![]() |
Re: Toti cei care detin o masina vor plati o taxa auto
Faza tare:
Gheorghe are 8000 de euro si isi aduce de dincolo un Passat ,,obosit" din 2002 ....sa zicem. Vasile la randul lui are 8000 de euro si isi cumpara un Logan nou de 1.4. Ghicitoare: In caz ca aceasta taxa va intra in vigoare, cine credeti ca va plati mai mult la stat? :-) |
nu exista asa cva. nu va trece niciodata de Curtea Constitutionala "legea" asta. avem o conducere ministeriala de tot ...
|
Mesaj catre toti teroristii : Luati dracu cateva avioane si intrati in plm in casa poporului si terminatii pe toti jegosii astia care ne fura ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
probabil de la stiri ii cunoasteti ca teroristi,cand ei defapt...lupta pentru drepturile lor. |
Quote:
|
normal ce au zis ei nu`i nimic mai bagam o taxa nu ca nu ar fi ele destule dar parlamentarii aia idioti care noaptea viseaza legi in somn . romania the land`of choice :)) hahaha eu personal i`as impusca pe toti cu ak47 asa pac`pac
|
Quote:
cel mai tare post pe ziua de azi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
eu stau cu o masina pe dreapta de aproape 2 ani din cauza taxei, care e 5500 de euro...
mie intr-un fel imi convine daca pot inmatricula masina dupa noua taxa, doar dupa emisii... dar daca trebuie sa platesc si taxa de inmatriculare si noua taxa, o duc in fata guvernului si ii dau foc |
incearca sa gasesti o firma ceva din bulgaria.
nu merita sa iti strice planurile niste burtosi care vor numai sa stea degeaba si sa li se ingrase conturile. eu am cunostinte care au masina pe bulgaria,si iti pot spune ca nu au nici o problema.nici politia nu prea ii deranjeaza. |
sa suga p**a!!! nu platec nimic. mai bine imi inmatriculez masina in alta tara si platesc acolo...
|
ba baieti io nu stiu de ce dracu sunteti asa revoltati...io sunt de acord cu taxa...da cu o singura mica conditie...SA NE SUGA LA TOTI ASTIA CARE AVEM MASINI SAU CARE VOM AVEA MASINI P*** DE CATI EURO O SA DAM PE TAXA!...gata mam mai calmat...si cum ziceat k e cu teroristii?...poate ma inscriu si io:D
|
astia au inebunit sau au loato razna cred ca tot ce viseaza noaptea se basesc pe gura ziua
|
Nenorocitii astia imi mananca zilele care imi vinzi o troaca de masina ieftina rau sa ma duc sa ii dau foc in fatza la parlament.
Si atunci o sa ma puna sa platesc o taxa ca am poluat aerul in fatza gurvernului si tuseste nenea basescu sau nenea tariceanu |
astia ne aduc dracului in pragu colapsului...
daca o sa am vreodata ocazia sa plec din tara (nu la cules mure..) o so fac fara sa ma mai gandesc nici macar o data,nici o jumatate dintro data,Deloc !!! cum zicea cnv : iti vine sa'ti iei dracului familia si sa te cari dracului din tara asta :P |
Quote:
|
Quote:
Practic o masina noua ar trebui sa elimine mai putin Co2 pe km decat una second. Nu? Asta-i si scopul acestei taxe, sa plateasca mai mult cei care au o masina veche. Doar ca... uite de ex: un Passat din 02 polueaza mai putin ca o Dacia de 1.4 din 09 :D Dacia are 168g Co2 pe Km. ... mixt Passat are 150g Co2 pe Km... mixt(depinde ce motorizare ai) |
Daca intra in vigoare asa o lege imi vand masina si imi iau motor ca si asa la ce trafic e in Bucuresti e mai bine pe jos sau cu bicicleta decat cu masina.
|
daca taxa asta anuala va avea valori decente , e ok . ( adica pana in 100 euro pt masinile de la euro2 in sus si pana in 2000cc ) dar nu cred ca va avea aceste valori . guvernul are nevoie de BANI si mai mult ca sigur ne vor jegmani si de data asta asa cum au facut si cu vestita taxa de mediu . eu vreau sa-mi iau o masina euro2 pana in 2000cc . actuala taxa e in jur de 1500euro . mi-ar conveni sa dau anual o taxa de 100 euro decat aceasta taxa de mediu .
si inca o chestie , ce vor face cei care au platit aceasta taxa ? ? ? mie mi s-ar parea normal sa fie scutiti o perioada de timp , contravaloarea taxei pe care au platito . stie cineva cam ce valori va avea aceasta taxa anuala ? |
Quote:
|
platim deja taxa asta de mult timp.. au gasit acum o modalitate de a o face permanenta.. e o taxa in plus, care nu va avea nici un rezultat.. nu se va reduce poluarea, pt ca eu daca platesc, sunt liber sa poluez in continuare, nu se vor face dumuri noi si nu se vor imbunatati cele existente..
|
bucuros ca mi-am luat si eu o masina.. finaly ..
acu aflu ca o sa imi vand piciorul stang sa platesc 'taxa(furtu')' asta.. ca vb aia..am cutie automata..nu am nevoie de piciorul stang sa o conduc :blink: Mu*3 Land of choice |
trebuiesc pusi la zid sa moara precum Ceausescu comunisti imputiti nu mai stiu cum sa ne stoarca de bani
|
In momentul asta ma bucur ca am si un TICO :))), dar ma gandesc la benzinoasa din garaj cu motor de 2.5....ce naiba fac cu ea? Nu e de ajuns impozitul care il platesc? Mai pui si banii de asigurare, daca mai platesti si taxa aia....la sfarsit faci calculul si iesi pe minus (cu datorii)
|
Taxa asta e defapt o marire de impozit. Adica se va plati impozit in funtie de ce euro ai.
Apropo, un "magnific" passat din 2002 POLUA (la trecut) 150 gr CO2/km. Acum e mai mult... |
daca ma apuc sa scriu tot ce am in minte , mi-as lua ban in urmatoarele 2 secunde , asa ca ma linistesc .
asa , sa zicem ca platim mai multi bani , ce primim ? copaci taiati , fabrici care polueaza cat toate masinile din lume care functioneaza dand spagi . dam mai multi bani la taxe , ca sa ramanem noi fara masini , si ei sa-si mai ia un Audi A8 W12 , sau un Lamborghini . |
Niste propuneri pe care politia se va gandii daca le va aproba:interzicerea ATV-urilor pe drumurile publice,la orice oprire a agentului de circulatie vei fi testat cu alcool-testul,vor fi probe in poligon ptr obtinerea permisului de conducere ca "simularea acvaplanarii,simularea rasturnarii cu autovehiculul".... multe tampenii pe langa care asta cu impozitul deja e apa de ploaie.Ne meritam soarta pentru ca sunt cea mai curva natie de pe Planeta!!!
|
Nu mai platiti si gata , toata tara sa nu mai plateasca , o sa ne taie gatu la toti , nu cred , NU SUNTEM UN POPOR UNIT si din cauza asta se kk astia pe noi .
|
Quote:
Ti se pare normal ca ATVurile sa mearga pe drumurile publice ? O simulare a unei situatii reale in poligon...la scoala de soferi si chiar la examen este FOARTE benefica pentru un incepator (macar sa bage din nou poligonul). E o mare tampenie examenul auto de acum (se bazeaza mai mult pe sala (care are intrebari idioate....legate de puncte etc in loc sa fie STRICT legislatie rutiera) decat traseu...) De asta avem mii de soferi indisciplinati in trafic, accidente, soferi care nu stiu cum se parcheaza etc. Cat depsre taxa ce se anunta...daca s-ar plati taxa in functie de CO2'ul eliminat pe teava ar fi OK (sunt masini noneuro care polueaza mai putin decat un Logan de 1,6 16V). Bafta |
Imposibil frate astia tot nu o lasa odata pentru totdeauna cumva sa fie bine pentru toti...defapt e de asteptat..nu o sa avem noi niciodata facilitati...pe noi sa ne jupoaie cat mai rau...daca le e lor bine...ce pana lor...e....TRAGIC!:|
|
1. Ca sa scape de infringement, trebuie sa dispara taxa de prima inmatriculare. Orice alta solutie nu face decat sa infurie Bruxelles-ul.
2. Pentru a castiga ceva bani la buget in loc, vor inlocui taxa de prima inmatriculare cu o majorare de impozit anual. 3. Daca vor sa nu se arunce cu oua clocite sau cu rosii in ei, ar trebui sa tina seama de criza si sa se limiteze la un nivel rezonabil... ~Nautilus PS inainte sa spuna cineva "Nemirschi suxxx", Tariceanu a inceput :D :lol: |
in plm...atunci pe gti-ul meu voi plati peste zeci de milioane...na nui bai bag picioru merg pana cand nu imi ia talonul....numai platesc nici o taxa
|
Quote:
|
scuze de dublu post , dar daca tot veni vorba de poluare la golan-uri
Motor noua Dacia Logan 1.2 16V 75 CP (D4F) - Capacitate cilindrică (cmc): 1149 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 75@5500 - Cuplu maxim (NM@RPM): 107@4250 - Viteza maximă (km/h): 161 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 13,6 - Carburant: benzină - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 7,6/4,9/5,9 - Emisii CO2 (g/km): 139 Motor noua Dacia Logan 1.4 MPI 75 CP (K7J) - Capacitate cilindrică (cmc): 1390 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): [email protected] - Cuplu maxim (NM@RPM): 112@3000 - Viteza maximă (km/h): 162 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 13 - Carburant: benzină - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 9.6/5.4/7.0 - Emisii CO2 (g/km): 165 Motor noua Dacia Logan 1.6 MPI 90 CP (K7M) - Capacitate cilindrică (cmc): 1598 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 90@5500 - Cuplu maxim (NM@RPM): 128@3000 - Viteza maximă (km/h): 175 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 11,5 - Carburant: benzină - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 10/5.6/7.2 - Emisii CO2 (g/km): 170 Motor noua Dacia Logan 1.6 16V 105 CP (K4M) - Capacitate cilindrică (cmc): 1598 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 105@5750 - Cuplu maxim (NM@RPM): 148@3750 - Viteza maximă (km/h): 183 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 10,2 - Carburant: benzină - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 9,2/5.9/7.1 - Emisii CO2 (g/km): 170 Motor noua Dacia Logan 1.5 dCI 70 CP (K9K) - Capacitate cilindrică (cmc): 1461 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 70@4000 - Cuplu maxim (NM@RPM): 160@1700 - Viteza maximă (km/h): 158 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 15 - Carburant: diesel - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 5,0/4,3/4,5 - Emisii CO2 (g/km): 120 Motor noua Dacia Logan 1.5 dCI 85 CP (K9K) - Capacitate cilindrică (cmc): 1461 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 85@3750 - Cuplu maxim (NM@RPM): 200@1900 - Viteza maximă (km/h): 167 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 13 - Carburant: diesel - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 5,3/4,2/4,6 - Emisii CO2 (g/km): 120 Din ce am vazut eu , diesel-urile au emisiile cele mai mici |
odata se spunea ca USA este tara tuturor posibilitatilor........gresit acum ROMANIA a devenit aceea tara.asta e fura si ei cat pot pana se va spune stop ca in '89.sa dea dumnezeu sa aibe aceeasi soarta ca si ceausescu....nesanatosii .....app ei platesc cumva taxe la masinile lor????sau cate matuse tamara se vor mai naste?retardati....oricum tre sa dam bani nu avem ce face
|
mama lor de hoti ........alte taxe...am facut alergie la ele..in fine ma mut in alaska poate aia nau taxa la zapada :lol:
|
dc vor sa fie CORECTI...sa ne RESTITUIE noua poporului toti banii care s-au platit la taxa de imnatriculare,apoi sa ne testeze jucariile...sa treaca pe cartea de indentitate emisia de noxe si sa platim in functie de ea.la majoritatea masinilor aduse acuma este scrisa emisia de noxe,deci...dc e sa fie alta taxa dao in scula mea sa fie macar corecta pt toti.dc nu....parerea mea este ca tre sa iesim odata in strada peste ei ca vad ca nesimtirea duce pana in 2010???pai aplica nene taxa acuma,maine pt ca se poate !!!!! asa au skimbat rapid taxa in o sapt si acuma cand e sa o dea la loc se freaca aiurea de toate usile sa fie inceata reactia...
|
eu o sa le trag la CIOC tin masina pe BULGARIA platesc ASIGURARE REVIZIE IMPOZIT an de an DACA LA NOI NU SE POATE DECAT MULTI BANI cat mai multi bani FOARTE MULTI BANI la BULGARI E ALTFEL .....AN de AN se strang bani cate putin E DE AJUNS DE LA FIECARE ......la ora actuala in ROMANIA 5 % din masini sunt NUMERE STRAINE ! DIN care circa 3 % BULGARIA conform unui studiu dezbatut tot pe 4 tuning.ro
|
astia sunt niste nenorociti X( phace ca nu are omu bani sa-si plateasca banci si altele mai baga alta taxa....o sa ajungem sa numai aveam cu ce plati atatea nenorociri....
Si daca am 3 masini si merg doar cu una; ce face? ma obliga sa platesc la toate taxa pulii.. ce sa mai zic....niste nenorociti |
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2026 4Tuning