![]() |
Mi-ar place sa intre si TXA-ul pe forum ... sa vorbeasca si el... sa spuna cum era inainte... cand masina nu era vopsita albastru... si venea prin Regie... si nu lasa studentii sa doarma... cerculetze langa Max, noaptea...
Si la etapele de VTM, cand venea.... mai facea o intoarcere pe strada... nu asa, din 3 miscari, cum te invata la scoala de soferi... ci din acceleratie... |
Guys: s-ar putea sa ajung si eu maine. La cat incepe? La 11:30 ?
|
10:00 ... ne vedem acolo
0745779955 IL-11-TYE |
aaa
cum incepe ma la 10?? ca pe site zice ca la 11:30. io unu cam pe atunci o sa aterizez... si vin cu mama si cu fratimiu. Daca vreti sa ma recunoasteti, o sa am un hanorac negru cu cadavre de mumii si o sa scrie pe el metallica. Si masina e un CIELO Exectuive. da sa nu va ganditi ca o sa concureze mama :lol: poate ma recunoaste careva pe mine... poate daca e frig o sa am o jacheta rosie cu albastru pe care scrie fubu. Geo ti-am vazut si tie poza. poate te recunosc acolo.
Daca nu.... Succes si vizionare placuta, si vorbim pe forum!!! |
ieste sicris pe prima pagina www.4tuning.ro ... ca la ora 10:00 AM
iata: Quote:
|
distractzie placut ashi bafta..
yo unu nu voi fi acolo :( |
Mda, pana la urma nici eu nu am mai ajuns:(
Pentru cine a fost azi la cursa: a aparut cumva un Cielo verde Kawasaki, cu capota neagra ?! |
gabi: nu a fost ...
cursa de azi a fost sub cea de la romexpo ... cu toate ca azi a fost soare si frumos afara ... nu s-a intamplat nimic extraordinar ... o planetara rupta pe o dacie grena ... si NSL-u a fiert motoru' ... si i s-a spart o conducta .. Cel mai nasol a fost tipu' cu Hyundai Coupe galben ... care a bagat o faza de genul \"Ce omor eu masina pentru un *** de timp\" ... AdiK de ce ai mai venit acolo si te-ai inscris? Doar ca sa intri cu masina in parkare !? |
l-am uitat pe tipul cu WRC (bmw 3) care a facut niste cerculete ...
si la fel NSL-ul care v-am spus i-a fiert motorul ... S-a cunoscut lipsa TXA si BAV ... A mai fost un tip cu un Opel Astra Coupe Bertone ... a mers super ... .... eu sunt cam dezamagit de cursa de azi .... |
TYE: merci pentru rezumat.
PS: obisnuieste-te cu ideea ca nu toate cursele vor fi spectaculoase, cu multi concurenti si spectatori. Tipul cu Astra Coupe Bertone e ex WAY... cred. |
concurenti au fost destui ... se stransesera la inceput ceva in jurul la 23-24 masini ... printre care 2 subaru STI, 3-4 ursuleti, 2 dacia, 2 golf 3, 1 golf 1, 1 toyota corola (un polonez la volan), 2 nove, hyunday coupe, opela astra bertone, citroen saxo, 2 astre .... etc ...
dar de participat au ramas putini ... :( :( :( |
tipu' cu bertone ... nu a fost cel de la romexpo ...
|
Circuitul de la Prisma fata de cel de la Romexpo a fost un circuit de viteza, aprope toti :lol: ambalandu-si caii putere la maxim .
Au fost si cateva evenimente : DOD-U si-a fiert motorul aratand ceea ce poate sa faca celor de la National TV, un Ford Cortina a sters un stalp ( o reclama ) dupa incheierea primului tur,nemai prezentandu-se la turul secund. :lol: Dupa incheierea concursului NSL a facut cateva cerculete si bournouturi .... a fost nevoit sa traga pe dreapta :wink: explodandu-i vasul de expansiune. Una peste alta a fost o cursa buna, mai jos parca ce e drept decat cea de la Romexpo. Asteptam o noua cursa 8) :!: In cateva zile va aparea filmul de la Prisma alaturi de cateva fotografii. |
Deh, lumea care s-a strans a preferat sa se uite... Ma intreb de ce nu vin cu autobuzu', metrou', sau orice alt mijloc de transport. Vin cu masina doar ca sa-i vada lumea? Ii inteleg pe cei care au probleme la masina. Ori te dai cu ea sa scoti tot ce-are mai bun ( prin victorie sau show ), ori stai pe bara ( ex. Sebi - la 2 etape nu a mers pentru ca a avut probleme cu masina ).
Bine... in anumite situatii, merge sa vii si cu masina in \"pioneze\". Anu' asta, la \"Cupa KOS\", in iunie, la un an dupa ce KOS-u' a murit, Monica Cojocaru a tinut sa vina cu masina, chiar daca aceasta nu mergea cum ar fi trebuit. Gestul conteaza... si bineinteles, evenimentul. Daca Bertonele nu a fost cel de la Romexpo, inseamna ca a fost altu' :lol: |
A fost si la Romexpo :wink: , dar parca a avut alta masina . Nu :?:
|
Pilu: din cate stiu, la ROMEXPO a venit WAY-u' cu un Coupe Bertone.
|
nu wb parca de soferul de la Cortina ca a participat si la Romexpo. Sau eu am inteles gresit :wink:
|
nu stiu ce sa zic ...
mor pe astia care vin, isi pun numere pe masina, si dupa aia P..A !! ala cu Hyundai mi-a stricat toata ziua cand l-am auzit ... ar fi trebuit sa fie super astazi: vreme frumoasa, masini multe (la inceput), spectatori pe masura, spatiu mare de manevre, circuit mai de viteza ca la romexpo (cum a zis si pilu) ... oricum o cursa bunicica ... |
tipu cu bertonele de azi nu afost la romexpo si tipu cu bertonele de la romexpo nu a fost azi ...
|
Eu unu l-am vazut la Romexpo cu o alta masina ....
|
In fine... poate mai vine cineva si ne lamureste :lol:
|
Mdeah
Un pic cam najpa nu7 sa meritat scularea noroc cu baietti de la no speed limit ca am mai facut o ca terinca cu ei ca in rest muream de plictiseala !
Cat despre masini sa vede cand nu vin zapaciti sa le bubuie cauciucele ! Noroc ca am venit baiatul cu Saxo VTS si Bertone ala Turbo ! Ce ne au mai alinat asa restul nu sa meritat |
a fost excelent
|
io nu inteleg ceva.....adica multi zic ca nu-s destule curse care se tin dar cand se face cursa lumea nu vine, si putinii care vin nu concureaza......WTF????
iar cineva care vine si zice \"imi omor io masina pt un *** de timp\" ala n-are ce sa caute la astfel de curse nici macar ca spectator......cineva care spune asta e clar ca nu ii plac cursele si si-a luat masina \"sport\" doar pt agatat.....ce io fii trrbuit Hyundai COupe, un renault Kangoo Diesel era mai potrivit....... un adevarat amator de curse , exact pt acel timp isi omoara masina......ca sa faca mai bine si mai bine, mai modifica putinla ea si revine tocmai pt acel timp sa vada cu cat s-a ameliorat..... |
Mda
si m-am chinuit sa fac sa ajunga o echipa antena1 .. am zis ca poate poate.. oricum din cate am vorbit, se pare ca au ramas interesati. o sa incerc sa ii mai aduc. macar asa se mai popularizeaza...
Chiar cati ati vazut stirile de la 7 de pe antena? |
uitasem :)
am avut concurent din polonia. Tipul cu Toyota care s-a comportat onorabil cu o masina de 120CP.. nu mai gasesc hartia cu castigatorii... aaa.. si mai multe femei... frate o pustoaica la 16-17 ani buna rau .. grava.. da' asta e alta poveste |
:lol: :lol: hehe si pushtoaika conducea? :lol:
|
nop da as fi condus-o eu.. frate cum stateau blugii pe ea.... :twisted:
|
poi si nu i`ai facut nici o poza? :) ca ne`ai facut curiosi de acu
|
si nici n-am putut sa o trag in cateva cadre ca daca vedea nevasta-mea femei pe caseta ma spargea la c***e.
AA.. si inca ceva. am filmat cursa de verificare in un bmw.. super belea. saptamana viitoare le pun pe site :) |
:lol: :lol: :lol: bine le aseptam
|
Eu sunt Polonez, pe care este vorba. Nu situ romana fuarte bine, dar inceleg mult.
AM 110 HP pe masina mea. Cand nu puteti sa credeti, sa vadati www.toyota.com am Corolla E12 1.6. Daca eu conduc bun, asta nu inseamna ca am mai mult cei ... Si, dupa racing, cineva a intrebat pe mine, ca a vrut sa vada documente si a vazut, ca am 110 Nu am schimbat nimic pentru ca am guarantia pe masina ... Ce am schimbat ( spoiler si silnecer, grill ) sunt din Toyota. A - am QuickShift, dar asta nu este putere. And if anybody wants to ask me something, if u can, please write in English, because it is much easier for me. Anyway, this was first time for me like this kind of competiotion and I liked it VERY MUCH. Much better then 1/4 mile, beacause here, not only car matters, but driver. That's why people later asked me, to show the documents, that I've cheated etc ... Peace out, |
zetemte stelos told me that you have 120HP .. I may be wrong .. sorry if i am but that's what i heared :)
Anyway .. wellcome |
hey zetemte :lol: ! Welcome an 4tuning
|
FRUMOS A FOST AZI..BINE CA A TINUT SI VREMEA CU NOI..NU CA LA ROMEXPO..A VAZUT CAREVA STIRILE DE LA ANTENA1 SI LA NATIONALtv?:))
apropo un BIG UP pentru domnu' cu executivu, a mers cel mai curat. pacat ca era noua masina..n-avea nici 1000km facuti makr..si nu era motoru lasat...inn rest s-a vazut ca aici conteaza experienta..si mai putin masina:) btw: DE CE NU NE-A LASAT SA FACEM SI NOI CATEVA TURURI DE INCALZIRE...CA SEBASTIAN SI ALA CU DACIA VISINIE..S-AU DAT CRED CA DE 15 ORI..SI NICI N-A CASTIGAT MACAR SEBASTIAN:) |
am pierdut ceva?
salutare baieti,cum a fost azi la prisma? imi pare rau ca nu am putut sa vin :( am pierdut ceva frumos?
|
Hey how nice :) you can see my work place ( zapp)
In other way congrats. you went great today I'we heard from Stelios that you ( and him) are interested in other kind of races :lol: |
Thanks :) I was also amazed, that I did it good. I thought I will of last.
About the other thing ... I'm open for every kind of racing, whenever, whaterver 8) I've got petrol in my vains :lol: btw Are there going to be any more pictures ? Maybe films ? If yes, then on what site ? |
I have 45 minutes of film on my camera. i hope that in a day or two to be reay and to put them on my site. See below the site :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning