![]() |
Al3xius ia sa mi-l dai si mie....
|
ok...sa-mi aduci aminte ! :wink:
|
Maine vin la tine cu un RWu'
|
ok...cand venim de la politie ! :P :lol:
|
Normal ...
Offtopic: Al3xius hai ca o dam in benganeala cu mesajele astea .. :lol: |
exact...hai dreaq la culcare ! noapte buna ! :lol:
|
hehe dom` alexius cam devreme la somnic... eu cu g-spott si cu coiotu jr :) am stat pana acum si mai stam ... ne distram deabia ne mai tzinem pe scaune de ras :) pacat canu ai mai stat , nush cine zicea .. un mare fizician sau nush ce era.. :) la ora asta chiar nu sunt sansesa-mi aduc aminte...deabia mai apas space-u :) dupa cum se vede.. totusi parca einstein zicea ca somnu` e pierdere de vreme :)
|
Re:
Quote:
|
O fi fost nu o fi fost da io ma duc dreaq sa ma culc ca incepu` sa se lumineze afara shi io bantui pe`acilea singur de nebun!!! :P :P :P :P :P
PS: G-Spott shi evilsant0s ma parasira :( :( :( :( :( :( :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P c`ya tomorrow |
haha poftim ? cine te parasi ma?:) i`m still here :)
|
hahahaha nu sunteti normali ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Ura lelitza mea..noi nu suntem normali!!! :P :P :P :P :P :P :P :lol:
|
Re:
Quote:
eu am share.olteniaonline.ro si nu il are nimeni de acolo |
Munty daca aveai netu de la RDS...nu era nici o problema.....il luai(filmu`) imediat......................da`.........tu ai la oltenia..........najpa...... :roll:
|
Al3xius pai cine ti-a zis ca suntem normali :lol: ... pacat ca te-ai culcat aseara :)
|
MOAMA!! Da chiar....!!!!!!!!! Sa fi stat shi al3xius aznoapte cu noi.......cred ca,capia de ras!!!!!! Ia spunei G-Spott ce am mai ras aznoapte...... :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
|
asta e...or sa mai fie seri ! :twisted: :twisted:
|
Al3xsius de asta sa fii sigur!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
sunt sigur...dar in seara asta e liniste asa ca ma duc la culcare ! :wink:
|
Al3xsius .....mincinoshule.............
doar io cu tine bantui pe forum la ora asta.......!! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: |
ma dadusi de gol ! ma omoara mama k stau noaptea pe net ! :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P
|
Pa` creca deaia plecashi..........:((..................Avusashi dreptate(oare)....!
Poate deaia plecashi de la ora asta...........ma lasashi singur peaacailea.....:(..................... Da las` ca imi gaseshc io de lucru..... :)) |
In sfarshit \" DE`AL CASEI :)-- \" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SHEFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drunk: :peace: :peace: :peace: :pelvic_th |
bravo ! :lol:
Casa de copii nu e acasa ! :lol: :lol: :lol: |
hahahahhahha Al3xius :lol:
|
Al3xius.......tu shtiai din`aintea mea...nu......?
Ca doar tu eshti De`al Casei de mult timp...... :P :P :P :P Cujm te trateaza aia pe`akolo.......??? :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P |
da mai dar al meu e shi mai mishto!!! rally girl!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
daca vrea vali sa mi-l schimbe...o sa vedeti voi rang ce n-a vazut toata oltenia ! :lol: :lol:
|
Al3xius cred ca vorbesc cu vali sa itzi puna BANANAMAN deasupra....!!!!! :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:
|
coiotule ..oricum suna de *** ... si daca ii schimba rangu' vor veni si altii cu aceleasi pretentii ... sa nu credeti acum ca am ceva impotriva :) ... poa' sa ii puna ce rang vrea pipota lui ... is indiferent :)
|
Nu stiu de ce se insista atat de mult pe tema asta.
Hai sa va explic ceva... Pe forum sunt rangurile normale, prin care trec toti pe parcurs ce posteaza mesaje si mai sunt ranguri speciale: Site Admin ( Vali, Gratzian & Adi - K_gula), Rally Expert (eu), Rally Girl (cecilia) si acel STRESANT, pe care-l primesc toti cei care-l merita. Pentru rangul meu, K_gula a fost cu ideea. A vrut sa-mi faca un rang special si eu i-am dat ideea. Pentru cel al ceciliei, eu am avut ideea, pentru ca am considerat ca era singura \"rally girl\" de pe forum (bine, mai erau cosmina si inca vreo 2 fete,dar pentru mine,rally e exact ce-a facut cecilia si...chiar i se potriveste rangul). Pentru \"Site Admin\" nu cred ca-i cazul sa dau vreo explicatie. Pe alte forumuri, \"echipa de conducere\" e mult mai mare ca la noi. Acolo, fiecare user (de incredere) are cate-o sarcina: sport, mecanica, tuning, etc.) si fiecare are un rang special. Pentru un astfel de exemplu, vezi www.autoshow.ro/forum sau www.forum.autorally.ro (mai putin). Sper sa fi fost ultimul comentariu pe care trebuie sa-l scriu pe tema asta si...Al3xius: nu ai de ce sa fii suparat. |
Okz Gabi..........Ne-ai lamurit pe totzi............. :)
|
Re:
Quote:
nu zic ca cecilia nu-si merita rangul de Rally Girl ...merita ceva mai mult de Rally Girl ....da nu zic nici ca eu nu merit rangu...oricum ...mersi ca mi-ai inchis topicu ....si in legatura cu rangu puteti sa-mi dati stresant ..ca oricum e mai misto ! si e diferit de ce au ceilalti ! :evil: :evil: :evil: |
ai facut semnatura, e misto! ajunge.
iti dai seama ca am zis si noi acolo... doar nu vrei chiar sa-ti scrie banana, cei care nu au fost atunci nu stiu despre ce este vorba. si in al doilea rand daca o sa-ti pui tu or sa inceapa toti sa ceara si o sa zica ca ala are ala nu are. dale dracu de ranguri! |
Al3xsius.......lasa mah.....ca asta nu e motiv de suparare..........
PS: Cecilia te rog sa itzi schimbi avataru` ca tzi`l`ai pus la fel ca al meu.... :) |
oricum acum nu mai conteaza .... e vorba aia \"gestu conteaza\" si de acum o sa tin cont de unele \"gesturi\" pe care le-au facut unii ...
|
Al3xius........................................... ............................................sa itzi spun o vorba care poate te ajuta la ceva...: nu trebuie sa fi tzaran daca ceilatzi din jurul tau sunt tzarani....
Nu ma refer la cineva anume sau la careva de pe forum..........(no offence) |
Cecilia multzumesc pentru intzelegere......10x :P (in legatura cu avataru`)
|
Re:
Quote:
pai daca te porti frumos cu ei te ia de prost...deci e mai bine sa le raspunzi cu aceeasi moneda ! |
Al3xius vezi sa nu te referi cumva.......din gresheala la cineva de pe forum...................
Io tziam spus vorba aia asha...............in general....nu din cauza cuiva de pe forum........... :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning