![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - Etapa a 14-a
Quote:
De exemplu, sunt 10 lucrari bune, si 10 lucrari slabe. Care o sa le iei? Eu zic ca mai bine se i-au primele 16 lucrari. Cine posteaza primu masina lucrata intra, cine nu, nu. E mai corect decat cum ai zis tu. :) Parerea mea... |
Nici asa nu e bine toti or sa se grabeasca sa trimita lucrarile si o sa iasa niste lucrari de tot ***`u
|
Asta cu primele 16 intrate sa fie luate e cea mai neinspirata regula de care am auzit vreodata ca sa nu zic altceva, mai lipsea sa scrie ca primu care posteaza castiga v4tl :)
|
nu nu nu...nu o sa se faca grupe cu primele 16 lucrari intrate
o sa se faca grupe cu cele mai bune 16 lucrari, pe care nu o sa le aleg numai eu...o sa ma consult si cu altcineva(keemo,gabi) |
Atunci, sa se i-a 16 oameni inscrisi, cei din grupul virtual tuning sa aiba prioritate, urmand sa se ocupe locurile libere in ordinea inscrierilor... hm? ce parere aveti? :)
LE: sau.. pana la urma, e ok si cum zice Ca$$. Exact cum a facut Most Wanted la concursul pt ARTA. |
discriminare curata....
|
alooooooooooooooooo !? in seara asta o sa fac eu grupele cu care sunt aici ii impart 2v2 , si aia nu , asa cum era si pana acum sa numai apara discutii.
btw sunt 22 de participanti , si o sa iasa bine si grupele ! |
Deci nu mai facem Skoda?:confused2
|
toata lumea sa se apuce de masina...gata cu discutiile inutile...
|
Quote:
Eu zic sa nu facem nici o grupa , postam lucrarile si juriul va decide care sunt cele mai buna 16 lucrari , si din alea se vor face grupele ( parca si cass a spus asa).Asa e cel mai bine mai ales ca cei slabi vor iesi din prima :) (cei ca mine asa :lol: ) |
sunt 23 de participanti:
1.wlady 2.Raresh 3.Drag_Event_Addict 4.keemo 5.Cipprik 6.Tudorache$ 7.shantzu 8.manu_96xls 9.darksk8 10.Ca][n 11.mrsika 12.Ca$$ 13.Geox` 14.CrazyMan 15.KennyMacIntyre 16.Manson 17.Crimz-vT 18.no limits design 19.HoricutzWSR 20.TFK 21.Gabi# 22.vGaBy 23.Rares_CRM |
Dap.. sunt deacord cu Shantzu, e cel mai bine. E timp pierdut cu incepatorii daca nu.
|
Din lipsa de timp, trebuie sa ma retrag ! Have fun
|
Im out!
|
au mai ramas 21:
1.Raresh 2.Drag_Event_Addict 3.keemo 4.Cipprik 5.Tudorache$ 6.shantzu 7.manu_96xls 8.darksk8 9.Ca][n 10.mrsika 11.Ca$$ 12.Geox` 13.CrazyMan 14.KennyMacIntyre 15.Manson 16.Crimz-vT 17.no limits design 18.HoricutzWSR 19.Gabi# 20.vGaBy 21.Rares_CRM |
indata raman 16 daca tot renuntati asa.....
|
:( am decis sa ma retrag si eu ..trebuie sa plec din tara si oricum nu as avea prea multe sanse ...cel mai ingenios sa castige ;)
|
trebuie sa ma retrag si eu,din pacate joi trebuie sa ma duc in buc l faq cu niste probleme si nu mai am timp sa o termin :(
|
Scuzati-ma daca par neserios dar va trebui sa ma retrag din motive obiective.
|
18:
1.Raresh 2.keemo 3.Tudorache$ 4.shantzu 5.manu_96xls 6.darksk8 7.Ca][n 8.mrsika 9.Ca$$ 10.Geox` 11.CrazyMan 12.Manson 13.Crimz-vT 14.no limits design 15.HoricutzWSR 16.Gabi# 17.vGaBy 18.Rares_CRM |
Retragere : colica biliara, descoperit pietre, plec in spital pentru operatie. Sorry.
|
Quote:
|
insanatosire grabnica si din partea mea !!!
17 ramasi: 1.Raresh 2.Keemo 3.Ca$$ 4.Tudorache$ 5.Manu_96xls 6.Shantzu 7.Darksk8 8.Ca][n 9.Mrsika 10.Geox` 11.Manson 12.Crimz-vT 13.No limits design 14.HoricutzWSR 15.Gabi# 16.vGaBy 17.Rares_CRM |
Scuze omule.
Insanatosire grabnica ! |
o sa incep si eu masina ... in caz ca nu se prezinta careva sa fie acolo :D.
|
1 Attachment(s)
Sterge`t primu post ca mam grabit si e wip.
Postez acum,pentru ca plec si nu am timp sa mai lucrez. succes tuturor! |
@Omb*: fa masina...ca sigur nu o sa posteze toti...
|
1 Attachment(s)
Skoda Octavia RS by C R M |
mda,hai ca daca se elibereaza loc poate intru si eu :D
Numa` bine! |
1 Attachment(s)
sa pun si eu masina
|
1 Attachment(s)
si a mea ....:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
asjkdb cbdj
|
1 Attachment(s)
Cabrio....
|
1 Attachment(s)
quick tuning :)
|
1 Attachment(s)
gata si eu..
|
1 Attachment(s)
nu stiu daca o sa termin pana la 8 ca deocamdata sunt in stagiul asta.....o sa incerc totusi...daca nu reusesc renunt.....eu personal am f foarte ocupat saptamana asta fiindca maine am admitere la faculta si nu am avut timp de lucrat.......insa sunt dezamagit ca toata lumea sa grabit si nu a luat nimeni in serios editia asta de v4tl si nu vreau sa supar pe nimeni dar toate masinile puse pana acum sunt quickie........;).....gata cu vorba k am de facut brush....ma intorc la treaba poate termin si eu masina:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
ha,ca am terminat si eu.
octavia hatch 8) restilizata |
1 Attachment(s)
coming back..not so special :baby: but
KingFisher is in the zone 8) |
pot sa intarzii cateva minute?
|
si eu o sa intarzii destul de mult...sunt undeva la 80% si mi-ar mai trebui cel putin o zi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning