Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] Porsche Cayenne (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/13413-ext-porsche-cayenne.html)

cata4 22-02-06 21:07

Fratilor nu stiu sincer ce am puntea obiecta la aceasta masina, in sensul negativ binenteles!!! De vazut nu am vazut-o pe cea de la brasov dar daca vb atata de ea inseamna ca e si ea deosebita , insa scuzati-ma dar daca cea a lui sota e S , eu zic ca nu o poti compara niciodata cu cele 2!

blowwind 22-02-06 21:14

ok ... SUNT 3 MASINI DIFERITE

1) cayenne alb (cel din poze)
2) cayenne Sota...(negru)
3) cayenne brasob (negru)

si mai sunt si altele modificate la noi in tzara :)

MKE 22-02-06 21:22

3 Attachment(s)
poze cu Cayenne-ul negru........... si maine niste poze cu masini preparate de aceeasi firma care a facut si Cayenne-ul din primele poze

Razbee 22-02-06 23:01

MFF-ul este absolut criminal.lasand la o parte exteriorul (care dupa parerea mea este foarte reusit) si interiorul aranjat si dotat foarte frumos , masina asta rupe pamantul.am vazut-o la lucru si pot sa spun ca este k o racheta.se lipeste de asfalt si dispare in cateva secunde din raza vizuala..k sa nu mai vorbesc de sound-ul scos la acceleratie..felicitari pt munca depusa si banii investiti in masina.se vede k proprietarul a avut gust.

blowwind 23-02-06 12:14

hello...hello... MAGAZIA...
alecsM .. Zoom-Zoom ....GATA!!!
b_22_mke ... stick 2 the topic..lasa pozele cu cayenne`ul din brasov ;)

MKE 23-02-06 12:18

detalii despre cayenne`ul alb

PORSCHE CAYENNE TURBO 450Cp la origine 650 in prezent
exterior :
~Softul pt suspensie
~Cauciucuri 315/25 ZR23 +jante
~Vopseaua \"baloon pearl white\"
~Kitul exterior MAGNUM (TechArt)
~Stopuri HAMANN
~Pachet exterior carbon argintiu (oglinzile , manerele usilor , ormamentele dp capota , eleron superior)
~Ornamentele tobelor
motor:
~650 CP , 0-100 km/h in 4 sec. , vit. max. 300km/h
interior:
~Tapiterie piele alba cu insertii ALCANTARA gri
~3 monitoare
~subwooferul HERTZ si statia JBl
~Detector radar , PayStation cu telecomenzi wireless , camera de luat vederi pt. mersul cu spatele
-----------------------------------------------------------------------------

Cabbano 23-02-06 19:06

foate tare,frate!!! :lol:
dar cred k a bagat foarte multi bani in ea...
felicitari proprietarului! :twisted:

MKE 23-02-06 20:50

Din cate am inteles toata joaca a costat 80.000 -90.000 EURO.
so treaba continua.....

ESPinoza 24-02-06 03:09

top speed 300? interesant.. `n fine prefer cel negru din brasov e prea tare si pare mashina mai serioasa :)

Urban_Racing 24-02-06 10:26

impresionanta .... vine oare pe 1 !?

MKE 24-02-06 12:45

... nu stiu daca vine pe 1 , dar ar fi frumos sa vina , sa vada lumea ce \"culoare de taxi\" are :D

sil4tuning 24-02-06 13:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Urban_Racing\"
impresionanta .... vine oare pe 1 !?

cu siguranta va veni ...... :lol:
va fi HUGE evenimentul !!!

MKE 24-02-06 15:49

... da si eu cred ca va fi super pe 1-2 .Am incredere in 4tuning ... :wink:

fanete 24-02-06 16:40

deci proprietarul masinii asteia este un prieten (nu-i spun numele) care nu am mai vb cu el de ceva vreme dar mai stiu cate ceva despre el. ce-i tare e ca are 23 de ani si credetima ca nu i-a dat mami si cu tati bani sa isi ia masina, si i-a facut singur
are firma de tuning si credetima ca daca nu va place asta mai are o seria 7 vechi bleu care e toata haman sau un m3 care are si LSD si multe altele ;)

cit despre cayenne este foarte tare si interior si exterior si motor si multi dintre noi nu cred ca o sa ajungem la \"performanta\" asta
eu stiam ca are aproape 700 hp.

L-am vazut aseara dar era la cateva masini in fata la semafor si speram sa nu o calce sa vb cu el dar.... s-a dus :)

MKE 24-02-06 16:43

Re:

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"fanete\"
deci proprietarul masinii asteia este un prieten (nu-i spun numele) care nu am mai vb cu el de ceva vreme dar mai stiu cate ceva despre el. ce-i tare e ca are 23 de ani si credetima ca nu i-a dat mami si cu tati bani sa isi ia masina, si i-a facut singur
are firma de tuning si credetima ca daca nu va place asta mai are o seria 7 vechi bleu care e toata haman sau un m3 care are si LSD si multe altele ;)

cit despre cayenne este foarte tare si interior si exterior si motor si multi dintre noi nu cred ca o sa ajungem la \"performanta\" asta
eu stiam ca are aproape 700 hp.

L-am vazut aseara dar era la cateva masini in fata la semafor si speram sa nu o calce sa vb cu el dar.... s-a dus :)

:wink: :arrow:

sil4tuning 24-02-06 18:54

wau.....sa ii dea cineva un sms si sa ii spuna sa se mute de la bloc :lol:

EvLSant0S 24-02-06 19:56

foarte tari masinile ,toate .. sunt ale lui ?

sil4tuning 24-02-06 19:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
foarte tari masinile ,toate .. sunt ale lui ?

se pare ca da ...din spusele lui mike

MKE 24-02-06 21:26

Nici eu nu sunt sigur ca toate masinile au un singur proprietar , in sa m3-ul si Cayenne-ul sigur sunt ale lui :wink: ............

blowwind 24-02-06 21:29

pey...yo din cate stiu septarul e al nepotului lui becali :) ... ma rog...

P.S. AM DEVIAT CAM MULT DE LA SUBIECT ;)

vio[s] 25-02-06 00:18

E bestial masian ,mie si stock imi place
e facuta cu gust ca si bmw'u

Bogdan_mb 25-02-06 02:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bakal\"
ARATA MISTO dar are un singur defect. spoileru fata zici ca e luat de pe un cristler 300c, care si asta e un tanc pe roti. inrest masina e aratoasa

lafel zic si eu ... mi se pare cam mare

Venom 25-02-06 09:13

.... no comment... in sensul ca arata bine ..

Spark 25-02-06 11:08

botu` nu pot zice ca e cel mai reuist .. dar merge ...
si daca nu imi place mie in mod exclusiv ... dar lui sa ii placa .. ca e masina nui .. si o face cum vrea el ..
se vede ca a invesiti o groaza de bani in masina ..
asa ca .. tot respectu`

fanete 25-02-06 20:03

aveam poze si cu septarul lui vechi da nu mai am, stiti cum e ala.... nu mai scrie nicaieri in masina aia \"BMW\" scrie peste tot Hamann pentru ca e facuta de ei
da, toate masinile sunt ale lui. din cate stiu eu , inca mai are si prima lui masina care si-a luat-o (leganza) cind a inceput el afacerile

Bogdan_mb 25-02-06 20:59

Re:

Quote:

aveam poze si cu septarul lui vechi da nu mai am, stiti cum e ala.... nu mai scrie nicaieri in masina aia \"BMW\" scrie peste tot Hamann pentru ca e facuta de ei
da, toate masinile sunt ale lui. din cate stiu eu , inca mai are si prima lui masina care si-a luat-o (leganza) cind a inceput el afacerile

cine ii tipul ?

blowwind 25-02-06 21:04

CHIAR ARE IMPORTANTA CINE E TIPUL...SAU CATE/CE MASINI MAI ARE ??

OAMENI BUNI...VB DESPRE UN Porsche Cayenne .... NO MORE OFF-TOPIC ... PLEASE!!

AleXXL 25-02-06 22:33

+ LA TOT !!!
BIBELOU MASINA !!!
jantele.... :roll: ...adik tot e :roll: :roll: :roll:
si referitor la proprietar...deshtept baiatu...dak atzi zis ka toate mashinile pe kare le are le`a luat din banii proprii(ceea ce,sincer ma indoiesk) ...dar totushi....mai sunt shi exceptzii ..... :D :wink:

fanete 26-02-06 02:26

scuze de off-topic (ultima oara)
asta iti spun eu sigur ca a facut singur banii, inca din liceu facea combinatii cu tot ce se putea, parfumuri, telefoane, etc.

cit despre masina .... parca am mai zis , a stat cu ea vreo luna si ceva in germania pina a facuto da a meritat ,parerea mea

stiu sunt multi circotasi cu chestii de genu \"ce vopsea de taxi are\" dar masina este \"tuning\" in adevaratul sens al cuvintului. interior, exterior, motor ceea ce mai rar se intampla la noi. asta si septarul lui impreuna cu CTL-ul mi se par ceva deosebit, ceea ce rar vezi. respect pentru ei

ZooM-ZooM 28-02-06 18:15

Re:

Quote:

stiu sunt multi circotasi cu chestii de genu \"ce vopsea de taxi are\"

eu mi-am spus parerea si raman la ea.gustul meu,parerea mea :wink:

Lucianos 28-02-06 21:27

Nu prea-s fan porsche...da' asta e tare rau...te face sa fii si tu mandru ca esti roman...sau nu? :)

TSC-Us 02-03-06 10:23

IN VIDEOCLIPUL CU BUG MAFIA O VEDETI MAI BINE!

ORICUM...E CRIMINALA!

...

orlando 02-03-06 10:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TSC-U\"
IN VIDEOCLIPUL CU BUG MAFIA O VEDETI MAI BINE!

ORICUM...E CRIMINALA!

...

vezi ca incurci masinile...aici se vb de o masina bej si in videoclipul BUG este vb de un Porsche negru :wink:

fanete 03-03-06 09:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
Quote:

stiu sunt multi circotasi cu chestii de genu \"ce vopsea de taxi are\"

eu mi-am spus parerea si raman la ea.gustul meu,parerea mea :wink:

asta asa e gusturile nu se discuta. dar chestia e ca nu are nici o legatura cu culoarea taxiurilor pentru ca alea sunt un bej deschis si caienu' asta e un bej perlat si din diferite unghiuri bate in alta nuantza.

dj16xxs 03-03-06 16:27

pentru cine nu si-a cumparat noul COX o puteti vedea acolo....si tot acolo puteti afla cam cati bani a bagat omu in ea.multa bafta.

lucky.2k5 05-03-06 19:16

Re: [EXT] Porsche Cayenne

felicitari propritarului si celui(celor) care au reusit o asemenea capodopera:respect:

horguemtuning 20-03-06 20:16

super fain kitul simplu si jos palaria !

andrei_1402 23-03-06 22:27

Quote:

Originally Posted by trankan
deci...masina din poza....trage super grav....:)) pot sa spun ca mananca asfaltu...:)) asa ca sincer nuj si nu cred ca exista un cayenne mai puternic...

Cel mai puternic este cel din Brasov. Cayenne Gemballa GT 700 Biturbo.
700 CP, 1100 Nm, 0-100: 4.6 s, vmax ~300 km/h

andrei_1402 23-03-06 22:29

Quote:

Originally Posted by trankan
deci...masina din poza....trage super grav....:)) pot sa spun ca mananca asfaltu...:)) asa ca sincer nuj si nu cred ca exista un cayenne mai puternic...

Cel mai puternic este cel din Brasov. Cayenne Gemballa GT 700 Biturbo.
700 CP, 1100 Nm, 0-100: 4.6 s, vmax ~300 km/h. SUPER TARE Cayenne alb.In sfarsit au aparut si la noi asemenea masini. Felictari proprietarului!!!

axxro 31-03-06 16:05

pozele astea sunt aici ca sa plangem ca noi nu avem asa ceva?

All times are GMT +2. The time now is 19:27.

- Copyright 2026 4Tuning