Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele: christopfor (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/133121-desenele-mele-christopfor.html)

christopfor 07-11-09 16:52

25 Attachment(s)
Am sa mai adaug niste schite urate dar cred ca sunt bune daca e ceva aiurea sau gresit, anuntati!!!

Ala cu bradul de craciun dateaza din 1996
-schita cadru;
-contur pix;
-si creioane colorate si grafit.

PS. Scuze pentru calitate.

Nota moderator: controleaza-te, nu exista nici o competitie pe forum, nu conteaza ca ai Stage 1 sau Stage 5, ii tot una, nu castigi nimic! Insa daca tot postezi asa, trei mesaje, risti sa-ti iei "warn" si "infraction". Sper sa nu mai vad postari consecutive la tine.

radu.3 07-11-09 18:21

Re: Desenele mele:dacia old time

1 Attachment(s)
1.Stage`u nu e in functie de desene.
2.Personal am suspiciuni la unele desene. Adica unele iti ies naspa rau iar la altele faci ok forma si la roti nu-ti iese nimic. Dovada: toti avem blocuri de desen prietene :):lol:

christopfor 08-11-09 07:19

Re: Desenele mele: christopfor

<<ar putea cineva sa puna nijte desene de-a mele pe la poll-uri ca vreau sa vad ce iese cum desenez si cate voturi obtin
am cateva comentarii de facut la desenele de mai sus
primele 3 au fost facute cu grafit
celelalte sunt facute in timp record cu tot cu umbre si reflectii in cca 1/2 ora
sper sa imi puna cineva desenele la poll-uri
please!!!...>>

Ace Axel 08-11-09 11:07

1.pentru a putea participa la un poll, trebe sa faci o anumita masina (incearca de exemplu sa verifici topicul de challenges).
2. nu primesti nici o medalie daca faci o masina in jumatate de ora
3. as vrea sa vad si alte desene de la tine.

christopfor 11-11-09 19:03

1 Attachment(s)
prima mea schita in paint
pentruca n-o mai am in clc am luat-o de unde am postat-o adica de pe un site care se numeste imagesearch parca

kenzor 11-11-09 19:12

ahaaha ce vrajala ai in in tiiineee...nu ai facut'o tu,e prima de pe google
prietene,cand vii cu desene de ale tale,si implinesti 13 ani,dai un buzz :*

christopfor 11-11-09 19:15

ma rog dar cele de mai sus sunt facute doar de mine si ca sa tii si tu am 19 ani

Evoluzione 11-11-09 19:31

Deci ultimul desen nu facut de tine in Paint, da?

christopfor 11-11-09 19:33

nu ma am mintit
eo in paint n-am desenat niciodata nimic decat shita apartamentului bunicii mele

kenzor 11-11-09 19:46

auzi ma,da tu crezi ca noi avem 9 ani sa ne pui poze de pe google si sa zici ca sunt facute de tine?
mai bine fa'le -:censored:- tu,urate cum sunt,da sunt facute de tine.. Part deleted.

Nota moderator, sa ramanem calmi, fara jigniri ;)

Ace Axel 11-11-09 19:49

Imi pare rau, dar in urma plangerilor primite si discutiilor cu ceilalti membri am hotarat inchiderea acestui topic.
Te rog SA NU deschizi alt topic asemanator altfel o sa primesti warning.
Daca vrei sa iti redeschid topicul? Atunci trebuie sa dovedesti ca ai desene proprii (care nu sunt copiate), pe care o sa te rog sa le postezi pe topicul de "comentarii", unde vor fi analizate si de ceilalti membri.
Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 18:40.

- Copyright 2026 4Tuning