![]() |
eu voi avea pe masina scris mare pe portiere CRAZY DRIVERS BACAU asha ca.... fii sigur ca o sa ma vada lumea.
|
mergem mergem...bacaul rulezzz :lol: :lol: :lol:
|
sa nu iutatii sa ma puneti shi pe mine pe lista ca va
calc cu papucu :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
ce ma un mare sticar unu mare rau
|
dac vreti pot face eu stikere!! din autocolant, lipit intr-un colt pe luneta.. zic si eu!! daca vreti spuneti!!
|
prisma este la iesirea spre ploiesti, deci cam in partea cealalta a bucurestiului...
dar putem ajunge pe varianta, k sa nu traversam orasul prin aglomeratie, pt k sigur se rupe sirul, si ne mai iau si militienii la ochi... |
Cel mai bine....
|
cine mai merge?
|
Andr3i
83RAI Al3xika SFW Cristi_407 Jabbster si sa vb si cu VSA si RRR ;) |
vin si eeu am sa fiu in Bucuresti de vineri
|
Oki doki! C U There!!!
|
Re:
Quote:
daca zici tu ... de acuma nu mai pot sa dau inapoi ... daca a zis andrei ca merg :lol: |
Uai pe la ce ora e prisma2 ....eu cred ca plec de sambata cu vip
|
Sau altfel...daca e sa merem toti cand plecam....sau e prea devreme de planuit! :D fac si eu ca tziganul!
|
Re:
Quote:
|
Si eu am zis?Eu nu promit..Tre sa strang bani... :?
|
eu vin sigur
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: |
eu merg, dar cum facem? mergem toti cu masinile? 10 oameni, 10 masini? plus ca tre sa merg cu cineva care cunoaste bucurestiul mai bine decat mine!!! :)
|
Re:
Quote:
Hmmmm ..... m-am razgandit si eu ... daca nu merge cristi, nu mai merg nici eu :lol: Andr3i ... ai dovezi ??? |
Cat imi dai reducere la gume Andrei?Daca imi dai reducere bun merg.. :wave:
|
:D :D :D stii foarte bine cat e reducerea ;)
|
Re:
Quote:
|
Eu merg 100% sigur, trebuie sa vorb cu vip si celalalt vecin cu loganul...toata faza se tzine sambata si duminica nu? adika sambata noaptea unde stam? sa dormim ca....mai ai si drum de intors acasa...
|
Hotel sau prieteni :)
|
:lol: :lol: Neo, dar loganul nu-i spatios? tu esti mai mititel, incapi pe bancheta spate!! :D :lol:
|
dar nu o sa se doarma ------HELLO o sa fie petrecerea pana Dimineata
P.s dac tii neparat sa dormi ..cum zicea si Andr3i HOTEL SAU Friends :wink: |
dar nu o sa se doarma ------HELLO o sa fie petrecerea pana Dimineata
P.s dac tii neparat sa dormi ..cum zicea si Andr3i HOTEL SAU Friends :wink: |
Da ba petrecere si adormi naibi la volan cand te intorci acasa...Andreea Esca de aghea asteapta....LOX e spatios dar...eu mai merg cu cineva
|
Da ba petrecere si adormi naibi la volan cand te intorci acasa...Andreea Esca de aghea asteapta....LOX e spatios dar...eu mai merg cu cineva
|
zerofast, pt tine e usor sa vb!! nu conduci tu 600 de km!!
|
zerofast, pt tine e usor sa vb!! nu conduci tu 600 de km!!
|
Petrecerea va fi duminică seara, nu şi sāmbătă.
|
Petrecerea va fi duminică seara, nu şi sāmbătă.
|
hmmm... gabi tata... noi luni o luam de coada la munca...
nu mi-a spus asta nimeni... :cry: |
hmmm... gabi tata... noi luni o luam de coada la munca...
nu mi-a spus asta nimeni... :cry: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu nu dorm sambata noaptea. decat foarte putin. si dorm in masinutza. nu poti dormi, pentru ca bucurestiul este capitala tuningului pt 2 zile. si nu cred ca vine vorba de oboseala. eu nu obosesc asha greu. oricum duminica seara suntem inapoi acasa. pacat ca petrecerea e duminica seara(sorry aleks :twisted: ). eu oricum nu mergeam la petrecere :twisted: (cunoscatorii stiu de ce). nui asha zero?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning