vine sa il schimb, sau sa il repar in functie de cum imi ofera Citroen Romania garantie pe piese... Deci viitorul buburuzei este incert, ori ramane asa, numai cu grila cea noua (pe care o ridic sambata viitoare de la Cj) ori o sa incerc sa o dau si sa iau ceva mai bun, desi nu imi vine ca e bataie mare de cap.
|
daca masina e in garantie....faci scandal pana iti schimba!
nu accepta targuri cu ei....gen jumate jumate. e in garantie.....perfect...o fac gratis. citeste exact si vezi ce si cum! sry pt ambreiaj.....cati km?? |
Nici 30.000km... chestia e ca m-am interesat si ambreajul are niste componente care sunt ca si placutele de frana .... consumabile, sa vedem ce iese. In principiu m-am sfatuit si cu ai mei si mai multa lume si de dat acuma nu are sens (la mine e complicat cu ramasul in tara) deci masina ramane in familie dar nu se mai investeste in ea, singura chestie e ca un necaz nu vine niciodata singur si una din boxe a crapat IAR... era dezlipita, am dus la mester si apoi un an o tinut, dar acum incet incet iar caraie, si nu stiu ce sa fac, sa schimb sistemul de pe fata cu un Hertz, cu un DLS si sa fie tot asa direct de pe HU, sau sa iau unele mai puternice si un amplif pentru ele. Poate ma ajuta cineva cu experienta cu un sfat.
|
Ce ai rezolvat? Sa Schimbat pe garantie...? (nu cred ca se schimba pe garantie)... Problema cu boxele ai remediat?
|
Astazi astept sa vina piesele(trebuia luni dar nah...) , teoretic maine o iau la service si vedem de acolo. Cu garantia, am mai vb in stanga si in dreapta, ar trebui sa o faca pe garantie toata dar nah... vedem. Cu boxele inca nu ma agit, va trebui sa ma hotarasc ce si cum dar am zis mai intai sa vad cum iese cu ambreajul.
|
Salutari. :) Am si eu o intrebare la tine. Ce problema ti-au zis ei ca ai avea la ambreiaj? Ti-au zis ca uzura materialului de frictiune este neuniforma sau ceva abureli de genu? Daca da, stiu sigur ca nu intra in garantie, ca mai cunosc pe careva ce a avut aceeasi problema si acelasi lucru i-a zis. Pana la urma s-a dus la un prieten si i l-a schimbat,desigur contracost, dar nu se compara cu pretul oferit de cei de la reprezentanta.
Daca nu e ceva de genu, cum zice si aiurica, stai tare pe pozitii si zi-le oamenilor... bai, masina mea s-a stricat cat timp era in garantie, mi-o reparati in garantie, chiar daca piesele sau ce o fi vin dupa acest termen... |
Am rezolvat azi in garantie, au schimbat furca ambreaj si rulment (ce inseamna asta pe mine ma depaseste ca mis la mediina nu la mecanica, dar nah:-P). Placa de presiune si discul de ambreaj erau ok, uzura sub 40% ziceau, nu eu am tratat cu ei ci tata care se pricepe la chestiile astea ;). Ma bucur doar ca am rezolvat, masina merge bine si nu am mai dat banuti.
|
Good for you. Congrats pentru reusita si la cat mai putine probleme cu masinuta. ;)
|
Multumesc, sper sa nu mai fie ca in ultimul timp se aduna multe ;). Si tie sper sa ti se rezolve problema cat mai repede.
|
Merci Creative. Speranta moare ultima, stii cum se zice...
|
asta cu uzura 40% ma face sa rad......
ideal nu era furca si rulmentul ci kitul de ambreiaj..... dar traim in Romania..... |
Ce sa ii faci asta e , eu ma bucur ca nu am mai dat bani si so rezolvat problemele urgente, acuma ca o sa crape de tot peste un an sau doi nu stiu dar sper sa nu ;). Mai am de schimbat placutele de frana in curand dar mai asteapta .
|
Bine ca ai rezolvat... Pe garantie se poate schimba chitul de ambreaj doar in limita a 40.000km, (sunt piese uzabile). Da, normal asa ar fi, sa inlocuiesti totul: chitul de ambreaj (adica disc si placa presiune), rulment, furca, etc. Dar, cred ca tu ai avut problema ori cu furca, ori cu rulmentul de presiune si atunci chitul de ambreaj nu avea o uzura mare si a ramas sa iti inlocuieasca doar restu pieselor... no' asa e mersul in Ro! Oricum e ok si asa, daca sa lucrat bine, ca un rulment si o furca plus manopera, ar fi ceva banuty iti spun sigur...
Bafta in toate si asflat uscat, fara evenimente rutiere neplacute! ;) |
frumoasa buburuza ti-o vad toata ziua la camin. imi pare rau de problemele cu ea dar usor usor le rezolvi. o intrebare as avea etrierii i-ai vopsit cu vopsea termorezistenta? si daca da de unde ai luat-o?
|
Merci, cu vopsea normala sunt, de aia a trebuit sa ii refac acum o luna... si nu mai e culoarea de anu trecut care era mai faina :(.
|
3 Attachment(s)
Am mers azi sa spal si eu masina ca era vreme buna si am zis sa fac o poza la noua achizitie, un cap de toba ulter sport. Trebuia sa fie alt model dar cum cei de la care am comandat (nu vreau sa dau nume) au fost extrem de inteligenti nu se potrivea si solutia propusa era sa tai toba... in fine am renuntat si am luat asta mai simplu, celalat era cel din poza. Acum astept sa imi vina si grila care are deja o intarziere de o luna :rolleyes2....
|
5 Attachment(s)
Astazi se apropie de sfarsit aventura cu grila mea custom... Am ridicat-o de la vopsit, multumit 100% nu sunt dar nah asta este. Sunt chestii care eu le vad si as fi vrut sa fie perfecte dar nu sunt... Dupa o luna jumate de asteptare (care initial trebuia sa fie 4 zile) rezultatul este ca am o grila badgeless care e in final in culoarea masinii dar cu locuri unde este valurita, cu niste puncte unde nu a prins calumea vopseaua si au ramas gaurele, tot ce sper este sa nu crape pentru ca intr-un loc unde incepe fibra are o dunga verticala ... sunt multe pe care eu le vad dar nah asta este. Pana una alta niste poze de azi, o sa vad cand imi fac timp si o duc la spalat si fac niste poze mai faine. Din pacate altceva nu o sa ii mai fac la masina, am vorbit astazi pentru a scoate semnele de pe haion dar 300 ron (la experientele avute pana acum) nu mai dau. Mai ramane sa fac ceva cu boxele inca nu m-am hotarat cum rezolv cu ele. Asta este nu am avut noroc cu modificarile la masina, cam toate au fost cu un pic de cantec asa ca o sa pun punct.
|
Cam mult ai stat dupa grila, dar sa sti ca arata bine cu grila modificata! ... ai modificato din cea originala? cat tea costat? Acuma sti cum ii, daca nu ii si cate umpica de belea, nu are nici un farmec! Yo m-am obisnuit cu chesti de genu...!
Iar pe viitor bafta si spor la micile modificari si retusuri care vrei sa le faci si, intr-un fel naspa ca vrei sa pui punct... tu sti mai bine ce vrei! |
hai ca e frumoasa!
nu te mai amagi cu problemele....eu acum revopsesc multe din piese, datorita micilor probleme...asa e in tuning sa spunem.... la o eventuala revopsire costurile nu vor mai fi asa mari. iar acum stii exact unde trebuie intervenit. Oricum arata foarte bine! Daca ai continua cu o prelungire de capota si aripi.....ar fi perfect....poate incet incet. |
Quote:
Quote:
|
hai ca ii sta bine ! vopseste pana una alta emblemele in negru cele de pe spate poate le mai ascunzi putin.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
eu le-am avut si colantate( de catre mine) si au iesit perfect! http://www.postimage.org/aVXr_i0.jpg |
Da, semnul nu e problema, literele nu am reusit sa le fac, si atunci am renuntat, ca arata aiurea :(
|
Quote:
din cate stiu sunt cu dublu adeziv.cel putin la c4 asa este! |
Sunt cu dublu adeziv, dar si cu nit... si aici problema, ca am auzit la variante de nu mai am nervi, kitul nu tine, crapa de la soc cum tot il inchid-deschid, metal lichid la fel, trebuie sudura, apoi revopsit tot si asta doar 300ron (evident la intelegere cu cei de acolo fara acte sau ceva). Asa ca pe moment, poate o sa ma incumet sa le matuiesc putin si cu pensula incet incet, dar nu curand ca nu am timp.
|
hai nu fi descurajat de semne. oricum grila a iesit belea sa schimbat foarte mult partea frontala
|
Quote:
|
o studiai asta seara de aproape:evil::evil:
|
1 Attachment(s)
Un mic VT de la domnul aiurica, mie imi place foarte mult, poate cand o sa am inca o masinuta o sa primeasca buburuza o schimbare asa mai radicala ;).
|
Legat de vopsirea emblemei... nu ar fi nustiu ce... daca ai fi la Deva eu te-as ajuta sa o faci...
Bafta in toate si asfalt uscat! ;) |
Julyo merci mult, poate ne auzim pe duminica, daca e iti fac o vizita la Brad ;), sa vad cum ajung si eu pe acasa, cum stau cu timpu si asa, si cum o sa ai si tu timp evident :-P.
|
Ooo... Duminica sar putea sa fiu la job... Citroen are porti deschise, o sa se dea ceva discounturi ceva mai mari la anumite modele... inca nu e nimica oficial! Oricum cu cea mai mare placere te astept!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning