![]() |
Alex, cati suntem care cotizam pt. club ???
|
chiar.... buna intrebare.... daca e 500 k de caciula inseamna ca suntem vro 10 nuh? Shtefan, tipu' care se ocupa de site a zis ca se baga shi el... :D :wink:
|
CLUB CSR - Vis sau realitate?
1 Attachment(s)
I AGREE! Sunt de acord sa va ajut si yo!The new member:)
Am fost la curse prima data chiar cand a venit garcea...Ce naspa :? Sa o facem legal, sa nu ne mai deranjeze!!! ASA? P.S.Daca aveti ceva \"news\" sau ceva de genu de postat pe www.csr.as.ro, tell me! :D |
chiar daca nu mai sunt prin cj acuma...puteti sa va bazati si pe mine
|
Sa traieasca OVI! :D
|
da...da ...sa traiasca :lol: :lol: :lol:
|
bine. e vb de 600 000 de persoana
CAT MAI REPEDE pana nu dati banii nu pot face nimik so..plz... |
600k din pacate nu e o suma care pocnesc din degete shi imi e in mana...
da' promit ca o sa incerc sa ii dau cat mai repede... nu pot sa ma las chiar amanet fara nici un leu... shi pedeasupra imi mai vine shi sa platesc telefonu'... |
600 de mii e o suma... dar asta inseamna ca sunt doar 10 membri fondatori... enumera te rog 8 ca doi ii shtim deja.. tu cu alex OK?
|
bun..bani incolo, bani incoace...dar dupa ce e fondat clubul, care e urmatorul pas care trebuie facut pentru a legaliza cursele?
Stie cineva? Tell me sa stiu si eu :D Respect! |
deci inca o data nu mai shtergetzi... ca am arhiva shi nu obosesc sa o postez la 5 minute o data... CLAR??
ufo_strengaritza (9:00:30 PM): vio ufo_strengaritza (9:00:30 PM): sal ufo_strengaritza (9:00:33 PM): in legaturacu intrebarea ta ufo_strengaritza (9:00:54 PM): membri fondatori is numa 3 ..restul is alt fel de membri..care cotizeaza ufo_strengaritza (9:01:09 PM): nu are rost sa ii pun pe toti la gramada si sa ma trezec cu okii in soare krushx2003 (9:03:10 PM): hey yo ufo_strengaritza (9:03:14 PM): z ufo_strengaritza (9:03:15 PM): krushx2003 (9:03:20 PM): cei care dau banii de deschidere sunt fondatori baby ufo_strengaritza (9:03:26 PM): da ufo_strengaritza (9:03:31 PM): de fapt nu ufo_strengaritza (9:03:32 PM): krushx2003 (9:03:33 PM): in caz ca nu itzi dai seama deschide tu singura te chemi fondatoare krushx2003 (9:03:39 PM): apoi restu coizeaza pe luna ufo_strengaritza (9:03:44 PM): mda ufo_strengaritza (9:03:48 PM): e un pic maia ltfel ufo_strengaritza (9:03:55 PM): am vb cu jurista krushx2003 (9:04:14 PM): auzi tu cu cine crezi ca discutzi? ufo_strengaritza (9:04:20 PM): scuze.. ufo_strengaritza (9:04:28 PM): facem..cum putem... krushx2003 (9:04:32 PM): cei care dau banii aia 6 mil sunt fondatori krushx2003 (9:04:37 PM): ca aia fac de fapt krushx2003 (9:04:41 PM): fondeaza clubu ufo_strengaritza (9:04:52 PM): aham ufo_strengaritza (9:04:54 PM): zi si tu ufo_strengaritza (9:04:58 PM): ii pun pe toti pe acte ufo_strengaritza (9:05:07 PM): nu vezi in ce cacat ne bagam cu scandaluri ufo_strengaritza (9:05:10 PM): nu merge chiar asa krushx2003 (9:05:11 PM): atunci e alta treaba ufo_strengaritza (9:05:14 PM): o sa vezi tu cum o sa fie ufo_strengaritza (9:05:24 PM): nuu... krushx2003 (9:05:24 PM): atunci deschide tu ufo_strengaritza (9:05:25 PM): auzi krushx2003 (9:05:28 PM): trece-te in acte krushx2003 (9:05:36 PM): shi restu sunt doar membri cotizantzi shi atat ufo_strengaritza (9:05:37 PM): tu ai zic ca ai vrea sa intri dupa ce se face..sau am inteles altceav? krushx2003 (9:05:46 PM): nu m-am numit fondator ufo_strengaritza (9:05:51 PM): hai ma..nu zice asa..sa ma trec io ufo_strengaritza (9:05:53 PM): nu io il fac krushx2003 (9:05:55 PM): de aia tzi-am zis sa ii enumeri tu ufo_strengaritza (9:05:56 PM): nu e clubul meu krushx2003 (9:06:09 PM): ala care deschide clubu apai sa-l deschida ufo_strengaritza (9:06:10 PM): pyyri o zis la cineva aici in cart ca deschide el club..io nu fac asa krushx2003 (9:06:14 PM): sa se chieme fondator ufo_strengaritza (9:06:18 PM): aham krushx2003 (9:06:20 PM): shi restu sa fie sanatoshi ufo_strengaritza (9:06:21 PM): hai sa iti zic ufo_strengaritza (9:06:24 PM): da nu mai zici la nime ufo_strengaritza (9:06:30 PM): restul o sa inteleaga pe parcurs ufo_strengaritza (9:06:39 PM): eu alex si mircea membri fondatori ufo_strengaritza (9:06:46 PM): restul o sa fie alta ierarhie ufo_strengaritza (9:06:49 PM): mai multe de fapt ufo_strengaritza (9:06:54 PM): de onoare cei care vin cu banii krushx2003 (9:06:57 PM): sa fitzi iubitzi sa punetzi bani totzi trei ufo_strengaritza (9:06:58 PM): care o sa si-i recupereze krushx2003 (9:07:01 PM): restu nu au de ce pune bani ufo_strengaritza (9:07:07 PM): si apoi...gloata..care se mai baga si krushx2003 (9:07:10 PM): punetzi voi cate 2 mil de caciula shi cu asta basta krushx2003 (9:07:14 PM): unde e treaba? ufo_strengaritza (9:07:15 PM): si asa.. krushx2003 (9:07:29 PM): ce sa recuperezi? krushx2003 (9:07:32 PM): stai putzin ufo_strengaritza (9:07:39 PM): oke..oke ufo_strengaritza (9:07:42 PM): nu ma stiu krushx2003 (9:07:47 PM): tu deschizi un club cu pretentzii de fondator apoi tu vrei sa recuperezi? ufo_strengaritza (9:07:48 PM): lasa ca o sa iti zic dupa ce il facem ufo_strengaritza (9:07:50 PM): nu io ma ocup krushx2003 (9:07:53 PM): cine crezi ca itzi face tzie club? krushx2003 (9:08:02 PM): sa te chemi fondatoare shi asha mai departe ufo_strengaritza (9:08:14 PM): o singura intrebare ufo_strengaritza (9:08:20 PM): o sa intri in lub daca se face? ufo_strengaritza (9:08:25 PM): club* krushx2003 (9:08:35 PM): da dar daca tu crezi ca storci bani de la luime sa il fondezi te insheli ufo_strengaritza (9:08:41 PM): da.. krushx2003 (9:08:42 PM): io o sa le spun la titzi care e treaba ufo_strengaritza (9:08:42 PM): nu ma ufo_strengaritza (9:08:43 PM): nu e asa ufo_strengaritza (9:08:47 PM): o sa iti explic dupa ufo_strengaritza (9:08:52 PM): nu stiu exact sa iti zic ufo_strengaritza (9:08:56 PM): nu-l fac io de capu meu krushx2003 (9:09:00 PM): lol mie nu ai ce-mi explica krushx2003 (9:09:05 PM): nu e asha cum credetzi voi krushx2003 (9:09:07 PM): shi cu asta basta ufo_strengaritza (9:09:08 PM): aham. |
P.S. Daca are cineva de spus, sa o spuna si sa ramana mesajul pe forum :D
Mesajul lui \"Krushx2003\" a fost sters si nu mi se pare corect fata de ceilalti 8) Respect! |
continuarea...
ufo_strengaritza (9:08:25 PM): club* krushx2003 (9:08:35 PM): da dar daca tu crezi ca storci bani de la luime sa il fondezi te insheli ufo_strengaritza (9:08:41 PM): da.. krushx2003 (9:08:42 PM): io o sa le spun la titzi care e treaba ufo_strengaritza (9:08:42 PM): nu ma ufo_strengaritza (9:08:43 PM): nu e asa ufo_strengaritza (9:08:47 PM): o sa iti explic dupa ufo_strengaritza (9:08:52 PM): nu stiu exact sa iti zic ufo_strengaritza (9:08:56 PM): nu-l fac io de capu meu krushx2003 (9:09:00 PM): lol mie nu ai ce-mi explica krushx2003 (9:09:05 PM): nu e asha cum credetzi voi krushx2003 (9:09:07 PM): shi cu asta basta ufo_strengaritza (9:09:08 PM): aham. IDEEA E CA CINE DA BANI LA FONDAREA CLUBULUI SE CHIAMA FONDATOR! DACA VOR TREI MEMBRI SA PUNA EI BANU SA ISHI FACA CLUB SHI NOI NE INSCRIEM CA MEMBRI SIMPLI COTIZANTZI... |
Re:
Buna seara doamnelor .. tarfelor si domnilor ...
am sa incep cu chestii personale ... adica ... ca CIKA eu am zis ca-mi fac club ... cand am zis asta nu stiu dar alexandra stie mai bine ca mine ca ea ii toata ziua cu mine ... io ziceam anyway de WANNADIE ca face club frate ... \"ufo_strengaritza (9:06:10 PM): pyyri o zis la cineva aici in cart ca deschide el club..io nu fac asa \" BUN ... dupa aia .. nu mii se pare corect sa faci chestii pe ascunselea frate adica ... \"facem asa si le explicam pe parcurs\" membru e membru fondator e fondator ... cine crezi ca plateste ca sa iti faca tie club ... nu se poate mai omule sa faci club ... si sa nu te intelegi cu persoanele cu care faci club , si mai ales sa iti futi prietenii adica oamenii din club ... sarlatania nu`i treaba ! DUPA AIA ... fondatorii tekno ovi ciclistu yonut krush ... undes astia ma tata? cand lui TEKNO ia venit ideea de club si acuma voi furati mancarea de la porumbei ! ... mircea fondator ... pentru ce? ce a fondat el ca sa fie fondator la acest mic paradis al vostru numic CSR ... in plus ca , cand cei enumerati mai sus erau pe forum , cartodrom , si linii , mircea nici nu cred ca stia ca exista asa ceva ... si acuma hop dintrodata o sarit peste astia si o ajuns sus ... fondator tata ... Sa va fie rusine cum ati sapat \"fondatorii\" pe la spate incercand sa luati faima asupra voastra ! si dupa asta ... fac pariu ca dispare strengaritza de pe forum asa vreao 2 saptamani ca nu stie ce sa scrie la postu lui vio ... care a fost sters odata de unul dintre moderatori ceea ce nu mii se pare corect ! DE CE? ca sa se ascunda dovada ... cam asa ceva am inteles eu .. cum vrei sa faci frate club cand ascunzi chestii de ceilalti .... cine pune bani la FONDAREA clubului este AUTOMAT fondator ... DA ? io nu am fost nu ma simt si nu vreau sa fiu fondator .... poate doar un simplu membru odata .... daca aveti o explicatie buna pentru ce a zis strengarita ... postati aicea sa aflam si noi [asta pentru fondatori] ... care era defapt planu asta cu ... o alta ierarhie ... cine se supara se supara ne batem ne omoram eu am zis ce am avut de spus este un forum este o tara libera este democratie ! Peace ! |
Re:
Dupa fazele astea nu stiu daca \"CSR mai incepe\" ............. Pacat de noi
|
in primul rand, eu am fost cel care a shters prima data mesajul, motivul... eram pe punctu de a pleca din casa shi m-a sunat ale sa ma roage sa shterg repede postu sa nu vada frate-so, yo cum eram in graba l-am shters shi nu am ami stat sa-l citesc... dupa ce l-am shters... am sunat-o pe theba shi mi-a citit ce scria in postu' respectiv... faza cu shtersu' a fost greshala mea pt ca nu am citit ce scria in post, imi cer scuze.
in al doilea rand... mie unu, la fel ca shi lui vio, nu o sa imi comvina sa dau banu' shi sa fie mircea ale shi alex membrii fondatori.... defapt ce treaba are mircea cu fondarea? nu intzeleg... nu am nimic personal cu el, sa nu fiu intzeles greshit... unde uitam ca ideea clubului... mi-a venit cand eram la TM la curse... cand aici la cluj nu se intampla nimic... eram in tot C-u' doar vio, ovi, alex, eu, ciclistu shi mai incolo umpic yonutz... de unde **** mea atata vitejie? fratzilor... asha nu e loc... facem clubu pe la cur, pe la spate? pe asucns ma fratzilor... da-o in cacat de treaba... noi dam banii shi cand e gata clubu' numa' auzim... cine is membrii fondatori..dao in cacat de treaba... to ce facem tre facut pe fatza... yo nu fac la nimeni firma... shi noi restu'... membrii cotizantzi... pt ce **** mea sa fiu membru cotizant? dupa cum ziceam... imi pare rau ca am dreptate... dar... tot certuri o sa fie... shi treaba tot de cacat o sa fie... shi club lafel de cacat... imi pare rau pt noi... domne' ajuta! |
....
clubu lu' Dzo ! adica cotizati baieti sa se faca un club cu sefi autoproclamati .. sau ma rog am inteles eu gresit
in fine ...bafta |
bafta pulii mai omule... ca asha nu mai facem nici un club...
|
Capital SOCIAL MINIM e 2.000.000
M-am interesat in legatura cu capitalul social al clubului...
Cine a zis ca tre sa fie de 6.000.000? Minim e 2.000.000 . De unde vine suma maricica de 6 mil? Mersi! Respect! |
yo shtiam ca e 3 mil or what the shit... papu' care shi-a facut acuma recent firma de taxi a zis ca e r mil... oricum e mai bine decat 6 :lol:
|
Gandeste-te ca la taxi tre si licenta de taximetrie :D
Cred ca din cauza asta e mai mult :D |
bah ce sa va zic acuma?
v-am spus de la inceput ce am avut de zis,si multi s-au ofticat si asa dar din pacate am avut dreptate vb lui vio:teoria e teorie si in scoala inveti numai teorie realitatea e cu totul alta dar partea nasoala e ca din cauza unor oameni ca acestia clujul probabil nu o sa aiba niciodata parte de curse legale :( hai sa zicem ca intr-adevar capitalul social ar fi 6 milioane dar din moment ce sunt 10 fondatori care dau banii si asa atunci clubul trebuie sa aiba 10 membri fondatori nu 3 sau 2 sau 1 asta se cheama inselaciune!!!! si vb lui tekno:ce draq cauta mircea acolo?????vrea sa fie membru fondator???? sa isi faca club cu strengaritza si cu alex si sa dea ei toti banii sa fie membrii fondatori si pe urma sa se stearga cu actele clubului s anu zic pe unde nu de alta dar nush cine o sa mai vrea in clubul respectiv legat de strengaritza:tot ai strigat pe aici ca nu vrei banii nimanui si asa ca vrei doar sa ajuti,ei bine te-ai dat singura de gol cat despre jurista aia ,daca intr-adevar ea ti-a spus ca iti tre 6 mil si asa ,fata aia isi bate joc de tine tekno sincer imi pare rau pt tine... stii cum e aia?\"doamne aparama de \"prieteni\" ca de dusmani ma apar eu!\" sper ca te-ai convins si tu si restu ce le poate capul acum poate ma intelegi pe mine de ce nu am facut tam-tam cu ce am eu in cap cat despre ce a afirmat strengaritza cum ca piry si-ar face club nu e asa piry a zis adevarul : EU VREAU SA FAC!!!dar nu club si asa mai departe voi vedea ce va fi si nu voi cere nimanui bani cei care il vom face vom da toti banii restu vor putea sa devina membrii ai clubului sau ce va fi!!! |
Re:
da nu stiu ca io chiar nu am zis asa ceva ..ca eu fac club ... nu stiu unde o vazut asa ceva alexandra ... nu am zis nici ca tu faci numa acuma ...
|
MA BAG SI IO
|
Ba fratilor, atata paravrageala despre club pe forum de cateva luni ca eu unul m-am urat deja, cel mai bine ne intl. toti cei pe care ne intereseaza sa fie un club si vb. cum facem, din cate stiu eu cam lipsesc banii, sau ma insel, dar mai terminativa cu certurile astea pe forum.
|
luminatorule ce eshti... bani ca bani... da' din pacate era sa luam shi o tzeapa... citeshte msg-urile anterioare...
|
Lasa ca-mi zici tu pe scurt la bloc tekno, ca-i prea mult de citit.
|
salut .am reusit si eu sa dau de un net si sa pot citi ce mai e pe forum
deci :1 ce o zis soramea o fost total gresit ,faza ca dau toti bani si trei suntem fondatori . 2 cu atatea certuri cum sa faci club????.simplu .eu am zis ca aduceti banii de 3 saptamani .ne vedem in cartodrom dar nimeni nimic .spun k.banii depusi sunt de mine soramea si mircea.pana acum nu ati vrut sa aduceti baniii inseamna ca nu vreti sa faceti parte .atunci eu fac cu altcineva .foarte simplu .eu am mai vb cu tekno joia trecuta si tot nu a zis nimic . in fine faza cu 3 milioane sau 2 cum era inainte vorbe aiurea pt ca atat e acuma .contu din banca tre sa aiba 5,6 milioane lei si vreo 3- 400 de mii tre pt notar pt niste acte . am intrebat frumos si de sediu nimeni nimic .atunci am luat eu initiativa . . ca sa se clarifice treaba .piri doar cu scandal ,tekno ii ia parte mai nou ,ovi e departe acasa si yonut la fel ovi mi-a spus ca e cam nasol pt ca se tot cearta lumea pe forum .driceru mi-a spus la fel ca uniii tot vorbesc aiurea pe forum doar ca sa umple paginile .vio spune ca suntem copiii ca nu o sa facem asa ceva niciodata .pai are multa dreptate .cu asa certuri nu o sa fie niciodata csr. am uitat sa zic .de unde cu ura asta intre noi nu dau nume da ala nu il suporta pe unu si pe altu .prir tu tot vorbesti de aia vechi .tu ai venit dupa faza cu dambu.asa ca nu ai alte drepturi nu imi place ca cei de la bucale sau de l;a craiova vad asa ceva pe forum .doar in cluj se intampla . lista era facuta cu membri fondatori daca erau ei de acord dar mi s-a bulit calcu si nu am \\mai putut sa o mai pun .dar am vazut unele treburi care m-au pus pe ganduri si am vazut care is corecti si care sar sa muste ca un pitbul .eu oricum fac club voi nu va mai dati interesu treaba voastracu bani au venit andrei ,mircea eu soreamea driveru ionut si doru cu peugeotu .deci de 3 saptamani nu veniti cu nimic .lasati ca face s tace altu mai smecher.de exemplu wanadie el va face ca nu se cearta cu ai lui dar in fin sa nu mai facem din tantar armasar .oricum restu de bani ii pun eu |
ufo
fati linistit facutele eu unu cu ai mei nu ne grabim,noi stim bine ce avem de facut ! si asa nu ii stres,avem timp mai mult ca suficient. ce sa zic bafta !!! cat despre cap social,cineva isi bate joc de voi ala e de maxim 3 milioane ,am verificat ,mi-a fost confirmat de contabil si avocat!!! ai grija sa nu ramai cu banii dati dea p**a! |
un lucru nu mi-a placut in viatza: scaldatu vorbelor shi spalatu pe cap(interior), whatever... fondatorii dau banii shi fondeaza, apoi restu cotieaza lunar. Chiar nu pricep ce poate fi asha greu. explica tu mai clar shi io ascult. chiar nu vrei sa intzelegi ca numai cei care fondeaza clubu platesc taxele shi fac formalitatzile? ce puii mei o tot dai in draganenii... ca nu tzine treaba, hai fi baiatserios shi incearca sa te abtzi. apoi cand va fi clubu facut al tau sau al altora o sa mai discutam shi o sa mai vorbim. pana atunci mai las-o moale shi treci la treaba... shi BTW nu mai cere bani la nimeni care nu e fondator. punct shi spor la treaba!
|
clubu vietii!!!!
|
Re:
Am vorbit cu inculpata si refuza in continuare sa-mi dea informatii despre ce se intampla cu faza dinainte ..
DiJeiPiry: bun DiJeiPiry: da pina la urma care ii explicatia la ce ai zis tu pe forum ? ufo_strengaritza: LASANEEEEEEE ufo_strengaritza: LASANEEEEEEE DiJeiPiry: ca tot in cacat ati ramas cu clubu ufo_strengaritza: nu iti zic tie ufo_strengaritza: nu vad de ce iti dau tie explicatii ufo_strengaritza: :D ufo_strengaritza: :* DiJeiPiry: poi ca nu ai explicatii de aia DiJeiPiry: hai ca o postez si asta pe forum mdeah |
hai lasati-ma in pace ca dispar de pe net si faze....
nu am fost in cluj..azi plec in excursie...si dupaia in alta si nu mai vin decat f rar acasa..plus ca nu am net.... din ce am vb cu vio fiecare a vazut si a inteles ce a vrut.... va rog sa va interesati in legatura cu capitalul social..oke? PT ASOCIATIA SPORTIVA 2 SALARII MINIM PE ECONOMIE VOI ZICETI DESPRE SRL CARE E ALTCEVA...LA CARE E 2 milioane... mai interesati-va si nu mai vb aiurea... si terminati cu dramatismele alea gen \"stirile de la ora 5 \" have a nice vacation...va salut!!! |
ok...Cu 2 salarii te cred ca e 6 mil...Dar e nevoie sa fie angajat cineva?
Daca clubul exita cu un singur manager, nu e ok?Asa ar fii 4 mil.... |
INTALNIRE CSR
LUME LUME!? Ne vedem Jos seara la 22 in parcarea aia langa capatul troleelor de langa C.?Chiar in spatele buticului unde stau aia de la trolee...sa vb sa vedem cum facem, si sa vedem cati suntem...:) :shock:
|
mah, arici, bine ca acuma spui shi tu, de ce n-ai putut zice macar cu o zii inainte, sa vad cum imi fac programu, ash fii venit shi eu.. :(
|
Io nu am zis nimik pana acuma...am zis ka nu ma bag in discutzii ca pe multi nu va stiu, dar sincer nici nu vreau.Totul e simplu cine vrea sa puna banu, cine nu...ce umpleti memorie cu atatea posturi?Va simtiti jupani?Strengaritza o zis clar...se face club...nu vreti sa intrati...abtineti-va.Pa si de la capat.
:twisted: |
Re:
Astea-s intaririle :) da ma ... totusi unde scrie ca sa nu faca strengaritza club ? era o alta faza de INCREDERE zic eu ... ma rog ... sa iti explice altu ca nici pe mine nu ma intereseaza si la fel zic si eu ... care vrea sa fie fondator da bani ... care nu nu ! pina la urma urmei degeaba zice careva ca ba nu da banii ca daca vrei sa ii dai tot ii dai !
|
Lume,lume?Daca nu vine nimeni la intalnire,sa-mi spuneti..ok?Sa nu astept degeaba :D
Mersi! RESPECT! |
Re:
Poate de aia ca nu stim unde si cand ii intalnirea ... zii DATA :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning