![]() |
Re: Poze Evolution Crew
Caterink.......sa nebunesc, a fost chiar belea, mai ales pe drum ...:D
La cat mai multe...!!!!!ca poate ne strangem in pm...mai multi !!! ... Sa fie ca atunci...de am ocupat o terasa intreaga:D:D |
5 Attachment(s)
Evolution Crew va saluta :D :D :D :D
JUST LOVE EVOLUTION CREW :) :) :) :) :) |
vai de curu meu :))
|
vai de shaorma mea... :)
|
Foarte tare frate !!! Foarte tare ...!
BRAVOS !! Mi e dor de fratii mei bahhhhhhhhhhh! |
Quote:
cand oi veni tu cu civicul ala de care zici ... ala nava... nici nu o sa ne mai bagi in seama |
We are the storm We are the wonder :D :D: D Traiasca EVOoo0oo0ooO0oo0 shi totzi nebunii din el .... al cu fundu magic shi al cu shaormazilla :D ce dreaq bai baietzi :D :D :D :D :D :D :D Just love 2 be Evoooooo
|
Foarte tare, mai ales poza cu Cosmin, cu .... gol... :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
E hai acuma... dar totusi sper sa nu va indragostiti de mine
|
ce e cu linistea asta..... :(
|
Cred ca se "lucreaza" la cresterea noului forum , asa ca se discuta mai mult pe acolo , si bineinteles la intalniri.
|
Cam asa e... cam prea liniste... se pare ca asta e motivul principal pentru care nu se mai discuta aici... Salut, Collins, nu stiu daca ma mai tii minte, cu Lancer negru...
|
Te tin minte boss, cum sa nu te tin...;)
Tov. cu Alex MG |
9 Attachment(s)
vad ca a ramas in paragina topicul asta..
|
o kestie inceputa si neterminata , o sa vedem alta data ce poate:)
|
Finally ....ms frumos Swat , ca de cand vroiam sa vad si eu cum a fost treaba cat de cat, acolo.
Intresant...ca altceva, ce pot sa zic,avand in vedere ca pozele cu ce ma intresa pe mine exact...;)nu sunt foarte concludente.. am eu gandurile mele dar le vb. cand dau prin Ro. , pana atunci spor la treaba!!! Felicitari baieti pt. o munca titanica ....stiu cum e .....Remember ZUK ? :D:D |
ce misto :) se sterg posturile.
|
...Ce spirit de observatie, da normal ca se sterg!Era o discutie inceputa de mine care nu si are rostul aici pe net,poluam topicul de poze cu prostiile noastre...
Incercati sa bagati numai poze si comentarii legate de poze...stick to it! Bafta EVO! |
2 Attachment(s)
Miam pus shi eu in sfarsit niste jante pe masina:P
salutari celor de la BUCURESTI shi Sarbatori Fericite |
Traiascaaaa , sa le lustruiesti sanatos maestre! ;)
|
asa am sa fac dar mai vreau sa-i mai fac cateva modifcari:P
|
bravo omuletz.. mi-au placut si mie...le sta bine pe vectra ta...si am observat k si gumele alea ... scot in evidenta masina.. mai ales din fatza si spate.. sunt putin iesite ;) foarte frumos.. .bv...
as fi vrut si eu sa fac multe la ford..dar.. vad k nu am cum... va salut si... sarbatori fericite... LA MULTI ANI !!! cu respect...slip |
bravo cip :) sunt foarte misto jantele sunt mandru de tine shi eu shi evo :) la multi ani shi craciun fericit ne auzim cand intram in eu / ue cum i-o zice :D
|
la multi ani bah...da-te-n offtopicu meu :D :lol:
si zici k ne vedem cand intram in tine \ ..ue ?? asa sa fie... numai bine sarbatori fericite... |
10 Attachment(s)
evo crew la plimbare ... sau bine doar catziva :)))) shi la antipa sa isi vada xmen stramosii
|
:))))))))))))) doamne cum e aia cu xmen si stramosii..., rad ca prostu' pe aici singur in pm...
ita, a ti fost voi la plimbare...cum e prin bucuresti pe aici prin capitala ah? |
Ii ghini ai,da era sa pierdem trenu. :))))
|
Off-topic: uaaai, no, vezi ca m au sunat aia de la antipa ca cica ti oi uitat babornita cu praz la ei uaii....si draq?
On-topic: cat de curand topicul asta o sa sara in aer, credeti ma...sper sa mi fac ceva timp, sa va arat ultimele fotografii (nu poze...) si ultimele modificarii gandite... |
2 Attachment(s)
:)) (10 caractere)
|
In prima poza dadea praz din babornita care a uitat o la zebra, si in a doua.........testa aparatul lu' radu, la socuri ...pm :D
|
Aparatu sau fata lu radu? :))
|
Nu stiu...dar suntem off-topic rau, si mi e ca decapitez niste posturi :D
|
ba nene toate ca toate..dar daca tu COLLINS ca fotograf "profesionist" nu te prezinti la show saptamana viitoare si faci MII de poze te alerg prin bucuresti cu satarul :D...ca nu muncesc degeaba la masini DA :))
|
Da boss, pai nu vezi ca am zis ca o sa reimprospatez topicul asta...?Am zis mai sus...esti nebun...imi propun sa fac pe undeva pe la 1.500.000-2.000.000 de poze...:D:D toate tie...:D
Nu pe bune...o sa le urc pe alea care le am deja de cand am venit, si care nu le am modificat inca, si pe cele de la show...o sa le urc pe parti... |
Da mai da...ai venit ai facut poze (o ciuta de mii de poze) acum astept marti sa vii sa le descarcam ca altfel.............. iar te alerg prin Piata Romana......si sa-mi dai pozele cu fetele DA? ca eu le-am convins cu masinuta aia "mica, losie si dlaguta" sa faca poze
|
Stai linistit ca vin...intradevar tu le ai convins sa faca poze cu masinutza aia..dar eu le am convins sa faca poze dupa in "particular" :D
|
Bai dar cat va laudati ... am si eu o intrebare ati convinso ma pe vreuna pana la capat.......daca tot va dati mai EVOLUATI.
|
Deja am ajuns la stadiu de "fuck buddy" cu ele mah, ai pierdut sirul, fii mai atent :D
|
Ba nu mai visa atat.. :))
|
Frate hai cu pozele alea ca am inceput sa le iau de prin alte locuri.
P.S Collins ce sa intamplat ti-a cazut turbo de la dacie? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning