Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

AR120CP 09-02-05 07:20

Salutare :)

Am o Alfa 164 si vreau si eu lumina alb neon pe bord. Cam cat timp dureaza o astfel de operatiune si la ce pret ajunge :?:

dsign 09-02-05 08:44

in functie de pretentiile tale, dureaza o zi lumina si costa max 1 milion lei (ma refer la bord+ lumini interioare)

dar din cite observ, esti din arad...nu stiu cum ai sa reusesti sa treci pe la mine pe la garaj :)

AR120CP 09-02-05 09:03

Da, distanta este cam mare, dar nu se stie niciodata. Oricum mi-am notat nr. tau de tel. si in eventualitatea ca voi veni te voi suna inainte ca sa ne intalnim si sa vedem ce putem face :roll:

o zi buna :wink:

georgeb 09-02-05 10:09

recomand cu caldura : Lanterna X5 cu 5 LED-uri

super marfa jucaria :D

dsign 14-02-05 11:37

1 Attachment(s)
uite ce stie baiatu sa faca la o dacie (am mai pus poze cu dacie, dar acu e altceva)

dsign 17-02-05 00:28

3 Attachment(s)
mai nou, au aparut si primele borduri de logan. iata poze, din timpul lucrului, ca sa nu ziceti ca sunt trunate (am avut astfel de probleme, cu unii care nu credeau)

mentiune: acele pot fi luminate cu rosu, la fel si turatia maxima...

dsign 18-02-05 21:18

4 Attachment(s)
astazi s-a lucrta intens la Calibra lui Victor. S-au montat ceasuri gri metalizat, personalizate, si lumini albastre.

dsign 20-02-05 14:37

3 Attachment(s)
s-a aflat in lucru o masina de care am ramas impresionat... Opel Tigra.
desi se spune ca e masina de femei, eu nu cred asa ceva, si imi place la nebunie. iata ce a iesit:

TufY 20-02-05 14:43

dsign
am vazut ca ai facut pt logan!! nu stiu daca esti acelasi de pe daciaclub!
cat m-ar coste la logan si pe mine ceasurile???

dsign 20-02-05 14:47

the one and only: Dsign , acelasi de la dacia. la logan cer cam mult pt ceassuri facute exact ca la vw, adica cu ace rosii si cu turate maxima cu rosu. daca le vrei simplu, zic eu ca 700 000 ar fi suficient (sunt piesele scumpe si munca in draci)

TufY 20-02-05 15:00

aha ma gandesc si te contactez daca e ceva!! :lol:

Edd 20-02-05 17:21

realy nice dsign! tre' sa recunosc e chiar f frumoasa.. :cry:

dsign 22-02-05 20:04

3 Attachment(s)
s-a realizat de curind un bord de opel corsa, cea a lui catalin CPV, cu lumina alba... (inclusiv displayul de pe consola)

xxdadixx 22-02-05 21:06

Incearca data viitoare sa pui poza si cu bordul initzial sa vada lumea schimbarile :wink:

dsign 22-02-05 21:34

pai stie toata lumea cum arata bordul de opel, cu lumina aia galbuie, palida data de becuri... La dacie , la fel, stie toata lumea ca sunt becuri cu filtre verzi. La logan, lumina e ca la renault, cu leduri portocalii.

daca mai e ceva va spun, si data viitoare o sa fac si ce ai zis tu

dsign 24-02-05 09:22

2 Attachment(s)
in atelierukl nostru a intrat de data asta o masina deosebita, o sa pun poze cu ea cind va fi terminata. Este vorba de un Mitsu Eclipse modificat complet, cu cele mai bune piese si accesorii, nu cu ciurucuri cum se fac la noi... deocamdata poze cu ce a iesit la interior:

alexutzu 24-02-05 09:32

deci pur si simplu esti tare rau....... iti merge mana sa faci toate astea...... las ca iti fac eu reclama la niste prieteni, poate se incumeta sa isi schimbe luminile :)

georgeb 24-02-05 09:34

se descurca , n-am ce zice ... auzi mei asta ... de bordul facut de mine nu zici nimica ? :twisted: sa-ti fie rusine mei asta :twisted:

alexutzu 24-02-05 18:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
se descurca , n-am ce zice ... auzi mei asta ... de bordul facut de mine nu zici nimica ? :twisted: sa-ti fie rusine mei asta :twisted:

nu stiu ma eu l-am vazut doar pe el :lol:

dsign 26-02-05 02:46

2 Attachment(s)
tocmai ce s-a realizat stopul central de logan, cu leduri... iata poze, cu varianta nefinisata, nemontata pe masina inca...

urmeaza triplele spate, cu tot cu semnalizare...

xxdadixx 26-02-05 09:43

Arata promitzator! Astept rezultatul final! Fuck daca arata bine ma spanzur ca nu mai am bani :lol:

supersev 26-02-05 13:07

astept versiunea pt golf 4 cu mare interes ... daca are si pret klumea ai un client deja !

Vialy 26-02-05 18:19

Vreau sa schimb luminile la bordul unui tico, poti sa-mi dai mai multe detalii , unde te pot gasi? cam la cat ma ajunge? o adresa de mail se poate ?

dsign 27-02-05 09:28

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"supersev\"
astept versiunea pt golf 4 cu mare interes ... daca are si pret klumea ai un client deja !

nu cred ca o sa mai fac asa ceva curind, e munca de nebuni... creed ca ai inteles ca e vorba aici de stopul suplimentar de frina, si nu de triple.

ieri s-a lucrat intens la solenza lui gaby, un bun prieten si coleg de la daciaclub. datorita modului de fabricare a foliei de ceasuri, nu a iesit ce trebuie (e vopsita pe spate cu portocaliu) . o sa pun poze cind schimbam ceasurile, deocamdata doar lumini. am luminat si displayul cu alb neon

edit: acul de la vitezometru a fost schimbat cu unul de Logan, transparent. urmeaza sa schimb si celelalte ace cu cele de supernova, tot transparente.

dsign 27-02-05 09:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vialy\"
Vreau sa schimb luminile la bordul unui tico, poti sa-mi dai mai multe detalii , unde te pot gasi? cam la cat ma ajunge? o adresa de mail se poate ?

ti-am raspuns pe mail. esti din craiova si nu cred ca se poate face ce vrei tu decit daca vii pina aici si stai vreo 2 zile. bordul ti-l poate face cineva care a mai facut asa ceva, pentru ca e dificil la tico. ti-am lasat pe mail si pret..

xxdadixx 27-02-05 11:48

Acele alea gen logan transparente, nu? De unde le cumperi?

dsign 27-02-05 11:50

nu le cumpar, am un bord de logan pe care fac teste. m-am despartit de un ac din ala... mai am unul pe care l-am curatat de vopsea cu acetona si s-a matuit...

cu acele te descurci de pe la dezmembrari.

Lucian 27-02-05 12:28

La bordul de dacie berlina ai cum sa faci ca lumina sa vina din spate si nu de sus ?

alexutzu 27-02-05 12:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dsign\"
datorita modului de fabricare a foliei de ceasuri, nu a iesit ce trebuie (e vopsita pe spate cu portocaliu) . o sa pun poze cind schimbam ceasurile, deocamdata doar lumini. am luminat si displayul cu alb neon

edit: acul de la vitezometru a fost schimbat cu unul de Logan, transparent. urmeaza sa schimb si celelalte ace cu cele de supernova, tot transparente.

ce nu a iesit cum trebuie? nu imi dau seama din poze, da-mi un indiciu ce a iesit prost :roll:

dsign 27-02-05 12:52

1 Attachment(s)
la berlina nu am incercat treaba asta inca... s-ar putea sa mearga, dar sa nu ai rezultatul asteptat.

mai pun poze de la solenza poate o sa observi ca s-a curatat turometrul pe spate... era portocaliu...

alexutzu 27-02-05 12:55

Re:

Quote:

la berlina nu am incercat treaba asta inca... s-ar putea sa mearga, dar sa nu ai rezultatul asteptat.

mai pun poze de la solenza poate o sa observi ca s-a curatat turometrul pe spate... era portocaliu...

aham , am inteles acum, eu am crezut ca asa se vede din cauza expunerii (de la ap foto), asta este acum, nu e vina voastra, a producatorului :P

dsign 27-02-05 12:57

se fac ceasuri noi, albe, sau se lipeste o folie pe spate, dar n-am mai avut timp

Lucian 27-02-05 13:05

Pai gandeste o varianta. Sunt interesat .

dsign 27-02-05 13:07

pai da-mi un bord pe care sa pot face incercari ... altfel n-am cum... poti sa mi-l dai pe al tau, mergi si tu 2 zile fara bord.

cristyyy2003 27-02-05 13:13

Re:

Am vazut ca are aproape 7000 masina...
Nu se pierde garantia?

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"supersev\"

nu cred ca o sa mai fac asa ceva curind, e munca de nebuni... creed ca ai inteles ca e vorba aici de stopul suplimentar de frina, si nu de triple.

ieri s-a lucrat intens la solenza lui gaby, un bun prieten si coleg de la daciaclub. datorita modului de fabricare a foliei de ceasuri, nu a iesit ce trebuie (e vopsita pe spate cu portocaliu) . o sa pun poze cind schimbam ceasurile, deocamdata doar lumini. am luminat si displayul cu alb neon

Shaung 27-02-05 14:51

In privinta ceasurilor ( ma refer la turometru , la cel de apa si benzina) vor fi facute unele mici modificari sau se vior reface ).
Garantia oficial nu se stie inca. Daca e sa intervina ceva probleme ( ceea ce nu imi doresc) vom remedia la timpul potrivit.
Noaptea pot sa va spun ca se vede super. Deja ma gandesc cum ar arata si unul pe alb.

alexutzu 27-02-05 15:39

as vrea sa stiu si eu ce culori sunt disponibile

pretul si timpul instalarii ptr un 206

vreau tot, adica si bord si consola , TOT
astept un raspuns

dsign 27-02-05 16:35

Quote:

as vrea sa stiu si eu ce culori sunt disponibile

pretul si timpul instalarii ptr un 206

vreau tot, adica si bord si consola , TOT
astept un raspuns
culori: verde, rosu, alb neon, albastru, galben-portocaliu (deja ai asa ceva)

dureaza citeva zile insorite treaba asta, in functie de ce iti trece mataluta prin cap. vorbim cind ne vedem pe messenger. costul se va ridica putin peste 1 mil lei (s-ar putea sa coste mai putin, dar nu pot estima...)

dsign 01-03-05 09:33

1 Attachment(s)
s-a realizat zilele acestea o iluminare a bordului de logan cu leduri albe. iata si poza (eu o consider o realizare de exceptie!)

alexutzu 01-03-05 18:53

Re:

Quote:

s-a realizat zilele acestea o iluminare a bordului de logan cu leduri albe. iata si poza (eu o consider o realizare de exceptie!)

A IESIT SUPERB. mult prea frumos si fara greseala

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning