![]() |
1 Attachment(s)
aleg g35
|
si normal :)
G35 > Z4 dragi moderatori..eu si alta lume dorim totusi sa aflam ce ati facut cu topicul meu! putem avea un raspuns clar va rog ? |
De-a dreptul fabulos ! z4m coupe o masina sport in adevaratul sens al cuvantului!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Si mie imi place Coupeul.
Ambele is frumoase, dar coupeul arata mai complet intr-un fel...poate din cauza hard-topului :lol: |
Re: BMW Z4 coupe vs Nissan 350Z vs Infiniti 35G coupe
Aleg BMW Z4 coupe este o masina superba si este exact ceea ce vreau eu de la un roadster, agilitate, agresivitate si mult stil si extravagantza.
|
urbanracing, posturile tale au fost ascunse... din doua motive offtopic si jigniri.. Nu faceau altceva decat sa genereze tensiuni.
ps: Ai avertisment!!! |
urat, iar se ajunge la asa ceva
|
Ok asha sa fie dar uitete shi tu shi atunci poate o sa imi dai dreptate! Mario posteaza a 3a oara pe acest topic doar sa spuna ca ii place Z4! ok tzi`ai expus punctu de vedere mai lasa shi pe altzii! Nu crezi ca posturile sunt inutile!? Doar de dragul de a posta !?
|
G35 datorita designului si ca este mai exclusivist fata de 350Z, Z4 nu imi place sub nici o forma.
|
G35 e un sedan de clasa medie, care ia bataie de la BMW 330i in toate testele din USA. Asa ca.....
G35 coupe e de fapt Skyline. |
1 Attachment(s)
lipsea o imagine elocventa cu Infiniti .....
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning