![]() |
Re: VW Passat "Dub Rider" - Lowrider-ul german
1 Attachment(s)
dar de asa ceva ce ziceti? :lol:
mai stiu passaturi genu asta...dar variant:D |
frumos kitul exterior dar jantele nu au nici o treaba cu masina iar interiorul lasa mult de dorit....si totusi nu inteleg dc au facut poza in mlastina aia :?:
|
E urata...cu floricelele alea aurii ...arata ca o patura de pus pe pat...
|
arata chiar interesant mie personal nu imi prea place interiorul : )
|
volanul ala e de porc :P
|
ce cacat de masina .... doar locu e marfa, unde e pozata ... atat ... si nu e deloc low-rider, e doar f lasat. e o maaaare diferenta ...
|
e destul de reusita..dar anumite lucruri precum jantele...nu prea merg....;)
|
nr 1 masina e super.
|
superb :lol::lol:
|
of .....e ceva stil old putin dar combinat si cu new in concluzie ceva frumos dar nu prea merita asa pe o scara de la 1 la 10 .... 6 cred k e de ajuns
|
dc ai face poze unui low rider in asa locatie:|?:!:
si ce e cu floricelele alea pe acolo....poate e donshoara proprietara:lol: |
Mie unu chiar nu imi place. Arata foarte urat cu floricelele alea prin ea, volanul ala .. pur si simplu nu-si are rostul acolo
|
era mai frumoasa daca nu era lowrider. ca idee in exterior mi se pare destul de reusita. interiorul zici ca-i bordel, PIMP mobil
|
Quote:
legat de pasatul argintiu oricine se pricepe la photo shop il poate face se vede ca e fake asa ca e un mare zero |
sooooooooooper soooooper tare realizata masina :D:D:D :) wooooooooow
|
o sa se aleaga prafu de tuning daca mai se gasesc cativa ca asta......ii mai trebuiau zaruri la oglinda,cd ul cu nicu guta si multe multe cruci atarnate... bodykitt ul este ok, farurile super mf, culoarea dementziala....dar in concluzie ...masina e un mare *** si jantele alea arata bn decat pe impala, cuda sau mai stiu eu ce vapor .
|
o sa se aleaga praful de tuning daca lumea continuia sa gandeasca asa.
asa este romanul , ce nu intelege , ce este nou , ce iese din tipar putin , este batjocorit. eram sigur ca acest topic va avea acelasi drum ca si cel cu RAT-ul. multi isi dau cu parerea in necunostinta de cauza in ceea ce priveste masina .... trebuie precizat ca ea urmeaza un stil - stilul Lowrider si il respecta foarte bine. intradevar , ii lipsesc zarurile pufoase la oglinda , care pt cine nu stie sunt un "simbol" al masinilor lowrider daca nu este pe placul tuturor asta nu inseamna ca este un c**** . invatati sa respectati munca si pasiunea celorlalti. |
Suuuper, e amfibie? Daca nu e amfibie imi retrag consideratia.
|
Parca ar fi o garnitura LUDOVIG, mobila de pe vremea lui.............cu īnfloriturile alea. :???:
Pur si simplu obositor la ochi. Daca cumpara o rola de tapet de la PRAKTIKER si lipea pe ea cu SUPERGLUE costa mai ieftin si ar fi ratat mai bine. :lol: :lol: Alternativ, ar fi putut īmprumuta de la un zugrav o rola de modele si sa-i dea cu rolu asa cum dadea bunica pe vremuri pe pereti. |
arata super frumos exteriorul... interiorul... nu sunt genul acela de om:D important este sa-i placa lui...
|
Cred ca e unu din cele mai marpha VW Phaeton p care le`am vazut,mie unu imi place,intradevar volanu nu`mi place,dar in rest e oke :X...si apropo,nu e pusa in balta,ca sa para mai low,ci ca sa dea bine apa inchisa la culoare cu ,culoarea masinii....si nu va ganditi la altceva,doar ca are si hidraulice[se vad si butoanele],mie unu chiar imi place masina,daca stau sa ma gandesc,ar putea fii visu meu o dasta:x
|
1 Attachment(s)
ma rog,uitati d la ce sa inceput toata treaba[probabil ca am incarcat copyright`u,dar na,tre sa se afle..in fine,sper ca nu am gresit cu modelu masinii,dar seamana mult cu phaeton..:D....si scuzati ca am postat d 2 ori :d
|
cata imaginatie
|
Kitsch cu pretenţii. Interiorul īnflorat, volanul, butoanele metalice, schimbătorul şi jantele cu spiţe, toate specifice unei maşini de lux a anilor '30 se combină cu designul din anii '90 al Passatului, cu multitudinea de butoane negre, boxe şi ecran LCD precum cārnaţii cu frişca, să-l parafrazăm pe dl. prof. Pleşu :D
~Nautilus |
Quote:
Da, e tare "marpha" Phaeton-ul asta, asa Passat cum e el... Dar nu iti face griji, visele sunt de obicei confuze si incoerente, asa ca e ok. Daca vrei te ajut eu, tu ia "Phaetonu" cu 4 mii de euro de la targ, eu ma duc sa jupoi canapeaua lu bunica, apoi iau niste tapet de perete pentru acoperis, prindem un negru cu un Impala 64' si ii luam rotile (noi suntem mai gangsta' ca ei, da-i dracu), urmeaza roata de la fantana de la tara de la mine ptr volan..sau nu, cred ca am la subsol la conducta de apa. Apoi secam partial Dambovita si te las pe tine sa conduci (dupa cateva minute ajungem la locul de sedinta foto sigur). |
oo da,scuze,nu era phaeton[dar sincer seamana]...in fine..ft tare slayersland :)))...
|
bunica`mea avea covertura cum are ala interior..
jantele crima ... |
Foarte tare masina , cam urate floricelele de pe tapiterie . In rest e super ok .
|
tot ce tine de tuning imi place , deci si asta imi place ...;)mai putin tapiteria
|
sincer mie nu-mi place masina
|
urata cu spume
|
Quote:
|
rotile sunt miezu 8)
|
Da, au stricat o masina superba,imi place la nebunie modelul acela de passat ,dar cu aceste modificari nu prea au reusit ,au transformato intr-un living room englezesc cu putin stil american ghetto
|
superba masina
|
Prea tare masina , kitch li se pare celor care nu au nici o treaba cu masinile DUB.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning