![]() |
Re: Mare pacat
Eu merg zi de zi cu un Ford Granada cu motor V6 alimentat prin carburator si cutie automata ... consuma cat vreo 2-3 1.5 dci uri :D dar placerea e mare cand intoarce lumea capu prin benzinarii, spalatorii si intersectii !
|
mama ce videoclipuri socante sa mor :(( ce momente nasoale
|
Quote:
AI F MARE DREPTATE; eu la faza cu REMATUL m-am referit la postul unui coleg de pe prima pagina cand a vazut nu stiu ce masina data la remat pt un amarat de logan.. nu stiu care sunt conditiile pt a luat un logan, dar ideea era ca as face treaba asta si nu ca nu-mi plac masinile de epoca sau n-as vrea sa restaurez una si etc etc, dar O RESTAURARE PROFESIONALA pe langa faptul ca TE COSTA F MULT, Te costa si TIMP si NERVI ( vorbim de piese f vechi si greu de gasit ), iar eu UNUL nu ma simt in putere sa restaurez o masina. Si daca nu ma simt in stare sa o restaurez cum trebuie ce fac? Ori o vand cuiva la un pret de nimic sa ma scap de ea, ori fier vechi daca nu mi-o ia nimeni, ori daca mai merge si indeplinesc conditiile iau un LOGAN sau orice masian prin programul rabla. Toti iubim masinile, dar sa fim realisti. Ni se rupe sufletul cand vedem poate un animal in ploaie fara casa, si ce facem acum? ii luam pe toti la noi? nu se poate... eeei bine nici cu masinile nu se poate. CINE ISI PERMITE sa restaureze BV LUI face un lucru mare, dar mai bine de 80% dintre noi visam la o masina de epoca restaurata, dar niciunul nu ne putem baga sa facem ceva din lipsa de fonduri,timp,etc etc... ps: si inca o chestie ca spuena cineva mai sus ca tipic romanesc sa ne luam o rabla si sa strangem din fund sa o intretinem; eu consider ca nu e chira asa, o masina cu cat trec anii peste ea cred ca e mai costisitoare. La o masina noua inafara de revizii nu faci nimic, pe langa la una veche pe langa revizii cad o gramada de chestii si ca sa o faci sa fie cum trebuie ajunge iar f mult si ajungem iar la subiectul mai bine iei o masina noua in fine. inca o data RESPECT PT CEI CE REUSESC SA RESTAUREZE O MASINA. mi-as dori asa ceva. :) |
Ai foarte mare dreptate Eugen chiar asa e fara bani nu ai ce face la o masina.
|
au inima.oare oamenii chiar au innebunit de tot?lamborghini coutach ferrari lotus alfa romeo si alte exemplare rare ajung sa fie topite?
|
Quote:
Aplicând o astfel de logică ţi-ai putea da Fordul la REMAT pentru un Logan 1.5 dCI fiindcă nu vine nimeni să ţi-l cumpere :lol: ~Nautilus |
si a mai uitat ceva esential, noi ca tara nu ne comparam cu domni de dincolo, ca castig si ca multe altele. la cazul general vorbind, daca exista pasinati aia nu inseamna ca si au o gramada de bani:-)
|
|
Si eu sunt de acord cu datul "vechiturilor" la remat. Daca e masina mea si am muncit la ea, de ce sa o dau pe gratis? Daca nu se obtine nici pretul derizoriu cerut atunci mai bine la fiare vechi si o parte din ea ajunge sa compuna aripa loganului pe care il cumpar. La noi in tara e inteleasa gresit treaba cu pasiunea, majoritatea vor gratis si tot nu au bani sa le repare, asa ca le duc ei la fier vechi dupa ce le batjocoresc o tura, deci mai bine o duc eu la remat, decat altcineva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning