![]() |
Re: Plymouth Prowler / Chevrolet SSR
Riscu meseriei, cum se spune asa frumos.
M-am uitat de curiozitate pe mobile.de ce e prin DE de gasit. Rezultatul AICI. Cel mai ieftin pe undeva pe la 22.000 dar cu motor V 6, 69.500 km rulati, fabricat în '97, automata, violet metalic, 254 CP si se afla în apropiere de Frankfurt. |
cu o pagina in urma gasise un coleg unul in romania, la 21.000 inmatriculat. As vrea sa-l vad si pe ala, sa vad care-i faza cu el.
Exista o versiune europeana a modelului? Am impresia ca am vazut de vanzare si fara bumpere. |
Posibil. Nu stiu dar cele fara bumpere si aparatori nu le poti înmatricula în europa. Exista niste legi în UE si RO face parte din UE asa ca nu cred sa ai mari sanse sa umbil LEGAL fara.
|
sar putea daca iti iei una sa-tio confiste la vama
|
LOL! de ce?
|
osa vezi daca iti cumperi spun ce e furata sau ceva de genu ... ori ti-o deasambleaza si ti-o dau pe bucati
|
:) Prietene, masina va fi adusa in transport oficial cargo, cu toate actele de proprietate si provenienta.
|
daca vrei sa-tio cumperi de la deler daca vrei sa-o aduci singur va trebui sa ti-o aduci singur
|
Si daca o iau de la privat si mi-o aduce o firma de transport ce are?
|
Quote:
~Nautilus |
Am si uitat de thread-ul asta.
Condus Prowler, dezamagit total de comportamentul masinii. In momentul asta mai bine alegeam sa n-o conduc, sa-mi ramana ideea aia din cap foarte misto despre el. Masina e extrem de neutra, dureaza 4 zile pana ajunge la 100 km/h, suge benzina parca tragi apa si nu e tocmai un cabrio compact, e chiar mare. Ma asteptam sa fie o idee mai mica, mai agila. Punctele forte raman aspectul senzational, stabilitatea, sunetul divin al motorului... si cam atat. Trecem peste. Condus Dodge Challenger... ceva absolut de vis, cred ca asta o sa si ramana. Se amana cumparatul pana la primavara, astept 159 GTA, sa vad daca imi permit. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning