![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
hao deja va bateti pe sefie :)) incepe sa devina interesant
|
cmasaiu nu ne batem pe sefie :-) pana la urma barracuda m-a ales pe mine presedinte si reshizzo_s13 vicepresedinte:)
rog un moderator sa imi stearga postul pus de 2 ori am dat refres si a mai aparut un post sorry:sad: |
george_rhd ai aderat pana la urma in NoSpeedLimit?:)
|
o alegere inteleapta :).
|
Bravo baieti..eu nu mai ajung anul acesta in Brasov....imi place cum merge treaba la voi..poze cu 407 si golf 3?.imi place bora.....anuntatima cand aveti intalniri sa vina baiatul cu bora din Onesti pe acolo..:D:D:D..pentru nelamuriri oricand 0749983761 Andrey...
Bafta in continuare si mai astept cate un telefon de la spike si reshizzo..... Spike - Presedinte filiala Crazy Team Racers Brasov Reshizzo - Vicepresedinte filiala Crazy Team Racers Brasov Cand vreti parasolare . ecusoane etc sunatima .. |
un nou membru;)
1. reshizzo_s13 (nissan 200SX) 2. bogdan1991s (golf 4) 3. cmasaiu (VW bora) 4. Perfekt Auto (peugeot 406 sedan) 5. Slazenger.Razvan (Golf 3 1.8 90 Cp) 6. Mishu (Golf 3 1.4) 7. .... |
Quote:
cu ale noastre le gasiti aici... https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/6...am-racers.html |
4 Attachment(s)
masina lui slazenger nu mai are fluturasi pe ea in schimb are folie pe geamuri:D
P.S MAINE LA ORA 20 ADUNARE in parcarea subterana la real in spate unde e mai liber:D v-a asteptam;) |
1 Attachment(s)
Sal eu is Misu..si masina mea..golf mk3 1.4
|
1 Attachment(s)
Duminica 4 Octombrie concurs de indemanare la Predeal Str. Garii. Ora 12:00 :D
|
din cate stiu eu azi au intalnire si cei de la NSL...tot pe acolo in parcarea subterana de la real,cam pe la aceeasi ora.
|
nare nimik ei intr-un colt noi intr-un colt :-) fiecare cu treaba lui:D
|
Din cate am vazut pe linkurile pe care le-ati pus imi dau seama ca la Brasov sunt mai putine masini misto decat in restul tarii.
|
si la noi sunt masini misto dar nu prea le vezi decat pe net:D bv58bar ce zici intri la noi in club?:D nu costa nimik:-P
|
:)))))))))
|
paul e ceva amuzant?:shock:
|
eh comenteaza si paul aiurea :D
|
Paul = NoSpeedLimit
|
Pai e frumos ce faci mai Paul... Incepi caterinca asa singur :lol: Lasa domnu' presedinte in pace sa-si faca treaba :D
|
Quote:
|
1. reshizzo_s13 (nissan 200SX)
2. bogdan1991s (golf 4) 3. cmasaiu (VW bora) 4. Perfekt Auto (peugeot 406 sedan) 5. Slazenger.Razvan (Golf 3 1.8 90 Cp) 6. Mishu (Golf 3 1.4) 7. Marius (Cielo 1.5 8v) 8. Ciprian (Aveo 1.4 16v) 9........ Sa ai peste 18 ani, sa ai permis , sa fii posesoru unui autoturism, sa respecti decizile clubului, sa te comporti onorabil fata de ceilalti membrii ai clubului, sa respecti celelalte cluburi...... P.S: Adunare Crazy Team Racers Brasov noul club din brasov ora 8 in parcarea subterala la real |
Quote:
|
multumesc la fel:-)
|
cum fac sa ma inscriu si eu?
|
nu cumva esti NSL??:confused:
|
Astazi a avut loc o mica adunare unde ne-am adunat 7 masini:-) ma bucur ca am reusit sa ne intalnim si sa ne prezentam masinutele:D la a 2 intalnire ce va avea loc sambata tot acolo la aceasi ora va rog frumos sa imi aduceti foile complectate:D si cine vrea palasolar sa aduca banutii:-)
|
Quote:
|
ok la urmatoarea adunare vii si tu iti dau un formular sa il complectezi si esti inscris;)
update la membrii:D 1. bogdan1991s (golf 4) 2. reshizzo_s13 (nissan 200SX) 3. cmasaiu (VW bora) 4. Perfekt Auto (peugeot 406 sedan) 5. Slazenger.Razvan (Golf 3 1.8 90 Cp) 6. Mishu (Golf 3 1.4) 7. Marius (Cielo 1.5 8v) 8. Ciprian (Aveo 1.4 16v) 9. Bogdan (Dacia 1310) 10. Tudor (Mazda 626) 11....... |
ok....pai o sa incerc sa vin si eu la intalnire....
|
ok te asteptam;)
|
Quote:
|
ok te asteptam sambata la adunare:D zimi te rog numele tau:D sau continua lista;)
|
1. bogdan1991s (golf 4)
2. reshizzo_s13 (nissan 200SX) 3. cmasaiu (VW bora) 4. Perfekt Auto (peugeot 406 sedan) 5. Slazenger.Razvan (Golf 3 1.8 90 Cp) 6. Mishu (Golf 3 1.4) 7. Marius (Cielo 1.5 8v) 8. Ciprian (Aveo 1.4 16v) 9. Bogdan (Dacia 1310) 10. Tudor (Mazda 626) 11.bv58bar(Dacia 1310 TLX) |
Ceva detalii despre concursul de duminica gen taxa de inscriere o poza cu traseul se poate? :D
|
Si ora de desfasurare :D
|
Inceperea înscrieriilor Luni 28.09.2009 09:00
Incheierea înscrierilor Duminica 04.10.2009 11:15 Verificări administrative Duminica 04.10.2009 10:00 Verificări tehnice Duminica 04.10.2009 10:15 Manse de concurs Duminica 04.10.2009 12:00 Afişarea clasamentel Duminica 04.10.2009 15:00 Festivitate de premire Duminica 04.10.2009 5:30 Locul desfasurarii: pe strada Intrarea Garii (linga Gara) Adresa secretariatului: - inainte de concurs: la adresa Club Auto Crono - in timpul concursului: la secretariatul concursului Panou de afisaj: la secretariatul concursului Organizator: Primaria oras Predeal si Club Auto Crono Traseu: drum asfaltat Înscrierile se fac prin e-mail/sms cu respectarea termenelor de înscriere: E-mail: [email protected], [email protected] Taxa de inscriere: pilot: 50 lei Taxa contestatie: 200 lei Taxa suplimentara pentru depăşirea vitezei de 20 km/h in parc închis: 10 lei Numărul concurenţilor maxim admişi este 40. Categorii: Grupa N1 – cu capacitatea cilindrica pana la 1400 cmc Grupa N2 – cu capacitatea cilindrica intre 1401- 1700 cmc Grupa N3 – cu capacitatea cilindrica peste 1700 Grupa N4 – cu capacitatea cilindrica peste 2000 / AWD (trac. integrala) Grupa OPEN – indiferent de capacitatea cilindrica Premii: se premiaza cu cupe, concurentii clasati pe locurile I,II,III in clasamentele constituite pe categorii, participarea feminina. |
|
super tare treaba...bv baieti:D...in sfarsit un inceput si la Brasov.
|
Quote:
L.E:Nea Andrei...ma primesti si pe mine in club??ma inscriu si eu la voi |
te primeste;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning