![]() |
Re: Husqvarna SM125
Şi cât costă uleiul ăsta, de te rupe ?
|
Nu ma refeream ca ma rupe la bani , dar ii stresant sa stai sa iti aduci aminte ca trebuie sa pui ulei la fiecare 2-3 saptamani , oricum ..asta ii si din vina mea ca merg numai in ture mari pe ea, schimb numai pe rosu.
Vreo 50 ron sticla ... nu stiu exact Stiu ca mi-am luat o sticla de ulei , un kent 8 , un nestea si un mars si am dat 680 de mii ... Dar decat sa iau un ulei fantoma(ieftin) ...mai bine dau mai multi bani , dar stiu sigur ce pun in motor , stiu ca e bun. |
5 Attachment(s)
Nimic nou la motoreta pana acum :( ... sper de maine sa am timp sa ma ocup de ea ...
Ieri am fost la Gheorgheni cu ea, la intalnirea moto, mi-a consumat 6 litri si 2 galeti :lol: ... si cam atat ... pun cateva poze din "excursie" P.S: care are mai multe poze de la Gheorgheni ?!? L.E: Sorry pentru claritatea pozelor:D :arrow: |
hai sa`ti spuna sufletu meu ce ii lipseste la motoreta ta, i`ar trebui bine tot traseu de toba facut de akrapovic....
|
Da , m-am gandit si eu la o alta evacuare , dar am alte proritati acum ...
alea sunt: - Cauciucuri - Releu de incarcare - Filtru de aer - Xenon ... sa nu crezi ca vreau sa-mi pun xenon pentru figuri , dar farurile care le am nu bat deloc , nu vad nimic , si nu exagerez deloc , debea bate juma' de metru in fata(cu tot cu faza lunga) si se mai vede si galben :lol: iar gumele .... ce sa mai spun , is in stare critica , cauciucul de pe spate deja a dat de panza(si nu glumesc) , nu mai pot merge cu ea pana nu imi schimb cauciucurile ... |
2 Attachment(s)
In sfarsit, am mai progresat putin cu treaba la trotineta asta a mea, i-am pus cauciuc pe spate, am vrut sa pun si pe fata , dar nu mai avea baiatu' ala , apoi ... i-am intins lantu, azi ma duc sa-l curat cu un spray si o periuta si apoi sa-l ung tot cu un spray ....
si sa cumpar releu de incarcare si semnalizari, asta daca gasesc(releu), daca nu , mai caut :D Azi o duc la spalatorie, cam are nevoie de asa ceva. :arrow:poze roata spate incaltata :X :arrow: |
News ...
Maine sau poimaine o duc la vopsit... Ce culoare sa o fac ?!? astept pareri :D(orice in afara de albastru inchis sau negru ) |
Quote:
|
Am dus-o ieri la vopsit... carenele le fac alb cu perla mov, rezervorul si 2 carene secundare le fac negru mat...
I-am dat comanda de releu de incarcare , trebuie sa-mi sudeze cric-ul apoi sa-mi puna niste bucse la motor ca imi trepideaza cam tare ... si pana vineri ii gata... Iar de lunea viitoare ... sa-mi caut xenon ca farul meu ii nasol ... ii chior rau de tot... debea se vede ... P.S : Trebuie sa-mi schimb iar cauciucurile :lol: |
4 Attachment(s)
Dupa cum spuneam acum cateva pagini.. cand am finante o bag la cosmetica ... intr-o schimbare majora ...zis si facut, vineri am dus-o la service , in seara asta mi-a terminat-o.
...schimbarile fiind: -vopsit carene(alb cu perla mov si lac mov) -vopsit rezervor(negru mat) -schimbat releu de incarcare -sudat cric(l-am rupt) -taiat capatu la toba -curatat rezervor -curatat carburator -curatat filtru de aer -astupat mici zgarieturi in carene -facut filet nou la sea(prinderea) -curatat+uns lant Si daca am timp vineri , am sa-i fac si etrierii rosii(boala mea) si sa-i pun xenon(asta saptamana viitoare) Momentan am poze din timpul lucrarii , am sa revin cu poze cu ea gata maine seara... :arrow: |
cat ai dat pe cauciucu de pe spate, si cu ce spray cureti lantul?
|
Pe cauciuc am dat 70 de ron , nu stiu cum se cheama spray-ul , l-am luat de la piese auto...
|
Un spray de curaţat este ~ 50 lei. Cel de uns, de asemenea.
|
Spray de curatat = 30 de lei
spray de uns = 33 de lei ... am spus ca am dat 70 de ron pe cauciuc nu pe spray :D |
Am înţeles din prima. Eu ţi-am spus preţurile pentru nişte spray-uri bune, gen Motul sau Silkolene, spray-uri pe care mă îndoiesc că le găseşti în magazine de piese auto. Sau, cel puţin, în Craiova nu le găseşti la piese auto.
|
Aaaa... Sincer nu stiu, nu ma pricep la spray-uri, am luat ce am gasit ca mai avea putin si pocnea lantu' la cat de uscat era, pe viitor o sa dau cu ceva mai bun.
|
4 Attachment(s)
Si cam asa arata acum :2gun::dance:
:arrow: |
a iesit prea tare:X:X e foarte frumos, doar ca...alb in noroi nu o sa se mai cunoasca deloc:>
|
Mersi de aprecieri :D
da , asa e ... nasol cu noroiu' azi m-am gandit sa ma duc pe malu' garlei sa ma distrez putin dar nu m-a lasat inima sa o murdaresc ... inainte ... n-aveam o treaba.. asta e ... sacrificii de acum in colo :lol: |
Da,dar merita. E senzatie motoreta,mai ales cand o mai vezi si cu o roata pe sus. Cum mai batut tu la cap sa o fac mov pe a mea asa te-am batut si eu la cap sa o faci alba :> Si credeti-ma ca in realitate arata MULT mai bine :D
|
salutare
frumoasa "pliciuitoarea"...a iesit frumos cu albul asta...dar cum a zis si cineva mai sus....naspa in noroi.:( asa pentru cultura mea generala....cat consuma? ms anticipat de raspuns |
Depinde in ce stil merg...
daca merg ca oamenii normali, imi ia 8%, daca merg in stilul meu(in nici un caz nu merg ca oamenii normali) imi ia 11-12% :D |
ms de raspuns...ca aveam de gand sa ma dau pe 125 din primavara anului viitor....dar ma las de sportul asta:))
bafta in continuare cu jucaria:lol: |
Pai de ce sa te lasi ?!?
nu toate consuma asa, al meu consuma 11-12% ca e in 2timpi ii de 125cmc si are si schimbator si ii dau cate ture vreau .. de asta consuma mult.. daca iti iei ceva de 125 in 4 timpi o sa-ti consume putin ... 5% cam asa.. |
ms de informatie....chiar nu stiam:-??
atunci sa speram ca la vara o sa ma dau pe asa cv:D ms inca odata. ai grija de jucarie ca e bestiala:D. asfalt uscat:D. |
1 Attachment(s)
O poza de ieri de la evenimentul "Got Skillz by Katana Team" din Piatra-Neamt(Poligon):D
O sa pun mai multe poze in seara asta ca acum ma cam grabesc nu mai stau sa se descarce :D :arrow: |
Incetul cu incetul incep sa-mi iau la revedere de la iubita mea Husqvarna( =((:((( ) si va anunt ca se VINDE, sincer chiar imi pare rau, dar am motivele mele(unii stiu)
O vand cu o singura conditie: la schimb cu ceva de 50 sau 80 cmc si sa mai primesc diferenta. Cine vrea sa afle detalii sa dea la prima pagina(primul post) :) |
Frate imi pare rau ca o dai...ti se potriveste ca o manusa :)...pana mea...o iubire de o vara! Sanatate sa avem, restul facem
|
mda.. ai stricat cam multe la ea, motor, ambreiaj de doua ori, iti ia ulei ca dreaq ca in loc sa schimbi la 6000 de ture schimbi la 10000.. si la o vara cat ai tinut-o mi sa parut ca ai avut fff multe piese de schimbat.
anyway... carenele au iesit bine. in primele pagini ziceai ca nu itzi trebuie a1 sa o conduci, sau ceva de genu. esti sigur? dak ai a poti sa conduci ce vrei, dar pt 125 eu stiam ca trebuie a1... cel putin in italia asa e, poate in romania is diverse treburile. |
Cred ca ai incurcat topicurile baiete !!!
Exagerezi cam mult, prea mult ! Arata-mi si mie unde am zis ca nu-mi trebuie A1, arata-mi si mie unde am schimbat abreiaj si motor.. Daca nu stii ce inseamna sa ai un Enduro, nu vorbi te rog, ulei consuma pentru ca ii 125cc in 2 timpi, da, ii dau in 12-13 mii de ture pentru ca imi place... si nu cred ca ii problema ta asta ! Nu am schimbat foarte multe piese la ea, am schimbat doar Releul de incarcare singura "piesa" pe care am schimbat-o, la motor nici macar n-am umblat, am scos filtrul si l-am curatat si carburatorul, atat. citeste mai bine topicul si ai sa vezi ca te inseli amarnic, stiu foarte bine ce am scris si ce am facut la motoreta mea... Si in primele pagini nu am zis ca nu imi trebuie A1, am zis ca NU AM A1, ca de trebuit imi trebuie ! On: o sa pun 2-3 poze cu noul nr de inmatriculare si niste filmulete distrandu-ma putin cu ea :D |
hai ca ne-ai facut curiosi:>:>:>
|
Nu is cine stie ce, dar eu zic ca pentru toate ii un inceput... cate un pic , cate un pic am sa invatz... urmeaza filmele, in cateva momente(ore):lol: :D
|
Quote:
|
Mi s-a rupt sufa de ambreiaj, SHUFA, la enduro, sau motocicletele cu cuplu mare ii ceva normal sa se rupa shufa de la ambreiaj, nu ambreiaju, SHUFA DE LA AMBREIAJ, nu l-am rupt de 2 ori, l-am rupt de 10 ori, din cauza ca il burschez si nu am gasit shufa buna, si am pus de aia de bicicleta !!!!
Si ce te intereseaza cum merg eu ? u ai spus acolo niste baliverne, ca am zis eu ca nu trebuie A1, arata-mi unde am spus eu asa ceva ?!? acum spui ca "e vina mea ca mergi fara carnet" , stii tu ca merg eu pe strada fara carnet ? nu te mai baga aiurea in seama, nu stii despre ce e vorba, nu stii ce am facut eu cu ea si nu esti atent la ce postez, abtine-te ! |
Ce e drept o motocicleta de enduro daca o tratezi ca atare asa cum face Turoag cere intretinere nu doar sa fie spalata de tzarana. Mai crapa una alta, nu e un capat de tzara, parerea mea. Eu pe el ca motociclist il stiu de la inceputul verii si pot spune ca a evoluat, ca mers in sea, ca mers pe o roata :) specialitatea lui (aici e cea mai vizibila evolutie) si probabil asta o sa ne si arate in filmulete :) dar a evoluat si ca mentalitate, in felul in care trateaza motorul. Toate ca toate dar incepe sa aiba grija de el pe zi ce trece mai mult si mai mult...nu cred ca isi au rost discutiile gen "ba ai schimbat ambreiajul de 2x" 'DID NOT"...si daca la schimbat si de 10x...o motocicleta de enduro este facuta frate sa ii dai in gura...nu e showbike, nu??? gresesc eu??? O duci pe dealuri, prin albii, pe munti...oriunde poate...se strica, schimbam...nu e un capat de tzara...
Probabil daca va prezenta un endoro care arata pe zi ce trece din ce in ce mai bine si mergea brici...il luati la rost..ca bueeeeeeii...da tu te sui cu ea pe dealuri sau o tii in garaj??...na...intelegeti voi ideea... |
Ms Morf, nu are rost sa mai dai explicatii, cine stie la ce se foloseste un enduro/cross stie si nu comenteaza, cine nu stie ... comenteaza in necunostina de cauza...
Enduro/cross = Sarit pe dealuri, trecut munti pe drum care il parcurgi greu si pe jos, trecut parauri, mers pe macadam, sarit rampe si alte nebunii ce iti mai trec prin cap, poti sa treci prin multe locuri unde nu poti sa le treci cu o masina 4x4 sau chiar si pe jos... |
Ce ma enerveaza pe mine oamenii astia care nu stiu despre ce vorbesc,dar scot asa niste vorbe sa se afle in treaba. Va spun din proprie experienta,motoreta asta merge mai tare ca niciodata,am mers cu ea,am condus-o si am simtit o putere foarte mare pentru doar 125 cmc. Nu te mai consuma pentru toti figurantii Dragos. Salut si ai grija de tine acolo la Bucuresti.
|
Nu ma consum, dar cand vad asa ca vorbesc unii, si au citit posturile, dar comenteaza despre ce am scris eu in posturi, mai baga de la ei aiureli, la motorul meu nu a fost umblat niciodata la motor, poate va fi in primavara, sa schimb segmenti(nu sunt stricati,dar ca sa fiu eu sigur, sa am segmenti noi), si sa-mi schimb kit-ul de lant(ce'i drept, ii cam uzat) atat.
Mersi pentru urari, ai si tu grija, poate treci p'aci la o bauta :D |
8 Attachment(s)
Am spus acum cateva posturi ca pun niste filmulete cand ma credeam Ghost Rider :lol:
Ma distram si eu putin :D :arrow: |
2 Attachment(s)
Sorry pentru dublu-post, nu pot sa dau edit.
Niste poze care am uitat sa le pun in postul anterior :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning