Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/1325-dacia-logan.html)

BogdanCMS 22-06-04 13:56

Garantie anti-coroziune la jante 3 ani...cred ca asta spune tot, nu?

ahoe 22-06-04 15:36

La 5000 euro pentru o masina noua e putin insa tot dacie ! POate ca nu o sa cada asa de repede motorul si cutia , insa tabla e facuta tot de romani asa ca..... :shock:

RoSonic 22-06-04 20:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ahoe\"
La 5000 euro pentru o masina noua e putin insa tot dacie ! POate ca nu o sa cada asa de repede motorul si cutia , insa tabla e facuta tot de romani asa ca..... :shock:

care 5000 de euro mah??? n-ai vazut preturile?? macar sa fi fost 5000...dar n-ai sa vezi asa ceva.....

BogdanSHA 23-06-04 12:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Garantie anti-coroziune la jante 3 ani...cred ca asta spune tot, nu?

Si daca le iei din magazin ai garantie? Cat? 1 an? 1o?(s-o crezi tu) Si ce?
Oricum in 3 ani iei nu 3, ci 3o de gropi mari. IRELEVANT :D

ahoe 23-06-04 12:38

Din cate am auzit eu va aparea si varianta la 5000 euro prin toamna !

BogdanSHA 23-06-04 12:40

Poate la anu'. In toamna abia se lanseaza - versiunea cumva de mijloc.
63oo euro - e super oferta :wink: :lol:

BogdanCMS 23-06-04 18:40

Sha, nu e vb de gropi aici, ci de coroziune, adica rugina. Pai daca dupa 3 ani nu-ti mai garanteaza faptul ca rotile nu vor rugini, jantele care tb sa reziste cel mai mult, pt ca sunt cele mai expuse, pai de tablarie ce sa mai zicem? Adica dupa 5 ani incepem sa chituim la ea,nu? Pai asta-i masina? Facuta de \"expertii\" francezi? Experti in ce, in jafuri? Numai faptul ca au pus cel mai vechi motor pe benzina de la Renault, plus ca abia peste 2 ani or sa bage dieselul 1,5 de 65cp, care atunci o sa fie deja depasit(acum varianta 1,5 are 100cp), spune multe despre ce fel de calitate vorbim aici. Calitate buna la pret scazut gasesti numai la japoneze, si, de ceva vreme, la coreene(am avut un Cielo din '99 pana in '02, hidramat, fabricat in Coreea, trecut prin cele mai groaznice drumuri, la tzara, prin Bucuresti, rupt in 2 pe autostrada si in tara si afara, si n-a avut ABSOLUT nimic, n-am schimbat decat rulmentii la 80.000km, a fost a familiei si s-au facut peste 100k km cu el).

BogdanSHA 23-06-04 19:05

Peste 1oo??
Si io am avut dacie pe \"pe fulie\" si m-a tinut 8o cu un pivot original :D
Dar tabla era ok (dupa 3 ani).
Mai, ideea era k nu mai conteaza rugina la cate gropi o sa \"pape\" rotile alea...

Si o certitudine (in plus) - \"...pe drumul cel bun.\" :D

p.s. nu suport dacia :wink: (de obicei)

Stuey 23-06-04 20:28

Re:

Nu...stiu...oricum...si la 8000 de euro, dupa cate am inteles..tot dacie ramane...va datzi seama cum ar fi aia la 5000...cred ca daca ii dai la cheie explodeaza :D :D :D

yonutz 23-06-04 23:15

cum o sa fie aia de 5000 de euro asati clar ca-i naspade fabrica numai de la anu in vara cand o sa se renunte la fabricarea de solenta (cateva procente )si acuam ce-am mai eftina ii la 5700 de euro..eu sper sa prind lotul din franta pentru masina.is in primi 15 pe cluj..am sanse..Despre test drive..am fost multumitde starea masini(Laureate..1.6 )si cred ca vecinul lui Bogdan Cms o exagerat cam mult.
o sa va spun precis in septembrie cum se comporta in orice conditii..aproape.cand am decis sa-mi iau logan m-am gandit si la viitor, am vb cu mai multe persoane si o zis ca -i o afacere buna,masina..fiabila,piesele le gasesti aici.O sa-i pun si kit tuning . :D
respect....

http://www.autoshow.ro/autoshow/arti...rticle_id=1180 cateva date :D

BogdanCMS 24-06-04 00:19

yonutz, deci faza este absolut reala si filmata, nu exagerez! Masina a fost aleasa la alegere dintr-un lot la Pitesti. Ca pers respectiva o fi avut ghinionu' sa aleaga una proasta, asta se poate. Dar cate masini or mai fi in starea aia, numai astia de la Dacia stiu. Solenza se va mai fabrica iar peste vreo 3 ani va fi inlocuita cu urmasha ei. Probabil se va mai ieftini.

yonutz 24-06-04 12:12

da poate o picat pe un jaf..ai dreptate la faza asta

masina arata frumusel insa cred ca daciile din generatiile mai noi cam au probleme de coroziune.asteptam primii ani de viata ai daciei logan sa vedem ce reactii va avea caroseria.totusi 3 ani e ceva pt o dacie in conditiile in care jaguar da 6 iar mercedes 30.

djpeter 25-06-04 11:49

1 Attachment(s)
baieti.... lucrarea mea e gata adik desenu!!!
sper sa va plaka.. astept multumiri sau recomandari..sau reclamatii sau comentarii...

yonutz 25-06-04 11:51

respeckt omule..o iesit super

yonutz 25-06-04 11:53

pentru dacia logan......garantia ii de 6 ani la caroserie. :D

B|shOp-VR6 25-06-04 12:05

E nice... as fi curios ce scoti dintr-un Vento :D
Ce zici.. te bagi? :P

djpeter 25-06-04 12:15

hmm... nush... tu ai vento?? dak am timp... iti fak si tie un vento.. :wink:

B|shOp-VR6 25-06-04 13:13

Da... am Vento :twisted:

grandpa 25-06-04 13:15

@djpeter
A iesit super , cam cat timp ti-a luat sa o faci?

Kusa 26-06-04 22:30

-djpeter- Spune-mi si mie porgramul cu care le faci te rog !

yonutz 26-06-04 22:31

1 Attachment(s)
si spatele..o ieist super djpeter,oare cat timp si bani ar cost facuta in realitate

TNos 27-06-04 01:20

superb djpeter esti un maestru..de i-am face si un motor pe masura exteriorului facut de tine....ce masina ar iesi :twisted:

EvLSant0S 27-06-04 03:42

a intrebat cineva mai sus cam cat ar costa... ma gandeam asa...
numai jentile alea cat ar costa... plus ca sunt toate astea facute pe pc... cel putin stopurile... nu se gasesc nu? eu zic ca cu 2 mii o faci asa cum e in poza , bine cu toate luate de la magazine adevarate ... ca asa iti torni tu spoilere etc. si iese nu la fel de bine dar... iese marfa si la bani putini nu? oricum ... poza asta e pur si simplu opera de arta.. :) trimitele-o si alora de la dacia le dai vreo idee de dacia logan gt :) glumesc si eu... insa e mortala poza...

djpeter 27-06-04 12:18

merci merci.... multumesc ptr multumirii!!!
deci a iesit calumea?? in legatura cu cel care vrea sa stie pogramu este 3D Studio Max.. si ptr cei care sunt curiosi sa afle act costa...stiu yo..
deci spoilerele costa per tototal amndoua 600$ praguriile 450 $..
stopuriile am vazut la o firma din America cu 390$..... prizele costa 240$
toba 200$ si cam atata....
deci masina asta se poate face in realitate..dar trebuie sa ai vro 3000$ doar ptr exterior..... si cu motor turbo dak e..si nos....... costa FFFFFFFFFFF
MULT..... depaseste 20.000 sigur... cu tot cxu os ,turbo..si ce mai e in interior...

djpeter 27-06-04 12:20

PS : am uitat... JANTELE costa 2400 de euroi...

yonutz 27-06-04 13:40

oricum merita..ii super da nas da 2400 de euro pe jenti,parerea mae :D

th1nk3r 27-06-04 18:18

Cu eleronu' ala nu poti s-o omologhezi, ca nu ai vizibilitate in spate absolut deloc :P ...

BogdanCMS 27-06-04 20:08

Frumos, djpeter, felicitari... 8) :D
Aoleuuuu, sa bag peste 5000 de coco intr-o masina care nici nu face atat...mai bine ma duc o luna la Ibiza si ma distrez pana cad lat...Auzi, turbo, Nos pe Logan...puahahaha...belea, ce sa mai. :lol: :lol:

ZUZG7 27-06-04 20:16

You have skills no doubt .
Omule daca tot o modificasi de ce nu pusei o evacuare dubla ? Ca vorba aia la atitia euroi ce mai conteaza un v6 , v8 , v12 aruncat acolo sub capota ?

BogdanCMS 27-06-04 23:42

:lol: :lol: :lol: ZUZG7, esti haios tare mane.... :wink: Traiasca NFSU, ca de acolo te-ai inspirat nu djpeter? :wink: :D
Am vazut Logan-ul pe strazi in BV!!!E oribila in realitate! Spatele ala e absolut respingator!Am ras si m-am enervat in acelasi timp! Ce dreaqu nene, oricine din noi ar fi scos un design mai reusit ca ala. :evil: :x :?

ZoliaT 28-06-04 23:39

djpeter fa si tu mai multe poze si eventual un filmuletz la 360grade sa iti prezentam talentul pe prima pagina.

meriti ;)

TYE 29-06-04 08:36

djpeter .... super calitati ai mai omule .... am vazut tot procesul de modelare la loganul ala al tau verde ... incredibil !!
Da-le la oamenii astia niste sample-uri .. .sa vada si ei ...
Esti tare rau ...

djpeter 30-06-04 10:16

oki o sa va dau un filmulet...unu de 360 grade ..dar mai asteptati ca nu prea mai am timp...
ma bucur ca va place...deci dak masina asta ar exista in realiate...cred ca ar baga usor...280km/h...dar cred ca ajunge la 300 cu nosu....parerea mea...a si i caz ca vrea cineva sa fak asa ceva... nu se face in romania..
motorul turbo trebuie adus de afara ....si NOS.. nu prea am icredere in cei de la bucuresti...si las aduce tot de afara...in rest tuningu exterior se poate face...inafar de jante..dar faci comanda..
dar nu vas recomada masia asta...... dak nu aveam ce face cu banii....poate cas fii fakut..doar asa ptr altii..sa vada ce iese dintr-o rabla..
:wink:

BogdanCMS 30-06-04 11:13

Mai djpeter, vad ca tu vrei sa \"boldly go when no man has gone before\", vb lu nenea Picard. NOS pe Dacie, 280km/h????Aoleu...Ne ataca klingonienii, pe bune! :P :lol: :lol:

alex_maxx 30-06-04 22:10

Djpeter..super masina ..de unde pot sa fac si eu rost de programul ala..ai vre-un kit de instalare?/...

Kusa 30-06-04 22:41

Eu unu il iau de pe net cu Bionicu` . Dar daca cineva are chitu` sa ne anunte si pe noi .

DnI 01-07-04 06:15

hehe, ieri am mers in spate la un logan rosu, spre surprinderea mea cu numere de bucuresti B-08-Lxx ca am uitat restu ceva de genu asta.
din cate am vazut, cauciucurile merg ceva mai late, de la distanta sa vad roti de bicicleta , pentru ca este inalt.
eu am vazut ca e cam \"capra\" gen fiat albea.
in rest, omu s-a dus.... :D

disco3 01-07-04 07:27

Bravo frate, buna alegere. Pe bune. Cumparati ba fratilor prodese made in Romania.

COObra 01-07-04 07:59

io mi-am cumparat un ceas de temperatura made in romania
arata ca un cur dar sper sa faca treaba :D :D

All times are GMT +2. The time now is 02:11.

- Copyright 2026 4Tuning