Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/131119-soferita-blocat-banca-intreaga-timp-ora-ajutorul-parcari.html)

CobraArt 29-06-09 14:39

Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări

Femeile...........

tetic28 29-06-09 14:47

Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări

poate era cineva cunoscut in banca si ea nu vroia sa fie deranjata de persoana respectiva asa ca a blocat-o inauntru :))

Mititelu` 29-06-09 15:01

E teribil de asemanator cu asta:
https://www.youtube.com/watch?v=jd-Ku...e=channel_page

Nanu 29-06-09 15:03

se mia intimplat asa ce e sa faci asa e natura nemiloasa

http://vtuning.md/video/12-video/453...-la-volan.html aici inca un caz

M_Flow 29-06-09 15:06

:help:asta tine de bun simt........................cum draq sa parchezi in halul ala...............cum sa iti trantesti masina pe trotuar asa, nu era loc nici pentru pietoni sa treaca :no:

allexutzzu 29-06-09 15:10

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 2446922)
nu neg ca a procedat corect sau mai bine zis nu a gandit cand a facut parcarea , dar usile institutilor nu prea au dreptul sa se deschida pe spatiul public ... ci in interiorul acesteia ...

aici gresesti...institutiile publice sunt obligate prin lege sa aiba usi cu deschidere in exterior pentru ca in cazul unei catastrofe naturale, incendiu sau altceva, tendinta oamenilor e de a se ingramadi in usa facand astfel imposibila deschiderea ei in interior... ;)

iar despre fata...ce sa zic, poate n-a fost atenta cand a parcat si n-a vazut ca e usa... acum nu trebuie omorata...eu unul i-as fi propus sa-si ceara iertare la mine acasa :lol:

SKR* 29-06-09 15:15

Ei na ma, daca nu le da permisu zic ca e discriminare ca`s femei :|

tigermotorsport 29-06-09 15:19

La asa o parcare... No comment.

Sp1ky 29-06-09 15:42

Quote:

Originally Posted by Mititelu` (Post 2447215)

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))):lol::lol::lol::lol:

MadMike89 29-06-09 15:49

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2446731)
nu stiu cum iau astea carnetul ......

Cum nu stii... LA PITESTI!...daia se intampla atatea belele...

slayersland 29-06-09 16:01

Batuta in cap, da...insa vorba cuiva mai sus, nu trebuie omorata, asa sunt femeile, e clar ca nu a fost cu intentie oricum...nu fac asa multe accidente grave cat barbatii pentru ca ele conduc incet, insa incurca enorm si fac gafe cu orice ocazie...Si eu am o matusa care urca dealu cu a 5-a...ma uitam pe geamu lateral si simteam ca motoru gafaie si masina incetineste...si cand ma uit...acu de la turometru picase, si cand vad schimbatoru...oho..apoi a trebuit sa-i tin frana de mana eu si sa ii zic cand sa apese pe acceleratie, ca scapa masina in spate, cand am ajuns la Roman i-a ajuns randu la o benzinarie si a trebuit sa scot eu bani din buzunar, cauta disperata in geanta si aia in spate claxonau saracii...ocupase pompa aiurea. In concluzie...mai bine sa ma omoare un barbat cu 200 la ora inainte de 50 de ani, sa scap de grijile vietii, decat sa ma chinuie lent zeci de femei sa imi manance nervii si dorinta de viata prin comportamentul lor rutier :))

Skip_FF 29-06-09 16:03

Ce mai putem spune ....femeile astea....

RIcKO 29-06-09 16:07

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2447402)
Batuta in cap, da...insa vorba cuiva mai sus, nu trebuie omorata, asa sunt femeile, e clar ca nu a fost cu intentie oricum...nu fac asa multe accidente grave cat barbatii pentru ca ele conduc incet, insa incurca enorm si fac gafe cu orice ocazie...Si eu am o matusa care urca dealu cu a 5-a...ma uitam pe geamu lateral si simteam ca motoru gafaie si masina incetineste...si cand ma uit...acu de la turometru picase, si cand vad schimbatoru...oho..apoi a trebuit sa-i tin frana de mana eu si sa ii zic cand sa apese pe acceleratie, ca scapa masina in spate, cand am ajuns la Roman i-a ajuns randu la o benzinarie si a trebuit sa scot eu bani din buzunar, cauta disperata in geanta si aia in spate claxonau saracii...ocupase pompa aiurea. In concluzie...mai bine sa ma omoare un barbat cu 200 la ora inainte de 50 de ani, sa scap de grijile vietii, decat sa ma chinuie lent zeci de femei sa imi manance nervii si dorinta de viata prin comportamentul lor rutier :))

ia sa prinzi tu o femeie la volan sa urce dealul ina a5 a ...si sa fie doar o singura banda pe sens sa te vad atunci....am prins eu asa o coloana crede-ma ca nu e ceva de vis ....iti vine sa le omori nu alta ...sau sa se opreasca in sensul giratoriu sa dea prioritate de dreapta .....de cate ori ma grabeam si chiar trebuia sa ajung undeva ....de atatea ori o panarama la volan care incurca circulatia .....prefer sa ma feresc de ala care merge cu 200 la ora decat sa stau dupa o femeie la volan

b0gdan_max 29-06-09 16:15

ce nesimtire si cata lipsa de talent....

bog88 29-06-09 16:17

trebuia sa-i zgarie masina. domne am icnercat sa ies si s-a zgariat sorry. te-n mata de nesimtita

UrSoY 29-06-09 17:28

astea iau carnetul pe un bot sau poate pe ceva verzisori ..oricum tare p..zda:))

NuMbEr-OnE 29-06-09 18:25

Arata bine gagicutza :D

dolb 29-06-09 18:28

faza tare e ca avea un cartus de ASSOS frate:) ASSOS.. pot sa repet? ASSOS :lol:

danuuu 29-06-09 18:29

ce vacutza incompetenta!!!!

RideTheRiddle 29-06-09 18:41

deeeeeciiii ... deccii primele 10 minute ar fi fost amuzante. urmatoarele 10 ar fi fost frustrante. umatoarea ora in care domnisoara a stat parcata ar fi fost incercarea de a distruge cat mai mult posibil din masinuta ei. :-???

pwr_bz 29-06-09 18:49

Asta e!!! Oricum faza dura!

PS:dragutza gagica

sandu_dan 29-06-09 18:56

femeile si soferia ... baba si mitraliera :))

marygut 29-06-09 19:35

politistul zicea ca singura solutie e sa astepte soferita ,dar dak masina era parcata ilegal ,dc nu a chemat platforma sa i'o ridice de akolo si "smechera" asta sa dea cateva milioane sa'si i'a masina inapoi ??? :-?

dan_stage28 29-06-09 19:37

Tipic femeilor ma intreb la ce le o mai creat Dumnezeu

CyberCSX 29-06-09 20:06

Quote:

Originally Posted by dan_stage28 (Post 2448045)

Pt. ca-s bune de PRASILA. Perpetuarea speciei. Ce n-ai stiut?

Ce ne-am face fara..... FESTIVALU GAURICA DE AUR? :D :D :D :D

Brian 29-06-09 20:09

Quote:

Originally Posted by dan_stage28 (Post 2448045)

Hai frate ca exagerezi ..:lol: eu unu n`as putea trai fara femei !
P.S: Nu toate sunt catastrofe la volan cum e domnisoara cu assos din filmulet.. :-)

RIcKO 29-06-09 20:15

Quote:

Originally Posted by Brian (Post 2448130)
P.S: Nu toate sunt catastrofe la volan cum e domnisoara cu assos din filmulet.. :-)

nu dar 80 % sunt ...:D cei drept nu toate ..am mers eu cu una la volan...nu stiam de ce sa ma tin ...in depasiri deja apasam eu in dreapta pedala de frana ....:D sunt si fete care se mai stiu cu sportul asta numit soferit

dolb 29-06-09 20:24

Quote:

Originally Posted by Brian (Post 2448130)

ha HA ha ha ha..assos frate :lol:

anyway, nu toate femeile sunt proaste la volan ! ci majoritatea ! insa n-as putea trai fara femei.

demin2609 29-06-09 20:28

sa fi facut asta in bucuresti sau in craiova

ca o gasea rasturnata!

asta in caz ca O mai gasea!

calin_m_power 29-06-09 20:45

"
nu neg ca a procedat corect sau mai bine zis nu a gandit cand a facut parcarea , dar usile institutilor nu prea au dreptul sa se deschida pe spatiul public ... ci in interiorul acesteia ... "

nu prea cred ca ai dreptate.Normal in banci ,baruri ,etc unde este totusi un trafic destul de intens de persoane usile trebuie sa se deschida in exterior pentru ca in cazul unui incendiu sau stiu eu altceva,oameni se panicheaza si fug toti spre usa, riscand sa nu o mai poata deschide daca aceasta se deschide in interior!!!!!tocmai de aceasta TREBUIE sa se deschida in exterior.Sunt anumite norme date daca nu gresesc in caz de incendiu, cutrmur etc.

lucian1985 29-06-09 21:19

Cum frate sa nu vada intarea in banca??... Oare ce o fi fost in capul ei?

florinrados 29-06-09 22:40

cedilea...vezi daka se dau permise pe banda....o mai si scuzam ca e fata cat are? 18 anii??? cred ca da...

Pepez 30-06-09 00:36

:))) ce ametita

vand/ schimb opel tigra http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...ve-365990.html

db_85_amd 30-06-09 04:43

uoff uoff uoff proasta pamantului !!:oops:
NO COMMENT :lol:

de n-o dadeam cu capu de usa aia pana incepea sa vorbeasca singura regulile de circulatie

hai sa ne gandim daca cuiva din banca i se facea rau,pe unde intra/iesea vreun medic ceva sau ca oricare,ai alte urgente.........

Ace MNE 30-06-09 07:43

Ce a facut fata asta fara sa vrea ar trebui sa facem cu toti in semn de protest, pentru ca s-a ajuns ca intr-o tara EUROPEANA sa nu ai unde parca nici macar ilegal!!!

cat despre situatia de fata....ma lasa rece...:rolleyes2

exx24 30-06-09 07:53

va agitati degeaba.. nu-i trebuie mai mult de 2 neuroni sa duca o viata buna.. atat tmp cat stie sa foloseasca gura si fundu.. dece sa-si "tureze" creieru prea tare.. il tine la relanti..

dbx40 30-06-09 08:25

Daca as putea delimita bunaciunea de soferita as spune ca cea din urma ar trebui ... stirpita! dar tot "noi" le dam carnete la proaste! noi: instructorii, militienii, prefectii, "sponsorii" etc. Deci ... grea decizie, daca o vezi pe sosea mai ca ai lasa-o fara cap, daca-ti vine acasa ... parca ia-i mai da drumu' pe sosea de vro' 2-3 ori ...

UNLORD 30-06-09 09:22

Ca este femeie e mai putin important, tot baietii sunt campionii la mitocanii si incurcaturi. De remarcat este masina, care bineinteles apartine VAG-ului. Am observat ca VAG-urile sunt masinile pe care le remarc cel mai des in situatii ca asta de mai sus. Stiu ca sunt subiectiv, doar asa mi se pare, ca soferii de VAG incalca cel mai des regulile si sunt cei mai agresivi in trafic, nu au rabdare, ei intotdeauna se grabesc. Azi am vrut sa ies din garaj (e ditamai garajul de bloc si e si subteran) si bineinteles ca un Passat gri, modelul trecut, cu capace ma bloca desi scrie mare cu rosu "Garaj, nu parcati!" ... nu imi sariti in cap, e doar o constatere....e adevarat, subiectiva...recunosc...sau poate a mai sezizat cineva fenomenul asta...cel putin in Bucuresti.

dolb 30-06-09 09:35

sa stii ca sunt si multe bemeuri, x-uri la greu, q7 la greu care parcheaza asa ! in principiu, bucurestenii, masinile de cocalari si de fete sunt cele care parcheaza asa !

RIcKO 30-06-09 09:36

nu cred ca soferi VAG sunt asa....cred totusi ca VAG se regaseste la foarte multa lume in Romanica.....dehh e masina nemtzeasca..:D

All times are GMT +2. The time now is 10:37.

- Copyright 2026 4Tuning