Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Tuning Cielo Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/133584-tuning-cielo-ploiesti.html)

RIcKO 04-09-09 12:11

Re: Tuning Cielo Ploiesti

Auzi nu te supara crezi ca o sa iti omologheze cineva vreodata Asa ceva? Te inseli amarnic...... Esti total contra aerodinamic ......si cu litchi e ca este un cielo ce seamana izbitor cu al tau si a aparut pe sectiunea aia.... Si daca nu a ajuns inca pe sectiunea aia nu cred ca o sa Mai dureze mult pana sa apara fa ceva pana nu e prea tarziu dao jos si remodeleaz- o bafta

mmariuss 04-09-09 12:16

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2610521)
Auzi nu te supara crezi ca o sa iti omologheze cineva vreodata Asa ceva? Te inseli amarnic...... Esti total contra aerodinamic ......si cu litchi e ca este un cielo ce seamana izbitor cu al tau si a aparut pe sectiunea aia.... Si daca nu a ajuns inca pe sectiunea aia nu cred ca o sa Mai dureze mult pana sa apara fa ceva pana nu e prea tarziu dao jos si remodeleaz- o bafta

Vom traii si vom vedea ...

Fiecare are parerea lui. Eu asa am vrut sa iasa si asa a iesit!

RIcKO 04-09-09 12:27

Bafta tie jmechere

banzay 06-09-09 12:16

Prea patratoasa fata in comparatie cu restul zonelor rotunjite... Pe un kadett probabil ar mai fi fost cumva, dar e cam exagerat... Sunt prea mari aerisile alea cu plasa, si grila centrala care e prea mare... Si daca nu veti umfla bine de tot si aripile din fata sa faceti un 'body-kit' complet sa zic asa va arata masina foarte ciudat. Masiva in fata, dar foarte subtirica pe laterale sa zic asa, fiindca e fata prea complexa, prea plina...

ALEX_BZN 06-09-09 13:07

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2615184)
Prea patratoasa fata in comparatie cu restul zonelor rotunjite... Pe un kadett probabil ar mai fi fost cumva, dar e cam exagerat... Sunt prea mari aerisile alea cu plasa, si grila centrala care e prea mare... Si daca nu veti umfla bine de tot si aripile din fata sa faceti un 'body-kit' complet sa zic asa va arata masina foarte ciudat. Masiva in fata, dar foarte subtirica pe laterale sa zic asa, fiindca e fata prea complexa, prea plina...

in privinta botului ai dreptate e prea pompos dar cu niste jante late si mari si aripile umflate,un prag in ton cu masina si bara spate pe masura cred ca ar da bine...daia zic..sunt curios la sf cum arata..momentan nici mie nu imi place dar cand e gate e posibil sa ramanem uimiti:)

Robert_MNW 07-09-09 12:26

Din cate observ eu in poze, bara fata este deja finisata la nivelul aripii stock si nu cred ca se va mai modifica aceasta.
PS: Comentarii de genul acesta "Fiecare are parerea lui. Eu asa am vrut sa iasa si asa a iesit! " nu iti vor aduce prea multe pareri de bine!

ovidiu89 07-09-09 20:03

sincer fara sa te superi imi pare rau pentru munca pe care ai depus-o dar ai facut o mare tiganie. dupa parerea mea unui cielo ii sta bine cu un clean look lasat cat mai jos si jante cu buza.

RIcKO 07-09-09 20:26

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 2619447)
sincer fara sa te superi imi pare rau pentru munca pe care ai depus-o dar ai facut o mare tiganie. dupa parerea mea unui cielo ii sta bine cu un clean look lasat cat mai jos si jante cu buza.

ai dreptate este unul pe forum visiniu parca .....se putea inspira de la ala ...si cred ca iesea fenomenal dar asta este........mai trebuie si chestii dinastea ca altfel ne-am plictisi pe forum si nu am mai comenta insa totusi ..pacat pt munca depusa , bani , timp si nu in ultimul rand suflet.....poate ii mai face ceva sa o repare

ALEX_BZN 04-10-09 09:20

am vaz masina in ploiesti si tin sa va anunt ca arata destul de bine cu jantele care le-a pus baiatu pe ea....ii schimba mult aspectu si parca in realiate bara nu mai e asa de mare..ori de la jante pare altfel..oricum totu se indreapta spre bine dupa parerea mea...acu sa vedem bara pe spate cum iese:D...daca poate sa puna poze sa vedeti si voi ar fi bine:D

dan.moraru 04-10-09 19:41

Niste poza cu masina in stadiul actual?

valitataye 04-10-09 19:56

Quote:

Originally Posted by dan.moraru (Post 2692246)
Niste poza cu masina in stadiul actual?

nu cred ca e cv aqm:D

darck_angel64 08-10-09 23:25

parca idee era sa usurezi masina nu s-o blindezi...

Robert_MNW 09-10-09 22:39

:-)Acu nu ne mai baga in seama, s-a suparat si nu mai pune nici poze!

bmw_motorsport 09-10-09 22:43

te-ai pregatit de iarna....sau ce?:rolleyes2

ALEX_BZN 09-10-09 23:33

Quote:

Originally Posted by darck_angel64 (Post 2704529)
parca idee era sa usurezi masina nu s-o blindezi...

poate vrea sa faca o masina expo nu de 402..si daia

cmdbass 10-10-09 16:08

Am vazut masina zilele trecute pe 23 august ...arata ceva mai bine decat in poze :)
Bafta!

aleyx_oltcit 17-10-09 13:21

trebuia sa ii faci botul in genu mitsubishi evo ..ar fi aratat mai bn decat unghiurile alea , parerea mea , fiecare e liber sa o spuna

mmariuss 30-10-09 23:23

9 Attachment(s)
:) Interesante parerile voastre !
Am mai atasat niste poze. Nu sunt ele chiar excelente la detalii dar merg:P.

valitataye 30-10-09 23:35

frumos realizat!

aleyx_oltcit 31-10-09 00:41

talent ai ...dar parca da cu virgula ce ai facut tu ...

RIcKO 31-10-09 00:47

e bun ...mai ales ca vine iarna....trebuie sa curete cineva soselele de zapada...:D ...am mai zis-o si o mai zic......a iesit penal din cale afara

ovidiu89 31-10-09 13:20

in primu si in primu rand masina e in pom is tare curios cum ai sa o cobori

mike-fullspeed 01-11-09 20:26

Nu pot sa cred ca s-a putut face asa ceva.... pacat de masinutza... :D

Im2good4U 01-11-09 20:29

sincer.. e urata..

aleyx_oltcit 01-11-09 20:55

dami'o mie ..promit sa o tunez k la carte :))

Robert_MNW 01-11-09 21:01

:yikes::lemon: Nu mai zic nimica...nu are rost!

mmariuss 02-11-09 10:53

Decat sa comentati numai prostii , mai bine taceati si va vedeati de treaba voastra... da` ce sa va ceara omu` ...
Vad pe aici comentarii si de la pusti care habar nu au sa tina o cheie in mana... asa ca n`are rost sa mai vb... Ciao

ovidiu89 02-11-09 12:02

Quote:

Originally Posted by mmariuss (Post 2772187)
Decat sa comentati numai prostii , mai bine taceati si va vedeati de treaba voastra... da` ce sa va ceara omu` ...
Vad pe aici comentarii si de la pusti care habar nu au sa tina o cheie in mana... asa ca n`are rost sa mai vb... Ciao

atata timp cat a fost postata masina aici cred ca e dreptu nostru sa ne expunem parerea fie ea buna sau rea

shantzu 02-11-09 12:06

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 2772376)
atata timp cat a fost postata masina aici cred ca e dreptu nostru sa ne expunem parerea fie ea buna sau rea

Da , ai foarte mare dreptate.Dar unii nu au bani nici macar sa isi cumpere un cielo stock sau sa isi cumpere jante pt masina lor si comenteaza masinile altora ca si cum ei ar avea cele mai smechere masini.
Marius si-a facut masina cum a vrut el , si a inteles ca voua nu v-a place dar asa nu inseamna ca trebuie sa continuati cu posturi jignitoare.

Ti se par ok posturile astea ? Mie sincer nu mi se par.
Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2766414)

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2766415)
e bun ...mai ales ca vine iarna....trebuie sa curete cineva soselele de zapada...:D ...

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2771072)
dami'o mie ..promit sa o tunez k la carte :))

Sincer nici mie nu imi place a iesit , dar il admir pentru munca depusa

ovidiu89 02-11-09 12:08

asa e unii sunt mai duri in limbaj se poate spune si in posturi frumoase ce nu iti place acuma fiecare isi face masina dupa posibilitati

Robert_MNW 02-11-09 12:43

@Shantzu poate daca prietenul tau asculta unele sfaturi facea un lucru calumea, sunt multi care si-au prezentat masinile si la inceput aratau jalnic dar ascultand sfaturile au iesit niste masini care au facut istorie.
Acelasi lucru putea sa il faca si prietenul tau dar a ales alta cale;)

Eu personal consider, ma poti contrazice daca vrei, ca a primit reply'uri pe masura posturilor lui asa ca se plange degeaba;)

shantzu 02-11-09 13:12

Asta e problema voastra , daca omul nu tine cont de parerile voastre,incepeti cu posturi jignitoare.
Omul poate nu si-a prezentat masina aici sa iti spuneti voi cum sa o modifice.
Si-a facut masina cum i-a placut lui si a prezentat-o aici sa vada daca mai sunt oameni carora sa le placa cum si-a facut el masina.
Ai inteles acum ? :)

Robert_MNW 02-11-09 13:29

Cand o sa citesti tot threadul de la inceput si te lamuresti ce si cine a inceput mai discutam, pana atunci dupa parerea mea discutia sa terminat aici!
Eu mi-am spus parerea la fel si altii, convine sau nu proprietarului e STRICT problema lui si a ta se pare;) Multa bafta in continuare...

ALEX_BZN 02-11-09 13:36

Am citit discutiile contradictorii..si shantzu are dreptatea lui..si eu unu m-as fi suparat daca imi postam poze cu masina si ma luati la mistouri...nici eu nu sunt de acord cu bara fata..in rest masina e oki...fiecare vede tuningul in felul lui...poate maine isi pune stichere mari cu fetitele power puff..daca lui ii place aia e..ne expunem parerea dar mai finut asa...in fine...si marius a raspuns urat...mai bine incercam sa ne abtinem,...scuze ca m-am bagat

RIcKO 02-11-09 18:19

@ Shantzu .....lasa-ma frate ca asta numai tuning nu e .....daca nu ai bani decat sa o strici mai bine las-o stock...si stai linistit ca sunt foarte multi care au facut treaba buna cu bani putini .....cum poti sa contesti commenturile mele de ex ?....am injurat? nu am vorbit urat ...pur si simplu am fost ironic....ma mir ca nu a aparut pe forumurile de specialitate ( kitch) ....si nu ne mai luati cu vrajeli cum ca "pe aici sunt pusti ce 18 ani ce nu tin nici cheia de la masina bine in mana " ca mai sunt si baieti destepti care gandesc cu capul chiar daca au 18 ani....baiatul asta pur si simplu si-a batut joc de masina aia si de termenul de "tuning".....cam ce ai vrea tu sa zicem? ca e frumoasa? daca e urata e urata si gata ce sa mai zici?....bani si munca dusi pe apa sambetei

aleyx_oltcit 02-11-09 18:33

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2766414)

ti se pare ca am vorbit urat ? iam apreciat munca , dar am zis ca nu prea se asorteaza cu masina...si apoi m-am oferit sa salvez masina de la kitch ( asta a fost cam ironic :P) da na trebuie si deastea

nt98adu 04-11-09 09:53

Cumpara 2 spoilere stock, o suspensie sport si monteaza pe masina. Vad ca jante ai, deci ar fi mai mult decat ok. Dar da repede jos ceo fi in fata ca zici ca-i masca lu' Wader si nici nu se pupa cu liniile masinii.:cry:

riv_gms 02-12-09 22:37

1 Masina a fost cumva de la O firma ce incepe cu Pi_ _ _ _ x
2 Ma bucur ca exista si oameni care lucreaza in tabla frumos ... Felicitari
3 75% dintre voi il adminirati dar in acelasi timp sunteti invidiosi ca el poate ? fiecare are pasaricile lui si il felicit pt pasaricile pe care le ai stii ce face ...
sa te vad cu ea curand ....

mmariuss 02-12-09 22:44

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 2856983)
1 Masina a fost cumva de la O firma ce incepe cu Pi_ _ _ _ x
2 Ma bucur ca exista si oameni care lucreaza in tabla frumos ... Felicitari
3 75% dintre voi il adminirati dar in acelasi timp sunteti invidiosi ca el poate ? fiecare are pasaricile lui si il felicit pt pasaricile pe care le ai stii ce face ...
sa te vad cu ea curand ....

DA! A fost.... de unde sti?:P

riv_gms 02-12-09 22:51

Daca tin bine minte numarul de matriculare ,am condus`o aproximativ 1 an...

All times are GMT +2. The time now is 10:36.

- Copyright 2026 4Tuning