Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/130709-suv-dacia-transfagarasan.html)

ag.85.lex 27-06-09 19:55

Re: SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan

Quote:

Originally Posted by psyk3 (Post 2440983)
Asa arata fara prelata !! Priviti cu atentie formele celei cu prelata si o sa observati ca are aceleasi forme cu aceasta din pozele care le-am atasat !! ;)

Spatele este hidos, fata de sandero si interior de Logan !! :D

Din spate masina aduce putin cu poza asta si la fel din lateral,in fata lucrurile se schimba,nu are nicio legatura cu Sandero,va avea faruri duble rotunde integrate intr-un bloc optic rectangular si semnalizator integrat in partea de sus,daca nu ma insel.Aripi umflate considerabil.Per total la exterior arata neasteptat de bine,nu aduce nici nu Qashquai nici X-trail.Ceea ce deranjeaza vizual este trapa carburant care este foooarte mare si vine foarte urat.Interiorul este identic cu cel de Sandero sau Logan faza 2,mai putin volanul care este usor cosmetizat(arata bine),si ceasurile de bord care au cadranele usor modificate.In varianta de top plansa de bord-partea centrala ,aeratoarele si manerele usilor care la Sandero sint gri-silver,la acest proiect vor fi negru-lucios(vopsit)ceea ce din punctul meu de vdr arata bine,ramane de vazut si calitatea.Motorizarile sigure pana in prezent vor fi 1.6 16v-K4M nu se stie cu ce soft,cel de pe Logan sau cel 115cp de pe Renault si 1.5Dci resoftat 105cp.Vor fi si alte motorizari insa astea doua sint certe pana acum.Masina se va vinde pt inceput in varianta 4x2,4x4 va aparea ulterior.

Per total arata bine,asteptati-va la aceeasi calitate ca si la Logan,Sandero etc care zic eu ca lasa de dorit.Se anunta un pret de 12-13.000 pt varianta de baza.Informatiile date de mine sint in concordanta cu ceea ce am vazut(fara prelata)pt ca lucrez pt Renault.
Daca aveti si alte intrebari la care va pot sa va raspund,cu placere;Poze nu am putut sa fac si nici nu promit.

V-am salutat !

andi_cimpean 27-06-09 21:42

prelata peste prelata...ai naibii romani...nici BMW nu le ascundea in halul asta :(

Ovy FTZ 28-06-09 00:46

Avand in vedere cei care au conceput SUV-ul sunt ingineri francezi, tot cei care au concept unele modele de Renault au avut de unde sa se "inspire"!

Gaijin 28-06-09 10:33

sa speram ca o sa arate bine si o s afaca fata la toate testele pt SUV sa nu fi e ca tiguanul de la vw.

don_costelo 28-06-09 12:28

mda un sandero mai inalt doar asta au zis si la televizor ...Nu stiu la ce va asteptati?

89ALG 28-06-09 13:07

in loc sa aruncati cu piatra, puteti sa priviti modelul asta ca o intrare intr-un alt segment de piata. si, dupa toate previziunile, o sa mearga bine, acum, "pe criza"!

tudy1907cj 28-06-09 14:08

sunt sigur ca asa arata dar mno.........macar are si dacia un SUV....da mno la spate trb lucrat :-)

tudy1907cj 28-06-09 14:11

sunt sigur ca asa arata dar sper ca spatele sa nu arate asa k at masina e de la inceput ratata.......si putea sa vna ku un interior nou

david_makaidj 28-06-09 18:53

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2440034)
Da, insa pacat ca doar elementele cele mai proaste ( jantele de otel )

asa ceva zic si eu

tudy1907cj 28-06-09 20:42

sper ca asa va arata....dupa mn seamana....numa farul crek k nu e la fel.....da poate a mai schimbat cv la ea ....oricum dupa mn arata mai bne ku farurile sus :-P:-P

https://img151.imageshack.us/img151/6752/daciasuv.th.jpg

drobet@ 29-06-09 10:39

fratilor ce va fi va fi tot dacia ramane chiar dak e pe plaforma de renault se copie intre ele cate o piese din fiecare motor de renault triple de x -trail interior de megan sigla de dacie:lol:

Ovy FTZ 29-06-09 13:27

In europa o sa fie vanduta sub sigla dacia iar in afara europei sub sigla renault la fel qm se intampla cu sandero de ex in brazilia!

Tudorache$ 02-07-09 16:39

3 Attachment(s)
Poze cu SUV-ul

cristianic 02-07-09 16:43

Quote:

Originally Posted by Tudorache$ (Post 2456410)
Poze cu SUV-ul

ale dracu dacii....au facut ei loganu'-toba tot asa naspa pusa.......sandero-toba tot asa......asta tot asa....doar logan mcv nu are toba ai pusa asa naspa.

cam uratica masina

Zebe 02-07-09 18:12

Primele poze cu Dacia SUV necamuflat.

O Dacie SUV INCREDIBIL de urata!

Thomas Everywhere 02-07-09 19:26

vai de steaua mea ce naspaaaaaaaa arata!!!!!!!!!! tu vorbesti serios asta o sa fie suvul de la dacia din partea eu zic sa dea faliment ca sa nu-l mai scoata, uitate ce cacat oribil au putut crea, pai mai frumos Logan de 10 mii de ori. Romani ratati, gata am terminat cu dacia incepand de azi, asta e un esec, ce x-trail ma ce qashqai probabil arata superb, dar asta e un fel de Niva mai imbunatatita. Dacia=Carutza. Astia niciodata nu vor face masini misto si bune, duca-se dreaq. Nu-mi vine sa cred ce design are oribil fratilor, design vechi si obosit, logan si sandero mai arata cum mai arata dar asta e varza... Dacia sucks!!!!!! Din toata gama lor de modele singuru e Dacia Logan Pick-up care arata cel mai frumos stock si nu mai vorbesc tunat. Aia da masina restu sunt ori sicriuri, ori dulapuri, sandero alt rahat ochios ca dreq, iar asta e total deseu tehnologic.

mba 02-07-09 20:04

Re: Primele poze cu Dacia SUV necamuflat.

acum vroiam sa le pun si eu :)) ..

e acceptabil, eu zic ca se putea si mai urat, dar si mult mult mai frumos...
cel mai mare minus ca design... bara fata ( una mai umflata ar arata mult mai bine) ..si stopurile cam prea mici, daca erau si pe haion era super ...data viitoare :D

edit: ...cu toate ca daca va veni 4x4 si cu un 1.8 (macar)... toate parerile despre ea o sa se schimbe:lol:

addicted2trance 02-07-09 20:10

nu prea imi place... :/ bara fata mergea putin umflata, grila e urata, stopurile si farurile la fel... dar presimt ca va avea succes, daca nu la noi, in afara

RIcKO 02-07-09 20:25

chiar ca e nashpa .... de altfel ma asteptam la inca o dezamagire din partea celor de la dacia ...nu au umpic de creier la design...cred ca ar trebuii sa facem o petitie ca cel ce a desenat hidosenia asta sa fie demis .....

GABBY_ 02-07-09 20:45

daca ar iesii la productie mare noroc vom avea cu criza , altfel s-ar umple strazile de astfel de balauri

alxbmw 02-07-09 20:47

nu sunt de acceiasi parere cu voi,nu este "hidoasa" este doar de prost gust :)

Nu.... acum,la drept vorbind la ce va asteptati la un suv gen BMW x6 la pret de DACIA sau cum !?

Parerea mea este ca e un SUV OK (acum sa vedem preturile/motorizarile)
si la design e loc de mai bine !

RIcKO 02-07-09 20:53

Quote:

Originally Posted by alxbmw (Post 2457135)

Nu.... acum,la drept vorbind la ce va asteptati la un suv gen BMW x6 la pret de DACIA sau cum !?

chiar daca e ieftin puteau sa il mai rotunjeasca umpic..sa ii dea o forma....nu vrem x 6 ..dar totusi asa greu e sa indoi o bara ? sa o umfli umpic....si haionul parca e taiat cu sapa ...puteau sa il rotujeasca ...ce daca e ieftin ..stai linistit ca nu o sa fie foarte ieftin .....totusi ...eu cred ca inca am ramas cu designu de dinainte de revolutie.....tabla dreapta si unghiuri drepte ....datii bataie baieti ca daca o tinem asa o sa ne mareasca astia taxa de poluare si mai mult ca sa salvam uzina dacia .....

manumeciu 02-07-09 20:59

Chiar foarte urata nu e, dar stopurile mi se par PREA mici pentru un SUV. Ofc ca se potriveau la Micra...dar la asta.....

ionut_cluj 02-07-09 21:07

Quote:

Originally Posted by alxbmw (Post 2457135)

X6 e mult mai urat decat asta.
Mie nu mi se pare urata, e destul de interesanta, imi place fata.

22VIN 02-07-09 21:18

mie mi se pare foarte ok. astept sa vad si pretul, desi sunt convins ca in pretul pe care il va avea singurele alternative vor fi chinezariile alea dracesti care sunt pur si simplu groaznice.
ca design, e putin ciudat, dar asa ni s-au parut si loganul si sandero la inceput, acum obisnuindu-ne cu ele nu ni se mai pare nimic ciudat (in afara de passat-istii de 2002-2003). nu mi se pare urata, are chiar un aer putin elegant. sunt curios daca vor mai pastra acelasi tip de interior, care nu se potriveste unui SUV.
oricum, astept s-o vad pe strada si s-o scot la un testdrive. prin pitesti nu s-a aratat niciuna cu nr de probe pana acum.
dar de, ce sa facem, ce nu e chiu7 sau ics5 nu place reisarilor

Evoluzione 02-07-09 22:08

Ma asteptam la o masina clasica cu design placut. A iesit ceva foarte urat, RUSINE!

Sper totusi ca este doar o impresie si gresesc zicand asta... Sper ca pozele nu dau bine, ca masina era cu capota deschisa samd. :)

Ovidiu23 02-07-09 22:17

Mai bine lasau prelata pe ea... :( Pacat de acel Duster...

Dennis_TL 02-07-09 22:29

cam slabut designul chiar si pentru Dacia. oricum sunt curios de platforma tehnica, va fi "totul fata" sau va avea si 4wd?

Angel_Xaero 02-07-09 23:13

mie imi place ! Daca avea orice alta sigla, cu siguranta o laudati toti!

E foarte frumoasa, are stilul ei. Cand vreodata veti inceta sa criticati o dacie doar pentru ca e dacie?...

drobet@ 02-07-09 23:39

ma da urata e cu spume nu gluma

Alex_cristocea 02-07-09 23:46

e dacie ...acuma doar nu vreti sa fie si frumoasa.

StreetStyle22 03-07-09 01:06

Quote:

Originally Posted by Dennis_TL (Post 2457420)
cam slabut designul chiar si pentru Dacia. oricum sunt curios de platforma tehnica, va fi "totul fata" sau va avea si 4wd?

Si totul fata,si 4wd.

StreetStyle22 03-07-09 01:09

Lipsesc ceva plastice de pe ea. :)

89ALG 03-07-09 02:37

mie, in afara de stopurile alea, imi place.

ps: mi se pare mie sau imparte destul de multe lucruri cu nissan x-trail ?

Alexc2vtr 03-07-09 03:34

Tineti cont ca in poze pare si o echipare chioara...

Racer_e30 03-07-09 07:20

nush ce sa zik parca seamana un pik cu x-trail de la nissan

Thomas Everywhere 03-07-09 09:12

Quote:

Originally Posted by Angel_Xaero (Post 2457541)
mie imi place ! Daca avea orice alta sigla, cu siguranta o laudati toti!

E foarte frumoasa, are stilul ei. Cand vreodata veti inceta sa criticati o dacie doar pentru ca e dacie?...

Nu critica nimeni daca e dacie trebuie sa o critici, dar acum trebuie sa critici ca e naspa urata la design, as fi curios sa vad ce interior are, daca va fi unul asemanator ca pe logan si sandero clar pot sa o arunce la gunoi. oricum motorizarile astea vor fi, nu vor mari surprize. 1.6 - 90 CP, 1.5 dci - 85 CP, 1.6 16V - 105 sau 110 cp si 1.5 dci de 105 cp. mai mari no sa vedeti ca astea s-au anuntat deja ca ar fi platforma tehnica. Deci clar nu sunt in stare astia sa depaseasca pragu motoarelor de 1.6 si puterii de 110 cai putere. In plus va mai fi si scump vreo 13-14.000 de euro, ca de... e suv frate si trebuie sa scoti banutzu din buzunar sa-l dai pe uratenia aia, deci cred ca isi va gasi doi, trei clienti ca unii mai zic ca e si frumoasa din punctul lor de vedere,e uite aproape 80% si pe alte site-uri sunt contra acestui model, sti cum e aia??? alta au prezentat si alta au scos, deci schitele facute pe net sunt de prisos ca nu seamana cu nici una, iar platforma aia de zic ei ca e pe nissan sa le-o spuna celor de la gradinita ca ii cred, e facut pe platforma logan/sandero doar partea laterala seamana perfect. Asa ca daca ar fi facut o masina mai frumoasa cu stil atragator nu o critica nimeni, poate nu mai un znob de doi lei care viseaza masini de 10 ani. Loganul acuma putem sa zicem ca e masina superba are design, iar modelul care chiar e cel mai frumos e Logan Pick-up. Asa ca din partea mea n-o sa aibe succes nu mai daca o vinde la pretu de 7000 de euro cum se vinde Lada Niva a rusilor cu aia ne comparam noi. Astia teste de comparatie sa faca cu Lada, Tata, Chery alea masini care se compara cu o dacie, ca dacia nu mai ajunge nici la nivelul lui skoda e departe. Dacia sucks!!!

laur_fcp 03-07-09 11:27

Sunt curios cum o sa arate in interior.
Daca o sa aiba bordul de la Logan si plasticele alea...:sad:
La pretul asta e acceptabila, dar se putea si mai bine.:-) Totusi e un pas inainte.

canon 03-07-09 12:27

O Dacie fara caracter :)))

nutzuXXL 03-07-09 12:30

e urata rau . seamana cu o chinezarie ieftina . puteau sa faca si ei ceva mai placut ochiului . pacat

All times are GMT +2. The time now is 15:23.

- Copyright 2026 4Tuning