Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Bugatti pregateste un nou model (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/133449-bugatti-pregateste-model.html)

boy_wonder 17-07-09 17:07

Re: Bugatti pregateste un nou model

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by z$olt (Post 2493599)
maniacule, eu te cred, dar nu e estetic :boxing: veyron cum se multumeste cu una ?

poate m-a luat gura inainte, hai sa vedem o poza clara si vorbim ;)

veyron nu are una :-) are de fapt patru :D

in afara de cea centrala, unde de fapt sunt doua, mai are alte doua care "ies" din difuzor

aici se vede cel mai bine.

Alex_pitesti 17-07-09 17:30

frumos..dar cam multe tevi..adik..4 erau de ajuns..sau hai 6..sa fie ceva mai rar..dar 8 deja..e prea mult:D

alinush27 17-07-09 18:53

Quote:

veyron nu are una are de fapt patru

in afara de cea centrala, unde de fapt sunt doua, mai are alte doua care "ies" din difuzor

Asa este :D . Pun si eu inca doua poze pentru a vedea perfect dedesubturile Veyron-ului : Esapament si Esapament + Difuzorul spate .

laur_nsl 17-07-09 18:56

mie imi place spatele pana acum mai putin esapamentul. ar putea sa le inlocuiasca cu unele mai late si sa faca 2 sau 4 maxim. eu tot cred ca o sa iasa o masina buna. SPER

bogg 17-07-09 19:04

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2493379)
inca un taranism menit sa strice istoria marcii si din nou semnatura VW. dc totusi apare asa sper sa se apuce de treaba cat mai repede mansory si alte firme care mai tuneaza masini de lux. alta aberatie pe care n-o inteleg si nu-si are rostul este montantul pe care este montat al treilea stop de frana, wtf cauta acolo??? dupa succesul care l-a avut veyron cred ca au mizat pe faptul ca si o caruta ar fi vandut dc are pe ea initialele EB. pacat ca marcile de succes se transforma usor in gelly, made in china :(

Ce-ti voi zice tie e valabil si pentru ceilalti.
Volkswagen nu strica istoria marcii ci o duce mai departe. Asta-i una la mana.

A doua ar fi sursa de inspiratie a masinii:
Bugatti Type 57SC Atlantic.

Daca aveti curiozitatea sa aruncati o privire pe acea masina, veti vedea ca montantul unde este al-3-lea stop de frana, este practic caroseria care desparte luneta in doua.

Iar ideea cu cele 8 tevi de esapament vine tot de la aceasi masina care avea... 6.(dar mai urat dispuse)

Mie singurul lucru care nu-mi convine e ca in loc sa scrie in continuare istoria, Bugatti isi mai intorc capul din cand in cand si se mai inspira din trecut.

alinush27 17-07-09 20:13

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2493843)
Ce-ti voi zice tie e valabil si pentru ceilalti.
Volkswagen nu strica istoria marcii ci o duce mai departe. Asta-i una la mana.

A doua ar fi sursa de inspiratie a masinii:
Bugatti Type 57SC Atlantic.

Daca aveti curiozitatea sa aruncati o privire pe acea masina, veti vedea ca montantul unde este al-3-lea stop de frana, este practic caroseria care desparte luneta in doua.

Iar ideea cu cele 8 tevi de esapament vine tot de la aceasi masina care avea... 6.(dar mai urat dispuse)

Mie singurul lucru care nu-mi convine e ca in loc sa scrie in continuare istoria, Bugatti isi mai intorc capul din cand in cand si se mai inspira din trecut.

Mda asa este in ceea ce priveste sursa de inspiratie a masinii , la chestia asta nu ne-am gandit nici unul ; ai dreptate de acolo s-au inspirat ei cu acele elemente care ne deranjau pe noi :lol: .
Cat despre faptul ca se inspira din trecut , parerea mea este ca nu e un lucru rau , incearca sa ne aminteasca de niste legende in adevaratul sens al cuvantului . Vad ca toate marcile de renume fac acest lucru : Lamborghini cu Miura Concept , Mercedes-Benz cu SLS , Ferrari pastreaza traditia F-urilor urmate de doua cifre si altele care nu mi le amintesc pe moment.

tudy1907cj 17-07-09 20:23

pai ku 4 usi...sigur va fi luat de milionari ku familie

dar o sa fie interesant sa asa cv

bogg 17-07-09 20:31

Quote:

Originally Posted by alinush27 (Post 2493956)
Mda asa este in ceea ce priveste sursa de inspiratie a masinii , la chestia asta nu ne-am gandit nici unul ; ai dreptate de acolo s-au inspirat ei cu acele elemente care ne deranjau pe noi :lol: .
Cat despre faptul ca se inspira din trecut , parerea mea este ca nu e un lucru rau , incearca sa ne aminteasca de niste legende in adevaratul sens al cuvantului . Vad ca toate marcile de renume fac acest lucru : Lamborghini cu Miura Concept , Mercedes-Benz cu SLC , Ferrari pastreaza traditia F-urilor urmate de doua cifre si altele care nu mi le amintesc pe moment.

Da, am vazut ce v-ati gandit toti :rolleyes2

Si e Mercedes SLS nu SLC

alinush27 17-07-09 20:39

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2493986)
Da, am vazut ce v-ati gandit toti :rolleyes2

Si e Mercedes SLS nu SLC

Si daca s-au inspirat de acolo asta nu schimba cu mult situatia . Tot urata e , cel putin in opinia noastra.

PS : Ai dreptate e SLS ( sunt grabit/obosit :oops: ) , SLC era denumirea data in prima faza acestui supercar

laur_nsl 17-07-09 20:54

Quote:

Originally Posted by tudy1907cj (Post 2493974)
pai ku 4 usi...sigur va fi luat de milionari ku familie

dar o sa fie interesant sa asa cv

de ce esti tu asa sigur.
PS. in limba romana nu exista cuvintele "ku" sau "cv"

Limba14 17-07-09 21:19

WTF :shock:
8 pipes exhaust!!!
8 time the pleasure:evil::twisted:

Cheliuta 17-07-09 21:48

decat sa ne dam cu parerea mai bine asteptam noi poze care sa spuna intradevar ceva si abia apoi sa ne apucam sa comentam,poate ca se asteapta prea mult dupa ce a aparut Veyron;dar bineinteles ca sunt carcotasi care au ceva de obiectat si de Veyron

z$olt 17-07-09 21:54

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 2493612)
veyron nu are una :-) are de fapt patru :D

marfa, nu stiam.
iar la murcielago sunt 2 unite, aici sper sa nu mai fiu contrazis.
oricum, ideea mea era ca arata mai frumos unit si facut sa para ca si una mare decat toate separate.
iar cum toate se intampla pt un motiv nici ei nu au facut-o din greseala, abea astept sa vad motivul/explicatia

succes

z$olt 17-07-09 21:57

Quote:

Originally Posted by Cheliuta (Post 2494123)
decat sa ne dam cu parerea mai bine asteptam noi poze care sa spuna intradevar ceva si abia apoi sa ne apucam sa comentam,poate ca se asteapta prea mult dupa ce a aparut Veyron;dar bineinteles ca sunt carcotasi care au ceva de obiectat si de Veyron

bravo

slayersland 17-07-09 23:13

Ce tarani...cand te inspiri din trecut iei ce trebuie, si trecutul are lucruri gresite sau care in prezent devin hilare sau care nu se potrivesc pur si simplu deloc cu prezentul, daca ii faceau si-o creasta pe spate si pe acoperis? Daca ii imparteau parbrizul in 2? Cand te inspiri din trecut trebuie sa nu fi consumat absint inainte, ca sa fii constient ca totusi esti in prezent...nu in trecut sau pe planeta Jupiter, ca in niste desene cu martieni ar merge masina dupa cum arata spatele...dar ce sa zic, Bugatti asta "renascut" e un esec din pct. de vedere al design-ului oricum, numai daca te uiti la Veyeron si zici ca e cea mai obosita masina posibila...cu forma aia de TT deformat.

Marius_mym89 17-07-09 23:35

Quote:

Originally Posted by adrian_tl30 (Post 2493363)
sper sa nu aibe chiar 8 tevi de esapament :| ...

asta zic si eu :???: :lol::lol:....asta chiar ar fi prea de tot....

vladberca 18-07-09 01:25

nu stiu cat de mult conteaza parerea noastra negativa in stabilirea designului final si al nr de tevi de esapament... mai toti cei care comentam pe aici trebuie sa muncim cateva vieti sa ne permitem asa ceva (daca nu ia vreo unul potul la loto:)) totusi si eu cred ca puteau gasi o solutie mai placuta ochiului (de ex. cate 2 grupate intr o forma dreptunghiulara si astfel apareau 4)... oricum, asteptam cu interes urmatoarele poze...

Zep 18-07-09 02:37

cred ca va fi o frumusete !

Flippy20 18-07-09 12:52

cei de la vw sunt hotarati sa iasa in pierdere mare de tot cu masinile astea :D

on: arata bn din spate.....asteptam mai multe poze

alinush27 18-07-09 13:07

Quote:

Originally Posted by Flippy20 (Post 2495074)
cei de la vw sunt hotarati sa iasa in pierdere mare de tot cu masinile astea :D

on: arata bn din spate.....asteptam mai multe poze

Crezi ca nu se vor vinde ? Eu zic ca se dau urgent toate bucatile , sunt rare ; la fel e si cu diamantele si alte pietre pretioase , costa cat o vila in Miami dar sti ca nu mai are nimeni ( cel putin asa inteleg eu logica miliardarilor ) .

Flippy20 18-07-09 13:09

doamne dumnezeule nu am zis k nu o sa se vanda

dar fiecare masina facuta de bugatti e facuta cu un pret mai mare decat p[retul de vanzare ;)nu mai stiu exact suma cu kre ies pe minus la fiecare masina ...

alinush27 18-07-09 13:35

Quote:

Originally Posted by Flippy20 (Post 2495118)
doamne dumnezeule nu am zis k nu o sa se vanda

dar fiecare masina facuta de bugatti e facuta cu un pret mai mare decat p[retul de vanzare ;)nu mai stiu exact suma cu kre ies pe minus la fiecare masina ...

Da , stiu chestia asta. Dar in opinia mea sunt balarii aruncate publicitatii , un fel de strategie de marketing ca sa vada omul de rand ce minunati sunt cei de la VW. Ziceau ca pierd vreo 4,5 milioane dolari / buc. de Veyron. Mie asta mi se pare doar o gogoasa aruncata publicitatii , pentru a impresiona. Dupa parerea mea cel care cumpara un Veyron il cumpara pentru ca si-l doreste , pentru ca ii place , pentru ca e rar si nu stiu cat de mult se uita la bani . Facem un calcul simplu si ne dam seama ca cei de la VW au pierdut cu Veyron-ul aprox 1.3 de miliarde $ ; banii astia eu zic ca ei ar prefera sa ii investeasca in dezvoltarea altor modele si nu sa-i arunce asa pe fereastra. E posibil sa fie adevarata treaba dar atunci cu masina asta ma gandesc ca vor iesi pe plus pentru ca au deja motorul , cutia si alte elemente de la Veyron.

lucian1985 19-07-09 09:39

Foarte frumoase liniile din spate.....dar de ce 8 tevi de esapament???

bytzu11 19-07-09 22:13

Ce farmec mai au masinile astea...daca ni le arata bucatica,cu bucatica???..oricum nu ma indoiesc ca o sa fie un alt supercar veritabil...dar cand o sa apara,nu o sa fie vreo surpriza...

_anaconda_ 19-07-09 22:36

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2491947)
Da dar vad ca nu au "bani",sau "tupeu" sa scoata din productie "classicul" W16,8 litrii ....daca erau asa tari scoteau ceva mai smecher ...dar....si-au "tocit" prea mult neuroniii cu motorul asta ca sa scoata ceva mai tare !ce au scos ei pe Veyron e revolutionar fara prea multe cuvinte ...!:lol::lol::lol:

Ai venit sa aberezi si aici ? De ce sa scoata alt motor cand W16-le ala inca e in forma si e foarte performant ? Sau tie nu iti ajung 1001 CP ? :lol:. Ti se pare ca Mercedes a scos pe noul E Klasse alt motor pentru varianta AMG ? Tot 6.2-ul este. La fel si 65 AMG care s-a aflat si pe vechiul SL si exemplele pot continua. E aberant sa renunti la un motor care inca este bun, dar unii sunt inca in grota si nu pot realiza asta pana nu le desenezi. Bani cred ca au destui, daca sunt in VAG. Daca nu aveau nu puteau sa scoata pe piata Veyron, sa faca toate cercetarile si sa il vanda in pierdere. Dumb ppl...

laur_nsl 19-07-09 22:43

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2497766)
Ai venit sa aberezi si aici ? De ce sa scoata alt motor cand W16-le ala inca e in forma si e foarte performant ? Sau tie nu iti ajung 1001 CP ? :lol:. Ti se pare ca Mercedes a scos pe noul E Klasse alt motor pentru varianta AMG ? Tot 6.2-ul este. La fel si 65 AMG care s-a aflat si pe vechiul SL si exemplele pot continua. E aberant sa renunti la un motor care inca este bun, dar unii sunt inca in grota si nu pot realiza asta pana nu le desenezi. Bani cred ca au destui, daca sunt in VAG. Daca nu aveau nu puteau sa scoata pe piata Veyron, sa faca toate cercetarile si sa il vanda in pierdere. Dumb ppl...

tie chiar iti place sa te certi. inteleg ca asta e parerea ta dar pentru ce sunt expresiile "dar unii sunt inca in grota si nu pot realiza asta pana nu le desenezi". nu cred ca sa ne facem in toate felurile unul pe altul e ideea acestui forum. am spus si pe alt thread ca nu te mai bag in seama dar prea intreci masura.

_anaconda_ 19-07-09 22:47

Ai partea ta de dreptate si nu imi place sa ma cert dar cand vezi astfel de specimene si te gandesti ca mai traiesc si printre noi nu e prea placut si s-ar putea sa te irite.

PS: Avand in vedere ca ai postat imediat dupa mine de ce mai e nevoie sa dai Quote ?

PS2: Ar fi bine sa iti respecti "promisiunea". Cel putin eu as avea de castigat :lol:.

slayersland 19-07-09 23:06

Anaconda, nu ca iti place, e pasiunea ta de fapt, si eu am zis ca nu te mai bag in seama, dar cand vad cum vorbesti...sa stii ca si eu am diverse pareri urate tare despre tine, si multi altii insa oamenii de obicei se abtin, cel putin de la jigniri de mahala, nu fac dejectie pe forum, gandesc si trec mai departe. Si iti place si sa te contrazici cu toate ca iti arata omul dovada inca o tii pe a ta...si mie imi venea sa te fac in toate felurile cand m-ai acuzat de ceva ce spusese altcineva pe forum, ti-am aratat postul aceluia si ai vazut ca incurci userii...da m-am abtinut de la jigniri de genul...

_anaconda_ 19-07-09 23:14

Da, am vazut foarte multe dovezi de la domnul YGD cam pe toate thread-urile. O gramada de dovezi care erau in contradictie cu legile fizicii. Pana una alta faci ce vrei, nu ma intereseaza, dar ca o recomandare ia-te de mana cu laur si nu "ma mai bagati in seama". Eu as avea mult de castigat, sau va adaug eu la ignore list ca sa nu mai imi omor ochii degeaba citind ineptii ;).

dydy-andrey 19-07-09 23:18

Quote:

Originally Posted by lucian1985 (Post 2496371)
Foarte frumoase liniile din spate.....dar de ce 8 tevi de esapament???

arata chiar urat cu 8 tevi...

dar nu`i problema asta.. cand il voi cumpara, le modific si fac 2 sau 4 :rolleyes2:lol:

JohnnyX 20-07-09 14:17

Deci acum "mogulii" vor putea sa`si duca si copiii si bagajele cu 407 km/h.....

Evoluzione 20-07-09 15:54

Un shooting-break de la Bugatti? Idea imi place :D
Sa fie hibrid sau 100% electric) patru locuri si atunci, clar va avea la fel de mult succes ca fratele Veyron.

PS. Nu cred ca ii va spune Bordeaux. Bugatti foloseste nume in relatie cu competitia auto si lumea Bugatti de nainte.

shu.lee 21-07-09 03:09

s-au gandit si ei sa mai scoata ceva. au lansat atat de multe editii speciale ca eu nu inteleg cum mai pot fi numite speciale. oricum, dincolo de performante si tehnologia inglobata in masina asta, bugatti e pentru bogati snobi si nesimtiti...

_anaconda_ 21-07-09 12:46

Ai facut repede catalogarea celor care isi permit asta nu ? De unde stii tu ca eventualii posesori o sa fie snobi nesimtiti ?

skoda boy 21-07-09 13:33

Stiti cum e cu vorba aia "vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri" Mie unul mi se pare o masina frumoasa cu un design futurist si care cu siguranta o sa se vanda ca painea calda

slayersland 21-07-09 15:26

Nu e chiar asa, daca ar fi logic ce spui inseamna ca ar comenta la fel si la Ferrari, Porsche, etc...despre proprietarii lor nu zice aproape nimeni nimic, cu toate ca toti si-ar dori o masina de genul. Deci nu e vorba de invidie, nu stiu de ce se gandesc multi la asta mereu cand vad pe cineva criticand ceva, cei care aduc in discutie problema invidiei cred ca au ceva probleme cu asta.

Eu cred ca omul de fapt si-ar dori mai mult un Porsche, insa nu o sa zica niciodata ca proprietarii de Porsche sunt nu stiu cum...chiar daca Porschele e ciorchinele la care viseaza mai mult...Deci nu mai faceti afirmatii pripite.

YGD-sef 21-07-09 22:16

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2497766)

Motorul ala daca ar merge 10 ani in continuu la viteza maxima ar ramane planeta fara oxigen,iar tu nu ai mai putea respira si ai ...murii!!:lol::lol::lol:;)
dar bucurate in continuare de Veyronul tau ca si peste 50 de ani tot acelasi motor vor folosii (oricate caroserii ar scoate!):lol: asa ca poti fi mandru !:-P

C63 AMG 23-07-09 01:33

A mai aparut vreo poza cu masina asta ? In afara de aia cu 8 tevi, care apropo, arata ca dracu. Masina insa cel mai probabil o sa fie un hit, atata vreme cat nu va avea 4 usi...adica daca o fac in 4 usi s-a dus naibii toata smecheria..

boy_wonder 24-07-09 12:52

1 Attachment(s)
Bugatti Bordeaux nu vine la Frankfurt

Este (aproape) oficial. Bugatti Bordeaux nu va veni in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. Ba mai mult de atat, un oficial Bugatti a declarat ca noul model va fi prezentat sub forma de concept doar dealerilor si clientilor, pentru "a testa apele" in vederea productiei in serie peste cativa ani. Totusi, daca avem putin noroc, ar putea "scapa" cateva fotografii pe internet de la aniversarea centenarului ce va avea loc tot in septembrie, la Molsheim in Franta.

In plus, oficialul Bugatti a mai declarat ca luna viitoare, la Pebble Beach Concours d'Elegance, vom vedea o editie speciala a noului Veyron Grand Sport.

acidutzzu 24-07-09 13:04

eee... ce sa iti povestesc! vor sa para ceea ce nu`s, se dau atat de indiferenti la atentia publica cu chestia asta, dar in schimb e plin de veyronschi pe toate site-urile si producerea in sine a acestei masini e pentru a atrage publicitate si atentie publica.

ps: bine bine, da` cu tevile care e povestea?!

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning