![]() |
Acum am citit si eu topicul asta, cum pot sa creada unii ca este si cea mai mica posibilitate sa bage NOS pe Dacie???
Si nu ca nu ai putea sa bagi...de bagat il bagi....dar sa gandit vreun posesor de Dacie ce s-ar intampla daca i-ar da drumul??? Cred ca vezi masina cum sta pe loc si motorul pleaca inainte. SA FIM SERIOSI!!!!! Dacia nu e masina la care sa-i faci modificari de genul asta.....mai lipseste vreunul pe aici sa zica ca ii baga si supra-alimentare :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Re:
Quote:
ce zici tu despre supraalimentare??? ia citeste tu aici https://www.4tuning.ro/dacia_turboTM.htm ;) Quote:
apropos... de dacii cu mai multe carburatoare ai auzit??? |
Ma deci scuza-ma, dar aia nu mai e Dacie, tu te-ai uitat la motor sa la orice altceva????
aia e bine daca mai are si caroseria de Dacie!!!! |
Ma fratzilor, stati calmi... Dar pana la urma urmei ce va intereseaza pe voi ce-si pune omul pe masina lui ??? Daca omul are bani de-o Dacie si vrea s-o faca, sa fie sanatos !!!! Daca vrea, poate sa lege si de toba la nunta butoaie de Gambrinus... Nu zice nimeni ca faza cu NOS pe Dacie e de foarte mare si puturos cacat, dar ESTE MASINA LUI !!!! Asa ca nu are rost sa ne aprindem... Mai bine am face sa ne uitam in ograda noastra.
Jax Darx, stiu si eu cum se circula pe afara. Vad in fiecare zi Shelby Cobra, Ferrari, Supra si Mustang Cobra conduse batraneste pe prima banda cu maxim 80 km/h pe autostrada... IN AFARA DE ROMANI, NIMENI NU MAI ESTE MANIAC CU VITEZA ATUNCI CAND NU TREBUIE !!!! NUMAI ROMANUL SE GRABESTE, DIN INSTINCTUL SAU COMUNIST, URLA, TIPA SI IA LA BATAIE PE ALA CARE S-A UITAT URAT LA EL... Ce sa facem nene, oameni suntem, biscuiti mancam... |
RoSonic am citit articolul despre Dacia Turbo ... modificari le greu... sincer nu stiu cat rezista caroseria la masina ... Oricum stima si respect pentru cel ce a reusit sa faca modificarile respective, dar ideea este ca masina respectiva nu prea mai are nimic de la o dacie. Sa zicem ca as trece peste acest aspect dar respectivul(i-am citit afirmatiile si am vazut pentru ce a facut el modificarile) mi se pare un snob sarac.... Ca toti dintre noi...avem si parti bune si parti rele... L-as fi apreciat mai mult daca nu as fi stiut sincer ce anume la motivat sa faca acele modificari....TM 10 NOS asta este un nume cu relevanta ;) sincer NOS ii mai lipseste. Sincer as testa masina aia o singura data. Pentru ca a 2-a oara nu as mai avea ocazia deoarece sunt convins ca s-ar desprinde motorul si ar pleca inaintea masinii.... I am tired... Good night.
|
inchis pt offtopic
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning