![]() |
Re: Ce parere aveti de jaguarul meu xj6
mersi mult!!!!!
|
Apropo , de ce pe unele scrie Sovereign ? E cumva ca la range rover stormer sau autobiography , sau individual ca la bmw?
|
Alea p cara scrie Sovereign sunt pentru business au in spate 2 locuri.......masute....niste lumini in plus
|
h reg,dupa numar e de prin sfarsit 90 inceput 91,asa e shi ursu meu
|
e din august 90 :D:D
|
Quote:
|
Quote:
u zici ca se merita? |
Cu siguranta. O masina din Marea Britanie e oricum mai ieftina ca una din restul Europei, se merita sa o iei mai ieftin si apoi sa ii faci schimbare de volan de pe dreapta pe stanga.
|
intr-adevar este aiurea in depasiri...dar dupa cum i-am spus lui cristi, daca ii monteaza o camera in bara fata pe partea stanga, garantat va putea sa circule comod, si va vedea chiar mai bine decat daca ar avea volanul pe stanga.
Singurele minusuri ar fi acelea cauzate de conditiile meteo: zapada, ploaie. |
apropo....maine duc masina la 4tuning:X:X
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze de la evenitment:D:D
|
Quote:
te intreb asta, pentru ca ai putea sa iti schimbi placuta de pe fata, care arata destul de aiurea, asa ciobita. Nu am avut curiozitatea sa studiez placutele englezilor, dar mie imi pare a fi plastic banal. |
da sunt de plasti normal
am dat comanda de unele personalizate au un cadran subtire albastru si in stanga e capu de la jaguar |
salut!!
vreau sa pun 2 tobe sport pe masina ceva cu un sunet mai infundat, nu foarte scumpe. Ce parere aveti ce i-mi recomandati?? |
nimic , schimba jantele si incearca sa nu o tziganesti prea mult , e foarte frumoasa originala , parerea mea
|
Salut, unde ai dat comanda pentru alte placute de inmatriculare? Am si eu un Vauxhall din Anglia si numerele sunt foarte deteriorate. Mersi
|
Quote:
|
frumos jaguarul .!!!
|
mersi!!
|
9 Attachment(s)
cateva poze mai noi...:D
|
ESTE DE VANZARE!!!!!
|
.......
|
i-am pus faruri:D
|
5 Attachment(s)
Attachment 1745547
Attachment 1745548 Attachment 1745549 Attachment 1745550 Attachment 1745551 ce parere aveti de ele? |
de erau fara angel erau perfecte...
|
Cu lupe dar fara angel exista ?
|
nu exista nici cu lupe pentru masina asta....astea sunt pentru bmw e32 modificate de mine...
|
Arata bine...stinse:)
Angeleyes`u ala nu poate sa aibe vreo legatura cu masina asta:rolleyes2,da daca tie iti place...bine o fi |
6 Attachment(s)
niste poze mai reusite...poate astea va plac mai mult....mie unu imi place cum se vede...:D
|
Quote:
Eu platesc asigurare full europa ( IN uk pe numele tatalui meu care e stabilit acolo) pentru o masina cu 120 de cai de 700 de lire pe an. Ti-as fi recunoscator ce asigurare VALIDA iti face tie pe numele tau un uk mai mica de 100 de lire pe juma de an . BTW....Nice Jag. |
Quote:
p.s. masina misto, farurile mare kitsch. |
rotile se imbina foarte bine cu farurile si deloc cu masina, niste roti mai "old school" sau cel putin model mai putin sport ar fi mult mai ok. bafta cu masina si ai grija cu asigurarea aia de 400 de lei pe an sa nu iti sparga vreunu capu' daca il atingi si vede ce asigurare ai :lol:
|
1 Attachment(s)
Salutari de la fratele mai "mic" ;) .
Daca te hotarasti sa o pastrezi, cel mai bine ar fi sa o inmatriculezi in BG :idea: . |
Fratilor nu prea sa inteles cu asigurarea....
deci eu fac asigurare 4 mil jumate la 6 luni in romania in vederea inmatricularii....si mereu repet chestia asta... |
Quote:
vreau sa ii pun si numere negre...:D:D apropo....xj ala din poza e al tau???:D |
E de la firma, dar numai eu merg cu ea :D.
|
Quote:
le: asa pot sa iti arat si eu si te juri ca e reala :lol: sincer eu nu stiam de existenta acestei asigurari. se face pentru inmatricularea in anglia sau romania? daca este pentru inmatricularea la noi nu vad de ce am mai inmatricula vreunul masinile, si asa e mai ieftina asta decat o asigurare normala :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning