![]() |
Re: Divizia A si Cupele Europene
fericire? :-?
|
DAAAA si nu uita
= ARMATA steaua, CEAUSESCU steaua, IN CANALE steaua, COMUNISTII DIN ghencea= |
alexxutz...esti cu capu' ... :D
nu puteai spera si tu ca rapid si steaua sa nu cada in acelasi meci ??? ajungea si tara asta mai sus daca ajungeau aman2 in semifinala ! |
ba da yo chiar speram sa scoatem fotbalu din cap spurcatilor si sa ne varsam ura din trecut si sa le aratam ca noi avem o istorie nu ca ei si nooi jucam si cu sufletul nu numai pentru bani , sunt sigur ca spurcati si cu oieru o sa faca jocuri murdare o sa plateasca celelalte cluburi sa ne acidenteze jucatori ca asa fac oieri spurcati ,ii asteptam in infern :twisted::2gun::chainsaw::bat:
la toti spurcati le urez multa :censored::censored::censored::censored: |
de mult nu mi-a fost dat sa vad un copil asa de d(istr)us k tine alexutz.. in afara de spurcati mai stii alt cuvant? si spune-mi si mie ce istorie are rapid? k a stat 10 ani prin b? :lol: si ce infern o sa fie pe stadionul ala de nici 20.000 de locuri? sa zica rapid mersi k nu joaca in ghencea.. oricum eu zic sa lasam vb si sa asteptam rezultatele din teren. si nu in ultimul rand, forza Steaua si salut toti stelistii din tara :D
|
Quote:
Numai bine! |
hmmm nike ff nu te am jignit personal am zis la modu general asa ca astept scuzele tale :D:D:D:D:lol::lol::lol::lol: b 77xxx nu imi zice mie de fifa si nfs ca yo n am treaba cu asa ceva, gt iti spune ceva?? + ca it garantez ca stiu mai multa istorie a fobalului decat tine ;) si o sa vedeti c o sa faca rapid
|
poftim domnu b77xxx
Daca nu gasiti suficiente motive sa va bucurati de aceasta uriasa SANSA pe care o avem, va dau eu cateva. Si vorbesc acum de sansa de a demonstra cine suntem cu adevarat! UMILINTELE INDURATE IN 50 DE ANI - FANFARONADA UNUI PATRON GROTESC - BECALI - DECLARATIILE SI TUPEUL LUI MM, UN PERSONAJ DE O AROGANTA IESITA DIN COMUN. IN PLUS, ANTIRAPIDIST NOTORIU - VREAU SA RAZBUNAM BUCURIA AFISATA DE MM CAND A AFLAT CA SUNTEM CONDUSI CU 2-0 LA HAMBURG - NU E INTAMPLATOR CE S-A PETRECUT. PUR SI SIMPLU DUMNEZEU NE DA OCAZIA SA FACEM NOI INSINE DREPTATE - NIMIC NU POATE FI MAI FRUMOS DECAT ASTA! - DECLARATIILE DESPRE SINGURUL DERBY DIN FOTBALUL ROMANESC. DACA V-A FOST VREODATA SILA ASCULTANDU-LE, ACUM E MOMENTUL SA LE RAZBUNATI! - PROPAGANDA DESANTATA DE CARE STEAUA S-A BUCURAT IN ULTIMII ANI. HAIDETI SA DISTRUGEM ODATA PENTRU TOTDEAUNA MITUL ARTIFICIAL CREAT AL ACESTUI CLUB BOLSEVIC |
sorry dar mi a cazut netul si nu am mai putut sa editez ultimul mesaj asa ca vin cu o completare
nu mai suport sa-l vad pe jiji.........90%?.....sa fim seriosi........rabdare........o sa vina si meciul.......mai vedem atunci.........deocamdata Rapid pare sa aiba 90% sanse, pt. ca: 1. Lucescu jr. e mult mai bun decat olaroiu 2. Rapid a eliminat numai echipe de top, pe cand stoia numai retrogradate si rezerve 3. in Giulesti nu am luat gol, iar stoia nu a dat gol pe L.Manoliu mai bine 20.000 de nebuni, de suporteri adevarati veniti din toata tara ,care iubesc din tot sufletul Rapidul , decat 50.000 de frustrati, care isi fluiera jucatorii pentru ca nu au reusit "decat" un 0-0 cu Betis si care nu sunt stelisti decat cand castiga si faza ca aia au fost 15.000 in piata si noi nu am fost decat 700........pai la noi nu a fost nimik organizat....dar cand Gradinescu spune la TV, la maxima audienta "haideti fratilor sa iesim cat mai multi la Universtitatii".....pai cred si yo ca se strang 15.000.... si sa nu ne mai faceti pe noi tigani cand pe voi un tigan v a dus unde sunteti ;) alaa mai brunet ala cum il cheama stiti voi ala care a dat 2 goluri |
ok alexutz, m-a luat gura pe dinainte. cat despre afirmatiile tale, chiar crezi ce scrii acolo? de fapt, ce ai copiat de pe vreun site abject frecventat de "frustrati" (ca sa citez chiar din vb de acolo).. k altfel n-am cum sa le zic. singurul lucru adevarat, legat de becali, da cu berbecul ala m-am obisnuit deja. oricum asta nu e treaba voastra, mi s-ar parea inutil si penibil sa incep sa ma iau de copos.. iar despre "motivele" pt care va castiga rapid?!?! hai frate, care a cazut din pat si s-a lovit asa de tare la cap? si auzi, rapid are 90% sanse de calificare bwaahahahahahaha mor de ras
numa' bine |
Alexut, ai invatat copy-paste?
Ia... cam cata istorie stii tu? Uimeste-ne pe toti...:lol: |
Quote:
O sa faca cacatu' praf......aia o sa faca. Mie deja imi pare rau de voi ca nu mergeti mai departe,daca nu cadeau amandoua aveau sanse sa mearga mai departe,dar si sanse sa nu treaca nici una de sferturi. Asa macar suntem siguri ca Steaua e in semifinale. Multa bafta cu GT-ul ;) |
sunt avantaje shi dezavantaje.....avantaju este k sigur o sa avem o echipa de-a noastra in semifinala....dezavantajul este k am fi putut avea 2....
|
a fost aranjata toata "xtragerea" :p
|
Quote:
Mustang...nu a fost nici o masluiala! |
vrei sa-tz zica ca "masluiala" exista ? :p
bilele cu biletelele pot avea o aceeasi culoare (sau putin mai inchisa - deci nu poate fi observata diferenta de culoare de la distanta) sau un semn distinctiv... se cauta eliminarea romanilor ... toata lumea nu ne inghite omule... au vazut ca pot merge mai departe 2 echipe romanesti si au zis sa elimine una ! |
Quote:
|
app
si sa mai tineti minte ceva: nu numai antrenorul aduce echipa sus...ci si jucatorii...fara jucatori care sa joace cu ambitie...si sa isi doresca ceva...nu se va intampla niciodata nimic...si totdeauna cade vina pe antrenor ca nu stie sa antreneze...sa fim seriosi ! |
sa nu il comparam pe iacob cu daniel niculae :) nici pe buga cu cine mai e pe la steaua sau pe sufletistul karamian ;) cu orice alt jucator de la stoia sau pe stalpu aparari vasile maftei si sa nu uitam ca nu avem cum compara pe dani coman sa fim seriosi cel mai bun portar romana la ora actuala cu zbanghiul de carlos
+ ca rapid a marcat in fiecare meci din cupa uefa + ca in giulesti nu a luat gol + ca steaua nu a marcat pe lia manoliu in 3 meciuri |
Tu chiar vorbesti romaneste? Cate clase ai?
|
2 si inca un semestru=))
|
ramanem si noi ontopic ?
|
ramnem cum sa nu dar dj 77xxx o tine pe a lui cu steaua si incepe sa insulte deci te rog sa iti ceri scuze publice :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
cu tot respectul meu ptr ambele parti sustinatoare.... va castig Rapidul ... am eu presimtire ... si in 99% din cazuri asa se intampla .. sper doar s nu ma trezesc cu ceva in cap cand o s merg pe strada :P
v pup ......si rezervati-va de acum locurile prin baruri ! sau ... PE STADION !!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Sa cashtige rapidu in europene cu toate ca parca nu prea ash vrea K sa lase cupa Romaniei Farului :)
|
cu siguranta ia rapid cupa RO ...cu uefa este mai greu :)
|
nu fi asha sigur! cainii au cashtigat cum au cashtigat anu trecut asha ca ....
|
E greu cu UEFA! ;)
|
Pay back time ....anu trecut am venit cu geamu spart de la autocar de la dinamo ...... am umplut portbagajul cu pietre .....razbunareeeeeeeeeeeee ..... FORZA FARUL!!!!!!!!!
|
:( Dinamo shi`a aratat inca o data "puterea" de a fura! Ne`a lucrat Salomir intr`un stil barbar .... a arbitrat numai in favoarea unei partzi! in loc sa se vb despre asta la tv ei arata numai scandalul dintre suporteri shi jandarmi .... au meritat`o 100% ma bucur ca le`au rupt capatzanile la caini! Felicitari Jandarmeriei! Daca vreunu` din cainii care a fost la meci posteaza aici ash vrea sa ne povesteasca shi noua cum a fost cand au stat intinshi pe burta langa stadion :)) ! Dupa ce au umblat toata ziua prin orash dupa scandal shi sau luat de oameni nevinovatzi pe strada trebuia sa se intample shi una de`asta nu !?
|
Ma,sunteti rasisti sau xenofobi ? :D
|
Sa va vad ce-o sa postati peste vreo 48 de ore cam asa.....
UMILINTA IN PROPRIUL LOR STADION !!!!:twisted: |
ANTI BUCURESHTI!!!!!!! M... DINAMO f... u all! invatzatzi ce inseamna sportul shi o competitzie sportiva lasatzi furaciunea ca nu o sa ajungetzi departe! F... Salomir shi toata familia lui shi totzi cainii gornishti din tzara asta
|
Mihnea .....Tararake .... nu mai avetzi cohones acuma !? de ce nu mai ieshitzi la tv !? Leon te mai doare !? :)))))))))))))))))))
|
1 Attachment(s)
astazi .....eveniment !!!
|
s-a vazut CLAR ca UEFA are ceva cu Romania...daca la o simpla petarda incepi sa notezi in "fenomele importante" ale meciului....
|
Va bateati cu pumnu-n piept ca Rapidu-i cea mai tare,ca Rapidu face,ca Rapidu drege.....la cum a jucat Steaua,nu meritati 1-1
Dar ca deobicei,toata lumea mananca CACAT inaintea meciurilor cu STEAUA.....:rolleyes2 |
ASha e George ai dreptate ar trebui sa itzi atrani un pietroi cu steaua de gat shi unu cu rapid de picioare shi sa te arunci in mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning