![]() |
Fratilor nu stiu sincer ce am puntea obiecta la aceasta masina, in sensul negativ binenteles!!! De vazut nu am vazut-o pe cea de la brasov dar daca vb atata de ea inseamna ca e si ea deosebita , insa scuzati-ma dar daca cea a lui sota e S , eu zic ca nu o poti compara niciodata cu cele 2!
|
ok ... SUNT 3 MASINI DIFERITE
1) cayenne alb (cel din poze) 2) cayenne Sota...(negru) 3) cayenne brasob (negru) si mai sunt si altele modificate la noi in tzara :) |
3 Attachment(s)
poze cu Cayenne-ul negru........... si maine niste poze cu masini preparate de aceeasi firma care a facut si Cayenne-ul din primele poze
|
MFF-ul este absolut criminal.lasand la o parte exteriorul (care dupa parerea mea este foarte reusit) si interiorul aranjat si dotat foarte frumos , masina asta rupe pamantul.am vazut-o la lucru si pot sa spun ca este k o racheta.se lipeste de asfalt si dispare in cateva secunde din raza vizuala..k sa nu mai vorbesc de sound-ul scos la acceleratie..felicitari pt munca depusa si banii investiti in masina.se vede k proprietarul a avut gust.
|
hello...hello... MAGAZIA...
alecsM .. Zoom-Zoom ....GATA!!! b_22_mke ... stick 2 the topic..lasa pozele cu cayenne`ul din brasov ;) |
detalii despre cayenne`ul alb
PORSCHE CAYENNE TURBO 450Cp la origine 650 in prezent exterior : ~Softul pt suspensie ~Cauciucuri 315/25 ZR23 +jante ~Vopseaua \"baloon pearl white\" ~Kitul exterior MAGNUM (TechArt) ~Stopuri HAMANN ~Pachet exterior carbon argintiu (oglinzile , manerele usilor , ormamentele dp capota , eleron superior) ~Ornamentele tobelor motor: ~650 CP , 0-100 km/h in 4 sec. , vit. max. 300km/h interior: ~Tapiterie piele alba cu insertii ALCANTARA gri ~3 monitoare ~subwooferul HERTZ si statia JBl ~Detector radar , PayStation cu telecomenzi wireless , camera de luat vederi pt. mersul cu spatele ----------------------------------------------------------------------------- |
foate tare,frate!!! :lol:
dar cred k a bagat foarte multi bani in ea... felicitari proprietarului! :twisted: |
Din cate am inteles toata joaca a costat 80.000 -90.000 EURO.
so treaba continua..... |
top speed 300? interesant.. `n fine prefer cel negru din brasov e prea tare si pare mashina mai serioasa :)
|
impresionanta .... vine oare pe 1 !?
|
... nu stiu daca vine pe 1 , dar ar fi frumos sa vina , sa vada lumea ce \"culoare de taxi\" are :D
|
Re:
Quote:
va fi HUGE evenimentul !!! |
... da si eu cred ca va fi super pe 1-2 .Am incredere in 4tuning ... :wink:
|
deci proprietarul masinii asteia este un prieten (nu-i spun numele) care nu am mai vb cu el de ceva vreme dar mai stiu cate ceva despre el. ce-i tare e ca are 23 de ani si credetima ca nu i-a dat mami si cu tati bani sa isi ia masina, si i-a facut singur
are firma de tuning si credetima ca daca nu va place asta mai are o seria 7 vechi bleu care e toata haman sau un m3 care are si LSD si multe altele ;) cit despre cayenne este foarte tare si interior si exterior si motor si multi dintre noi nu cred ca o sa ajungem la \"performanta\" asta eu stiam ca are aproape 700 hp. L-am vazut aseara dar era la cateva masini in fata la semafor si speram sa nu o calce sa vb cu el dar.... s-a dus :) |
Re:
4 Attachment(s)
Quote:
|
wau.....sa ii dea cineva un sms si sa ii spuna sa se mute de la bloc :lol:
|
foarte tari masinile ,toate .. sunt ale lui ?
|
Re:
Quote:
|
Nici eu nu sunt sigur ca toate masinile au un singur proprietar , in sa m3-ul si Cayenne-ul sigur sunt ale lui :wink: ............
|
pey...yo din cate stiu septarul e al nepotului lui becali :) ... ma rog...
P.S. AM DEVIAT CAM MULT DE LA SUBIECT ;) |
E bestial masian ,mie si stock imi place
e facuta cu gust ca si bmw'u |
Re:
Quote:
|
.... no comment... in sensul ca arata bine ..
|
botu` nu pot zice ca e cel mai reuist .. dar merge ...
si daca nu imi place mie in mod exclusiv ... dar lui sa ii placa .. ca e masina nui .. si o face cum vrea el .. se vede ca a invesiti o groaza de bani in masina .. asa ca .. tot respectu` |
aveam poze si cu septarul lui vechi da nu mai am, stiti cum e ala.... nu mai scrie nicaieri in masina aia \"BMW\" scrie peste tot Hamann pentru ca e facuta de ei
da, toate masinile sunt ale lui. din cate stiu eu , inca mai are si prima lui masina care si-a luat-o (leganza) cind a inceput el afacerile |
Re:
Quote:
|
CHIAR ARE IMPORTANTA CINE E TIPUL...SAU CATE/CE MASINI MAI ARE ??
OAMENI BUNI...VB DESPRE UN Porsche Cayenne .... NO MORE OFF-TOPIC ... PLEASE!! |
+ LA TOT !!!
BIBELOU MASINA !!! jantele.... :roll: ...adik tot e :roll: :roll: :roll: si referitor la proprietar...deshtept baiatu...dak atzi zis ka toate mashinile pe kare le are le`a luat din banii proprii(ceea ce,sincer ma indoiesk) ...dar totushi....mai sunt shi exceptzii ..... :D :wink: |
scuze de off-topic (ultima oara)
asta iti spun eu sigur ca a facut singur banii, inca din liceu facea combinatii cu tot ce se putea, parfumuri, telefoane, etc. cit despre masina .... parca am mai zis , a stat cu ea vreo luna si ceva in germania pina a facuto da a meritat ,parerea mea stiu sunt multi circotasi cu chestii de genu \"ce vopsea de taxi are\" dar masina este \"tuning\" in adevaratul sens al cuvintului. interior, exterior, motor ceea ce mai rar se intampla la noi. asta si septarul lui impreuna cu CTL-ul mi se par ceva deosebit, ceea ce rar vezi. respect pentru ei |
Re:
Quote:
|
Nu prea-s fan porsche...da' asta e tare rau...te face sa fii si tu mandru ca esti roman...sau nu? :)
|
IN VIDEOCLIPUL CU BUG MAFIA O VEDETI MAI BINE!
ORICUM...E CRIMINALA! ... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pentru cine nu si-a cumparat noul COX o puteti vedea acolo....si tot acolo puteti afla cam cati bani a bagat omu in ea.multa bafta.
|
Re: [EXT] Porsche Cayenne
felicitari propritarului si celui(celor) care au reusit o asemenea capodopera:respect:
|
super fain kitul simplu si jos palaria !
|
Quote:
700 CP, 1100 Nm, 0-100: 4.6 s, vmax ~300 km/h |
Quote:
700 CP, 1100 Nm, 0-100: 4.6 s, vmax ~300 km/h. SUPER TARE Cayenne alb.In sfarsit au aparut si la noi asemenea masini. Felictari proprietarului!!! |
pozele astea sunt aici ca sa plangem ca noi nu avem asa ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning