![]() |
asta e si ideea asta nu este un tuning care sa o faca avion ci doar sa te uiti ca prostul si sa zici ba are ceva care o schimba in bine dar ce
|
Re: Dacia Logan - tuning by ZENDER
astias nebuni cum pot sa bage asa preturi
|
nu e cine stie ce!!
|
cred ca modelul asta de logan a fost "creat" nu pt a fii tunat, ci pt familie si in general pt cei mai in varsta, no offence, intr-un timp ma batea si pe mine gandul sa dau cazanul pt un logan, dar sa platesc intre 5-10 ani ,sau cat e, nu imi convine. cat despre kit eu cred ca aici se plateste firma... dar e extrem de mult 1000 pt logan
|
Quote:
|
prea scumpe piesele pt logan !!!
|
adevarat ca este scump dar mie imi place foarte mult. Finutz shi discret. apropo cred k partea aceea de pe bara din spate..cu 2 iesiri pt toba se poate face shi pe la noi mai ieftin. din cate am inteles este o piesa de plastic care se lipeste pe bara..shi se mai taie o gaura pentru ce-a de-a doua iesire a tobei. cine se baga sa faca asa ceva?
|
hai ca nu is scumpe de loc.faceti comparatie cu kituri pt masini straine si mai vb dupaia.vi se pare scump in comparatie cu ce?cu pilot sau alte marci romanest.uitativa mai bine cum cade spoileru de am si cum cade alea de pilot.calitatea ii alta.chiar nu mi se pare scump.toti ziceti ca is naspa da cand vedeti pe cate una va pica fatza.
|
tuningul nu inseamna ca tre sal vezi din avion si sa zici, bai aici o facut nea nicu tuning, exista si tuning discret care pt necunoscatori de model auto sa para ca chiar asa a venit masina aceea, mie mi se pare superb kitul si intradevar e o valoare 900, dar nu mi se pare scump, pt ca masina noua la fel ca si bodykit nu iti cumperi daca esti om cu ultimii bani din portofel si zici las ca iau salaru
|
las-i ma ca daca la astia nu ai spoiler cat casa ii urat tuningu.hai sa ne facem toti masini nfs ca vad ca se poarta la noi in romania genu asta de tuning cat mai agresiv.mie imi plac masinile cu tuning discret da care atrag privirile.si singurele masin care se preteaza la genu nfs is japonezele.
|
Quote:
|
Quote:
De parca nu avem tuninguri nefese....aw aw:)) |
pentru drumurile noastre merge numa bine asta...asta daca nu vrei sa incetinesti la orice piatra de pe strada
|
frumos kitul zender si cred ca se potriveste bn p logan
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning