![]() |
Cand compari 2 astfel de masini te gandesti mai intai sa fie ori amandou stock ori ambele modificate. Un gallardo modificat nu va bate legenda curselor care este Skyline mult timp de acum incolo...impinge tu un gallardo la maxim din punct de vedere al motorului sa vedem care are fiabilitatea cea mai buna! Compara Skyline cu Supra si Gallardo cu un ferarri avand cam aceeasi putere.
|
Din ciclul super-masini japoneze versus supermasini europene...........japonezii nu prea au supermasini.
Clar nu va inteleg, e vorba de pasiune, de prestigiu de senzational si opulenta si de performante, deci Lambo si punct. Skyline face parte din ciclul 400m/ sau 1000m, care ajunge primul, altceva..... Pentru 1000cp e nevoie de platforma, nu mai e \"every day car\", ci doar o masina de platforma buna pe 400m. Eu chiar imi pun intrebarea, voi chiar vb serios cand comparati un Skyline cu un Lambo??? Apropo, urmeaza sa apara murcielago (nu stiu numele exact pentru aceasta versiune speciala) care va avea 6.5l v12 si 640cp. Acceleratia 0-100km/h in 3.4sec. Cool. Si eu ador Skyline, sincer, dar a merge pana al compara cu Gallardo e deja prea mult. Fiecare are piata ei de clienti si de intrebuintari, singurul element comun sunt timpii. |
Din ciclul super-masini japoneze versus supermasini europene...........japonezii nu prea au supermasini.
Clar nu va inteleg, e vorba de pasiune, de prestigiu de senzational si opulenta si de performante, deci Lambo si punct. Skyline face parte din ciclul 400m/ sau 1000m, care ajunge primul, altceva..... Pentru 1000cp e nevoie de platforma, nu mai e \"every day car\", ci doar o masina de platforma buna pe 400m. Eu chiar imi pun intrebarea, voi chiar vb serios cand comparati un Skyline cu un Lambo??? Apropo, urmeaza sa apara murcielago (nu stiu numele exact pentru aceasta versiune speciala) care va avea 6.5l v12 si 640cp. Acceleratia 0-100km/h in 3.4sec. Cool. Si eu ador Skyline, sincer, dar a merge pana al compara cu Gallardo e deja prea mult. Fiecare are piata ei de clienti si de intrebuintari, singurul element comun sunt timpii. |
Treaba e ca pentru 1000 CP nu mai ramane din motorul ala decat blocul. Iar cuvantul turbo-lag capata o cu totul alta semnificatie (vorbim totusi de peste 300CP/l). Ce competitii a castigat skyline? Cel de serie , nu cel pnetru campionatul japonez de GT (care e un prototip).
Nu ca gallardo a participat cu prea mult succes la curse, dar vreau sa aflu si eu ce mare smecherie e cu skyline. |
Skyline R34 cand a aparut, a fost una dintre cele mai avansate tehnologic masini. Cum injectoarele si alte componente se pot modifica electronic, se pot scoate foarte multi cai din ea doar cu chip tuning.
Apoi mai e sistemul 4WD foarte bun cu diferentiale electronice. Puterea mare poate fi aplicata cu usurinta pe sosea...cam asta se smecheria cu skyline. |
Bun, asta poate sa faca si un 911 turbo, dar nu prea apare in comparatii. Curse inteleg ca nu a prea castigat............... Insemana ca mai mult exotismul atrage, faptul ca e mai rara decat supercarurile europene.
|
einstein1984 vezi ca am vazut un skyline care are nu mai mult nici mai putin de 1400 cp si face 1 km in 13,72 sec deci in final aleg clar skyline si il aleg sincer pt sunetu care il scoate esapamentu si motoru e fenomenal
peace :peace: |
si motoryu asa sti ca e destul de fiabil
Este un skyline in anglia ce mai rapide masina de strada din anglia cu 1000 cp si cica are facuti cu puterea asta cam 60.000 km si nu a umblat la motor am si niste filme cu skyline-uri de peste 1000 cp dar nu stiu sa le pun poate ma ajuta cineva SORRY PT OFF-TOPIC |
BA prea traiti din filme de pe net, treziti-va la realitate. Ma refer la Ciprian.
|
sandmurs sa sti ca nu visez e ceva prea real ce am eu pacat ca nu stiu sa le pun sa va arat ca nu nimic fictiune in filmele alea si cat despre trezire la realitate sunt destul de treaz si cred ca tu nu prea ai vazut skyline-uri de peste 1000 cp in filme ca din filme sa sti ca te baga in boala
NO OFANCE PEACE MAN :peace: :peace: |
Re:
Quote:
|
Man te bagi intr-o polemica la care o sa pierzi, acele masini sunt impresionante la 400m dar doar atat, nu au nevoie de 1000cp sa ia o curba si nu sunt asa Dumnezeiesti cum incerci sa le scoti tu.
Lasa fanteziile si filmele, filmuletele si nu mai fi fanatiq. E vorba de masini care nu au nevoie de platforma. Si aici vorbim de Nismo de 500Cp nu de altceva. |
sandmurs corect ce zici tu dar eu am postat lu einstine care zicea ceva ca nu rezista blocu motor la peste 1000 cp si eu doar iam dat un exemplu si nu trebe sa sariti asa cu gura pe mine si sa sti ca nu sunt fanatiq doar imi lplace destul chiar foarte mult skyline-u e vreo problema?????????????
Bafta si no ofence |
si espinoza cred ca tu nu sti despre ce filme vb si vad ca te dai mare si tare ca ai vazut nu stiu ce filme si nu te mai crede deasupra mea ca nu ma sti si nu te stiu asa ca mai bine vb prieteneste nu de la diferite nivel
Si cred ca unele din filme nu leai vazut daca sti adresa asta poate leai vazut daca nu o sti nu leai vazut www.tremek.com si Be more fair-play |
MAn sper ca nu ma intelegi gresit, nu am nimic cu tine, dar Lamborghini cu Nissan nu au nici in clin nici in maneca. De acord ca acele masini sunt super spectaculoase si se pricep foarte bine la ce fac, dar atat. La Lambo vorbim de o cultura.
|
Re:
Quote:
|
Espinoza ai pus punctul pe I. Pace la toti.
|
ok espinoza
Si eu ap dat exemplele pt einstine ca zicea el ceva acolo si vad ca de acolo a deviat subiectu pana aici dar cred ca de acum incolo sa vb la subiect peace omu care a facut topicu a ales 2 masini care au aceasi putere nu a luat in considerare faptu ca una e tunata si alta nu si sa stiti ca cea mai tare comparatie ar fi intre Porsche 996GT2 si Lambo gallardo asta ar fi criminala si asai nissanu ar trebui comparat cu o supra cum este comparat nissanu tunat de mines si supra tunata de amuse |
Exact. Despre asta e vorba.
|
in momentul in care vine cineva si aduce ca subiect o masina japoneza ce are performante cat de cat mai ridicate decat o alta masina europeana incep sa sara toti cu indicii puerile......
sandumrs Posted: Fri Feb 24, 2006 12:12 am Post subject MAn sper ca nu ma intelegi gresit, nu am nimic cu tine, dar Lamborghini cu Nissan nu au nici in clin nici in maneca. De acord ca acele masini sunt super spectaculoase si se pricep foarte bine la ce fac, dar atat. La Lambo vorbim de o cultura. si la ce ma ajuta pe mine acea cultura?hai sa fim seriosi,ce am de castigat ,ma ajuta pe circuit,e mai rapida masina?sau vb despre felul de ridicare al usilor?aici comparam doua masini foarte apropiate dpdv al performantelor spunea cineva sa nu comparam o masina stock cu una tunata.stiam ca lamborghini sau ferrari la fabricarea unui motor il livrau cu maximul de putere ce putea dezvolta acel model. acum japonezii de la nissan nu au vandut acel skyline la limitarea ce o au de 280cp ci fara nici o limitare.totusi cand vorbim de un skyline modificat atunci aducem in vorba modelele de la 1000cp in sus.atunci vorbim de skyline modificat de ce nu putem compara totusi skyline cu gallardo?pt ca nu e fabricat in europa sau ca la una se deschid usile in sus iar la cealanta normal?de ce agresivitatea asta orientata asupra masinilor asiatice? nu poate obliga nimeni pe nimeni sa aiba aceleasi preferinte acum daca eu prin absurd sa zicem ca ma plimb cu gallardo si apare cineva cu skyline provocandu-ma la o liniuta,eu acceptand si constat ca nu apuc sa bag in viteza a treia si skyline-ul se duce-n fata de nu mai apuc sa-l mai vad,ce zic? e, eu am supercar lamborghinii cu traditie si cultura? [/quote] |
Mai Race nu mai acuza ca te acuzi.
Nu stiu ce ti se pare asa normal sa compari un Lamborghini cu un Nissan. Nimeni nu zice ca-s proaste sau ca sunt nu stiu cum, dar eu zic ca nu sunt de pe aceeasi pagina si punct. Iti spun eu marele pacat al fanilor japan cars e ca nu stiu sa faca comparatiile corecte si abereaza la greu, iar discutia de aici e ca si cand ai spune ca un Chrysler Neon SRT-4 e mai bun ca un BMW 330i pentru ca e mai rapid pe linie dreapta. Aceasta e singura caracteristica superioara a Neonului. Deci daca era ceva de genul Skyline vs Supra Amuse sau un RX7 preparat ziceam ca merita sa-mi bat gura, asa..... Super masinile japoneze sunt doua la numar Supra si NSX, restu sunt masini sport. |
de ce sa nu fie pe aceasi pagina?ca asa ti se nazare tie?adu un argument.punct
skyline e rapid si pe circuit si pe drum drept si pe ce vrei tu.e o legenda a curselor.am vazut masina si stiu ce poate.am vazut-o concurand cu multe supercaruri.am locuit multi ani in dubai si acolo am vazut-o pt prima oara.e fenomenala.multi copii de bani gata o preferau in detrimentul altor masinii sport europene(ferrari,porsche,etc)si nimeni nu avea curajul sa concureze inpotriva ei.indiferent de model nici un skyline nu era stock si se stia ca se pierde daca te pui cu un gtr. |
Mosule chiar nu ma chinui sa-ti dau nici un argument, nu pentru ca nu as avea, ci pentru ca nu-si au rostul, nu pot sa compar un Nissan cu un Lamborghini fie el si Skyline.
Se vede ca v-au chinuit foarte tare filmele \"The fast and the fourious\" . Pentru mine Nissan e o marca populara, iar Skyline e o masina speciala pentru persoane tinere care iubesc sportul cu motor, care iese din tiparele Nissan prin performante. Masina nu e nici pe departe un supercar si nici nu s-a vrut a fi, iar ca fapt divers, cifrele nu spun totul despre o masina. Gallardo e o viitoare masina de colectie, un supercar care nu trebuie modificat de nimeni sa fie rapid, o masina in care poti sa porti si costum si training si cu care oriunde si in orice cerc de oameni te*ai duce, ai fi privit cu admiratie si invidie. Si in plus si nu in ultimul rand, a fost conceput si dezvoltat ca o supermasina din toate punctele de vedere. Gandestete la comparatia Chrysler Neon SRT-4 vs BMW 330i, Neonul fiind mai rapid pe linie dreapta, dar cu toate astea BMW-ul e intr-o alta liga. Aceleasi proportii si aceeasi nuanta as pune-o si in cazul versusului de fata. Cu respect dar nu mai aberati. |
Quote:
|
Scuze Race, era tarziu si nu stiu de unde am ajuns la tine.
|
Scuze Race, era tarziu si nu stiu de unde am ajuns la tine.
|
Doua masini care nu prea au de ce sa fie comparate. Daca ar fi sa tunezi un Skyline pt a bate un Gallardo, ar trebui sa o folosesti f putin pt k ar deveni stricacioasa in draci. Avem exemple de masini tunate care zac in garaje sau sunt masini de unica folosinta, eu am Gallardo si merg cu el in fiecare zi fara sa am nici o problema.
|
viziunea mea asupra unui supercar este o masina mai exclusivista,exotica si cu performante naucitoare,foarte rapida in linie dreapta si pe circuit.aici cred ca skyline-ul se incadreaza.acum nu inteleg de ce supra e cotata in viziunea unora ca supercar si skyline nu?e o baza mult mai puternica de plecare decat supra.
iar in privinta fiabilitatii aici sa nu fie cu suparare dar multa lume se inseala.exact aici e punctul forte al motorului rb26dett.am vazut in emirate supercaruri(ferrari,lambo)droaie dar si aici skyline-ul era privit ca ceva deosebit.arabii fac rulaje mari si daca ai dorii sa aflii de fiabilitatea unei masini trebuie sa intrebi un arab.sunt acolo conditii foarte vitrege de expoloatare a unei masini(nisip fin,caldura excesiva)si de exemplu sunt multe modele europene ce nu prea rezista mai mult de 2 ani.si exact aici exceleaza skyline. precum gusturile nu se discuta,fiecare e liber la propia optiune si-si alege ce crede ca e mai bun pt el. |
Astea cu motorul ala care nu se strica sunt curate aberatii, sa fim seriosi, de la 280Cp se ajunge la 700-1000Cp si mai se vorbeste de fiabilitate, in visele voastre ude. Si mai e vorba si de cutie, si mai e vorba si de ambreiaj. Apropo ia zi tu race cat tine ambreiajul la un Skyline de 700-1000CP?
|
Astea cu motorul ala care nu se strica sunt curate aberatii, sa fim seriosi, de la 280Cp se ajunge la 700-1000Cp si mai se vorbeste de fiabilitate, in visele voastre ude. Si mai e vorba si de cutie, si mai e vorba si de ambreiaj. Apropo ia zi tu race cat tine ambreiajul la un Skyline de 700-1000CP?
|
Quote:
Daca puneam vreo poza pe forum ziceam k ai facut o pasiune pentru mine :oops: ,dar asa... |
Re:
Quote:
|
sandumrs Posted: Thu Mar 02, 2006 10:32 pm Post subject:
Astea cu motorul ala care nu se strica sunt curate aberatii, sa fim seriosi, de la 280Cp se ajunge la 700-1000Cp si mai se vorbeste de fiabilitate, in visele voastre ude. Si mai e vorba si de cutie, si mai e vorba si de ambreiaj. Apropo ia zi tu race cat tine ambreiajul la un Skyline de 700-1000CP? motorul acesta si de fel mai toate motoarele japoneze sport sunt gandite din conceptie sa suporte after market o upgradare de putere foarte mare.sunt proiectate apoi diferite kituri de ambreiaje pt puteri diferite ce rezista foarte bine la uzura ce le poti cumpara dupa puterea masinii tale.iti spun asta din propie experienta :wink: dar nu se specifica totusi cat rezista la un lambo.daca e sa ne luam dupa fiabilitatea pt care sunt renumite masinile italiene...... |
sandumrs Posted: Thu Mar 02, 2006 10:32 pm Post subject:
Astea cu motorul ala care nu se strica sunt curate aberatii, sa fim seriosi, de la 280Cp se ajunge la 700-1000Cp si mai se vorbeste de fiabilitate, in visele voastre ude. Si mai e vorba si de cutie, si mai e vorba si de ambreiaj. Apropo ia zi tu race cat tine ambreiajul la un Skyline de 700-1000CP? motorul acesta si de fel mai toate motoarele japoneze sport sunt gandite din conceptie sa suporte after market o upgradare de putere foarte mare.sunt proiectate apoi diferite kituri de ambreiaje pt puteri diferite ce rezista foarte bine la uzura ce le poti cumpara dupa puterea masinii tale.iti spun asta din propie experienta :wink: dar nu se specifica totusi cat rezista la un lambo.daca e sa ne luam dupa fiabilitatea pt care sunt renumite masinile italiene...... |
Re: Lamborghini Gallardo si Nissan Skyline
Iti spun eu, nu rezista, vinzi gogosi, iar fiabilitatea itaiana nu are nici o legatura cu Lamborghini.
Din punctul meu de vedere o persoana care si-ar lua mai degraba un Skyline ca un Gallardo nu e bine informata. Parerea mea. |
Unii forumisti venereaza Skyline pentru ceea ce poate fi, nu pentru ce este. Asta e ca si cum ai pune in muzeu o bucata de marmura, pentru simplul motiv ca ar fi putut fi transformata in David al lui Michelangelo.
Gallardo e produs in Sant Agata Bolognese, dar proiectat de nemtii de la Ingolstadt. Si asta insemana ceva.......... |
Eu nu venerez Lamborghini, Gallardo e sub 430Monza sau sub 911Turbo, dar tot ramane o super masina.
|
Merg pe Skyline!
|
Mergi pe Skyline, wow, simplu si eficient. Cata ipocrizie.
|
Quote:
Quote:
In caz ca mai era nevoie sa precizez,in legatura cu topicul prefer Gallardo.O orezarie cu motor cat o sticla de suc (si putere pe masura) montat in fata,cu o groaza de jucarii inutile si mofturi tehnologice la fel de inutile (gen roti spate directoare) nu are nici o treba cu un supercar. Quote:
OFF-TOPIC,nu am nimic cu japonezii ca popor,ci doar cu masinile lor (cu ceva exceptii).In schimb ma streseaza "fanii" de acest gen,care au jucat prea mult NFS si au vazut F&F de prea multe ori. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning