![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
Quote:
|
Da mai fratzilor, hai sa impartim fluturasi prin oras.
Iau 2-3 baieti in masina cu maldarul de fluturasi si la semafoare dam la soferi prin masini (prindem si cateva BMW-uri - tot la semafor :D -) |
Quote:
ideea era ca la caravana va rugam sa mergeti in spatele coloanei. de asemenea prioritate in parcarea hotelului (cca 65 locuri) o vor avea BMWurile! mai sunt alte masini care vin :) dar astea sunt conditiile, d efapt rugamintule noastre :) |
s-au impartit cca 1000 fluturasi prin toata tara :)
sa vedem acum efectul :) |
andreea
noi cum putem lua fluturasi ? este vreun reprezentant pe aici prin PL ? am si eu cativa prieteni cu bmw`uri ..... si poate nu stiu (sunt cu treaba serviciu...) |
cc13 si comisaru
daca nu mai au pliante va trimit eu |
Quote:
O sa fie super show! Bimmer-ilor.... o sa am de filmat ceva...! |
E BIMMER fest.. dar cine zice ca nu e suflet de fan la volanul unui opel (sa zicem)? sa vezi pasiune la fete :D
pai sa va inarmati cu aparate si camere de filmat :D adunam material sa facem un super film dupa :) |
aveam eu un flyer ;) dar nush unde l-am pus :D
|
Quote:
Ideea este ca dupa ce l-ai condus o data (pe oricare din ele) devii dependent de BMW! Pai si cum facem cu materialul ca daca stam sa adunam cat filmeaza ala sau celalalt facem un film de cateva ore bune? Bimmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! !! |
am si eu cativa baieti cu bmw
tre sa fie neaparat ursuletz? sau oice tine de aceasta marca? @andreea tu esti din ploiesti? sau cand zici ca ai trecut p-aci? |
Absolut orice BMW (numai sa fie curat si frumos) fiindca e ziua lor si trebuie rasfatati nitel si ei :p
|
Quote:
|
Quote:
Bimmer inseamna BMW nu E30 :D nu sunt din Ploiesti, am trecut joi in drum si dinspre Cheia 8) |
o sa iasa show de show!!!!Donule pe drum pan la Cheia cine filmeaze cu camera ta yo sau altcineca????
Attttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!! |
Pana la urma s-a realizat ceva cu cazarea? :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
daca nu shantzu atunci cine? nu? stii tu... disco cu babalacii... :lol: |
Quote:
|
Quote:
:confused2 :confused2 :confused2 :confused2 :confused2 :confused2 |
despre ce vb voi acolo?
|
ce tare...... nimeni nu intelege nimic
se vorbeste prea codificat... iti trb decodor ca sa intelegi :lol: andreea` daca treci zilele astea prin PL ..... anunta si tu te rog, ca am nevoie de niste fluturasi |
Quote:
De filmat cu camera filmez doar eu, chiar daca conduc pentru ca am si trepied :p ca daca e sa ma iau dupa mana voastra stric filmarea ca nu prea le aveti. Mai zicea Nesomn ca va duceti cu trenul... plm, mai am si eu niste prieteni care vor sa mearga asa ca ... nu e loc la mine. Vezi ce zice Nesomn ca el se lauda ca merge cu prietenul lui incepataur cu Toyota (lui D-zeu)... Stii Kraven ce zic? :lol: |
shtiu shtiu!!yo ma oftic k nu pot veni...dar o sa iau filmarile de la tine pe dvd...kred...dak le imparti cu noi:)...la faza cu kmera iti dau perfecta dreptate...yo m`am chinui duminik sa fac kteva poze cu kmera lu` elena si m`am lasat la mana mea....nu ma bag...tehnologie prea complikta pt. mine!!:)
|
Quote:
Nu trebuie stricata reputatia de cameraman si fotograf a lu' DONU :D :twisted: |
Quote:
PEY ERA VB DE X_CITE K MEREM Q TOYOTA DAR NICI NU SA APUCAT SA FACA SCOALA CE NASPAAA:((((((( DAR IN FINE NE DUCEM Q BICICLETELE DAK NU AVEM LOC PE UNDEVA |
Quote:
Nu le am eu ca un profesionist, dar macar iese ceva frumusel. Ideea e alta! Cei de la Bimmerfest intra in Brasov sau toata actiunea se petrece la Cheia? |
Important e ca vin aici apoi...unde intra e partea a doua :-P
|
numai la Cheia nu s eface nimic in Brasov
|
Bine asa!
Drifturi, cerculete, burn-uri!!! Bimmerfest is the best! Ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! |
donule imi dai mie sa filmez ?? ca eu o sa merg cu un ursh ;)
|
Pai si eu o sa merg in spate si vad draq toata coloana.
Pe drum nu stiu daca e asa important de filmat. Bateria la camera tzine o ora man, asa ca am nevoie acolo de camera... pe drum mai putin. |
Stiti ca m-am invoit de la servici ptr. evenimentul asta da? :twisted:
|
ma gandeam eu :D
|
Quote:
|
Mda mai mami, insa eu nu voi sta decat sambata, plec in Brasov seara si vin inapoi pe Dn-u.
Asta e beleaua. Oricum... imi ajunge sa filmez tot ce trebuie... cred... |
Quote:
|
Quote:
hmmm.. o sa ne distram si noi stati linistiti :twisted: :twisted: |
Quote:
|
nu ai auzit bine :)