![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
Quote:
:-) |
15 Attachment(s)
Quote:
Si ca sa nu fiu off-topic ,va mai prezint o macheta. Un 356 B de la Ricko. Macheta la pret de Maisto/Bb. dar mult mult mai bine facuta si cu detalii elegant redate. |
Quote:
|
dap, frumoasa pt. un pret de macheta "low cost" (BB, Maisto, Welly)
bafta in continuare! |
15 Attachment(s)
Pt azi ,996 GT3 RS - AutoArt ,Delaer Ed.
Superba...mai multe nu pot sa zic. E preferata mea si ca masina 1:1. |
mama ce tare e asta ........bravo e super frumoasa
|
Ms...e foarte elegant facuta ,plus ca e una din putinele machete care respecta scara la perfectie si nu exagerez. :)
|
11 Attachment(s)
Pt azi ,ceva mai deosebit. Porsche Diesel Junior 108K ,fabricat de Schuco 1:18 ,Delaer Edition. Superb realizat de cei de la Schuco.
|
Cea mai frumoasa macheta de pe forum! Superba! ;)
|
Mersi. Un premiu ,ceva? :-P
|
Vai lume ce machete ai.......:shock:superbe. sunt super super. si tractorul e criminal. trebuie sa tratez si eu cu un prieten pentru un Universal d'al nostru de la Brasov
|
15 Attachment(s)
Porsche 911 RSR 2.1 Brands Hatch 1974 - AutoArt Milenium.
|
Smechere machete mai poti avea, toate imi plac foarte tare, da in special 924 si 356B ..... 8)
|
asa da colectionar PorschE una si una te respecti ;) ai cateva piese foarte spectaculoase .jos palaria ...bafta la colectionat
|
12 Attachment(s)
Mersi de aprecieri.
Continui azi cu un 996 GT3 Mk. I 1999 AutoArt ,mai exact varianta ClubSport. Este matrita veche de la variantele UT 996 Carrera imbunatatita de AutoArt. Din pacate balamalele de tip dog-leg au ramas ,dar nu constituie un impediment foarte mare ,in rest macheta fiind foarte reusita. |
Frumoasa foc macheta ....ce scara e ?
|
Dupa cum am spus si la inceputul topicului ,TOATE sunt 1:18. Nu colectionez alte scari.
|
Nu am stat sa citesc la inceputu topicului ...am dat in graba ;) in fine , succes
|
Demential RSR-ul,e una dintre cele mai frumoase machete scoase de autoart in ultimul timp!
|
7 Attachment(s)
Dap ,e foarte bine realizat. Dar nu e destul de nou ,e cam din 2004-2005 macheta.
Revin cu un 997 Carrera 4S Cabriolet - Norev. O macheta reusita pt pretul ei ,cu exceptia mochetei ,calitatea materialelor se apropie de AutoArt... |
13 Attachment(s)
Vad ca Norev si 997 Cabriolet nu va coafeaza ,sa vedem urmatoarea:
917 LH "Hippie" No. 3 car - AutoArt Dealer Edition. |
ce sa coafeze domnule? pune si tu un bburago, sa vezi atunci :lol: se vede ca esti nou pe forum :lol:
ontopic: sunt innebunit dupa modelul asta de porsche, dar nu imi place livery-ul. este cumva si alta versiune? |
Wow AutoArt Dealer Edition! Ai machete foarte rare si imi plac mult!
917 e chiar misto! Oricum parca acel tractor le intrece pe toate |
Tari machetele :-)...daca pui si tu maisto 1/24 sa vezi ce interesant va fi theardul :lol:
|
@Ciprian: mai sunt si Martini LeMans #21 si Gulf LeMans #17. Asta pt L/LH-uri. K-urile au mai multe livery-uri (Sebring ,Daytona etc).
Racer21 ,am mai multe AA Dealer Ed. ,ms de apreciere :) |
11 Attachment(s)
Si daca tot e "trendul" maisto/bburago dupa cum zice Cipri, azi vin cu un Maisto Boxster S concept. ;)
Nimic special la el ,dar nu poate lipsi dintr-o colectie Porsche. |
frumoasa macheta
|
11 Attachment(s)
911 (930) Turbo Slant-Nose 1989 - Revell
Oglinzile laterale lipsesc ,dar urmeaza sa ii pun un set nou. |
ce bine o prinde pe culoarea asta...felicitari de achizitie si bafta in continuare;)
|
Un adevarat fan Porsche.Apropo la Boxter s concept,jantele sunt deosebit de frumoase.
|
8 Attachment(s)
Mersi tuturor de aprecieri.
Pt azi ,ceva mai deosebit ,un duo. 997 GT3-RS de la Welly vs Autoart Dealer Edition. Nu va spun care e una si care e cealalta ,cred ca e destul de clar :) O sa vina si poze individuale cu fiecare ,doar sa mai am timp sa mai pozez machete. |
frumos frumos
|
prea frumoase......de unde ai luat acel welly?
|
sincer,nu e mare diferneta intre cele 2,doar interiorul,motorul si placutele de inmatriculare....in rest,la exterior sunt "gemeni".....bafta in continuare
|
Heh ,"gemeni". Mai degraba Welly-ul e ratusca cea urata ,daca ma intelegi. Nu se vede prea bine in poze ,dar e disproportionat ,e mai lung ,eleronul spate e de 2 ori mai mare ,e prea ridicata si ar mai fi multe detalii de finete (cum ar fi lipsa geamurile la usi ,balamale dog leg ,interiorul net superior la AA din pdv al calitatii si al materialelor ,franele etc.). Welly nu e raupt pretul sau ,dar cand AA-ul a fost cu 10 euro mai scump (nou sigilat) si mai era si Dealer Ed. nu se poate compara.
Edit: ambele sunt luate din Germania. Welly-ul respectiv nu se gaseste la noi in benzinarii/magazine. ;) |
ai dreptate sa stii...acum m-am uitat mai atent si ai dreptate.....eu te felicit pentru cele 2 si bafta in continuare la colectionat;)
|
Mersi. :) Urmeaza sa intre in colectie ,spre sf. saptamanii ,cel tarziu lunea viitoare un 996 Turbo AutoArt performance.
|
mersi ma gandeam eu ca nu e de pe aici.....cand oara o sa ajunga si la noi astea ???
|
Posibil anul viitor sa apara.
|
nu te-ai abtinut, ai luat si autoart. acum ceva vreme erai multumit si cu asta welly
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning