![]() |
Re: Audi R8 V10 versus Porsche 911 Turbo
Quote:
Sa ramanem la R8 V10 vs Turbo nu la ALL TIme, istorii si credinte. YGD - cred ca ai gresit topic-ul. Exemplul meu era referitor la comparatia aberanta S5 vs M3 si atat, nu era nevoie sa vii tu si sa incepi cu offtopic de genu' care nu are nicio legatura. PS: Audi e o marca relativ noua ? :lol: Cred ca traim in alte lumi, ia vezi cand s-a infiintat Audi si cand s-a infiintat Porsche. Macar m-ai facut sa zambesc cu o marca net inferioara alteia :lol::lol: |
da...pai cam asa ceva ...AUDI e o marca cam noua...cu istoria incepand din anii 1899 :))
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=3PUcuNpEdN0 https://www.youtube.com/watch?v=mLToz...eature=channel |
Nu mi se pare prea relevanta comparatia intre o masina facuta sa fie folosita zilnic, cu tot confortul si una care a mai ramas doar cu volan si pedale...slick-uri si toate cele :). SI un RS4 chelit este mult mai rapid decat de obicei. Oricum nu prea are legatura cu topic-ul. Exemplul ala era dat la comparatia aia aberanta cu M3 vs S5. In cazul de fata este cam invers, R8-ul V10 fiind #1 in comparatia asta.
PS: IN comparatia aia CSL vs RS4 (aberanta) normal ca CSL castiga...se da startul din mers adica te .... pe tot avantajul Quattro care dupaia devine dezavantaj. Daca erau conditii normale (start de pe loc) poate altul era rezultatul. Sau daca tot se gandeau sa avantajeze pe cineva, de ce nu au avantajat Audi, si se se dea pe ploaie ? :-?. |
fara indoiala audi r8 detasat!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
PS: Audi e o marca relativ noua ? :lol: Cred ca traim in alte lumi, ia vezi cand s-a infiintat Audi si cand s-a infiintat Porsche. Macar m-ai facut sa zambesc cu o marca net inferioara alteia :lol::lol:[/QUOTE]
Lamureste-ma si pe mine ce legatura exista intre Auto Union(horsch) si AUDI! |
Quote:
uite ce legatura are Audi cu Auto Union! .. http://www.corporatenews.ro/articol/...00-de-ani.html (acum sti?)Audi din Auto Union sa tras ! ;) :lol: |
Audi sarbatoreste 100 ani acum. Ce zici, cam noua nu ? Referitor la M3 ala vs RS4 la ce sa ma uit ? La o cursa 400m din mers ? Adica sa avantajeze BMW si practic tot avantajul Quattro sa fie anulat ? Ce parere aveai daca se dadeau pe ploaie ? Mai era corect ? :lol:
Atata timp cat cursa nu este cu start de pe loc (unde Quattro isi joaca rolul) este fix pix. |
Quote:
|
Daca imi raspunzi care e legatura cu topic-ul iti dau o acadea. Plus ca R8 e in alta liga, nu se preteaza la o comparatie cu un em3. Ca sa nu vorbim ca e tot din mers, si cum se face ca toate victoriile astea le gasesti pe MBoard/M5board si asa mai departe ? :lol:.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Si ca sa fiu on-topic, aleg R8 V10 clar. In primul rand ca arata de 10 ori mai bine, porsche-ul din fata aratand cu un beetle turtit dupa cum a remarcat si Jeremy Clarkson. Pur si simplu e un design invechit, si lumea s-a cam plictisit de el. Dupa aia R8-ul are un soundtrack de zile mari, foarte asemanator cu al lui Gallardo, pe cand turbo e un mare FAS la acest capitol. Nu mai vorbesc de interior ca iar porsche se face de ras. In rest, accelereaza cam la fel, si in general, ambele se tin destul de bine in curbe, deci nu prea poti sa le diferentiez dpdv al performantelor. Tot pe acolo sunt. Diferenta o face imaginea, senzatia de exclusivitate, zgomotul motorului, etc ori Audi e clar superior la acest capitol. Unii ar spune ca si modul in care se comporta pe sosea e superior, Audi-ul avand o distributie mai buna a maselor si o suspensie ajustabila extrem de eficienta, dar cum nu le-am condus nu pot sa ma pronunt :P Oricum eu unul prefer oricand un GT3 in locul unui Turbo, care sincer mi se pare o masina destul de plictisitoare chiar si fara sa o fi condus. PS: nu cumva topicul asta trebuia sa fie la "versus" ??? A si ce v-a venit sa puneti filmuletele alea in lb. germana ? Doar nu cumva va inchiputi ca toti membrii 4tuning cunosc aceasta limba...eu cred ca nici 10% n-o cunosc. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning