Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   A murit Michael Jackson! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/130636-murit-michael-jackson.html)

Sasha 29-06-09 08:46

Re: A murit Michael Jackson!

Un jurnalist de investigatie face dezvaluiri incendiare despre moartea lui Michael Jackson

Michael Jackson si-a presimtit moartea inainte de concertele de la Londra, pe care a fost obligat sa le accepte, desi era clar pentru toata lumea ca nu va putea sa le duca la bun sfarsit din cauza sanatatii sale dezastruoase, afirma in Daily Mail jurnalistul de investigatie Ian Halperin.

Halperin, care a petrecut cinci ani in apropierea lui Michael Jackson si se pregateste sa lanseze o carte despre acesta, sustine ca megastarul nu mai putea canta din cauza unei boli pulmonare genetice, era homosexual si era controlat de organizatia militanta Nation of Islam.

In ultimele saptamani din viata sa, superstarul a facut eforturi disperate sa se pregateasca pentru maratonul de concerte care il astepta la Londra si care i-ar fi adus milioane de dolari atat cantaretului cat, mai ales, anturajului sau. Michael a acceptat cu greu sa sustina concertele si tuturor celor din anturajul sau le era clar ca nu va reusi sa le sustina pe toate pentru ca nu se simtea bine.

"Una dintre principalele probleme medicale cu care se confrunta Michael Jackson era o boala genetica pulmonara, o deficienta de alfa-1 antirispsina", afirma jurnalistul, potrivit NewsIn. Din cauza bolii nu mai putea sa cante, acesta putand fi motivul pentru care artistul purta masti chirurgicale si folosea uneori un scaun cu rotile. "Da, asta are. Este intr-o forma destul de proasta. Le este teama ca ar putea avea nevoie de un transplant de plamani si ca ar putea fi prea slab pentru a supravietui", i-a confirmat lui Halperin un apropiat al cantaretului cu cateva luni inainte de deces. In plus, pentru ca slabise foarte mult, echipa sa de medici s-a temut ca sufera de anorexie.

In aceste conditii, Michael Jackson ar fi acceptat sa sustina numai 10 concerte la Londra, dar anturajul sau l-ar fi obligat sa sustina 50. "Suma de bani era incredibila si toti consilierii lui financiari ii spuneau ca risca falimentul. Dar Michael se opunea in continuare. Insa in cele din urma l-au convins. I-au spus ca va fi cea mai spectaculoasa revenire din istorie. Asa l-au convins. A crezut ca daca va iesi triumfal dupa succesul acestor concerte, va putea fi din nou Regele", a adaugat sursa citata.

Detaliile financiare ale contractului nu sunt cunoscute inca, dar diferite surse au declarat ca Jackson a primit pana la 10 milioane de lire sterline in avans, din care cea mai mare parte a ajuns la intermediari. Jackson urma sa primeasca inca 100 de milioane de lire sterline daca spectacolele ar fi avut loc. Desi banii erau tentanti si i-ar fi rezolvat problemele financiare, Jackson insusi avea indoieli ca va reusi sa sustina concertele. "Nu stiu cum voi face 50 de showuri. Nu prea mananc. Trebuie sa ma mai ingras. Sunt furios ca mi-au programat 50 de spectacole. Voiam sa fac numai 10", le-a fi spus artistul unor fani care venisera sa il vada dupa repetitii, in luna mai.

"Stiam ca este un dezastru pe cale sa se produca. Nu cred ca cineva si-a inchipuit ca il va ucide, dar nimeni nu credea ca va sustine concertele", a declarat o sursa din anturajul cantaretului. Ingrijorarea tuturor a devenit si mai mare dupa ce Jackson s-a prabusit in timpul celei de a doua repetitii.

Potrivit unui membru al echipei sale, Jackson intrase intr-un declin rapid si era "ingrozit" de concertele de la Londra. "Nu manca, nu dormea, iar cand dormea avea cosmaruri ca va fi ucis. Era ingrijorat ca isi va dezamagi fanii. Chiar a spus ceva care m-a facut pentru scurt timp sa cred ca se gandeste se se sinucida. A spus ca el crede ca va muri inainte de concertele de la Londra", a precizat sursa.

"Spunea ca este ingrijorat ca va sfarsi ca Elvis. Se compara intotdeauna cu Elvis, dar ceva in tonul sau m-a facut sa cred ca vrea sa moara, ca este obosit de viata. Renuntase. Nu mai avea voce, nu mai putea dansa. Cred ca prefera sa moara decat sa se faca de ras pe scena", a adaugat acesta. Cea mai clara asemanare cu Elvis o reprezinta dependenta de medicamente, care la Michael se accentuase in ultimele luni.

Potrivit lui Halperin, concertele ar fi fost planificate de un personaj misterios, medicul Tohme Tohme, care la sfarsitul anului 2008 a aparut drept purtatorul de cuvant oficial al artistului. Acesta ar fi fost prezentat drept un miliardar saudit si un chirurg ortoped si, la un moment dat, chiar drept ambasador senegalez, informatie infirmata ulterior de Senegal. Halperin este de parere ca el era de fapt un om de afaceri libanez fara dreptul de a practica medicina.

Tohme Tohme ar fi avut legaturi cu organizatia militanta pentru drepturile persoanelor de culoare Nation of Islam, la fel ca si dadaca celor trei copii ai lui Michael Jackson, Grace Rwaramba, care avea o influenta considerabila asupra superstarului. Directorul unei case de licitatii din New York care urma sa vanda bunuri ale lui Michael Jackson s-a adresat chiar politiei in 2009 pentru ca Tohme l-ar fi amenintat cu moartea daca nu pune capat licitatiei.

In conditiile in care sanatatea lui Michael era destul de subreda, el a vrut sa le asigure copiilor sai un viitor sigur. Astfel, el le-a lasat 200 de melodii inedite, de care creditorii sai nu se pot atinge si care ar putea valora pana la 60 de milioane de lire sterline. Dar testamentul ar prevedea ca cei trei copii sa ramana in custodia mamei lui Michael Jackson, Catherine, in varsta de 79 de ani. Acest lucru ar putea duce la procese dificile.

Halperin afirma si ca megastarul era homosexual, desi a fost casatorit de doua ori. El ar fi avut cel putin doi iubiti: un chelner de la Hollywood si un actor aspirant. Exista, insa, martori care vorbesc despre numerosi tineri care l-ar fi vizitat pe Michael Jackson la diferite ore, unii chiar petrecandu-si noaptea cu artistul.

yo_tipu 29-06-09 12:47

pacat mare pacat...

vad ca in ultimii ani au inceput sa dispara dintre noi cei mai mari artisti care au existat vreodata: Pavaroti, James Brown si acum Michael Jackson.
abia acum i-mi dau seama ce "monstru", ce talent a fost MJ, ma uitam la tv la piesele si concertele lui, ceva de neimaginat, el a fost The King cu peste 750.000.000 de discuri vandute pana la moartea lui + ca o sa mai vanda cel putin 200.000.000mil in cateva saptamani; in ultimii ani incepusem sa-l dispretuiesc din cauza scandalurilor dar mi-am dat seama ca am fost un fraier...
ne uitam la MJ ca la un ciudat, vestimentatia ciudata si felul in care se comporta in public cu masca lui care o purta aproape mereu, acum aflam ca a fost gay, ca a murit din cauza pastilelor nu asta conteaza,ganditiva ca a fost printre cei mai tari artisti al tuturor timpurilor egalandul sau chiar surclasandul pe Fredy Mercury.
Odihneasca-se in Pace!

blazeyblaze 30-06-09 09:07

https://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU

BRAVO CELOR CARE AU REALIZAT VIDEOUL

Mustang 30-06-09 09:18

Sincer sa fiu... sunt cam retardati cei care au facut videoclipul mai sus mentionat.

blazeyblaze 30-06-09 09:32

o dau exact la subiect

dolb 30-06-09 09:33

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2449266)
Sincer sa fiu... sunt cam retardati cei care au facut videoclipul mai sus mentionat.

couldn't agree more !

Sasha 30-06-09 09:37

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2449266)

mda...daca atat pot ei, ce sa le ceri??

xht20 30-06-09 10:03

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2449306)
mda...daca atat pot ei, ce sa le ceri??

aici ai mare dreptate. Observ ca blazeyblaze are ceva cu michael jackson.

Dark Side 30-06-09 11:39

Ce interesant si cu media asta sau cu "presa de scandal".....
Inainte sa moara,in ultimii 2/3 ani ai vietii el practic era un nimeni... rar mai aparea intr-un articol mic.... sau asa ceva.....
Acum ca a murit...toata lumea a sarit de odata..... cum sunt oameni... :(

VaLeX 30-06-09 11:50

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2449234)
https://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU

BRAVO CELOR CARE AU REALIZAT VIDEOUL

sustin ...

pana sa moara , eu n-am mai auzit nimic de MJ , nici o piesa nici un video, nimic , se mai dadeau reportaje cum ca si-ar mai fi facut o operatie , ca ar fi fost "bona" la un copil , chestii de genul , nimic pozitiv. Si acum dupa ce a murit toata lumea " Michaaaeelll Michaellll " ... in fine, mi-e indiferent ca traieste, ca a murit ...who gives a fuck ?

DTH 30-06-09 12:15

Un filmulet de c*c*t :| asa facut in bataie de joc , ca domne ei vor sa fie un exemplu bun ca l-au facut , sa demonstreze ca astia care nu-l suportau cica au "scapat de M.J " niste retardati ...

Opinia mea , a murit , Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Dar frate , prea multa reclama la moartea lui , gata am aflat cu totii ca a murit dar sa lasam omu in pace sa nu se "rasuceasca" in mormant ca stam noi 24/24 sa-l vorbim ...

pFF.....

flaviuf 30-06-09 13:55

Nu pot spune ca am fost mare fan, dar fara discutie a fost unul din cei mai tari artisti vazuti vreodata. Sa nu uitam ca a trecut peste orice bariera posibila sau imposibila in industria show biz-ului, ca a fixat noi repere in ceea ce priveste prestatia artistica (concerte, videclipuri, etc). Sa nu uitam campaniile umanitare care l-au avut ca initiator, fapt care i-a sporit popularitatea. A fost intr-adevar un mega star.
RIP Michael!

bmwm5 30-06-09 20:46

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/dVJscGa5vbc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/dVJscGa5vbc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

blazeyblaze 30-06-09 23:59

eu chiar nu am.....voi aveti "ceva" cu el....o legatura speciala....un ceva ce nu poate fi descris....altfel nu-mi explic toate lacrimile

Quote:

Originally Posted by stefandragnea (Post 2449374)

morpheusmaster 01-07-09 00:45

Rest in Peace!!!

zGb 01-07-09 01:02

Quote:

Originally Posted by stefandragnea (Post 2449374)

nu are nimic...chiar se lauda ca e disperat pe vremuri dupa michael jackson...si, chiar era...dar, imediat dupa moartea sa, domnul blazey s-a sucit la 180 de grade ca sa nu fie cu gloata...sa fie el special cu ceva :)

$ah hu$ene :lol:

blazeyblaze 01-07-09 01:53

ce prost esti italianule....sunt in continuare mort dupa el....doar ca nu suport gloata (asa cum bine ai numit-o) care o arde gen "dupa razboi multi viteji s'arata".....1 la suta din cei care posteaza "indurerati pana in maduva oaselor" de moartea lui MJ habar nu au de istoria lui muzicala, habar nu au ce s-a intamplat in ultimii 10 ani si pun pariu ca multi dintre ei nici nu au fost MARI fani asa cum se pretind.....chiar...sunt curios cati dintre voi mari "fani indurerati" (in opinia mea ipocriti) ati cumparat in ultimii 10 ani un CD original cu muzica lui....fiti cinstiti si raspundeti onest...cati dintre voi v-ati gandit sa cumparati UN singur CD si sa-l ajutati pe el ca si artist care avea peste 400.000 milioane euro datorii.....fiti cinstiti cu voi si raspundeti corect....probabil vor fi cativa care vor raspunde ca au cumparat...sunt convins ca ati facut-o...dar in rest...ma indoiesc ca ati fost fani adevarati....iar pe de alta parte, multi dintre voi sunteti prea mici sa fi prins nebunia de la inceput....ati prins doar "comercialul".....si ca sa ma dezmint....zgb...nu fac referire la persoana ta....stiu foarte bine ca ai fost ca si mine disperat si inca esti dupa michael....si mai sunt cativa garantat....dar per total toata pisarea asta inutila de lacrimi virtuale imi provoaca sila....a murit, gata, lasati-l sa se odihneasca

xht20 01-07-09 02:08

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2452113)
ce prost esti italianule....sunt in continuare mort dupa el....doar ca nu suport gloata (asa cum bine ai numit-o) care o arde gen "dupa razboi multi viteji s'arata".....1 la suta din cei care posteaza "indurerati pana in maduva oaselor" de moartea lui MJ habar nu au de istoria lui muzicala, habar nu au ce s-a intamplat in ultimii 10 ani si pun pariu ca multi dintre ei nici nu au fost MARI fani asa cum se pretind.....chiar...sunt curios cati dintre voi mari "fani indurerati" (in opinia mea ipocriti) ati cumparat in ultimii 10 ani un CD original cu muzica lui....fiti cinstiti si raspundeti onest

sincer, cd-uri nu am cumparat, dar cand eram mic ai cuvantul meu de onoare ca am cumparat casete audio cu michael jackson, ca atunci cand eram borac nu aparusera si prin zona mea cd-playere :D.
Am casete video cu concertele lui din Bucuresti, am preferat sa pastrez totul original, sa nu pun nimic pe dvd. Am un poster din `85-86 cu el facand o reclama la Pepsi:D. Nu am pretins ca sunt un fan infocat, doar ca o mare parte din copilaria mea a fost marcata de fenomenul Michael Jackson, drept pentru care am un mare respect pentru el

scturoag 01-07-09 02:24

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2439639)
spun doar RIP, si din respect ma abtin de la alte comentarii, pentru ca nu l-am suportat niciodata.

Subscriu

DONU' 01-07-09 14:44

Daca murea Salam, Gutza sau Copilu' Minune, toata lumea ar fi spus:
- Nu eram mare fan, dar la chefuri ascultam si dansam pe muzica lor...; oricum respectivul avea voce...

Multi habar n-au sa aprecieze ce este aia muzica.
Si eu am cumparat casete originale cu Michael Jackson.
Cand o caseta pirat era pe piata 15.000 lei si una originala era exact de 10 ori mai scumpa!
Michael Jackson a fost un artist foarte bun.
Viata lui particulara este alta treaba.
Nici eu nu sunt de acord cu molestarile de care se vorbeste.
Noi habar n-avem daca sunt adevarate sau nu. Noi nu stim nici la noi daca sunt adevarate toate barfele care se aud despre vedete, d-apai despre ce e afara.
Topicul este: "A murit Michael Jackson", nu este "A frecat in fund copiii Michael Jackson!"
Este de apreciat muzica nu viata sa!

dolb 01-07-09 14:49

problema e ca , acel copil care l-a acuzat ca l-ar fi molestat, nu a vrut sa depuna marturie sub juramant ! la banii care ii avea Jackson, multi ar fi fost interesati sa-i fure! + de asta, putea omu sa isi cumpere cate femei voia, sau infia un copil din irak, africa etc si il molesta ! Think about it !

Sasha 01-07-09 15:07

Deci va rog frumos sa lasam topicul curat!!!

schumi_86 01-07-09 16:38

Asa e,haideti sa nu incepem acum discutii fara rost mai ales ca a murit.....
R.I.P. Michael......:cry::cry:

Undying_Renault 01-07-09 20:35

Revad acum concertul pe care il am inregistrat pe caseta... Imi aduc aminte de toata nebunia concertului... Revad masca si discul pe care inca le mai am acasa si tonele de casete, etc... Imi pare rau ca a disparut un geniu al muzicii pop(de pe scena si din viata fizica), dar avantajul lui este ca va reinvia de fiecare data cand undeva, cineva va apasa "play"...

Spark 03-07-09 15:57

RIP din respect.
nu pot zice ca am fost mare fan sau ceva, totusi erau cateva melodii faine. si in plus trebuie respectat pentru ce a fost si ce a facut.
ca se mediatizeaza excesiv, sau ca acuma toata lumea zice ca a fost fan e umpic aiurea, dar ascultand ce scotea el atunci si ce se scoate acuma in industria muzica, se poate observa o diferenta notabila.

Eugen_TL 05-07-09 10:49

https://www.youtube.com/watch?v=X7F3calBvRY

Urmariti acest filmulet; astfel se explica chestiile lui ciudate (masti,operatii,machiaj etc)

gelu_r 05-07-09 12:04

Inainte sa vad acel clip de pe pagina 3 , aveam o parere buna despre john lajoie ...acum mi-am schimbat-o radical..

Mi-a placut Michael Jackson , de mic mi-am tot dorit sa il vad odata live sau sa vad un reportaj cu el filmat fara palarie masti sau ochelari , vroiam sa il vad exact cum arata el, mereu cand vedeam pe la tv despre el ma gandeam ca poate il arata la fata simplu fara alte chestii pe el..
A fost o enigma pentru mine cand eram copil,cand am crescut am inceput sa caut poze cu el filmulete reportaje..
Acel dans pe care EL LA INVENTAT si acum il practica multi..
Vestimentatia si showrile pe care le facea la concerte nu cred ca le va mai face cineva..

Ceea ce mi se pare de a prostesc...e sa zici cum a zis proasta aia la protv in interviu:
""Nu imi vine sa cred,plang de cand am auzit vestea, NU SE MAI POATE VIATA FARA EL""
Cuvinte de parca ar fi fost direct membru al familiei...defapt ea se dadea doar fan infocat..
Sa faci astfel de afirmatii dupa ce sti doar 2 3 melodii cele mai cunoscute cu el si ai vazut 2 3 clipuri pe MTV... e o prostie pe care multi o fac..

Michael Jackson a fost si va ramane un mare rege, KING OF POP cum i se spunea de prin 80, si meldiile lui vor ramane in top inca mult timp.

dog99 06-07-09 14:03

R.I.P prea devreme.:(

LAZ'u 07-07-09 10:15

RIP Michael ai fost un adevarat geniu al muzicii. In aceste momente ar trebui sa ne aducem aminte numai de lucrurile bune pe care le-ai lasat, oare de ce unii se gandesc numai la rau?

Sasha 07-07-09 15:29

Fanii lui Michael Jackson numara orele pana la omagiul public adus megastarului

Michael Jackson, regele incontestat al muzicii pop, va avea parte marti de funeralii private la Los Angeles, apoi va fi omagiat public de o pleiada de staruri, alaturi de sute de milioane de oameni din intreaga lume.

Autoritatile din Los Angeles au anuntat ieri ca funeraliile "regelui", rezervate familiei, vor fi celebrate marti de la ora 08.00 (18.00, ora Romaniei), in cimitirul Forest Lawn din Hollywood. Informatia nu a fost totusi confirmata oficial de familia cantaretului, ceea ce a alimentat speculatiile legate de o surpriza de ultima clipa.

Omagiul public va incepe la ora 10.00 (20.00, ora Romaniei) in sala Staples Center, din centrul Los Angeles-ului. Urmand sa dureze o ora si jumatate, ceremonia va fi transmisa in direct de sute de posturi de televiziune din intreaga lume si va atrage probabil sute de milioane de telespectatori.

Numeroase staruri ii vor aduce un omagiu lui Michael, printre care Mariah Carey, Stevie Wonder, Lionel Richie, Jennifer Hudson, Shaheen Jafargholi (castigator al concursului Britain's Got Talent), Smokey Robinson si Usher. De asemenea, vor participa Magic Johnson si Kobe Bryant, Brooke Shields si Berry Gordy, fondatorul label-ului Motowon, care l-a lansat pe Michael Jackson.

La ceremonie vor asista 11.000 de fani, iar alti 6.500 vor fi invitati sa o urmareasca pe un ecran gigantic in Nokia Theatre. Politia din LA a incercuit centrul orasului si le-a cerut fanilor fara bilet sa nu vina la Staples Center.

Potrivit site-urilor specializate in show-biz, ca TMZ.com si Access Hollywood, Michael Jackson va fi inmormantat intr-un sicriu aurit, de 25.000 de dolari. Acest model, "Prometeic", a fost comandat societatii care a facut sicriul pentru James Brown, in 2006.

Cele doua site-uri rivale de socializare, Facebook si MySpace, au anuntat luni ca membrii lor vor putea urmari ceremonia in direct. Unii detinatori de bilete incercau deja sa le vanda pe internet - unele ajungand la 100.000 de dolari - dar site-urile Ebay si Craigslist au anuntat luni ca vor retrage ofertele.

Alex30 07-07-09 18:23

2 Attachment(s)
Michael Jackson, ultimul drum!

A sosit clipa despartirii de cel supranumit Regele muzicii pop, Michael Jackson. Dupa 12 zile de la disparitia prematura a megastarului, la numai 50 de ani, milioane de oameni isi vor lua adio de la el.

7 iulie

19:06 Familia Jackson paraseste cimitirul Forest Lawn.

19:03 Cosciugul a fost purtat de fratii sai.

19:02 Sicriul cu trupul lui Michael Jackson a fost scos din capela cimitirului Forest Lawn.

18:53 Spatiul aerian ar putea fi restrictionat, daca se va hotari ca trupul lui Michael Jackson sa nu fie transportat cu masina.

18:52 Sunt 20 de elicoptere ale televiziunilor, ridicate in aer.

18:33 O echipa SWAT face parte din escorta. Planul de rezerva este ca trupul neinsufletit al lui Michael Jackson sa fie transportat cu elicopterul.

18:31 La ceremonia privata de la Forest Lawn participa aproximativ 100 de persoane, in mare parte membri ai familiei.

18:28 Cei trei copii ai lui Michael: Paris, Prince, Blanket asista si ei la ceremonia religioasa, anunta AFP.

18:25 Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei din LA, asigurarea securitatii ceremoniilor lui Michael Jackson, s-a ridicat la suma de 4 milioane de dolari, relateaza CNN.

18:19 Familia lui Jackson a ajuns la cimitirul Forest Lawn pentru a participa la slujba privata in memoria lui Michael.

18:00 30 de masini, majoritatea puse la dispozitia familiei de o firma cunoscuta, se deplaseaza pe autostrada, in coloana, spre Forest Lawn.

17:57 Familia lui Michael Jackson pleaca de la resedinta Encino din Los Angeles, catre capela cimitirului, unde se afla trupul megastarului.

12:15 Potrivit TMZ, trupul lui Michael Jackson va fi expus pe scena de la Staples Center, unde are loc, incepand cu ora 10.00 dimineata (20.00 ora Romaniei), concertul memorial.

10:00 Fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, ar putea deveni la fel de celebru precum tatal sau, potrivit lui Mark Lester, nasul celor trei copii ai artistului.

Am atasat testamentul lui Michael si scrisoarea lui Conrad Murray.

LE: Pentru live http://live.stirileprotv.ro/stream3/

gabi boldeanu 07-07-09 18:24

1 Attachment(s)
RIP,For King Of Pop

morpheusmaster 07-07-09 19:08

ProTv, acum

Mustang 07-07-09 21:46

Am urmarit ceremonia pe CNN...
Fantastic!
Si cu asta am spus tot!

xht20 08-07-09 07:15

Moartea lui Michael Jackson a lasat un gol imens in viata celor care l-au iubit. Putini sunt cei care nu au fost atinsi de muzica, de talentul sau de spiritul sau inovator.

Michael a platit scump pentru acest mare dar pe care ni l-a lasat:
hit-urile, show-urile, miscarile de dans... Acum este randul nostru sa facem un gest care sa dovedeasca dragostea si aprecierea pe care o simtim pentru "Regele muzicii pop".

ProFM crede ca Michael Jackson merita sa aiba o alee in Bucuresti care sa ii poarte numele. Insa pentru ca acest lucru sa se intample, e nevoie ca fiecare dintre voi sa completeze formularul alaturat.

Cei care vor sa ii multumeasca lui Michael pentru tot ce a lasat in urma o pot face alaturandu-se intiativei ProFM, in urma careia o aleea din parcul Herastrau ii va purta numele.

Campanie realizata cu sprijinul MTV, sustinuta de *Nova Music/ Sony Music*.
http://concurs.profm.ro/michael-s-way/

Sasha 08-07-09 09:14

Adevarul a iesit la iveala: Michael Jackson nu a fost pedofil!

http://img.9am.ro/article_pictures/136030_articol.jpg

Mustrat de constiinta, dupa moartea cantaretului, Jordan Chandler a recunoscut ca Michael Jackson nu l-a atins niciodata si ca a mintit pentru ca tatal sau l-a obligat sa o faca.

In 1993, Jordan Chandler, in varsta de 13 ani, a spus politiei ca Michael Jackson l-a obligat sa intretina relatii sexuale cu el si le-a dat acestora o descriere detaliata a partilor intime ale cantaretului, care au dus la o perchezitie corporala traumatizanta pentru cantaret.

Cazul a fost solutionat in afara Curtii de Justitie, iar Jackson a platit familiei lui Chandler 22 de milioane de dolari. Cu toate ca scandalul s-a solutionat, Michael Jackson, daramat emotional si fizic, a inceput sa ia antidepresive care, in timp, l-au dus spre dependenta.

Adevarul a iesit la iveala abia dupa moartea cantaretului.

Michel Jackson s-a confruntat cu emblema de “pedofil” pentru restul vietii, dupa acuzatiile lui Chandler, desi a facut tot posibilul pentru a demonstra contrariul.

Acum, dupa moartea megastarului, napadit de remuscari, Jordan Chndler a decis sa spuna adevarul:

“Nu am intentionat niciodata sa-l distrug pe Michael, dar tatal meu m-a pus sa spun numai minciuni. Acum nu mai pot sa ii spun lui Michael cat de rau imi pare pentru cat rau i-am facut si nici nu mai pot spera ca el sa ma ierte”, a declarat Jordan Chandler pentru Smaknews.

Declaratiile tanarului de acum dau sens unei inregistrari a tatalui sau descoperita pe vremea procesului. Atunci, Even Chandler, tatal lui Jordan spunea: “Daca mergem mai departe cu asta, vom castiga <in stil mare>. Nu am cum sa pierd. O sa obtin tot ce vreau si el va fi distrus pentru totdeauna!”, spunea Tatal lui Jordan intr-o inregistrare.

Jordan a declarat ca tatal sau l-a pus sa spuna ca Jackson l-a atins in zonele intime, l-a sarutat si a intretinut chiar si relatii sexuale cu el.

“Acum, pentru prima data, nu mai suport sa mint. Michael Jackson nu mi-a facut nimic, totul a fost o minciuna a tatalui meu care vroia sa scape de saracie”, a declarat Jordan, insa mult prea tarziu pentru a-i oferi liniste cantaretului pentru toate traumele suferite din cauza acuzatiilor nedrepte.

xht20 08-07-09 11:03

Pacat ca adevarul a iesit tocmai acum la iveala si Michael a plecat de pe lumea asta cu o mare durere in suflet provocata de acest scandal. Sa le fie rusine celor care i-au denigrat imaginea

CatalinM6 08-07-09 21:42

Ziua in care a murit Michael a fost una dintre cele mai triste zile din viata mea,am simtit ca am pierdut pe cineva drag....:(
Pentru un om iubit de atat de multa lume,a trait si a murit mult prea singur...PACAT!!!!

VaLeX 08-07-09 22:50

http://concurs.profm.ro/michael-s-wa...?res=upload_ok

xht20 08-07-09 22:53

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2472021)

linkul l-am postat eu in pagina anterioara

Michael sfânt?
Reprezentanţii Bisericii Catolice vor să-l canonizeze pe cântăreţ

Pentru faptele sale şi modul său de viaţă exemplar, Michael Jackson ar putea fi sanctificat de către Vatican. Cel puţin aşa susţin reprezentanţi ai clerului Bisericii Catolice.

Înaintea funeraliilor Regelui pop, Michael Jackson, la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, la Vatican ar fi avut loc deja dezbateri aprinse în privinţa canonizării starului, relatează portalul Life.ru.

Papa Benedict al IV-lea şi clerul de la Vatican ar fi cedat presiunii opiniei publice care cere aşezarea în rândul sfinţilor a megastarului. Motivul a fost acela că, în timpul vieţii, Michael a dus o viaţă exemplară şi a făcut multe acte filantropice.

“Rezonanţa uriaşă stârnită de moartea subită a artistului a determinat Vaticanul să se gândească serios asupra canonizării lui”, ar fi declarat un avocat al Vaticanului, Mgr Byuonasselta.

Avocatul Mgr Byuonasselta a făcut aceste declaraţii exclusiv portalului rus, Vaticanul neluând nici o poziţie referitor la acest subiect. Trebuie menţionat că Michael Jackson a murit ca Martor al lui Iehova.

All times are GMT +2. The time now is 21:45.

- Copyright 2026 4Tuning