Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Intalniri 4tuning - Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1327-intalniri-4tuning-craiova.html)

EvLSant0S 25-06-04 01:49

lool terasa aia de la carlsberg :) universitate or whateva` :) e cum e spring time-u la noi? :) ? tare...

Al3xius 25-06-04 02:18

deocamdata .... nu dar in curand o sa fie daca vin baietii la intalnire ! :lol: :lol:

EvLSant0S 25-06-04 02:21

lasa-ma frate.. ca noi nu mai aveam mese .. unde sa stam :) o sa pun mai incolo nijte poze sa vezi eram o grmd :)
asa o sa fie si acolo... doamne ajuta...
nijte poze sa faceti si ... totu` e ok.. numai bine peace and respekt ya brotha`z ..

Al3xius 25-06-04 02:24

EvLSant0S : u n-ai somn la ora asta(e 3:25 noaptea :P ) ? :lol: :lol: macar pe mine ma doare maseaua si pierd timpu` pe forum ca poate-mi trece :( :( da u ? :P nu-ti mai ajunge strada ? :lol: :lol: glumeam ...o sa facem mane si poze da sa treaca bacu asta imputit sa vina toti !

r3sp3kt !

EvLSant0S 25-06-04 02:43

1 Attachment(s)
n-am bai nene somn... nush ce cu mine.. :) mi-am dereglat urat de tot programu`.. :) uite cam asea e.. pe la noi, erau mai multi data viitoare o s aincerc sa fac de mai departe.. :) acum am luat putini in poza

Al3xius 25-06-04 02:51

misto coditzele lui Mc_Mate ...el e nu ? sa nu-l confund si sa ma fac dreaq de ras ! :lol: :oops:

EvLSant0S 25-06-04 03:14

h3h3 el e dude.. :) el e ... lasa ca nu te faci de ras... altii l-au confundat cu o fata... nu ford v6? :) :) :) :) (offtopic si uite asa s-au facut 16 ore si 15 minute de stat pe forum nonstop) :) :)

Gabi 25-06-04 16:25

alex_maxx, Hondaru', GSi & MC Mate :peace:

COIOTU` JR. 25-06-04 18:13

BAU! :P :P :P :P :P

strengaritza 25-06-04 20:27

ce m-am speriat..ioioii...

p.s. voi de ce nu aveti caterinca? sa ne disttram un pic :D

Al3xius 25-06-04 22:09

EvLSant0S noi doi se pare ca nu prea avem somn noaptea si stam pe forum :lol: :lol: hai ca poate mai racolam cativa :P :P si merem pe messenger ! :wink:

COIOTU` JR. 25-06-04 22:27

Datzi si voi userele de pe messenger.....
io: coiotu_15 :)

user de messenger : marianivanescu (numele meu real de altfel)

Al3xius 25-06-04 22:51

al meu e Al3xius ...si pe mirc tot cu asta ma gasiti si peste tot ! :lol:

COIOTU` JR. 25-06-04 23:03

oky docky :P :P :P :P :P :P

strengaritza 26-06-04 02:13

maaaa..mincinosilor...nu aveti somn..dea dea..v-ati dus o data cu gainile..rusineeeeee
acum .. e tarziu cica..e trecut de 3...si eu..am ramas singurica..voi m-ati lasat....

data viitoare cand mai faceti conferinta...fiti mai seriosi..pana la 5 macar...sa nu va carati
ufo_strengaritza

Al3xius 26-06-04 13:30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eu fara vecinu meu nu stau ! :P :P :P

COIOTU` JR. 29-06-04 16:25

Io atrebuit sa inchid calcu`deoarece trebuia sa il las pe fratemeo sa doarma ca in dimineatza aia a dat un examen la facultate..... :? :? :? :?
Da` lasa ca nu e timpu` pierdut... :P :P :P :P :P :P

strengaritza 29-06-04 21:29

vb ta...coiote..nu-i timpu pierdut..da io ma \"destrez\" fain cu voi..deja m-am mutat de pe cluj aici...s'teti kool de tot...
singura pb ca la sfarsitul sapt asteia ma duc....si prin dragasani nu prea sunt neturi...nici nu merg asa des..akolo facem numai aprovizionarea...

asa ca e timpu' scurt...pe cand mai trantim o \"conference\" din aia la greu!!!!

Carmen 30-06-04 11:42

Intrebare: care a fost din Craiova in Lord`s de dimineata?In afara de Cioara :shock: Mishto povestile baietilor din Buc -ii mai asteptam pe la noi :wave:

EvLSant0S 30-06-04 11:55

carmen :) cred ca stateam perpendicular cu tine :) eram tipul ala adormit cu tricoul cu FUCK OFF! :) banuiesc ca tu erai tipa cu camera nu? sau ma inshel.. sau :) lamureste-ma

Gabi 30-06-04 13:28

Carmen: pai... a mai fost Dorobantu', LAM-ii, Rica, eu (da' am plecat cu Potarniche si n-am mai venit inapoi :cry2:) iar din Bucuresti au fost MC Mate, EvlSant0s, Ford V6 si-nca un baiat + Florica (tipu' scund cu tatuaje) si Micutzu (cred ca-ti dai seama care era :wink:).

DnI 30-06-04 13:55

sincer veneam si eu la o plimbare cu voi dar chiar nu am putut, am avut examen la mate azi dimineata.
subiectele la bac au fost foarte grele, au fost criminale, si sa va zic adevaru nici nu am citit ce scria pe spatele paginii ca deja eram ametit :D
asta e, ne-am descurcat si noi cum am putut ca dupa cum am mai zis`o suntem baieti mari de acum :P :P :P
sper ca am facut si eu de un 5-6
bafta si sper sa ne vedem prin bucuresti ca se aproprie legala :wink: :wink:

Gabi 30-06-04 14:18

DnI: si eu am avut examen de dimineatza. Am ajuns acasa in jur de 4:30 si am adormit pe la 5, deci iti dai seama cat de odihnit si concentrat am fost azi.

PS: daca la matematica iau 5, ma imbat cum n-am mai facut-o niciodata :twisted:

venii maicamea la mine acus simi zise ca e uimita ca reusii sa ma scol de dim.
dar eu am plecat pe la 2

Carmen 01-07-04 02:31

EvLSant0S da,eu eram tipa cu camera. :D
Gabi: ai innebunit?Am intrebat care erau necunoscutii!Crezi ca nu`i stiam pe Rica sau Lamii?Ar fi fost culmea sa`mi zici ca a fost si Cioara acolo... :p

EvLSant0S 01-07-04 10:01

super.... :P cum e cu filmul? :P

EvLSant0S 01-07-04 10:28

bai Gabi bai nene... s-a termenat cu smecheria frate..... eu unu` de abia astept sa mai vin prin craiova sa mor de nu.... am ajuns in bucuresti... am zis ca ma f in el de orash aglomeratzie vai M lui de orash... sa mor de nu mai marfa era in craiova... de abia astept sa mai vin... :) sper cat de curand sa ma racolez vreo 3 si sa mai dam o tura ca e marfa rau DE TOT... :) mergem tot unde am stat si noaptea aia sspre dimineatza.. :) tot acolo in spate... mai vb si noi :) bine? :) acum tre` sa vad care dreaq mai e dispus sa vina... a si stau prost cu banii :) da nu-i nimik ca diseara ma duc la curse il fac pe unu si imi mai iau 1000 de euro nu? :P :) chiar atzi vazut ceva prin ziare? tv news ceva? peace 2 bajetzii & fetele :) din cr

Carmen 01-07-04 11:41

Zilele astea pun filmul pe cd si o sa`l luati si voi.Dati un add la sp33daddict3d ,prefer sa vb pe messenger decat sa ne lasam mesaje pe forum.buh`bye for now :D

Gabi 01-07-04 12:08

Carmen: hua, ca eram si eu nedormit de cateva ore bune :P

Santos: anytime my friend, da' sa-mi spui cu ceva timp inainte, ca sa fiu sigur in Craiova.

PS: ne vedem pe 10 iulieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :twisted:

EvLSant0S 01-07-04 16:00

fulger :P ce-ai facut cu tipa aia :P ai inscris sau nu? :) de abia astept sa mai vin in cr... p bune d abia astept :) peace 2 da` ppl in cr

Gabi 01-07-04 19:01

Santos: esti asteptat!

PS: cine stie? Poate chiar a inscris :wink:

EvLSant0S 01-07-04 21:37

:) chiar sunt curios.. :P :P gabi sa vad pe cine mai racolez... si jap cu trenu` ca nu mai merg frate cu masina.. e durere mare rau stres alea alea.. :P asa p tren cu 1 pachet plin doar ptr tren... cu vreo 3 manelari in compartiment.. DOAMNE FERESTE :) asa... doamne ajuta .. sper cat de curand sa vin. :P

am o idee :PP
hai sa ne int pe 9 seara ianinte sa plecam la bucale .poate vine si santos cu prietenii si mergem cu totii spre buc cu trenul.
Ce zicetzi??

Hashish 02-07-04 14:46

Ma lamureste si pe mine cineva ce se intampla pe 10 iulie in bucuresti?..e doar o intalnire sau ceva mai mult de atat?.. :D

RoSonic 02-07-04 14:53

Pai e reuninunea forumistilor 4tuning.
Si teoretic si etapa Legal Racing de indemanare la Prisma...

este si etapa Legal Racing la prisma si ne folosim de acest fapt ca sa ne int

Gabi 02-07-04 16:53

Cursa de indemanare + intalnirea multor forumisti (sper).

Ne vedem acolo!

PS: Santos - oricand vrea muschiu' tau, vino la Craiova!!!

BoSsuL3TZ 02-07-04 19:52

:) lolz.. cea fost si ce a ajuns :D :D :D :D :D :D imi place.. cata lume din Craiova-s p'aci..hehehe.. nice

ma ce najpa.. :( sper sa reusesc sa vin.. desi sansele sunt minime..
;) 40% zic ca vin.. dar sa vedem..

EvLSant0S 02-07-04 23:44

frate... deci de abia astept sa vin sa vad cu ai mei and shit cum fac... ca-s shucaritzi ca vin numai la 5 acasa :) fuck`em sa pun mana pe nijte bani :) si... doamne d`abia astept.. :) sa vad pe cine dreaq mai racolez ma gandeam la un alex maxx ceva :P sa vad ce-or zice :) peace

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning