Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Vom plati taxa pentru trecerea podului peste Dunare Fetesti-Cernavoda (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/135963-plati-taxa-trecerea-podului-dunare-fetesti-cernavoda.html)

DarkJEDI 31-07-09 09:12

Re: Vom plati taxa pentru trecerea podului peste Dunare Fetesti-Cernavoda

exista o solutie. ne strangem multe masini inainte de bariere si ii luam pe aia cu asalt sa ne dea toti banii stransi din colectare. la bariere sunt doar 2 militieni sau cel mult am vazut 6 si daramam si barierele. daca sar face asta in fiecare zi, ar scoate taxa.

tsughi.bughi 31-07-09 13:32

Tipic romaneste,foarte trist ce sa zic.Nici autostrada terminata,nici calitate si cu banii luati...

cristi_xj6 31-07-09 14:43

Quote:

exista o solutie. ne strangem multe masini inainte de bariere si ii luam pe aia cu asalt sa ne dea toti banii stransi din colectare. la bariere sunt doar 2 militieni sau cel mult am vazut 6 si daramam si barierele. daca sar face asta in fiecare zi, ar scoate taxa.
ai dreptate......oricum nu ar avea ce sa ne faca daca am fi foarte multi:D:D

G0rdy 31-07-09 15:24

eee stai linistit...asa am facut si noi veneam de la bucuresti intr-o noapte si era cantaru' ARR-u si garda financiara la taxare...asa am zis si noi ce sa faca la 30 de tir-uri(am facut "trenuletu")si ne-au vazut au bagata masinile in fata noastra...pe urma au mai chemat si mascati si ne-au linistit de tot :|.Daca vor sa iti faca rau imediat iti fac

herea_costin 01-08-09 10:02

Mai fratilor, poate sunt eu mai prost... da nu mai inteleg nimic. Pai daca se plateste vigneta... atunci ce plm mai cauta taxele astea cretine de pod, intrare oras, autostrada, etc.?
Pe cuvant ... este legala sau nu taxa asta? Daca un retard de ministru da o lege asta nu inseamna neaparat ca este indreptatita... poate a gresit, sau poate are nevoie si gura lui de neshte bani. Dasta spun ca nu inteleg... daca nimeni nu-i da in judecata, inseamna ca ori este legala, ori lumea e prea proasta, sau prea oarba, ori eu gandesc aiurea.
Sa ma lamureasca si pe mine cineva ...

vladberca 01-08-09 16:42

berceanu asta, mare jegos mai este!

daffy2902 02-08-09 12:21

nu ma mir deloc...niste jegosi...

DyZ 02-08-09 15:08

Are si Anghel Saligny nevoie de bani ... =))

G0rdy 03-08-09 13:12

vaiiii ce cozi se fac la taxare la fetesti :))) sa stai cate 45 minute,arata la stiri.

Kolegosu' 03-08-09 14:44

Daca prin absurd nu are sa-ti dea restu??? te duci fuga la consignatie sa schimbi? =)) Mi-e mila ca ii taxeaza pe motociclisti... cu 7Ron mancar daca cereau 5... Oare exista taxa si pentru pietoni?

Tara cu enj-de-mii de taxe... Unde toti borfasii se plimba cu X5,Q7 s.a.m.d. si coboara cu bata sa-si faca legea in trafic... Mi-e scarba nu de tara mea, ci de cine a ajuns sa o conduca, si de lighioanele de oameni care au ajuns miliardari....

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning