![]() |
Re: DB_02_JEO
capace volan,torpedo pentru bord CN doneaza careva:)?
|
vand bord scoica
|
vand 2 jante dacia
|
Quote:
|
jante normale de dacie...provin de la o dacie din 2000 daca le vrei lasa un pm cu un pret si ne intelegem noi
|
vand 2 gume 185/55/14 stare doarte buna
|
fetele de usi le ai dat??????????
|
momentan nu mai sunt de vanzare
|
7 Attachment(s)
poze:D
|
5 Attachment(s)
pozeee...si astept pareri
|
volanul este de vanzare
|
eu unu nu inteleg nimic din threndu asta....la inceput e albastra cu 4 faruri,acuma e alba cu fata de CN:shock:
p.s:cati bani volanu? |
Citeste de la inceput si iti vei da seama si am si specificat ca asta este alta pt ca la cea albastra au aparut niste gauri pe undeva si nu vroiam sa o peticesc..asa ca am luat pe ea 20mil si am luat alta
|
volanul este 50 de lei
|
da am citit mai cu atentie:oops:sorry
poti pune niste poze cu volanu mai in detaliu.ms |
stai linistit...Pot pune poze dar maine dupa ora 14
|
Īncearcă sa pui şi tu nişte poze mai clare, dacă ai posibilitatea.
|
ok maine fac altele
|
poze noi
|
10 Attachment(s)
pareri?:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
pareri?:rolleyes2:D
|
pareri?sfaturi?rog pe cineva sa incerce sa o faca in photoshop...sau cu alt program
|
volanul este de vanzare :)
|
2 Attachment(s)
poze....:D
|
aloo trezirea numeni nu zice nimic???idei,sfaturi,etc?sau aici se face conversatie numai cand cumperi cate ceva de la voi?
|
idei si sfaturi sunt multe,sper sa nu o dai ca pe cealalta...cat despre cea noua mai intai cele necesare si p urma tuning,aku depinde si de finante PS:fa-o cum iti place tie cel mai mult!:-)
|
ms dar astept si idei ... oricum am schimbat masca si o contra aripa sau cum ii zice si meseriasul nu a facut alinierea bine chiar daca nu se observa...si vreau sa cumpar din nou si sa sudez eu prin puncte cu electricul,sa astup manerele de la usi,incuietoare capota spate,si dupa o vopsea dar sa vad de care sa cumpar ca vreau sa fie alb-alb.....si bineinteles folie
|
am o problema....cablul de kilometraj era putin strivit si am cumparat altul nou dar nu mai merge de loc acum.....pfff si in cutie este bagat la maxim....:(nu stiu ce are
|
DE VANZARE DACIA ALBA an 95 motor 1400,alarma,inchidere,folie omologata,bord CN,cauciucuri noi,.........
|
2 Attachment(s)
Masina a avut un accident:cry:........................
|
Imi pare rau...Cand s-a intamplat?
|
Joia trecuta la Bucuresti din cauza unei gropi..............imense:sad:
|
Quote:
|
Si bineinteles ca,cei care ar trebui sa plateasca pt aceea groapa,scapa.
|
ROMANIA:censored:
|
5 Attachment(s)
Hai sa mai pun si eu cateva poze ca nu am mai postat nimic de ceva vreme...:D.Am schimbat ambele semidubluri,masca fata,aripa dreapta,capota,rulmenti fata+spate,fuzeta dreapta,pivoti superiori-inferiori,bucsi bascule inferioare si superioare,caseta directie,janta pe partea dreapta fata,grila radiator,far dreapta,semnalizare dreapta,bara+armatura fata,vas expansiune,radiator...si traversa pe care sta,pompa frana+tulumba servo,etrieri+furtune+placute+saboti spate,placa presiune+disc+rulment+volanta de 200:D aaaaa si antifonat:lol:pfffffffffffffffffffffffff :lol:Acum urmeaza pregatirile pentru vopsire...dar sa vina caldura mai repede:D
|
.....
|
DB_02_JEO
Vand magazie Kenwood 10 cduri pret 50lei,statie auto micuta 2x100 pret 40lei,dvd auto Valor care citeste si mp3..nou cu tipla pe ecran pret 100lei:DPRETURI DE CRIZA
|
ia pune o poza cu dvd-u
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning