![]() |
Re: Pascani
poate ca scrie pe forum dar nu mai citesc acuma :D as vrea sa stiu si eu cand va intalniti si voi ? si un nume al clubului ? cand ne invitati si pe noi la o ciorba la hanu ancutei sa ne cunoastem cu totii ? bineinteles..bobocii fac cinste:))) glumeam :d onix.shhht :-$ nu ma luam de tine:P bafta frate >:D<
|
potos nu ne lua prea repede...ne intalnim intr-un poligon seara pe la 8, un nume al clubului ne gandim, si treaba cu ciorba mai incolo k e criza(glumesc) :)))
|
potos,ne intalnim in fiecare seara,intr-unul din poligoanele din oras incepand cu ora 21:00.
denumire de club...urmeaza... nu stiu sa vedem...:lol: bafta |
voi vreti sa faceti un club al orasului vostru...?sau vreti sa faceti o filiala in orasul vostru de la un club deja existent...?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
potos,o sa iti povestesc mai multe cand ne intalnim... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la eveniment ar fi frumos sa veniti toti ca e aproape..pana atunci poate mai adunati si voi 2-3 membrii .. PS: pana atunci sa va ganditi la nume:)) |
potos stii k eu is nelipsit de la evenimentele de prin apropiere :D
|
Quote:
|
asa am vrut...dar ca sa intru in crazy drivers tre sa vin in copou, sa am masina si eu nu am cum sa indeplinesc urmatoarele conditii.....orcum clubu meu de suflet e Crazy Drivers,pentru k voi mi-ati aratat ce inseamna tuning-ul...tot respectu meu pentru voi
|
Quote:
|
asta ne dorim si noi
|
Mama... da vorbareti mai sunteti :lol:
|
Deci ...usor usor incepem sa ne adunam ....poate realizam ceva maret ... bafta actualilor membri ;) si asteptam si altii :D
|
LGandrew ce masina ai ?
|
Un ford focus turnier ....dc ? tu ce masina ai ?
|
deocamdata nu am, sunt in asteptare :lol:
PS: eram curios, dupa avatar am banuit ca e un ford |
Si ..ce jucarie te gandesti sa iti iei ?
|
un golf 4 TDI (150 de cai) si 4motion... sper sa imi iasa
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
va rog prin PM sa vorbiti.... |
Bafta atunci !!! ;) poate ai sa fii activ la intalnirile de seara :D
|
cu placere, doar ca mai sunt ceva probleme de rezolvat. Toate cele bune.
|
haideti baieti, puneti poze cu membrii 4tuning din pascani.. sa vedem si noi ce masini aveti..
ati organizat intalniri pana acum ?? e mic orasul, sigur va gasiti voi sa va strangeti pe undeva.. bafta cu comunitatea :-) |
Quote:
da noi (5membri pana acum)ne intalnim in fiecare seara. e mic orasul dar avem unde ne intalni. multumim. |
Quote:
majoritatea persoanelor care au acum masini modificate au plecat de jos asa ca noi;cu exeptia celora care le-au dat parinti cadou masina,apoi le-au dat bani de modificat. in fine pasiunea ne leaga pe toti!!!! |
nu trebuie sa impresionati pe nimeni.. ideea e sa vedem si noi cu ce umblati.. o sa vina si randul masinilor voastre.. :-)
puteti posta si poze cu masini modificate de acolo, sa le vedem si noi cu ce mai umbla lumea prin Pascani.. |
ravy tre sa mentionam k noi suntem inca elevi si studenti si ne intelegi.....o sa facem poze cu ceva masini tunate dar nus pentru competitie is numa pt ''impresii''.
|
si eu dau cu subsemnatul pe la facultate.. stiu cum e..
si stail linistit ca majoritatea sunt pentru impresii.. nu sunt chiar pe toate drumurile masini apte pentru o competitie, oricare ar fi ea.. |
mda,umbla vorba prin targ ca alti baieti ar vrea sa faca un club in Pascani,deja au inceput sa 'stranga' membri,deci nu vom fi noi primi care vom creea un club in oras:!:
|
onix daca e vorba de baietii impresari nu-ti face griji ca nu cred ca o sa dureze mult..ei fac numai asa sa ne laude...
|
haideti chiar nu mai este nimeni din Pascani?????
baietii si fetele care vin seara in poligon?????? haideti sa marim mica comunitate. |
Salut baietzi in sfarsit am avut si eu timp sa imi fac si eu cont....
Saper sa reusesc sa vin in continuare la intalniri...... |
ohooooo sal'tare domnule virus...vine ai venit printre noi...pe forum k live esti prezent seara de seara
|
Pai nu asa si trebuie.......facem ce ne place....
|
asai...tot respectu meu pentru toti baietii.....:lol:
|
baieti a inceput anul scolar,anul universitar(suces!!!),deci de acum nu ne putem intalni ca pana acum in fiecare seara asa ca ar trebui sa ne intalnim sambata incepand cu ora 20:00.
|
bine zici onix deci ramane stabilit ca sambata de la ora 20:00 sa ne adunam sa mai stam la o vorba
|
Da da asa ramane,mai mult am stabilit si de sambata urmatoare o sa avem si o locatie(sediu,camera) avand in vedere ca de acum vine iarna;o locatie unde vom putea sta de vorba,vedea un film pe un laptop,juca un poker,darts si altele...
:D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning