![]() |
aaa.
Nush unde am citit ca in loc de M1 e 130i M Sport. Ar fi foarte misto sa lanseze un remake la M1. |
Re:
Quote:
|
Crezi ca stie vreunul ce motor avea M1 sau cate portiere? :twisted:
|
Ba spre rusinea mea nu stiu ce motor avea M1, dar avea doua portiere peste care puteai sari.
Cat despre viitorul M3, sedanul va fi la mare lupta cu RS4. Nimeni nu cred ca poate sa nege aceasta evidenta. Ambele vor avea motoare V8 de peste 4l cu tehnologie de ultima ora, ambele de turatie mare. Va fi greu sa se faca o diferenta clara in favoarea uneia din cele doua masini si cred ca va conta foarte tare elementul subiectib ...designul. Eu sunt fan BMW cum am mai spus-o, dar Audi RS4 merita recunostinta noastra a tuturor, e o masina super-tare iar BMW M3E90 va trebui sa fie Dumnezeiasca sa fie peste. Sa vedem. Oricum ambele vor impune un nivel greu de atins sau de visat de catre altii. Cat despre 335, e simplu, Sebastian a spus clar motivul, pretul. Motorul de 3.0l era si asa genial, cu doua turbine de mici dimensiuni este si mai genial si mult mai ieftin de conceput. Apropo, stiati ca o turbina intra la turatiii mici si una la turati mari??? Vorba aia, trebuia sa faca ceva ciudat ei. Remarc ca tot mai des Audi devine principalul rival pentru BMW, Mercedes a luat-o razna, se ocupa prea tare de varfuri de gana si pierde din vedere grosul la vanzari. |
Re:
Quote:
Nu cred ca intri in categoria asta ... nu? Nu ma deranjeaza fanii bmw ... doar cei pt care nu exista alta masina. |
deja intrii pe un teren minat... nu e vorba ca nu exista alta masina ci simplul fapt ca nici o alta masina ( care si-o pot permite) nu indeplineste la fel de bine cerintele sale...oricum BMW este o masina foarte sportiva si foarte dura mie unu imi place la nebunie...nu mi-as lua nicioadata Audi cat timp ar exista BMW pe piata...e chestia de alegere de gust de tractiune de tot....de personalitate....fiecare are dreptul sa isi ia ce doreste si nu merita critica aspra din partea altei persoane pentru alegerea pe care a facut-o pentru ca este alegerea lui si trebuie respectata....gusturile nu se discuta...
|
Ba dar fara cearta nu se poate.
Si eu sunt de aceeasi parere, au ajuns atat de apropiate din toate punctele de vedere, incat, e subiectiv ce alegi. |
Ba dar fara cearta nu se poate.
Si eu sunt de aceeasi parere, au ajuns atat de apropiate din toate punctele de vedere, incat, e subiectiv ce alegi. |
Mario_bmw ... eu ma refeream la cei pt care nu exista alta masina in lume inafara de bmw \"punct\"
Nu ma deranjeaza deloc ca tu ai alege bmw ... am zis e o masina f buna ... probabil ca daca as fi inceput cu bmw ... si eu as fi preferat bmw ... si poate ca daca altul ar incepe cu audi ar prefera audi ... eu nu ziceam de posibilitatile materiale ... ziceam orice alta masina indiferent de valoare. Eu nu ma certam, chiar nu vreau sa inteleaga cineva ca nu imi place bmw ... am zis care e singura chestie care ma deranjeaza ... ca e o masina preferata de proprietari mai colorati, in rest nimik nu ma deranjeaza ... e doar o alegere de gust ... de ce masina considera fiecare ca i se potriveste ... eu nu mi-am luat masina pt circuit si cred ca nici majoritatea de aici nu si-au luat pt asta masina, ci pt ca aia le-a placut cea mai mult raportat la posibilitatile de la acea data. |
Re:
Quote:
|
niciodata nu o sa ma dau batut in sensul ca...ce daca un colorat, un distrus are masina pe care eu mi-o doresc de atat timp..ce pentru asta sa nu mi-o mai iau eu? este aiurea gandirea... eu tot mi-o iau si asta nu face decat sa ma incapataneze sa o personalizez foarte bine si cu muult bun gust.
|
Re:
Quote:
In rest ... am ales audi ... pt ca imi place mai mult ... cred ca mi se potriveste mai bine. Daca imi placea mai mult bmw ... imi luam chiar daca sunt conduse de colorati, dar, tind spre audi. |
8 Attachment(s)
M1 avea un 3500 si 277cp, iar faptul ca ajuns si pe la unele raliri ...
|
Am sa ma fac canu maio vad intepaturile voastre.
Ce am pus sus nu e ce vroiam sa spun legat de M1 derivat din 130i aspirat. Va fi o bomba pe care oricine si-o va dori acasa. :wink: new BMW M1 motr de 3 litri(actualul abgradat) 8500rot/min cutie tip smg cu 7 rapoarte greutate sub 1500kg 0...100 5,8s vit max limitat la 250 admisie tip fluture cu clapeta la fiecare cilindru 310cai putere aspirat |
Nu stiam ca trebuie sa apara si M1.
|
Re:
Quote:
Cine va struni aceasta arma in mod cert va fi un sofer tare si va pune strada la respect. |
Pentru tineri negresit.
Masina va fi foarte tare, point-to-point. |
Pentru tineri negresit.
Masina va fi foarte tare, point-to-point. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Am vrut sa spun ca chiar daca nu era condusa de ei ... eu tot audi alegeam ... Imi plac ambele marci dar prefer audi. :) |
Si mie imi place audi dar la altii.
|
mai da mercedesu unde l-ati uitat? :lol:
nimanui nu ii plac mercedesurile? Era sa uit. Stie careva data de lansare pentru e92? |
Probabil la Geneva.
|
Re:
Quote:
|
Re: E92 vs alte masini din clasa
Consider ca incerci sa itzi impui parerile shi preferintzele personale in fatza celolaltzi ... dupa cum am mai zis pe un alt topic pe care banuiesc ca o sa ii dai reply shi yo sunt fan bmw dar k topicul sa fie cat de cat corect ar fi trebui sa fie o comparatzie intre E92 shi ceva pe masura din clasa ei adica topicul acesta e un fel de privitzi "is a bird .... no is a plane .... NO IS THE NEW E92"! Cat despre mercedesuri cum zicea cineva mai sus exista shi C55AMG modelul actual, bmw a venit cu un model nou intradevar dar in curand o sa iasa pe piatza shi modelul de la mercedes yo zic ca atunci sar putea face o comparatzie corecta! Mercedesul ar putea skimba shi la 10 ani nu numai la 6-7 .... ishi permit .... shi acum sunt la fel de frumoase modelele din 95-96 nu !?
|
masina pare mai frumoasa decat sedanu cel putin in poze !
|
E92 tine asa mult sa il faca pentru ca e de asteptat sa produca un motor v8 complet nou. Cel de pe 545 evident nu cred ca putea fi folosit si nici cel de pe M5u vechi.
|
Au ceva nou, un V8 nou. De fapt e o parte din V10-le de la M, asta minus doi cilindrii si ceva modificari.
|
Nu cred. Aici e chestia interesanta. Daca scot 2 cilindri din V10 ala trebuie sa faca niste modificari calumea, pentru ca M5, cand nu e in modul M(Doar 8 cilindri functionali) nu prea da rezultatele care ar trebui sa le dea un V8 de 400cai. Trebuie imbunatatit bine ca sa fie un V8 calumea. Dar dupa atata timp de asteptat, ca de obicei va distruge concurenta. Ei au fost totdeauna lunetistii pietei auto.
|
Bine spus, citez "lunetistii pietei auto". Pai iti dai seama ca modificarile sunt substantiale, doar baza e aceeasi cu motorul de la M5, sau mai bine zis baza micsoarata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning