![]() |
Re: Machete in lucru - MillionDollarBaby
Domnisoara, cumva o octavia 1:24 nu ai prin colectie putin modificata de tine?
Sa ma inspir putintel si eu asa. Bafta cu astea mici. :D |
Quote:
sau poti astepta sa o termin p-aia mica... |
Quote:
Quote:
Auzi la el ....te poti inspira de la aia a mea , mai ai si tupeu dupa ce ca imi faci reclama negativa :lol::lol::lol: lasa ca vezi tu , nu te prind eu :lol::lol::lol: bineeee....:lol::lol::lol: |
2 Attachment(s)
In ciuda faptului ca nu am timp mai deloc , astazi fiind zi libera am zis ca daca tot nu am ce face sa ma apuc de un :
Lamborghini Murcielago , scara 1.24 , Maisto A mai suferit modificari in trecut adica : -bord ( interior ) vopsit pentru imitatie de carbon ; -jantele vopsite si scaunele vopsite pe alb ... Iar acum am vrut sa ii modific tot la jante designe`ul ... astept pareri ( si bune si rele ) :lol: |
4 Attachment(s)
In primul rand va rog sa ma scuzati ca in momentul de fata fac dublu post dar nu ma pot abtine sa va arat la ce am lucrat azi inafara de Lamborghini`ul de sus :D
Este vorba de un Bugatti la scara 1.24 , inainte de vopsire era rosu acum l-am facut negru mat ...daca ma voi razgandi il voi face negru lucios sau cameleonic ...dar momentan astept sa se usuce sa vad rezultatul final :lol: Dupa vopsire ii voi umbla la interior sa vad ce pot face ca nu imi place gri`ul de acum comunistic sa zic asa :lol: poze :arrow: |
ce fel s'a facut vopseaua de pe partea dreapta la Lamborghini Murcielago :-ss
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
coaja de portocala..ceva de genu :-s
|
Quote:
aaaa :-) |
12 Attachment(s)
Cam asa a iesit proiectul cu Bugatti 11GB , rezultatul il vedeti mai jos ...in primele trei poze va prezint cum era inainte dupa care in celalalte poze cum este acum ...Enjoy !
Modificari : - Vopsit caroserie ; - Vopsit interior : scaune / bord / covorase / frana de mana / volan ; - Vopsit exterior : stopuri spate / praguri / oglinzi / faruri - curatat parbriz Din pacate am spart gemuletzul din spate ( o sa incerc sa fac rost de altul sau o sa fac eu altul ) |
zici ca el al meu:lol:....dar al meu e mai urat:(.....felicitari si baft ain continuare;)
|
Quote:
:lol::lol::lol: Inca nu am terminat-o definitiv , adica mai am cateva retusuri nu foarte vizibilie sa ii fac :rolleyes2 Mersi frumos :D |
Frumos, foarte frumos, dar ...... dar :D o intrebare, sper sa nu te superi, de ce nu i-ai facut stopurile rosii?
|
Quote:
O sa ii fac multe , am zis ca nu e terminata , am planuri mari cu ea dar asta cand o sa am timp :lol: stai linistit e normal sa intrebi nu ma supar , oricum si all black imi place cum a iesit ...dar o sa ii fac mici retusuri :-P |
Quote:
aia nu e o refelxie a luminii pe suprafata pe care e asezata masina? |
Quote:
Ba da , am si uitat sa raspund despre ce era vorba , m-am grabit si cand am postat , am postat despre altceva si am uitat sa intru in amanunte cu Lambo ... Vopseaua nu are absolut nimic este impecabila , am pus macheta pe ceva si cum spune si arctix este o reflexie :) |
Chiar daca nu ar fi se poate retusa coaja de portocala cu niste paste gen polish de la firma Tamyia. Am vazut o demonstratie live si sunt foarte eficiente.
|
Quote:
|
Alea doua sunt la fel ? Acelasi model ? De ce doua ? ... vezi ca te rup la consum ;)) , asteptam noi updateuri !
|
E una si aceasi daca te referi la bugatti.
|
Ti-a raspuns quick_silver2 inaintea mea :P , este una si aceeiasi numai ca am umblat eu la ea :))) mai la tot :D
|
a iesit frumos bugatti....felicitari
|
Quote:
Multumesc frumos , ma bucur ca iti place :D update all : Am cumparat un spray nou si s-ar putea sa ii schimb culoarea :D arata bine si mat ( zic eu ) dar parca ma tenteaza mai mult lacuit ( vedem ) :D |
Ti-au venit jantele pentru r8? :D
|
Quote:
Da au venit dar nu sunt pentru R8 :D sunt pentru Lambo :D o sa pun ceva poze cand o sa am timp ca nu prea am timp acum de poze ...:???: promit ca pun :D |
2 Attachment(s)
Hmmm , azi m-am apucat de doua machete ca am zi libera :D
va arat poze mai incolo dupa ce ies de la vopsit :twisted: |
Pe lambo ce culoare il faci?
|
Quote:
|
Daca tot indepartezi vopseaua pana la metal de ce nu cumperi decapant? In felul asta scapi de toata vopseaua fara urme de smirghel.
|
Quote:
|
cu timpu pe care il petreci shgmirheluind poti linistita sa meri sa iti cumperi decapant
|
Quote:
Am curatat-o mai de mult ...nu astazi :) si nu prea am timp deloc ...daca aveam mergeam si cumparam ... |
1 Attachment(s)
Cam la stadiul asta sunt momentan :arrow:
|
Bravo, a iesit bine din cate vad, nu am prea vazut Lamborghini albastru!!! Cum se numeste culoarea asta??? Spor la modificari in continuare!!! (cand ai timp) :peace:
|
Quote:
O sa ii fac astazi prezentarea in poze frumos dupa ce vin de la treaba dar il voi posta la Machetele mele nu aici :D am lasat tubul in garaj...cand vin iti zic ce culoare e :-P oricum in realitate arata mult mai bine :D Mersi |
Proiectul Lambo este gata si il puteti vedea aici :arrow: ( Lamborghini Murcielago ) , sper sa va placa :D mai multe detalii despre Bugatti le gasiti in acelasi post cu Lambo ( am mentionat acolo ce si cum ) ...
inchains0 - Culoarea este ( Albastru sideral ) si mai am doua tuburi un ( Black 004 si un Negru Mat ) :-P |
Frumoasa rau culoarea de pe lambo :X mi-ai dat idei pt F150 :))
|
Producatorul vopselei? Tipul ei (acrilica/sintetica/enamel)?
|
Quote:
Quote:
|
Hmm ...nu am mai postat de mult pe aici ... mi-am scos la vânzare colecţia 1.24 înafară de Bugatti pe care l-am stricat la vopsit şi când voi avea timp îl voi aranja la loc ( din păcate v-a fi scos şi el la vânzare ) . Nu vreau să mai colecţionez 1.24 :lol: următorul proiect va fi 1.18 dar nu ştiu când sigur şi nu ştiu ce machetă ...dar vă voi ţine la curent :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning