![]() |
Re: dezmembrez r 18
si cu cat il dai?:)...zi un pret ca sa am si eu habar k nam idee cat ar costa un punte de r18:???:
|
ahh scuze...120de lei 8-|
|
exact
|
up...
|
nu mai intereseaza pe nimeni o punte o cutie ceva...?
|
sa zicem k pe mine m-ar interesa puntea,dar sunt curios cum ajunge la mine?:-?
|
dau eu 100 roni pe tamburi daca-i trimiti prin posta la focsani . 0765271535
|
de ce nu iei toata puntea la 120?montezi totul original
|
am restul de piese . eu cred ca este convenabil pt tine . sincer sa iau toata puntea ma ajunge si mult transportul . 100 roni tamburii ar trebui sa-ti convina ca pe restul si la fiare vechi si tot iei restul de 20 roni da-mi un apel sau rat_lycu si vb ptr date mai exacte .
|
Quote:
|
baga-te peste ca asa-i in romania
|
Quote:
Nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine si ma bag peste ,dar ma intereseaza si pe mine o punte de r18 in 4 prezoane. Ei bine .. astept inca un raspuns din partea lui madmaxhwz , indiferent daca mai are sau nu disponibila puntea respectiva. In cazul in care ai vorbit deja cu el si ati stabilit sa iti dea doar tamburii, e ok, eu doar am inaintat un pm, si l-am facut atent si pe thread. |
pana acum nu vroia nimeni puntea ma rugam de toti si acun va omorati pt ea am vb deja cu rat lycu ca am drum la focsani si ii duc puntea lui sorry daca mai vreti alte piese o cut in 5 modificabila pt dacie sau un mot 1.6 sau un bord cu turom nu vrea nimeni?
|
iar nu se mai dau batalii pt piese...ce pacat:cry:...:suspiciou...incepuse sa-mi placa:twisted:
|
cutia, discul de ambreaj se potrivesc pe dacie sau tb modificari facute?
|
cutia se potriveste tre schimbat capacul de la ambreiaj(am mai dat o cut la fel cuiva si asa a facut)discul se potriveste(eu folosesc ferodo de 200 de dacie cand schimb la mine)probabil si placa,asta nu stiu
|
nu mai vrea nimeni?sau intrebati doar ca idee?
|
up nu mai vrea nimeni piese?
|
puntea a ajuns cu succes la focsani,altcineva alte piese?
|
up...
|
up...
|
Ai cumva butucii de la usile fata si oglinda stanga daca e modelul reglabil din interior?
|
da am butucii cu cheie si oglinda cu reglaj dar e geamul spart ca m-a lovit unu si l-am pus pe celalalt
|
up...piese nimeni?
|
sus cu piesele
|
ceasurile in ce bani le dai?
|
ai mesaj pe pm,sus cu piesele motor cv etc
|
preturi de criza
-ceasuri bord cuturometru 50ron -cv 5+1trepte adaptabila pe dacia 150ron -mot 1647cc la fel adaptabil dacia 150ron(impreuna cu cv pret mai mic neg) -geamuri,macarale,usi etc preturi modice de fier vechi -trapa transparenta 60ron diverse maruntisuri: aeroterma,sistem stergere parbriz,bord necrapat,pompa de frana buna(merge pe dacia),etrieri+suporti,caseta directie,coloana volan,pedale,etc ce va mai trebuie intrebati tel 0731956396 sau mess madmaxhwz |
sus cu piesele,e pacat sa ajunga la fier
|
puntea cu discuri ? aeroterma o mai ai ??? fa-mi si mie un pret te rog
|
punte nu,aeroterma da pret50ron
|
are joc in ea ?
motorasu |????? poti sa faci o poza esti din buc ? |
sunt din slanic cum scrie si la profil,poze sapt viitoare ca e montata pe masina si in w-e o dau jos
|
sapt asta in concediu ma gasiti la tel ptr piese 0731956396
|
bordul de pe renault 18 il mai ai
??? |
Salut...fuzetele cu etrieri si discuri le mai ai?? Sti cumva se potriveste pe dacie?
|
Quote:
roby da mai am bordul de reno 18 modelul cu turomertu,vb pe mes daca vrei |
OkiDoki....ms mult am auzit de etrier de nova si fuzete de papuc...o sa mai intreb inainte de a face ceasta mutare...Ai un PM de la mn;)
|
Mi-ai promis pe alt forum ca-mi cauti un distribuitor delcou, l-ai gasit? Modul de aprindere ai?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning