Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   VW Passat "Dub Rider" - Lowrider-ul german (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/130512-vw-passat-dub-rider-lowrider-german.html)

mba 25-06-09 20:50

Re: VW Passat "Dub Rider" - Lowrider-ul german

1 Attachment(s)
dar de asa ceva ce ziceti? :lol:

mai stiu passaturi genu asta...dar variant:D

cannonball 25-06-09 20:53

frumos kitul exterior dar jantele nu au nici o treaba cu masina iar interiorul lasa mult de dorit....si totusi nu inteleg dc au facut poza in mlastina aia :?:

tibytzu94 25-06-09 21:05

E urata...cu floricelele alea aurii ...arata ca o patura de pus pe pat...

florinrados 25-06-09 21:15

arata chiar interesant mie personal nu imi prea place interiorul : )

florinrados 25-06-09 21:16

volanul ala e de porc :P

dem_fuzl 25-06-09 21:59

ce cacat de masina .... doar locu e marfa, unde e pozata ... atat ... si nu e deloc low-rider, e doar f lasat. e o maaaare diferenta ...

alex_S 25-06-09 22:15

e destul de reusita..dar anumite lucruri precum jantele...nu prea merg....;)

Catalin_br 25-06-09 23:09

nr 1 masina e super.

mario_eddy 25-06-09 23:18

superb :lol::lol:

JoNeL 25-06-09 23:44

of .....e ceva stil old putin dar combinat si cu new in concluzie ceva frumos dar nu prea merita asa pe o scara de la 1 la 10 .... 6 cred k e de ajuns

Flippy20 26-06-09 01:03

dc ai face poze unui low rider in asa locatie:|?:!:
si ce e cu floricelele alea pe acolo....poate e donshoara proprietara:lol:

FantaZm 26-06-09 10:01

Mie unu chiar nu imi place. Arata foarte urat cu floricelele alea prin ea, volanul ala .. pur si simplu nu-si are rostul acolo

b0gdan_max 26-06-09 12:10

era mai frumoasa daca nu era lowrider. ca idee in exterior mi se pare destul de reusita. interiorul zici ca-i bordel, PIMP mobil

p_vio46 26-06-09 13:26

Quote:

Originally Posted by mba (Post 2437886)
dar de asa ceva ce ziceti? :lol:

mai stiu passaturi genu asta...dar variant:D

legat de passatul de spania locatia e perfecta si imbina perfect masina cu peisajul din punct de vedere al coloristicii, singurul lucru pentru care nu a iesit totul perfect este ca au ales influentele florare pe culoarea crem influente care nu se integreaza deloc in peisaj , cred ca ar fi fost mult mai apreciat daca foloseau doar cele doua nuante simple de maro si crem fara inuzia de floricele , un alt minus ar fi calitatea tapiteriei textile alese care lasa putin de dorit la partea de finisaj (cutele de pe fetele de usi ies prea mult in evidenta), pentru exterior merita sa fie apreciat arata ca un low rider veritabil linii foarte cursive, cu un design foarte bine conturat si un plus pentru suicide dors care dau foarte bine, per total e de apreciat pentru pasiunea aratata de proprietar pentru propria masina de a o face pe gustul lui

legat de pasatul argintiu oricine se pricepe la photo shop il poate face se vede ca e fake asa ca e un mare zero

ovidiuiab 26-06-09 13:26

sooooooooooper soooooper tare realizata masina :D:D:D :) wooooooooow

Valentin_vvv 26-06-09 15:26

o sa se aleaga prafu de tuning daca mai se gasesc cativa ca asta......ii mai trebuiau zaruri la oglinda,cd ul cu nicu guta si multe multe cruci atarnate... bodykitt ul este ok, farurile super mf, culoarea dementziala....dar in concluzie ...masina e un mare *** si jantele alea arata bn decat pe impala, cuda sau mai stiu eu ce vapor .

PAK 26-06-09 16:53

o sa se aleaga praful de tuning daca lumea continuia sa gandeasca asa.
asa este romanul , ce nu intelege , ce este nou , ce iese din tipar putin , este batjocorit.
eram sigur ca acest topic va avea acelasi drum ca si cel cu RAT-ul. multi isi dau cu parerea in necunostinta de cauza

in ceea ce priveste masina .... trebuie precizat ca ea urmeaza un stil - stilul Lowrider si il respecta foarte bine. intradevar , ii lipsesc zarurile pufoase la oglinda , care pt cine nu stie sunt un "simbol" al masinilor lowrider

daca nu este pe placul tuturor asta nu inseamna ca este un c**** . invatati sa respectati munca si pasiunea celorlalti.

slayersland 26-06-09 20:26

Suuuper, e amfibie? Daca nu e amfibie imi retrag consideratia.

CyberCSX 26-06-09 20:55

Parca ar fi o garnitura LUDOVIG, mobila de pe vremea lui.............cu īnfloriturile alea. :???:

Pur si simplu obositor la ochi.

Daca cumpara o rola de tapet de la PRAKTIKER si lipea pe ea cu SUPERGLUE costa mai ieftin si ar fi ratat mai bine. :lol: :lol:

Alternativ, ar fi putut īmprumuta de la un zugrav o rola de modele si sa-i dea cu rolu asa cum dadea bunica pe vremuri pe pereti.

maxmitzu 26-06-09 21:06

arata super frumos exteriorul... interiorul... nu sunt genul acela de om:D important este sa-i placa lui...

PepsY 27-06-09 01:25

Cred ca e unu din cele mai marpha VW Phaeton p care le`am vazut,mie unu imi place,intradevar volanu nu`mi place,dar in rest e oke :X...si apropo,nu e pusa in balta,ca sa para mai low,ci ca sa dea bine apa inchisa la culoare cu ,culoarea masinii....si nu va ganditi la altceva,doar ca are si hidraulice[se vad si butoanele],mie unu chiar imi place masina,daca stau sa ma gandesc,ar putea fii visu meu o dasta:x

PepsY 27-06-09 01:32

1 Attachment(s)
ma rog,uitati d la ce sa inceput toata treaba[probabil ca am incarcat copyright`u,dar na,tre sa se afle..in fine,sper ca nu am gresit cu modelu masinii,dar seamana mult cu phaeton..:D....si scuzati ca am postat d 2 ori :d

catalin_486 27-06-09 16:15

cata imaginatie

Nautilus 27-06-09 18:08

Kitsch cu pretenţii. Interiorul īnflorat, volanul, butoanele metalice, schimbătorul şi jantele cu spiţe, toate specifice unei maşini de lux a anilor '30 se combină cu designul din anii '90 al Passatului, cu multitudinea de butoane negre, boxe şi ecran LCD precum cārnaţii cu frişca, să-l parafrazăm pe dl. prof. Pleşu :D

~Nautilus

slayersland 28-06-09 11:51

Quote:

Originally Posted by PepsY (Post 2441266)
Cred ca e unu din cele mai marpha VW Phaeton p care le`am vazut,mie unu imi place,intradevar volanu nu`mi place,dar in rest e oke :X...si apropo,nu e pusa in balta,ca sa para mai low,ci ca sa dea bine apa inchisa la culoare cu ,culoarea masinii....si nu va ganditi la altceva,doar ca are si hidraulice[se vad si butoanele],mie unu chiar imi place masina,daca stau sa ma gandesc,ar putea fii visu meu o dasta:x

Da, e tare "marpha" Phaeton-ul asta, asa Passat cum e el... Dar nu iti face griji, visele sunt de obicei confuze si incoerente, asa ca e ok. Daca vrei te ajut eu, tu ia "Phaetonu" cu 4 mii de euro de la targ, eu ma duc sa jupoi canapeaua lu bunica, apoi iau niste tapet de perete pentru acoperis, prindem un negru cu un Impala 64' si ii luam rotile (noi suntem mai gangsta' ca ei, da-i dracu), urmeaza roata de la fantana de la tara de la mine ptr volan..sau nu, cred ca am la subsol la conducta de apa. Apoi secam partial Dambovita si te las pe tine sa conduci (dupa cateva minute ajungem la locul de sedinta foto sigur).

PepsY 29-06-09 13:26

oo da,scuze,nu era phaeton[dar sincer seamana]...in fine..ft tare slayersland :)))...

torelo 29-06-09 23:25

bunica`mea avea covertura cum are ala interior..

jantele crima ...

hid xenon 30-06-09 13:30

Foarte tare masina , cam urate floricelele de pe tapiterie . In rest e super ok .

Cipprik 30-06-09 20:16

tot ce tine de tuning imi place , deci si asta imi place ...;)mai putin tapiteria

LAURENTIU94 01-07-09 11:50

sincer mie nu-mi place masina

FanTrabant 03-07-09 10:02

urata cu spume

koffa 09-07-09 23:51

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2443996)
Da, e tare "marpha" Phaeton-ul asta, asa Passat cum e el... Dar nu iti face griji, visele sunt de obicei confuze si incoerente, asa ca e ok. Daca vrei te ajut eu, tu ia "Phaetonu" cu 4 mii de euro de la targ, eu ma duc sa jupoi canapeaua lu bunica, apoi iau niste tapet de perete pentru acoperis, prindem un negru cu un Impala 64' si ii luam rotile (noi suntem mai gangsta' ca ei, da-i dracu), urmeaza roata de la fantana de la tara de la mine ptr volan..sau nu, cred ca am la subsol la conducta de apa. Apoi secam partial Dambovita si te las pe tine sa conduci (dupa cateva minute ajungem la locul de sedinta foto sigur).

Tu nu te pricepi nici sa faci bascalie daramite la tuning ,styling ,custom-car si toate cele .look who's talking...

robisavage 12-07-09 21:22

rotile sunt miezu 8)

Alexkidu 21-07-09 00:47

Da, au stricat o masina superba,imi place la nebunie modelul acela de passat ,dar cu aceste modificari nu prea au reusit ,au transformato intr-un living room englezesc cu putin stil american ghetto

dmo.mihai 14-10-09 14:32

superba masina

VaLeX 14-10-09 20:24

Prea tare masina , kitch li se pare celor care nu au nici o treaba cu masinile DUB.

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning